Cum să treci un test de droguri cu puțină anticipare

Dacă trebuie să treacă un test de droguri pe termen scurt, primul lucru pe care ar trebui să știi este că tehnologia a avansat la punctul în care capcanele clasice pentru a încerca să obțineți negativ, cum ar fi punerea niște sare în proba de urină sau rezultatele de utilizare cea a unei alte persoane, va fi aproape întotdeauna detectată. Vă recomandăm să vă pregătiți corpul cât mai curând posibil, adică va trebui să întrerupeți consumul de droguri de îndată ce știți că trebuie să vă încercați. Dacă nu aveți timp suficient pentru a elimina urmele de droguri din organism, veți avea câteva tehnici de ultimă instanță pe care le puteți încerca să înlăturați sistemul. Dacă toate celelalte nu reușesc, cunoașterea drepturilor dvs. vă va ajuta în grabă. Continuați să citiți, astfel încât să puteți afla cele mai bune modalități de a face față unui test de droguri cu puțină anticipare.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă pentru test

Imaginea intitulată Testul unui medicament pe o scurtă notificare Pasul 1
1
Oferiți-vă cât mai mult timp posibil. În fiecare zi care trece între ultima dată când ați folosit droguri și data testului, cotele cresc. Dacă aveți timp să vă pregătiți, utilizați-o cu înțelepciune și nu utilizați medicamente până când nu sunteți suficient de curat. Indiferent de droguri care le-ați folosit, va fi cel mai bine nu mai manca bine înainte de test, mai degrabă decât să se bazeze pe metode care sunt în mare parte ineficiente pentru rezultate fals negative.
 • Dacă angajatorul dvs. este cel care va efectua testul de droguri, în majoritatea cazurilor veți fi anunțat cu mult timp înainte. Poate că nu vă spun exact ziua analizei, dar ați putea ști săptămâna în care o vor face. Uită-te la politicile acestei companii pentru ca tu să te poți pregăti pentru test, în loc să fii prins de pază.
 • Dacă urmează să fiți testat pentru că vă aflați în probă, probabil că testele sunt deja programate. Nu lăsați data exactă să scape și să vă pregătiți corpul în avans.
 • Desigur, nu este întotdeauna posibil să se pregătească pentru test. Dacă poliția vă oprește pe drum și bănuiți că sunteți sub influența drogurilor, ei v-ar putea face acest lucru la fața locului. Deși este dificil să treceți cu succes un test fără o notificare prealabilă, puteți face anumite lucruri pentru a avea mai multe șanse.
 • Imaginea intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 2
  2
  Aflați tipul de test pe care îl vor face. Există patru tipuri de teste de droguri: urină, sânge, saliva și teste de păr. Testul standard a cinci panouri este orientat pentru a găsi amfetamine (met, metamfetamine, cotite, ecstasy), canabinoide (marijuana, hașiș), cocaină (cocs, crack), opiacee (heroină, morfină, opiu, codeină) și fenciclidina ( cunoscută prin acronimul său în limba engleză, PCP). Avansurile în tehnologia drogurilor au făcut dificilă falsificarea testelor, dar cunoașterea diferențelor dintre acestea va ajuta atunci când este vorba despre tine. Vă vom descrie în continuare:
 • Teste de urină Acestea sunt cele mai frecvente tipuri de cereri de angajatori de testare. Ele sunt cel mai ușor de manevrat, pentru că va avea un scurt moment de intimitate în cazul în care se presupune că ar trebui să ofere o probă de urină (atâta timp cât nu respectă).
 • Teste de sânge Acestea sunt cele care vor fi efectuate dacă poliția te va opri pe drum în suspiciunea de intoxicare cu droguri. Acest tip de test este foarte greu de trecut cu succes dacă ați utilizat recent medicamente, deoarece este eficient să determinați cantitatea exactă prezentă în corpul dumneavoastră. Cu toate acestea, deoarece au trecut mai multe zile de la utilizarea cea mai recentă, veți obține mai multe rezultate în favoarea dvs. în acest test decât în ​​testul de urină.
 • Testele de saliva ele sunt efectuate, uneori, în loc de urină sau sânge, deoarece acestea sunt mai puțin invazive. Ele sunt mai puțin sensibile decât testele de sânge.
 • Teste de păr Ele sunt extrem de greu de realizat. Într-un laborator, ei evaluează până la 120 de fire de păr pentru a determina dacă conțin urme de medicamente. Deoarece orice secțiune de păr durează până la 2 săptămâni pentru a crește suficient de mult pentru a fi testată, testul de păr nu va arăta că ați utilizat medicamente în ultimele două săptămâni. Cu toate acestea, rămășițele de droguri ar putea rămâne în părul dvs. timp de până la 90 de zile, deci va fi o modalitate eficientă de a determina dacă sunteți un consumator obișnuit.
 • Imaginea intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 3
  3
  Încercați să calculați cantitatea de medicament prezentă în corpul dumneavoastră. Metoda pe care o veți alege pentru a trece cu succes un test de droguri va depinde în parte de cantitatea de medicament considerată a fi în corpul vostru. De exemplu, dacă utilizați numai marijuana o dată în timp, acest medicament nu poate fi detectat după câteva zile. Totuși, consumul de marijuana, cocaină, anumite barbiturice și alte medicamente va fi detectabil chiar și după 15 până la 30 de zile.
 • Dacă sunteți consumator de marijuana obișnuită sau "cronică", testul pe care îl veți suporta în mod sigur va produce rezultate pozitive. Cu toate acestea, dacă l-ați folosit doar de câteva ori, ați putea avea mai multe șanse să vă curățați corpul și să obțineți testul pentru a obține un rezultat negativ.
 • Rețineți că, dacă sunt supuse testului de păr, orice medicament pe care l-ați utilizat în ultimele 90 de zile (cu excepția ultimelor două săptămâni) va fi lansat în test.
 • Imaginea intitulată Transmite un test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 4
  4
  Aflați ce test să alegeți dacă vi se oferă posibilitatea de a face acest lucru. Nu veți avea întotdeauna posibilitatea de a alege tipul de test pe care îl vor face, dar uneori puteți decide dacă doriți un test de urină, sânge, saliva sau păr. În loc să încerci să manipulezi un test, ar fi mai bine să alegi testul cel mai puțin probabil să dai rezultate împotriva ta. Desigur, nu există nici o garanție că testul va fi negativ, dar merită să știți care este cea mai bună șansă de a trece cu succes.
 • Dacă ați utilizat doar de câteva ori un medicament și cel puțin ai făcut-o săptămână înainte, vă sugerăm optând pentru testul de sânge sau de salivă, deoarece cele mai multe medicamente părăsesc fluxul sanguin după câteva ore sau zile.
 • Dacă sunteți drogat în același timp al testului, Vă recomandăm să alegeți un test de urină, deoarece este mai puțin sensibil decât sângele pentru a măsura nivelurile exacte de medicamente din organism. Teste de urina nu măsoară nivelurile de THC, astfel încât în ​​cazul în care marijuana este problema, deși poate merge prost în test, nu există nici o dovadă că ai fost sub influența medicamentului la momentul depunerii acestuia.
 • Dacă ați utilizat droguri pentru prima oară săptămâna trecută aproximativ și vă oferă opțiunea de a vă supune unui test de păr în loc de altul, care ar putea fi cea mai bună alegere. Tot ceea ce ați consumat în ultimele săptămâni nu va apărea în test, dar ceea ce a fost consumat până acum 90 de zile va apărea.
 • Dacă consumați excesiv, încercați să nu efectuați testul de păr, deoarece este foarte dificil să respingeți.
 • Partea 2
  Treceți cu un test de urină

  Imaginea intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 5
  1
  Nu încercați să ascundeți sau să diluați eșantionul. Specialiștii care analizează urina au văzut totul și știu cum să detecteze substanțele chimice comerciale pentru a încerca să ascundă rezultatele. Cele mai multe substanțe de uz casnic, cum ar fi înălbitor, sare sau oțet, să modifice radical pH-ul urinei, ceea ce va face clar că ați manipulat proba. Se diluează proba cu apă poate, de asemenea suspiciune, deoarece ar putea schimba culoarea sau temperatura luminii urină-probă colorată și tibiile imediat respins.
  • Nu ascultați zvonul potrivit căruia consumarea de albire vă va curăța urina. Alcoolul alimentar poate coroda gura, gâtul, stomacul și chiar ai putea muri. În plus, nu va modifica nici măcar eșantionul.
  • Nu creați publicitate falsă a anumitor produse care să asigure că rezultatul va fi negativ dacă le adăugați în urină. Nu funcționează
 • Imaginea intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 6
  2
  Beți multă apă din ziua precedentă testului. Prin creșterea aportului de lichid, puteți dilua (puțin) proba de testare. Dacă utilizați droguri în exces, nu va funcționa prea mult, dar ar putea fi eficient dacă le-ați folosit doar de câteva ori.
 • Nu există o băutură sau un ingredient special care să vă ajute să "purificați" sau să vă curățiți corpul mai bine decât apa. Nu s-a dovedit nici faptul că substanțe cum ar fi sigiliul de aur, oțetul, niacinul sau vitamina C afectează în orice mod nivelurile de metaboliți ai medicamentelor.
 • Luați câteva pastile de vitamina B cu o zi înainte de test pentru a vă asigura că urina pare galbenă. Dacă va ieși prea clar, evaluatorii vor începe să suspecteze.
 • Imagine intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 7
  3
  Urinați cât de mult puteți înainte de test. Acest lucru vă va ajuta să eliminați metaboliții de medicamente din corpul dumneavoastră. Beți multă apă în dimineața testului și încercați să urinați mult înainte de a vă supune.
 • Mărește eliminarea lichidelor cu un anumit tip de diuretic. Aceasta va stimula expulzarea urinei și vă va ajuta să vă purificați corpul. Unele diuretice sunt cafea, ceai și suc de afine. Alte diuretice mai puternice, cum ar fi furosemidul, se obțin numai pe bază de rețetă.
 • Medicamentele metabolice se acumulează în organism în timpul somnului, astfel încât prima urină a zilei va avea o concentrație mai mare. Asigurați-vă că urinați înainte de a da mostra și beți multă apă, astfel încât urina dumneavoastră să fie mai diluată.
 • Dacă nimeni nu vă urmărește, asigurați-vă că vă pipiți mai întâi în toaletă și apoi în paharul de probă - prima urină va conține mai mulți metaboliți.
 • Imaginea intitulată Transmite un test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 8
  4


  Luați în considerare schimbarea urinei pentru una curată sau sintetică. Este mult mai greu decât pare, deci luați-o în ultimă instanță (ar putea să vă penalizeze dacă vă prinde). Opțiunile dvs. vor fi cumpărarea de urină falsă sau căutarea unui donator care nu folosește droguri. Trick-ul va fi să păstrați eșantionul în intervalul de temperatură corect pentru analiza urinei (aproximativ 32-36 ° C [91-97 ° F]) și să îl treceți în zona de analiză. Pe internet sau în magazinele de tutun puteți cumpăra truse cu urină falsă și echipamentul necesar pentru ao menține la temperatura corectă.
 • Urina sintetică trece cu succes testele, dar unele orașe au început testarea acidului uric. Asigurați-vă că ingredientele din eșantionul dvs. spun că conțin acid uric.
 • Urina sintetică ar trebui, de asemenea, să miroasă. Urina fără miros va fi suspectă pentru evaluatori.
 • Va fi vital să păstrați eșantionul la temperatura corectă. Dacă temperatura este prea mică sau prea mare, va fi mai mult decât evident că eșantionul este manipulat.
 • Utilizarea urinei unei persoane este mai riscantă decât utilizarea unei sintetice, deoarece nu știți niciodată ce ar putea apărea în rezultate. Puteți să-l încercați singur cu o bandă de testare pe care magazinele de tutun și cele mai multe farmacii vinde. Utilizați proba în 48 de ore, altfel se va întuneca și nivelul pH-ului va începe să se schimbe.
 • Partea 3
  Treceți cu sânge, saliva sau test de păr

  Imaginea intitulată Transmite un test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 9
  1
  Încercați să amânați testul de sânge sau saliva. Dacă există un anumit mod în care puteți amâna testul, veți fi mai probabil să îl treceți. Majoritatea medicamentelor nu vor fi detectabile în urma unui test de sânge sau saliva după câteva ore, deși unii vor rămâne în sânge timp de până la 3 zile sau mai mult. Indiferent de tipul de medicament pe care l-ați consumat, șansele dumneavoastră de succes vor fi mai mari dacă întârziați analiza pentru o zi sau mai mult.
  • Dacă nu puteți amâna un test de saliva, puteți crește șansele de reușită. Dacă vă sunt de gând să ia proba cu tamponul la testul, nu trebuie să îl frece între obraz inferior și guma (presupus că trebuie să faci), mai degrabă freca tamponul de pe dinti. Apoi, în loc de a pune-l între obraz și gingie timp de două minute (așa cum se indică acest lucru), muérdelo între molari tăi. Este posibil să nu funcționeze, dar merită să încercați dacă sunteți acolo.
  • De fapt, nu există nici o modalitate de a manipula eșantionul pentru testul de sânge, deoarece va fi o altă persoană care o va lua. Ei vor lua imediat sânge pentru tine și ei o vor lua imediat pentru al analiza.
 • Imaginea intitulată Transmite un test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 10
  2
  Îndepărtați capul și corpul înainte de testul de păr. Pe măsură ce vă veți tăia părul în timpul acestui test (nu veți livra eșantionul), nu veți putea manipula deloc nimic. Cu toate acestea, dacă nu aveți păr, puteți solicita un alt tip de test care este mai ușor de trecut. Dacă oamenii vor să analizați nu au mai văzut personal și nu au dat consimțământul să se supună unui test de păr, radeți capul și restul corpului (în special zona cu parul mai lung) și le spun calm că aveți Păr pentru proba. Apoi, cereți un alt test.
 • Asigurați-vă că aveți o scuză bună pentru a explica de ce aveți un cap ras. Ați putea spune că se încadrează sau că încercați un stil nou. Nu inventați vreo condiție medicală gravă (cum ar fi cancerul) pentru a vă explica pierderea părului, dar puteți crea multe complicații pe termen lung.
 • Deoarece eșantionul de păr trebuie să fie de numai 3 cm (1 inch) lungime, vă avertizăm că puteți cere un eșantion de picioare, axițe etc. Ai putea folosi această ocazie pentru a-ți ceara întregul trup și a te preface că ești un înotător.
 • Imaginea intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 11
  3
  Găsiți o modalitate de a evita testul cu totul. Deoarece analizele de sânge, saliva și păr sunt foarte greu de modificat, puteți insista să nu le supuneți. Mai jos, vă vom arăta câteva modalități de a face acest lucru:
 • Solicitați un test de urină. Dacă crezi că poți trece acest test, deoarece v-ați diluat urină sau nu doriți un test de sânge care vă va arăta ceea ce drogat la momentul testului, a se vedea dacă puteți aplica mai mult de un test de urină. Spuneți că considerați că este mai puțin invaziv decât celelalte metode.
 • Exercitați-vă drepturile. În unele cazuri, solicitantul de testare nu are dreptul să facă acest lucru. Aflați despre legile privind drogurile din țara dvs. și citiți politicile de analiză a toxicologiei companiei. Găsiți o posibilă lacună care vă permite să vă scutiți de test sau să o amânați.
 • Partea 4
  Cunoaște-ți drepturile

  Imaginea intitulată Testarea unui test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 12
  1
  Aflați legile politicilor de analiză toxicologică din țara dvs. Fiecare țară are politici diferite în ceea ce privește analiza drogurilor. Legile reglementează modul în care noii solicitanți și angajații actuali trebuie să se supună acestor teste. În cele mai multe cazuri, angajatorul are capacitatea juridică de a solicita un test de droguri, dar numai dacă este notificat în mod corespunzător și dacă testul este efectuat de un laborator condus de guvern. Alte cerințe comune sunt următoarele:
  • Toți angajații sau solicitanții trebuie analizați în același mod.
  • Dacă o persoană aplică pentru un loc de muncă, trebuie să fie clar de la început că testul de droguri face parte din proces.
  • În multe cazuri, angajatorul este interzis să efectueze teste de droguri aleatorii sau generale.
  • În multe cazuri, dacă angajatorul are o suspiciune rezonabilă că angajatul dvs. ar putea folosi droguri (din cauza comportamentului neregulat, a muncii necorespunzătoare etc.), veți avea dreptul să solicitați acest test.
 • Imaginea intitulată Transmite un test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 13
  2
  Dacă aveți ocazia, cereți un al doilea test. Nici un test de droguri nu este 100% corect în orice moment. Testele urinare sunt cele mai puțin exacte, dar toate sunt greșite. Profitați de aceasta dacă rezultatul dvs. este împotriva dvs. Dacă nu ați trecut testul, nimic nu se va întâmpla dacă cereți un altul - spuneți că nu sunteți de acord cu rezultatele și că doriți să vă supuneți unui altul.
 • Imaginea intitulată Transmite un test de droguri pe o scurtă notificare Pasul 14
  3
  Luați în considerare obiectul încercării dacă nu o treceți. În timp ce angajatorul a respectat toate legile naționale de testare de droguri va avea în mod normal, dreptul de a vă foc dacă nu treci testul sau refuză să-l ia, ar putea face apel rezultatele în cazul în care nu a fost efectuată în mod corect. Verificați politica companiei și legile țării pentru a vă asigura că acestea sunt compatibile. Dacă nu, puteți anula testul, ceea ce vă va oferi posibilitatea de a vă relua.
 • Aflați despre laboratorul care va efectua și analiza eșantionul pentru a vă asigura că este o entitate administrativă de către guvern.
 • Verificați dacă angajatorul dvs. v-a notificat în prealabil despre test.
 • Determinați dacă ați suferit ceea ce se numește invazie nerezonabilă a confidențialității, de exemplu, dacă vi sa cerut să urinați în fața altei persoane.
 • sfaturi

  • Testul de urină nu este exact 100%. De fapt, nici unul nu este infailibil.
  • Veți avea întotdeauna posibilitatea de a solicita o retestare. Acest lucru vă va oferi mai mult timp. La urma urmei, timpul și abstinența vor fi singurul lucru care te va face să treci acest test.
  • Nu utilizați medicamente, deoarece au multe efecte secundare și sunt ilegale în anumite țări.

  avertismente

  • Înlocuirea urinei este considerată "fraudă" și ar putea fi supusă unor probleme juridice grave, mai ales dacă guvernul solicită analiza. Dacă trebuie să te supui testului pentru a-ți aplica un loc de muncă, vei avea opțiunea de a-ți curăța corpul, luând apă și risc sau caută un alt loc de muncă care nu solicită un test toxicologic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi în Pandemic 2Cum să câștigi în Pandemic 2
  Cum să ajutați copilul să depășească tratamentul pentru consumul de droguriCum să ajutați copilul să depășească tratamentul pentru consumul de droguri
  Cum să căutați semne de consum de droguri în părCum să căutați semne de consum de droguri în păr
  Cum să spun nu drogurilor și alcooluluiCum să spun nu drogurilor și alcoolului
  Cum să-i spuneți unui prieten că aveți o problemă cu medicamenteleCum să-i spuneți unui prieten că aveți o problemă cu medicamentele
  Cum să nu mai urmăriți pornografie pe computerCum să nu mai urmăriți pornografie pe computer
  Cum să eliminați marijuana din sistemul dvs.Cum să eliminați marijuana din sistemul dvs.
  Cum să înțelegem de ce consumă droguriCum să înțelegem de ce consumă droguri
  Cum să vă stimulați fără a utiliza droguriCum să vă stimulați fără a utiliza droguri
  Cum se obține testul pentru medicamenteCum se obține testul pentru medicamente
  » » Cum să treci un test de droguri cu puțină anticipare

  © 2011—2020 ertare.com