Cum să treci un test ADN

Știința de testare a ADN-ului a deblocat o nouă descoperire de sine. Un tampon simplu pe obraz vă va ajuta să descoperiți rudele și patrimoniul dvs., precum și cele mai mari riscuri pentru sănătate. Aceste teste pot fi transmise când cumpărați un kit, luați o mostră și trimiteți-l firmei de testare. De asemenea, testele pot fi transmise imediat la o unitate regională acreditată. După ce ați trecut testul, solicitați ajutorul unui medic sau al unui avocat legal pentru a vă explica rezultatele.

pași

Metoda 1
Utilizați un kit de testare la domiciliu

Imagine cu titlul Ia un test ADN Pasul 1
1
Cumpărați un kit Unele kituri, ca IDENTIGENE de paternitate, prin testarea ADN-ului, le puteți găsi la farmaciile locale (de exemplu, Walmart și Walgreens). De asemenea, puteți comanda alte kit-uri online pe site-ul producătorului. Unele opțiuni sunt AncestryDNA pentru o analiză genealogică și 23andMe pentru o analiză a riscului pentru sănătate.
 • Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 2
  2
  Colectați probe de saliva. Odată ce aveți kitul, utilizați instrumentele incluse pentru a colecta mostra de ADN. Seturile conțin tampoane pentru obraji sau recipiente pentru saliva. Curățați interiorul obrajii sau scuipați în recipient.
 • Testele ADN pentru stabilirea paternității au nevoie de un eșantion, atât de la părinți, cât și de la copil.
 • Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 3
  3
  Documentați sursa eșantionului. Kitul va include un pachet pentru a trimite eșantionul prin poștă către unitatea de testare. De exemplu, testul dvs. de paternitate cu ADN poate avea mai multe plicuri. Înregistrați numele furnizorului eșantionului și informațiile dvs. personale, inclusiv vârsta și etnia.
 • Multe companii de testare a ADN-ului funcționează online. Setul de mostre va avea un cod de bare pe care trebuie să-l înregistrați pe site-ul companiei.
 • Probele de ADN pentru a stabili paternitatea au nevoie de semnături de la furnizorii de probe.
 • Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 4
  4
  Trimiteți eșantioanele companiei. Completați formularul de comandă împreună cu informațiile dvs. Aceasta va indica faptul că veți fi destinatarul rezultatelor. De obicei, plicurile sunt plătite în avans, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să le puneți într-o cutie poștală.
 • Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 5
  5
  Verificați rezultatele online. Introduceți site-ul companiei. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, configurați-vă un cont prin înregistrarea e-mailului și stabilirea unei parole. Testele simple de paternitate pot fi finalizate relativ repede - totuși, un test de genealogie mai amplu și analiza riscului de sănătate a ADN-ului vor necesita mai mult timp.
 • Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 6
  6


  Căutați consiliere pentru rezultatele dvs. Rezultatele testului necesită adesea mai multe analize pentru a fi luminante. De exemplu, un test de ADN pe bază de sănătate va dezvălui cât de mult mai probabil sunteți pentru a obține o anumită boală decât altcineva. Cu toate acestea, nu vă faceți griji și nu ignorați niciun plan de tratament pe care medicul dumneavoastră vi-a dat-o deja. Sunați compania sau solicitați ajutor de la medicul dumneavoastră pentru a interpreta rezultatele înainte de a vă schimba stilul de viață.
 • Analizele de paternitate trebuie trimise sistemului judiciar pentru a fi considerate oficiale.
 • În cazul testelor de genealogie, cercetați arborele genealogic pentru a obține mai multe informații despre linia dvs. genealogică.
 • Metoda 2
  Treceți testul într-un laborator

  Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 7
  1
  Vizitați un centru de testare acreditat. Căutați în zona dvs. un centru de testare autorizat de guvern. Acest lucru este deosebit de important pentru testele de paternitate. Centrul trebuie să urmeze procedurile stabilite astfel încât testul să fie legitim. Găsiți listele de centre online și cereți prerogativele centrului înainte de a lua testul.
 • Imaginea intitulată Obțineți un test ADN Pasul 8
  2
  Furnizați proba ADN solicitată. Testul ADN se poate face cu orice cantitate de fluide corporale sau țesuturi. Multe teste în loc se fac prin frecarea interioară a obrazului. Pentru a testa un copil nenăscut, centrul poate acum trage sânge prin mamă. Acest lucru se poate face după primul trimestru pentru a obține un test de paternitate foarte precis și sigur.
 • Testele de sânge și tampon nu sunt invazive. Testele invazive (de exemplu, folosind un ac de a se retrage de fluid) reprezintă un risc redus pentru făt, prin urmare, așteptați până când copilul să treacă testul.
 • Imaginea intitulată Obțineți un test ADN Pasul 9
  3
  Colectați mostrele necesare de la alte persoane. Testele genealogice și ADN-ul medical vor fi finalizate după ce vă furnizați mostra. Pentru a evalua paternitatea sau maternitatea, veți avea nevoie și de mostre de la părinți. Tatăl trebuie să meargă la laborator și să-și dea mostra. Dacă nu puteți sau nu doriți să mergeți, va trebui să obțineți un eșantion de la un bunic sau de la o altă rudă imediată.
 • Imagine intitulată Obțineți un test ADN Pasul 10
  4
  Căutați consiliere pentru rezultatele testului. Testele medicale pentru ADN vă vor fi explicate de către centrul de testare sau de medicul dumneavoastră. Testele ADN pot fi cercetate prin arborele genealogic. Pentru testele ADN relaționale, trebuie să treceți prin sistemul juridic. De exemplu, pentru a stabili paternitatea în Ohio, va trebui să vorbiți cu un avocat și să stabiliți o procedură legală pentru ca testul ADN să fie oficial.
 • sfaturi

  • Testele pot fi dificil de înțeles pe cont propriu. Cereți întotdeauna ajutor profesional pentru a obține o explicație a rezultatelor testelor.

  avertismente

  • Testele ADN trebuie să fie consensuale. O persoană trebuie să accepte un test semnând documentul sau plicul setului de testare în centru. De exemplu, nu puteți efectua un test de paternitate în secret.
  • Testele ADN nu sunt perfecte. O analiză a riscurilor pentru sănătate poate avea rezultate diferite pe baza interpretării companiei sau a modului în care vă înregistrați originea etnică.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să verificați limitarea lățimii de bandă a unui ISPCum să verificați limitarea lățimii de bandă a unui ISP
  Cum de a deveni un tester hardware BetaCum de a deveni un tester hardware Beta
  Cum să găsiți viteza de încărcare și descărcare a PC-uluiCum să găsiți viteza de încărcare și descărcare a PC-ului
  Cum să falsificați un test de sarcinăCum să falsificați un test de sarcină
  Cum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tăuCum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tău
  Cum de a determina sexul unui papagal gri africanCum de a determina sexul unui papagal gri african
  Cum să auto-diagnosticați cancerul de colonCum să auto-diagnosticați cancerul de colon
  Cum să căutați semne de consum de droguri în părCum să căutați semne de consum de droguri în păr
  Cum să cumpărați un test de sarcinăCum să cumpărați un test de sarcină
  Cum de a alege un dispozitiv pentru a prezice ovulațiaCum de a alege un dispozitiv pentru a prezice ovulația
  » » Cum să treci un test ADN

  © 2011—2020 ertare.com