Cum să treci un test de viziune online

Trecerea unui test de viziune online este o modalitate excelentă de a obține o idee generală despre viziunea dvs. Examenele online pot evalua atât viziunea apropiată, cât și cea de departe, pentru a detecta orbirea colorată, astigmatismul și sensibilitatea la lumină. Pentru a trece on-line un test de viziune va trebui să găsească unul de acest tip, acomodarea calculatorului, astfel încât să stați la o distanță corespunzătoare de pe ecran și urmați cu atenție toate instrucțiunile pe care o indică. Examinările de viziune online nu trebuie să înlocuiască vizitele regulate la un optometrist sau oftalmolog.

pași

Metoda 1
Organizați pentru a trece un test de viziune online

Imaginea intitulată Acceptați modificarea Pasul 4
1
Căutați un test de viziune online. Pentru a găsi un test de viziune online, va trebui să faceți o căutare Google. Căutați "testul de viziune online" și examinați rezultatele. Majoritatea examenelor de ochi care sunt disponibile online sunt furnizate de companiile care vând cadre și lentile de contact.
 • În unele cazuri, vi se va cere să creați un cont sau să furnizați adresa dvs. de e-mail înainte de a trece un test de viziune online.
 • Imagine cu denumirea Be mature Step 23
  2
  Alegeți un examen. Există multe examene de ochi diferite care sunt disponibile online. De exemplu, puteți să vă testați viziunea în culori, acuitatea vizuală, sensibilitatea la lumină, apropierea vederii și puteți, de asemenea, să determinați dacă aveți astigmatism. Dacă aveți probleme cu citirea sau vizionarea imaginilor la televizor, ar trebui să evaluați acuitatea vizuală, sensibilitatea la lumină și apropierea vederii. Dacă vă îngrijorați că ați putea avea un tip de orbire coloră, ar trebui să vă evaluați viziunea în culori. Determinați ce test are sens pentru situația dvs. particulară.
 • Imagine intitulată Cope când nimeni nu are grijă de tine Pasul 5
  3
  Asigurați-vă că sunteți la distanța corectă de ecran. După ce ați ales un examen, trebuie să citiți și să urmați toate instrucțiunile pentru ajustările indicate. De exemplu, examenul probabil vă cere să stați la o distanță de 40-100 cm (16 - 36 inchi) de ecranul computerului.
 • Plasați computerul pe birou și apoi mutați scaunul astfel încât să vă aflați la o distanță corespunzătoare de ecran.
 • Puteți măsura distanța cu o bandă sau cu o riglă.
 • Imagine intitulată Deveniți un antrenor de viață certificat Pasul 8
  4
  Utilizați un mouse wireless. De asemenea, vi se va cere să faceți clic pe anumite imagini în timp ce treceți examenul, prin urmare, este probabil mai bine să utilizați a mouse-ul fără fir. Puteți cumpăra unul la orice magazin de furnizare de calculatoare și costă între 40 și 500 de dolari.
 • Metoda 2
  Completați un test de viziune online

  Imagine intitulată Deveniți un antrenor de viață certificat Pasul 10
  1
  Urmați instrucțiunile. Este important să urmăriți cu atenție toate instrucțiunile pe care le indică pentru a obține rezultate precise. De exemplu, în timpul examenului veți fi probabil rugați să vă acoperiți unul dintre ochi cu mâna și apoi să răspundeți la o varietate de întrebări. Apoi vi se va cere să vă acoperiți celălalt ochi și să răspundeți la un alt set de întrebări. Acest lucru se face pentru a testa viziunea fiecărui ochi.
  • S-ar putea să vi se ceară să vă îmbraciți ochelarii dacă folosiți deja acelea pentru a vă ajuta cu vederea.
 • Imaginea intitulată Deveniți un antrenor de viață certificat Pasul 2
  2
  Testați-vă acuitatea vizuală. Când treci un test de acuității vizuale, un „E“ apare pe ecran și vi se cere să aleagă săgeata care indică direcția indicat spre partea deschisă a „E“. "E" se va roti și va schimba în dimensiune în timp ce completați examenul.
 • În funcție de pagina web pe care o utilizați, vi se poate solicita să acoperiți un ochi, să treceți examenul și apoi să repetați întrebările cu celălalt ochi acoperit.
 • Imaginea intitulată Somn toată ziua Pasul 1
  3


  Faceți un test de viziune pentru a analiza viziunea dvs. de contrast. Un examen de ochi online, care vă privește abilitatea de a vedea contrastul, vă poate ajuta, de asemenea, să determinați dacă aveți nevoie de lentile corective. Pentru a trece acest test, un „C“ apare pe ecran și vi se cere să aleagă săgeata care indică direcția indicat spre partea deschisă a „C“. Pe măsură ce finalizați examenul, "C" se va roti și întunericul literei se va schimba.
 • De exemplu, în unele cazuri scrisoarea va fi foarte întunecată și ușor de citit și în alte puncte va fi atât de clar că va fi dificil să o vedeți pe fundal alb.
 • Imaginea intitulată Hack Step 2
  4
  Încercați un test de viziune care analizează culorile. Un test de viziune care analizează culorile va verifica dacă puteți distinge diferite contraste de culoare, în principal roșu, verde și albastru. Aceste teste variază puțin - cu toate acestea, în majoritatea cazurilor va apărea un cerc care are cercuri colorate diferite. Apoi vi se va cere să citiți numărul care este ascuns în fiecare cerc. Dacă nu sunteți de culoare orb, ar trebui să puteți vedea numerele cu ușurință în funcție de culorile care sunt contraste.
 • Imaginea intitulată Consolidarea vederii în ochi Etapa 14
  5
  Treceți la un examen care măsoară astigmatismul. Un test de astigmatism online vă va cere să acoperiți un ochi și să observați o serie de linii. Veți fi întrebat dacă unele dintre linii par mai întunecate decât altele. Apoi vi se va cere să acoperiți celălalt ochi și să determinați dacă unele dintre linii sunt mai întunecate decât altele.
 • Ar trebui să vedeți numai culori mai întunecate cu unul dintre ochi, nu cu ambele. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să aveți astigmatism și trebuie să discutați cu medicul.
 • Imaginea intitulată Găsiți o lucrare dacă aveți un pas pentru persoanele cu handicap 2
  6
  Citiți rezultatele La sfârșitul fiecărui examen vi se vor da rezultatele. Ai putea obține rezultate excelente pe fiecare examen. Acest lucru va indica faptul că viziunea dvs. este bună și probabil că nu aveți nevoie de ochelari. În unele teste, puteți obține un rezultat slab. Când se întâmplă acest lucru, pagina vă va recomanda să vizitați un specialist în domeniul sănătății vizuale pentru a trece un examen complet de ochi.
 • Unele pagini vă vor da rezultate doar după ce ați introdus adresa dvs. de e-mail și numele dvs.
 • Metoda 3
  Vizitați un specialist în domeniul sănătății vizuale

  Imaginea intitulată Interpretați un vis care implică ușile Pasul 12
  1
  Găsiți un optometrist sau oftalmolog. Căutați online un optometrist sau oftalmolog în zona dvs. Un optometrist este instruit pentru a detecta o serie de boli oculare și poate prescrie lentile corective. Un oftalmolog poate efectua operații oculare, poate detecta boli oculare, poate prescrie medicamente și prescrie lentile corective.
 • Imaginea intitulată Cope cu gânduri suicidale Pasul 12
  2
  Vizitați periodic medicul de ochi. Nu înlocuiți vizitele regulate la optometrist cu examene de viziune online. Ar trebui să treci doar aceste examene pentru a obține o înțelegere generală a calității viziunii tale. Un optometrist instruit poate prescrie lentile corective și poate diagnostica bolile oculare, cum ar fi glaucomul și cataracta.
 • Copiii care au vârsta școlară trebuie să aibă examene de ochi la fiecare 1 până la 2 ani.
 • Adulții cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani trebuie să aibă examene de ochi la fiecare 5 până la 10 ani.
 • Adulții cu vârsta între 40 și 55 de ani trebuie să aibă examene de ochi la fiecare 2 până la 4 ani.
 • Adulții cu vârsta cuprinsă între 55 și 65 de ani trebuie să treacă examene de examinare la fiecare 1 până la 3 ani.
 • Adulții cu vârsta peste 65 de ani trebuie să aibă examene de ochi la fiecare 1 până la 2 ani.
 • Imaginea intitulată Consolidarea ochiului 18
  3
  Petreceți examen complet de ochi. Un examen de ochi, spre deosebire de versiunea online, analizează mai mult decât viziunea ta. De exemplu, un test de viziune evaluează de asemenea motilitatii oculare, câmpuri vizuale, structura ochiului și bariere în boli oculare, cum ar fi glaucom si degenerescenta maculara.
 • avertismente

  • În timp ce un examen online pentru ochi vă poate oferi o înțelegere generală a calității viziunii dvs., ar trebui să vizitați în continuare un medic cu adevărat ochi în mod regulat.
  • Examenele de ochi nu pot detecta afecțiuni sau boli degenerative ale ochilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă SupermanCum să atragă Superman
  Cum să înțelegeți un desen tehnicCum să înțelegeți un desen tehnic
  Cum să falsificați un test de sarcinăCum să falsificați un test de sarcină
  Cum să cumpărați un test de sarcinăCum să cumpărați un test de sarcină
  Cum să detectați cataracta în ochiCum să detectați cataracta în ochi
  Cum să detectați pierderea vederiiCum să detectați pierderea vederii
  Cum de a determina care este ochiul dominantCum de a determina care este ochiul dominant
  Cum să obțineți un test de paternitateCum să obțineți un test de paternitate
  Cum se obține un test de rezistență la insulinăCum se obține un test de rezistență la insulină
  Cum se măsoară astigmatismulCum se măsoară astigmatismul
  » » Cum să treci un test de viziune online

  © 2011—2020 ertare.com