Cum să vă petreceți ziua în care sunteți bolnav

Aveți o răceală proastă sau o tuse, dar nu vă puteți rata școala sau munca? Este de așteptat ca acest articol să vă ajute să vă petreceți acele zile când nu știți cum o veți realiza.

pași

Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 1
1
Înainte de a pleca dimineața la școală sau la serviciu, faceți un duș fierbinte (sau baie). Acest lucru va slăbi flegma sau mucus în plămâni sau sinusuri. Puteți folosi chiar tabletele de duș marca Vic sau un produs similar.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 2
  2
  Cumpărați medicamente pentru tuse, care nu vă fac să vă simțiți somnoroși (marca DayQuil) și luați-o împreună cu dvs. toată ziua. Va ușura acele simptome oribile ale frigului pe care îl aveți și nu-l veți adormi.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 3
  3
  Investigați alte medicamente. Dacă sunteți bolnav de o infecție sinusală sau aveți o anumită gripă, puteți încerca alte medicamente decât DayQuil sau Robitussin. Medicamentul numit Sudafed realizează minuni cu aceste probleme, dureri de cap și auz. Pentru simptomele gripei (febră, vărsături etc.) încercați să luați ceva pentru a vă rezolva stomacul. Alka-Seltzer de droguri poate ajuta foarte mult în acest caz. De obicei, bei cafea dimineața? În loc de ceașcă de cafea obișnuită, beți ceai de piper yerba. Acest lucru va înmuia stomacul deranjat.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 4
  4
  Încercați să luați acetaminofen. Pentru febre, care este foarte frecvente in cele mai multe boli infecțioase și virale, încearcă să ia una sau două comprimate Tylenol, cu un pahar cu apă rece înainte de a pleca. Acest lucru va menține febră scăzută la un nivel minim, astfel încât să puteți efectua restul zilei fără să vă simțiți cald și rece de fiecare dată.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 5
  5
  Luați medicamente pentru o durere în gât. Vă doare gâtul? Asta este ușor de aranjat. Ia-ți o cutie de pastile Cepacol care înmoaie gâtul. Acestea sunt disponibile în Cherry gust, miere, lamaie si Citrus (personal am recomanda aromă de cireșe. Puteți lua, de asemenea citrice ceai, cum ar fi mandarină, cu cantități mari de miere. Ingredientele naturale de miere va ajuta la calmarea gâtului.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 6
  6
  Dacă nu ați vizitat medicul, faceți o programare pentru a primi tratamentul necesar pentru a vă atenua situația și pentru a vă continua viața. Tratarea bolii cu medicamente fără prescripție medicală va prelungi doar problema, ceea ce face ca dificultățile să nu se termine.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 7


  7
  Încercați să aduceți niște pungi de ceai împreună cu dvs. În școală și la locul de muncă se poate obține ușor apă fierbinte sau, de asemenea, la stația de benzină. De asemenea, luați o cutie de țesuturi de unică folosință și orice altceva care funcționează pentru dvs., cum ar fi picături de tuse etc.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 8
  8
  Încercați să luați lucrurile încet, cât mai mult posibil. În loc de a lua o plimbare, la prânz sau ies să mănânce sau chat cu prietenii, stați într-un loc liniștit și petrece acel timp într-un loc fără stres, cum ar fi biblioteca, laboratorul de informatică, sau chiar în birou, în timp ce toată lumea este în afara. Acest lucru va ajuta la menținerea nivelului de stres scăzut și veți avea timp să vă recuperați din evenimentele zilei. Oamenii din jurul vostru, inclusiv colegii dvs., vor înțelege că vă simțiți rău și veți aprecia efortul depus pentru a vă conforma, în ciuda disconfortului dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 9
  9
  Rochie adecvat, în funcție de vreme. Asigurați-vă că utilizați tot ce aveți nevoie pentru a rămâne cald și uscat. Dacă vă expuneți pe vreme rea, aceasta va face problema mai rea. Dacă suferiți de febră de fân sau de sinusită din cauza alergiilor, care se întâmplă de obicei la schimbarea sezonului, purtați o jachetă ușoară. Una astfel, chiar dacă este lumină, vă va proteja de alergeni în mediul înconjurător. De asemenea, încercați să rămâneți înăuntru cât mai mult posibil.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 10
  10
  În cele din urmă, dacă trebuie să vă faceți acasă acasă, luați-o ușor în timp ce lucrați la ea. În loc să se așeze pe desktop pentru a lucra, încerca să se întindă în jos cu laptop-ul, sau cărți, și de a face munca sau studiile. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați corpul și să vă pregătiți pentru o noapte liniștită, de care aveți nevoie foarte bine. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la sarcinile mici pe care le faci în mod normal, atunci când ajungi acasă (spală vase, vid covor, etc pentru că vă puteți aștepta dacă ești bolnav).
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 11
  11
  Mâncați bine. Încercați să mâncați cele trei alimente ale zilei, micul dejun, prânzul și mâncarea, care vă vor ajuta să vă recuperați organismul. Sufletele sănătoase, cu suficiente vitamine și proteine, vă vor ajuta, dar amintiți-vă: nu faceți un efort pentru a pregăti o masă imensă. Ești atât de bolnav încât trebuie să-ți petreci cât mai puțină energie. Ceva rapid și sănătos vă va ajuta. Și asigurați-vă că beți apă în ABUNDANCE.
 • Imaginea intitulată Faceți-o în ziua când vă aflați`re Sick Step 12
  12
  În cele din urmă, la sfârșitul zilei, odihniți-vă. Acesta este cel mai important lucru: să te culci cât mai curând posibil. Corpul tau are nevoie de tot somnul vă puteți proveer- orele petrece somnul sunt ore cruciale corpul tau foloseste pentru a repara și de a crea energie. Încercările de a lua orice medicament (NyQuil sau Tylenol PM) pentru simptomele de raceala si gripa. Tylenol PM va fi o ușurare pentru durere și disconfort. Acest lucru va păstra simptomele și vă va ajuta să adormiți rapid.
 • avertismente

  avertismente

  • Este întotdeauna o idee bună de a avea medicamente și materiale care sunt achiziționate fără prescripție medicală, atunci când sunt necesare. Nimănui nu-i place să alerge la magazin în haine sportive și cu păr despicat pentru a cumpăra o sticlă și un medicament pentru frig.
  • Ai grijă de tine. Dacă simțiți că aveți de suferit de o răceală sau de altă condiție, luați măsurile de precauție necesare pentru a vă ajuta corpul să îl arunce înainte de a deveni grav.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră. Asigurați-vă că ați văzut medicul de familie cât mai curând posibil dacă vă simțiți rău sau, în caz de urgență, mergeți la camera de urgență a spitalului local. Aceștia vă pot ajuta rapid în situațiile în care este necesară o atenție medicală.
  • Când sunteți bolnav, asigurați-vă că ceea ce ai nu este contagioasă (de exemplu, durere în gât) și să ia măsurile necesare pentru a preveni pe cei din jurul vostru, care nu sunt de gând să mă îmbolnăvesc. Spălați-vă pe mâini frecvent și de a folosi antibacterian, acoperă gura atunci când tușește sau strănută și stai departe de alte țesuturi. Nu împărțiți băuturi, mese, produse cosmetice etc.
  • Dacă sunteți bolnav la stomac, încercați să vărsați sau să evacuați cât mai mult posibil, astfel încât să îl eliminați din sistemul dumneavoastră. Nu încercați prea tare Apoi, pur și simplu nu mâncați alimente sau băuturi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să lupți împotriva unei răceli sau a unei gripeCum să lupți împotriva unei răceli sau a unei gripe
  Cum să luptați împotriva unei răceli atunci când sunteți gravidăCum să luptați împotriva unei răceli atunci când sunteți gravidă
  Cum sa lupti impotriva gripei cu suc de ananasCum sa lupti impotriva gripei cu suc de ananas
  Cum să te vindeci de frigCum să te vindeci de frig
  Cum sa scapi de tuse cu flegmaCum sa scapi de tuse cu flegma
  Cum să determinați când să mergeți la medic dacă aveți o tuseCum să determinați când să mergeți la medic dacă aveți o tuse
  Cum să determinați dacă aveți pneumonieCum să determinați dacă aveți pneumonie
  Cum se diferențiază o infecție virală de o infecție bacterianăCum se diferențiază o infecție virală de o infecție bacteriană
  Cum să elimini tusea și frigulCum să elimini tusea și frigul
  Cum de a elimina mușcăturileCum de a elimina mușcăturile
  » » Cum să vă petreceți ziua în care sunteți bolnav

  © 2011—2020 ertare.com