Cum să petreceți ziua cu mai puțin de patru ore de somn

Am fost toți în această situație la un moment dat: nu ați reușit să dormiți sau nu ați dormit suficient și a doua zi vă simțiți foarte rău. Este firesc să te simți obosit, la urma urmei, ai ales să mergi la petrecere miercuri, în loc să dormi opt ore. Dar din fericire, există câteva sfaturi care vă pot ajuta în aceste vremuri dificile.

pași

Imagine intitulată Ia-o pe zi cu mai puțin de patru ore de somn Pasul 1
1
Asigurați-vă că știți că puteți petrece ziua cu doar patru ore de somn. Sperăm că dacă citiți acest lucru, puteți beneficia de aceste cuvinte de avertizare. La fel de prost ca sună, încercați înainte, când nu riscați să vă răniți. Luați notă de cât de multă cafea aveți nevoie, de cât de puțin somn este prea puțin, etc. și ia în considerare atunci când ajunge epuizarea de neconceput.
 • 2
  Consumați cel puțin o anumită sursă de cafeină. În primul rând, cofeina este un stimulent al corpului: face ca inima să bată mai repede. În al doilea rând, este un diuretic ușor, ceea ce înseamnă că te face să ai nevoie de baie mai des - și crede-mă, este foarte greu să dormi când urinăzi. În al treilea rând, este o nootropă, a "enhancerul creierului". Sporiți abilitatea de a învăța și de a gândi, ceea ce vă poate salva slujba. Următoarele sunt câteva surse bune de cafeină:
 • Cafea, cu excepția decofeinei.
  Imaginea intitulată Ia-o pe Zi pe mai puțin de patru ore de somn Pasul 2Bullet1
 • Restaurantele cu cofeină și Montain Dew, sau cel puțin versiunea americană cu cafeină
  Imaginea intitulată Ia-o pe Zi pe mai puțin de patru ore de somn Pasul 2Bullet2
 • Dacă puteți cumpăra ceva înainte ca acest lucru să se întâmple. Cu toate acestea, aceste băuturi pot fi costisitoare.

  Imaginea intitulată Ia-o pe zi pe mai puțin de patru ore de somn Pasul 2Bullet3
 • Jolt Cola sau guma de mestecat Jolt.
 • Imaginea intitulată Ia-o pe Zi în mai puțin de patru ore de somn Pasul 3
  3
  Fii supus! Ultimul lucru pe care îl dorești într-o zi ca asta este ca șeful tău să te scutească pentru copertele rapoartelor tale. Poate că ești genul de persoană care îi place să fie în control, care este mare, lumea are nevoie de lideri, dar chiar și liderii trebuie să se retragă din când în când, ca și atunci când acestea sunt atât de obosit încât uită de prânz acasă și trebuie să mănânce niște jetoane la prânz.
 • Imaginea intitulată Ia-o pe Zi în mai puțin de patru ore de somn Pasul 4
  4
  Odată ce ziua sa terminat, dormi. Chiar dacă nu vă simțiți atât de obosit, trebuie să dormiți și să înlocuiți visul pierdut cu o noapte înainte. Ca cineva cu multă experiență în acest domeniu, trebuie să vă spun că s-ar putea să nu vă simțiți obosiți, dar veți adormi în mai puțin de douăzeci de minute.
 • avertismente

  • Nu faceți niciodată un obicei continuu de a vă lipsi corpul de somn. Efectele sunt variate și severe - de exemplu, un sistem imunitar diminuat, alegeri proaste, obezitate și multe altele.
  • Consumarea unor cantități mari de cofeină poate determina toleranța organismului dumneavoastră - va fi mai puțin eficient în viitor.
  • Vă rugăm să consultați un medic în cazul în care insomnia continuă pentru o perioadă considerabilă de timp.
  • Persoanele cu probleme de sănătate ar trebui să fie atente înainte de a consuma cantități mari de cofeină sau de a începe exercițiile de rutină.
  • Luați în considerare posibilitatea de pur și simplu raportează-ți rău pentru a nu merge la muncă. Uitați moralul pentru o secundă și gândiți-vă la voi - în plus, într-un anumit sens, sunteți într-adevăr bolnav.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să combateți somnul excesivCum să combateți somnul excesiv
  Cum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somnCum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somn
  Cum să dormi bine în timpul sarciniiCum să dormi bine în timpul sarcinii
  Cum să dormi în timpul zileiCum să dormi în timpul zilei
  Cum să dormi într-un avion sau trenCum să dormi într-un avion sau tren
  Cum să dormi cu întârziereCum să dormi cu întârziere
  Cum să dormi mai multCum să dormi mai mult
  Cum să dormi și să te simți răcit dimineațaCum să dormi și să te simți răcit dimineața
  » » Cum să petreceți ziua cu mai puțin de patru ore de somn

  © 2011—2020 ertare.com