Cum să treci prin vremuri greleÎn funcție de ce fel de timp dificil treceți, există diferite moduri în care poți să o rezolvi. Indiferent dacă treceți prin dificultăți financiare, emoționale sau alte perioade dificile, le puteți depăși în moduri diferite.

pași

Imaginea intitulată
1
Ajustați centura fiscală. Dacă întâmpinați dificultăți financiare financiare, există mai multe modalități de a trece prin ele, dar nici unul dintre ele nu este ușor. Strângeți centura și curelele sacului și faceți o listă cu "ce aveți nevoie" și "nu aveți nevoie". Dacă ceea ce aveți nevoie este să vă mențineți stilul de viață și să vă mențineți un nivel decent de viață, atunci trebuie să vă stabiliți un capital. Dacă este ceva ce crezi că nu poți trăi fără, dar știind că dacă poți să faci asta, atunci nu-ți cheltuiești banii până când situația ta nu se îmbunătățește. Dacă nu există absolut nici o modalitate de a găsi ieșirea sau "să continue fără a cădea în ispită", atunci ar trebui să luați în considerare ajutorul de finanțare a creditelor sau eventual (ca o ultimă soluție) să declanșeze falimentul. Nu luați ușor faliment sau cred că este o opțiune, puteți urmări Easy pe tot parcursul vietii de adult, și să vă împiedice să cumpere lucruri necesare în viitor, dacă nu învățăm să controleze cheltuielile sau pentru a administra stilul de viață pentru a se potrivi dvs. venituri.
 • Imagine intitulată
  2
  Păstrați așteptările dvs. scăzute, astfel încât să vă simțiți rar dezamăgit. Aceasta poate părea corectă pentru dvs. până când vă petreceți puțin timp gândindu-vă cum să o aplicați în viața personală. Folosește-ți credința sau convingerile - poate crezi că Dumnezeu, universul sau natura îți vor oferi instrumentele pentru orice situație - indiferent de sursă, trebuie să folosești aceste instrumente pentru a-ți păstra împreună corpul și sufletul.
 • Imagine intitulată Treceți prin momente grele Pasul 3


  3
  Pregătiți-vă să vă lăsați timp să vă ajute să depășiți durerile emoționale. În ceea ce privește momentele emoționale dificile, există o veche zicală care spune "timpul vindecă toate rănile", și că totul arată mai bine de la distanță. Poti întristăm, plânge, au accese de furie sau orice te face sa te simti ca ai putea continua o altă zi, iar în cazul în primejdie ta emoțională este ceva care te face să te simți fatală sau gânduri de moarte sau de tristețe profundă, căutați ajutor profesionist în orice locul (inclusiv medicul principal de îngrijire)!
 • Imaginea intitulată
  4
  Du-te cu fluxul vieții de zi cu zi. În ceea ce privește celelalte lovituri și darts de avere insultătoare, mergeți doar cu fluxul și rotiți-l cu el - acesta este un test, doar un test. Veți ajunge la linia de sosire și nu veți putea lua nimic împreună cu dvs. atunci când plecați.
 • sfaturi

  • Câteva sfaturi pentru perioadele financiare dificile:
  • Aflați ce puteți cumpăra pentru cea mai mică sumă de bani și chiar dacă trebuie să mâncați ciudat timp de o lună sau două, faceți-o pentru că nu aveți alții și nu vă simțiți bine.
  • Acest lucru este valabil și pentru haine - Ai cumpărat ceea ce ai pentru că ți-a plăcut momentul în care l-ai văzut, nu? Continuă să te uiți până când dispare sau câștigi loteria.
  • Cumpărați pantofi buni care își păstrează sprijinul și că puteți rezolva când încep să se destrame.
  • Nu mai mâncați în afară și în loc să cumpărați cafea în aer liber, luați cafeaua de acasă și plătiți sfaturile pentru ao folosi la sfârșitul lunii și pentru a vă oferi un tratament sau pentru a plăti o mică datorie atunci când ați strâns destui bani.

  avertismente

  • Nu credeți că totul se va îmbunătăți instantaneu și că nu credeți pentru un minut că nu există o mulțime de oameni care trăiesc la fel ca tine și nu pot nici măcar să vorbească despre asta. Totul este în atitudine. Amintiți-vă: nu trebuie să căutați prea mult să găsiți pe cineva care este mult mai rău decât dumneavoastră. Ridicați-vă spiritul pentru ca spiritul vostru să vă ridice stima de sine! Totul va fi bine, credeți în voi înșivă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum să rămâi calm în vremuri dificileCum să rămâi calm în vremuri dificile
  Cum să țineți bretelele la locul lorCum să țineți bretelele la locul lor
  Cum de a lega o curea de karateCum de a lega o curea de karate
  Cum se identifică centurile de karateCum se identifică centurile de karate
  Cum să treci mingea în fotbalCum să treci mingea în fotbal
  Cum de a face probleme financiare le uniti mai multCum de a face probleme financiare le uniti mai mult
  Cum puteți face ca relația dvs. să funcționezeCum puteți face ca relația dvs. să funcționeze
  Cum să tratezi pierderea independenței financiare într-o relațieCum să tratezi pierderea independenței financiare într-o relație
  Cum să solicitați ajutor de la un exCum să solicitați ajutor de la un ex
  » » Cum să treci prin vremuri grele

  © 2011—2020 ertare.com