Cum să uiți o fată care te-a rănit emoțional

Depășirea unei foste prietene nu este niciodată ușoară. Mai ales când acea persoană te-a rănit într-un fel. Confruntarea cu o pauză este ceva personal și toată lumea trebuie să-și găsească calea pentru a face față durerii și pentru a merge mai departe. Există multe modalități diferite de a face față turbulențelor emoționale ale unei despărțiri. Găsiți modul în care vă convine cel mai bine și amintiți-vă că depășirea unei relații necesită timp.

pași

Metoda 1
Păstrați deoparte toate persoanele de contact

Imagine intitulată
1
Încercați să vă distanța fizic. În mod literal: pleacă de la ea. Cu cat iti vezi mai intai fosta prietena, cu atat vei fi mai greu sa uiti de ea si de durerea pe care ti-a provocat-o. Găsiți modalități de a vă schimba rutina, astfel încât să nu vă forțați să o vedeți.
 • Evitați locurile pe care le cunoașteți că frecventează. Acestea ar putea include cafenelele dvs. preferate și restaurantele sau magazinele din apropierea locului în care locuiți.
 • Evitați întâlnirile sociale despre care știți că veți participa. Acest lucru va provoca numai tensiuni inutile și obsesie față de trecut. Dacă invitați atât la petrecere, cât și la eveniment, spuneți gazdei că sunteți ocupat. Nu participa la niște întâlniri sociale merită, pentru a nu simți gelozie și frustrare dacă o vedeți din nou.
 • Imagine intitulata Uita o fata care te raneste emotional Pasul 2
  2
  Scapă de dovezi. Ia toate lucrurile din camera ta. Scapa de tot ceea ce asociați cu ea. A păstra amintiri ale relației va provoca dureri inutile.
 • Imagine intitulata Uita o fata care te raneste emotional Pasul 3
  3
  Tăiați comunicarea. Nu ține legătura cu ea, nici prin mesaje text, nici prin e-mail. La început ar putea fi tentant să interacționezi cu ea - totuși, aceasta va deschide ușa doar pentru mai multă durere și conflict. Cu cât aveți mai multă comunicare cu fosta dvs. iubită, cu atât va fi mai greu să o uitați.
 • Luați în considerare încetarea a fi prietenul dvs. sau opriți-vă să o urmăriți în rețelele sociale. Acestea permit să arate imagini pozitive ale vieții noastre. Astfel, imaginile ei vor face doar nostalgie pentru relatie. Dacă vă simțiți foarte nostalgic, vă recomandăm să o eliminați din lista de contacte a telefonului sau din actualizările de știri.
 • Imagine cu numele
  4
  Evitați petrecerea timpului cu prietenii. Dacă împărțiți un grup de prieteni, petreceți timp cu un nou cerc social.
 • Reconectați-vă cu prietenii pe care i-ați avut înainte de ao întâlni. Sunt prietenii tăi în afara contextului relației tale cu fosta ta iubită. Astfel, ei vă vor ajuta să creați o nouă identitate fără ea și va fi mai puțin probabil să vă amintiți.
 • Metoda 2
  Uită de problemă

  Imagine intitulată
  1
  Simțiți-vă tristețea Permițându-vă să vă simțiți furioși și frustrați pentru o scurtă perioadă de timp vă poate ajuta să vă curățați corpul și vă va fi mai ușor să o uitați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Stabiliți un program. Permiteți-vă să vă simțiți supărat pentru o anumită perioadă de timp și apoi să vă abțineți de la a continua. Fiți disciplinați cu acest program.
 • Încercați să începeți cu o săptămână. În această săptămână, permiteți-vă să plângeți, să vă simțiți supărat, să ascultați muzică tristă sau să faceți orice ritual pe care îl considerați necesar pentru a vă vindeca. Când săptămâna se termină, angajați-vă să mergeți înainte.
 • Nu vă speriați dacă vă dați seama că vă gândiți la ea. Dacă încercați să vă împiedicați să vă gândiți la asta, veți face doar să vă gândiți mai mult. Acest lucru este cunoscut sub numele de "efect de bounce". Dacă vă gândiți la asta, acceptați gândul și lăsați-l să plece.
 • Imagine intitulata Uita o fata care te raneste emotional Pasul 7
  3
  Vorbiți despre subiect. Discutați cu un membru al familiei sau cu un bun prieten despre sentimentele dvs. Ventilați ceea ce simțiți pentru ea, astfel încât să nu mai obsedați durerea.
 • Scrieți sentimentele într-un jurnal. Scrierea este o modalitate buna de a lua un subiect pentru a nu mai gandi la asta.
 • Odată ce v-ați permis să vă scufundați sentimentele pentru ea, nu o faceți din nou. Evitați să vorbiți despre ea și încercați să schimbați rapid subiectul dacă vă întreabă cineva.
 • Metoda 3
  Fiți sociabili

  Imagine cu numele Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 8
  1


  Au întâlniri. O modalitate dovedită și adevărată de a depăși o fostă iubită este să se întâlnească cu o persoană nouă. Dacă vă simțiți gata, fiți pregătiți să faceți noi conexiuni.
  • La primele întâlniri, evitați discutarea subiectului fostei tale prietene. În cele din urmă puteți vorbi despre asta - cu toate acestea, atâta timp cât memoria este încă proaspătă, aceasta vă va împiedica doar să vă deplasați înainte.
 • Imaginea intitulata
  2
  Socializa. Chiar dacă nu sunteți gata să vă întâlniți, asigurați-vă că petreceți timp cu prietenii. Rămâneți conectat cu sfera socială.
 • Este normal să vrei să fii singur după o pauză. Cu toate acestea, nu vă izolați pentru o perioadă lungă de timp sau acest lucru vă va împiedica să vă deplasați înainte.
 • Imagine intitulata Uita o fata care te raneste emotional Pasul 10
  3
  Găsiți noi căi de a fi sociabile. Va fi mai greu să uitați ex-iubita dvs. dacă continuați să faceți aceleași lucruri pe care le-ați făcut când ați fost împreună. Găsiți activități noi pe care nu le asociați și acest lucru vă va permite să vă înconjurați cu fețe noi.
 • Explorați noi baruri și restaurante, astfel încât să puteți întâlni mulți oameni noi. Există probabil multe locuri pe care nu ați avut ocazia să le explorați în timp ce ați fost împreună.
 • Alăturați-vă unui nou club sau găsiți o nouă activitate care vă permite să vă faceți prieteni noi. Aceste noi prieteni și activități vă vor distrage de la trecut. Ei vor împărtăși, de asemenea, o legătură cu tine, care va fi înlăturată în totalitate de la fosta ta iubită.
 • Metoda 4
  Gândește-te la viitor

  Imagine cu numele Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 11
  1
  Găsiți un nou obiectiv Concentrați energia și emoțiile asupra unui nou obiectiv. Când simți că ți-e dor de ex-prietena ta, redirecționează aceste sentimente spre o altă pasiune sau obiectiv.
  • Gandindu-te obsesiv despre fosta ta iubita activezi aceleasi zone de dorinta din creierul tau ca drogurile si alcoolul activa si ele. Înlocuiți-vă dependența cu ceva productiv.
 • Imagine intitulata Uita o fata care te raneste emotional Pasul 12
  2
  Du-te la sală. Efectuarea exercițiilor ușurează stresul. Excesul de stres vă poate face mult mai probabil să doriți o companie.
 • Imagine intitulata Uita o fata care te raneste emotional Pasul 13
  3
  Concentrează-te pe tine. Fiind unică înseamnă că ai mai mult timp să te gândești la tine însuți. Utilizați această ocazie pentru a redirecționa atenția înapoi la propriile nevoi și dorințe.
 • Gândiți-vă la obiectivele dvs. profesionale. Acesta este un timp excelent pentru a crește creșterea personală la locul de muncă sau la școală.
 • Imaginea intitulată
  4
  Găsiți un nou hobby. Dacă există ceva care te-a interesat întotdeauna (de exemplu, gătit sau practicând un nou sport), atunci este timpul să o faceți. Va fi o modalitate excelentă de a vă distrage atenția de tristețea voastră.
 • Imagine intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 15
  5
  Aveți un pic de perspectivă. Uită-te la durerea curentă ca stare temporară. O vei birui cu timpul.
 • Mentalitatea dvs. este importantă pentru a uita pe cineva. Păstrați o atitudine pozitivă și amintiți-vă că o veți uita în timp. În acest moment poate părea imposibil, dar amintiți-vă că, dacă îl vedeți așa, nu veți uita niciodată fosta ta iubită.
 • sfaturi

  • Rețineți că amintirile pe care le aveți de la fosta dvs. iubită nu reprezintă o reprezentare exactă a cine este ea. S-ar putea să-ți dai seama că ți-e dor de ea - totuși, e posibil să-ți amintești doar cele mai importante momente din relație.
  • Uitând cineva necesită timp și răbdare. Ar putea dura luni sau ani să crezi că ai depășit pe deplin pe fosta ta iubită. Gândește-te mereu la viitor.

  avertismente

  • Unii oameni se încadrează în cicluri de dependență, abuz de substanțe sau auto-vătămări după o despărțire. Căutați ajutor profesional dacă vă dați seama că vă simțiți necontrolat.
  • Este considerat hărțuire să încercați în mod repetat să intrați în legătură cu o fostă prietena sau cu prietenii, familia sau colegii. Hărțuirea este o infracțiune care este pedepsită în multe țări, de exemplu, în Statele Unite. Discutați cu un medic sau un consilier dacă simțiți nevoia de a vă răni, umili sau răzbunați pe fosta ta iubită.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți pe alțiiCum să ajuți pe alții
  Cum să nu mai iubițiCum să nu mai iubiți
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să te îndrăgostești din nouCum să te îndrăgostești din nou
  Cum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexualCum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexual
  Cum de a face o prietena ex suferaCum de a face o prietena ex sufera
  Cum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioaseCum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioase
  Cum să ignorați pe cinevaCum să ignorați pe cineva
  Cum să ignori persoanele care nu-ți pasă de tineCum să ignori persoanele care nu-ți pasă de tine
  Cum să tratăți lipsa de dragosteCum să tratăți lipsa de dragoste
  » » Cum să uiți o fată care te-a rănit emoțional

  © 2011—2020 ertare.com