Cum să uiți o fată care îți place

Nu te poți opri să te gândești la o fată care îți place și obsesia ta te împiedică să te bucuri de viața ta. Ai încercat totul, dar încă nu-ți poți scoate din cap. Chiar dacă simțiți că nu puteți uita niciodată această fată specială, este posibil ca pacea să vină mai devreme decât se aștepta dacă urmați acești pași simpli.

pași

Metoda 1
Înțelege-ți problema

Imaginea intitulată
1
Înțelegeți că trebuie să o uitați. Înainte de a putea să uitați de fată, trebuie să recunoașteți că este timpul să nu mai gândiți la ea. Trebuie să recunoașteți faptul că gândirea nu numai că vă face o mare parte din zi și nu vă lasă să dormiți, dar, de asemenea, vă face să vă simțiți nemulțumiți. Iată câteva modalități de a ști dacă aveți o problemă:
 • Dacă simțiți că nu puteți petrece cinci minute fără să vă gândiți la ea.
 • Dacă tocmai ați ajuns să vă gândiți mai mult la ea când încercați să o uitați.
 • Dacă compari toate fetele pe care le cunoști cu fata pe care te gândești.
 • Dacă nu puteți fi interesat de alte fete, chiar dacă acestea manifestă interes pentru dvs.
 • Dacă vă aflați scris obsesiv despre ea sau desenați-i fața.
 • Dacă toate melodiile pe care le auziți vă amintesc de ea.
 • Dacă nu puteți petrece mai mult de câteva ore fără să vă verificați profilul Facebook sau Twitter.
 • Dacă simțiți că nu veți fi niciodată fericiți dacă nu puteți fi cu ea.
 • Imaginea intitulată
  2
  Află de ce te gândești la ea. Odată ce ați recunoscut că aveți o problemă, trebuie să vă gândiți de ce nu te poți opri să te gândești mai ales la fată. Înțelegerea rădăcinii problemei dvs. vă va ajuta să găsiți o soluție. Acestea sunt câteva motive pentru care ați putea să vă gândiți atât de mult la acest lucru:
 • Niciodată în viața ta nu ai întâlnit o astfel de fată incredibilă și ești convins că nu există nimeni ca ea. E atât de special încât trebuie să o ai. Dacă este cazul dvs., înțelegeți că, dacă sunteți răbdători, puteți întâlni o altă fată și mai specială.
 • Te simți atât de nemulțumit de multe aspecte ale vieții tale încât simți că această fată îți va rezolva toate problemele și îți va aduce fericirea adevărată. Dacă da, ar trebui să încercați să îmbunătățiți alte aspecte ale vieții, cum ar fi sănătatea sau relațiile voastre.
 • Același lucru se întâmplă și cu toate fetele pe care le cunoașteți. Obsesia ta merge constant de la o fată la alta. În acest caz, este posibil ca modul tău obsesiv de gândire să te împiedice să te bucuri de viața ta sau de alte relații în viitor.
 • Încercați să depășiți o relație serioasă. În acest caz, poate fi mai greu să nu mai gândiți la această fată, dar cu timpul veți fi în stare să o faceți. Desigur, înainte de aceasta, trebuie să urmați pașii necesari pentru a învăța repara inima ta sparta.
 • Imaginea intitulată
  3
  Creați un plan Odată ce ați descoperit motivele care stau la baza obsesiei dvs., trebuie să creați un plan pentru a nu mai gândi la ele. S-ar putea să simțiți că nu va fi niciodată posibil să o uitați, dar odată ce aveți un plan și o să vă angajați să faceți o realitate, veți descoperi că este mai ușor decât credeți. Acestea sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le includeți în planul dvs.:
 • Dacă nu ați făcut deja acest lucru, întrerupeți contactul cu ea. Dacă această fată face parte din grupul de prieteni sau este în clasa ta, încercați să nu ieșiți atât de mult împreună cu prietenii sau să stați cât mai departe posibil de ea. Totuși, dacă aveți doar contact cu ea pentru că mereu vorbiți cu ea sau dacă vă vorbește să vă deranjeze, întrerupeți orice contact cu ea. Cu cât mai puțin timp petreceți lângă ea, cu atât mai repede o veți uita.
 • Nu mai verificați profilurile pe rețelele sociale. Încercați să nu vedeți profilul dvs. de pe Facebook. Dacă o faci tot timpul, intenționează să o faci într-o zi mai puțin în fiecare zi până când poți petrece o zi întreagă sau chiar câteva zile fără a intra în profilul tău. De asemenea, puteți lua măsuri mai extreme prin ștergerea de pe Facebook, blocarea sau dezactivarea propriului profil.
 • Ștergeți numărul dvs. de telefon Dacă aveți numărul dvs. pe telefon, scapați de el. dacă Chiar ai nevoie de asta dintr-un motiv, scrii-l și ascunzi.
 • La sfârșitul fiecărei zile, încercați să calculați cât timp ați cheltuit gândindu-vă. Scopul tău este să te gândești la asta cu treizeci de minute mai puțin în fiecare zi. Rețineți că va fi dificil să urmăriți acest lucru și că, dacă deveniți foarte obsedată de timpul petrecut în timp ce vă gândiți la ea, obsesia dvs. se poate înrăutăți.
 • Setați o dată pentru care doriți să o uitați complet. Poate fi în câteva luni sau chiar un an.
 • Aveți răbdare Înainte de a începe să-l uitați, repetați-vă că va dura ceva timp și nu vă faceți frustrați dacă nu vă puteți opri imediat să vă gândiți la aceasta - dacă nu, veți simți că petreceți mai mult timp gândindu-vă decât atunci când ați început să vă executați planul.
 • Metoda 2
  Petreceți timp cu oamenii pe care îi iubești

  Imaginea intitulată
  1
  Petreceți timp cu familia. Este important să vă petreceți timpul cu cât mai mulți oameni posibil să vă amintiți că fata visurilor tale nu este singura persoană din univers. Dacă mențineți o relație sănătoasă cu familia, veți avea picioarele pe pământ și veți evita căderea în gânduri mai obsesive: Iată ce puteți face:
  • Dacă locuiți împreună cu familia sau în apropierea acestora, vă oferiți pentru treburile casnice. Nu numai că vă veți ajuta membrii familiei aglomerate, dar vă veți simți mai util.
  • Sunați acasă ori de câte ori puteți. Înainte, puteți scrie câteva subiecte de conversație pentru a vă asigura că vorbiți despre lucruri diferite de fetița dorită.
  • Dacă sunteți aproape de familia dvs., cereți-i sfatul. Ascultarea celorlalți membri ai familiei dvs. pentru a vorbi despre modul în care și-au depășit obsesiile din trecut va face să vă simțiți mai puțin singuri și că obiectivul dvs. nu este insurmontabil.
 • Imagine intitulata Uita de o fata care iti place Pasul 5
  2
  Petreceți timp cu cei mai apropiați prieteni. Cei mai buni prieteni va vor face să vă simțiți mai iubiți și mai necesari și vă va ajuta să vă distrați de fată pe care nu vă puteți opri să vă gândiți. Petreceți timp de calitate petrecut împreună cu prietenii dvs. sau mergeți la concerte sau filme cu ei pentru a înceta să vă gândiți la fată care vă place. Aceasta ar trebui să faceți:
 • Căutați activități distractive pe care le puteți face cu prietenii dvs., cum ar fi canotajul, vizitarea unui restaurant nou sau pregătirea împreună pentru un maraton de 5K. Dacă aveți obiective specifice de realizat cu ei, nu veți fi deprimați când stau să vorbească.
 • Fii deschis cu prietenii tăi. Găsiți o modalitate de a vorbi despre problema dvs. pentru a afla dacă vă poate sfătui, atâta timp cât nu vă petreceți tot timpul să vă plângeți de fata visurilor tale. Dacă prietenii tăi știu că treci printr-un timp dificil, vor încerca să-ți petreacă mai mult timp cu tine și chiar te pot forța să ieși din casă.
 • Dacă sunteți prea deprimat să plecați acasă, întrebați-vă prietenii să vă viziteze. Dacă obsesia dvs. vă este atât de slabă încât există zile când nu vă provoacă plecarea, spuneți-i prietenilor să aducă o pizza sau un film vechi. Asigurați-vă că vă veți simți mai bine doar dacă le aveți lângă dvs.
 • Imaginea intitulată
  3
  Petreceți timp cu alte fete. Chiar dacă nu sunteți gata să vedeți alte fete într-un mod romantic, nu subestimați puterea unei excursii cu cei mai buni prieteni de sex feminin sau chiar vă puteți întâlni cu partenerii prietenilor. Aceasta este ceea ce puteți face:
 • Gândește-te la ceea ce face aceste fete atât de grozave. Deci, veți vedea că fata despre care vă gândiți nu este atât de unică.
 • După un timp, încercați să vedeți alte fete în termenii lor, fără a le compara tot timpul cu fata pe care o doriți.


 • Metoda 3
  Rămâne activ

  Imagine intitulata Uita de o fata care iti place Pasul 7
  1
  Programați-vă ziua Agenda aglomerată poate fi un instrument foarte puternic. Este foarte probabil ca obsesia ta fata de fata sa fie pentru ca ai prea mult timp liber. Dacă vă programați ordinea de zi, veți rămâne concentrați asupra a ceea ce trebuie să faceți și nu veți avea prea mult timp pentru gânduri inaccesibile. Aceasta ar trebui să faceți:
  • Planificați-vă dimineața. Amintiți-vă că trebuie să mergeți, să citiți cinci articole în jurnal sau să terminați o altă sarcină înainte de o anumită oră de dimineață.
  • Planificați-vă zilele Păstrați o agendă care include programul dvs. de lucru sau de studiu, ieșirile dvs. cu prietenii și alte hobby-uri. Verificați-vă programul pentru a vă asigura că nu aveți prea mult timp liber.
  • Planificați-vă nopțile. S-ar putea să știți că aveți o mulțime de timp liber pe timp de noapte după ce ați lucrat sau ați studiat, așa că încercați să citiți mai multe capitole într-o carte, să urmăriți un nou film sau să ieșiți împreună cu prietenii în fiecare noapte, pentru a nu ajunge la revizuirea profilului Facebook al fetei de ore.
 • Imaginea intitulată
  2
  Îmbunătățiți alte aspecte ale vieții voastre. Dacă ești atât de obsedat de o fată pe care nu o poți acționa normal, poate că ai probleme în alte aspecte ale vieții tale. Dacă îmbunătățiți celelalte aspecte, cum ar fi prietenia sau imaginea corporală, nu numai că veți fi mai fericiți, dar veți înceta să vă gândiți și la asta. Puteți face următoarele:
 • Concentrează-te pe relațiile tale. Dacă aveți probleme cu prietenii sau familia, încercați să le rezolvați. Te vei simți mai bine, din moment ce nu te vei simți atât de singur.
 • Aveți grijă să vă îmbunătățiți sănătatea. Dacă sunteți obsedat de o fată, este posibil să nu aveți timp să vă concentrați asupra sănătății, așa că încercați să faceți exerciții de cel puțin trei ori pe săptămână și să mâncați trei mese echilibrate pe zi.
 • Schimbați-vă mediul dacă puteți. În cazul în care camera sau casa ta este haotică pentru că ați fost prea ocupat gândindu-vă să realizați dezastrul, faceți ceva timp pentru a vă curăța sau pentru a vă ordona mobilierul. Veți simți mai ordonat și reînnoit în acest proces.
 • Dacă mediul dvs. general, cum ar fi orașul sau locul de muncă, vă face să vă simțiți profund nemulțumiți, este posibil ca obsesia dvs. cu această fată să fie doar o parte a problemei. Deplasați sau schimbați ocupația dacă este posibil. Dacă vă aflați într-un mediu care vă face să vă gândiți la ea în mod constant, schimbarea acesteia poate fi o măsură drastică, dar vă va ajuta să diminuați durerea.
 • Aveți grijă de ceilalți. S-ar putea să fi fost atât de îngrijorat de faptul că nu ați putut avea această fată încât ați încetat să vedeți lumea din jurul vostru. Încercați să fiți mai puțin egoiști prin voluntariat în comunitatea dvs. sau ajutându-vă familia sau prietenii să îndeplinească o sarcină, cum ar fi fixarea unei bucăți de mobilier sau pictarea unui zid.
 • Imaginea intitulată
  3
  Căutați hobby-uri noi A face lucruri care te fac să pleci de la rutina ta sau de la pământul tău de familie te va face să te simți eliberat. Aceste hobby-uri noi nu vă vor aminti de fată a viselor dvs. și vă vor face să vă simțiți o persoană mai dinamică. Un nou hobby vă va face să vă simțiți noi și reînnoiți și vă va oferi noi lucruri de așteptat. Puteți face următoarele:
 • Travels. Lăsarea de unde locuiți vă poate ajuta să ieșiți din mintea voastră. Dacă nu vă puteți permite o vacanță, planificați excursii de weekend și invitați prietenii.
 • Exprima-te Luați lecții de canto, improvizație sau dans. Acest lucru vă va ajuta să vă eliberați emoțiile și va fi distractiv.
 • Descoperiți un nou scriitor. Dragostea pierdută este un subiect popular de literatură bună și, dacă descoperiți un scriitor nou cu care vă identificați, nu vă veți simți atât de singur. Citirea vă va face o persoană mai interesantă, dar asigurați-vă că nu vă izolați de citirea atât de mult. Dacă citiți o carte, duceți-o la parc sau la o bibliotecă pentru a vă înconjura cu oameni.
 • Metoda 4
  Pregătește-te pentru a merge mai departe

  Imaginea intitulată
  1
  El iese din nou la numiri. Odată ce te simți suficient de bună să ieși cu alte fete, e timpul să te faci observat. Puteți începe să vă întâlniți din nou invitând o nouă fată pe care o doriți, adresându-vă prietenilor să vă prezinte pe cineva sau să creați un profil pe o pagină de dating pe internet. Aceasta ar trebui să faceți:
  • Începeți liniștit. Când ai prima întâlnire cu o fată nouă care îți place, ia-o ușor și te distrezi. Încercați să vă distrați și să fiți serioși numai atunci când va veni timpul.
  • Nu vorbi despre vechea ta obsesie. Noua fata nu te va placa si vei arata ca o persoana cu tendinte obsesive.
  • Amintiți-vă că probabil nu simțiți același lucru pentru prima fată pe care o părăsiți, dar vă felicit pentru că ați încercat.
 • Imagine intitulata Uita de o fata care iti place Pasul 11
  2
  Încercați să vă limitați obsesia. Este minunat că sunteți gata să continuați, dar trebuie să vă străduiți să faceți ca noua dvs. relație să fie diferită de cea pe care ați avut-o cu fata pe care nu vă puteți opri să vă gândiți. Încercați să rupeți ciclul de obsesie și disperare în următoarele moduri:
 • Nu te atașați foarte curând. Deși este important să fiți deschisi să iubiți și să apreciați o fată nouă, încercați să nu vă gândiți la ea tot timpul, dacă nu, veți suferi dacă se va încheia relația. Nu vă înlocuiți obsesia cu o altă obsesie, deoarece nu vă va face să vă simțiți mai bine.
 • Rămâneți ocupat și activ, chiar dacă ați găsit pe cineva care vă place foarte mult. Nu conteaza daca ai putea uita fata anterioara si noua fata cu care iti place foarte mult, incercati sa mentineti o viata aglomerata si activa si sa includeti aceasta noua fata in ea. Dacă vă dedicați tot timpul, veți sfârși cu o inimă zdrobită.
 • Dacă pare drept, rămâneți deschisi să iubiți. Este bine să vă îndrăgostiți din nou după o vreme, atâta timp cât nu observați. Nu trebuie să vă faceți griji atât de mult să nu vă iubiți pe voi înșivă încât este imposibil să vă îndrăgostiți din nou.
 • sfaturi

  • Încearcă să râzi mai mult. Urmăriți comedii sau ieșiți cu oameni amuzanți. Râzând vă va ajuta să vedeți lucrurile în mod clar și să înțelegeți că atunci când oamenii spun "nu este sfârșitul lumii", ei o spun.
  • O tactică este să te obișnuiești cu ideea că, indiferent cât de mult îți place, trebuie să o uiți doar pentru că ea are deja un prieten și acest lucru este foarte gelos. Dacă ai întâlnit-o când nu avea un prieten, ea crede că un prieten foarte apropiat de ea sa declarat.

  avertismente

  • Alcoolul nu este utilizat pentru a ușura durerea. Deși este posibil să vă facă să o uitați temporar, aceasta vă va aduce emoțiile pe linia de plutire și vă va face jenat în public.
  • Uneori este imposibil să uiți, mai ales dacă chiar iubești acea persoană sau te simți vinovat.
  • Dacă, după mult timp, nu ați reușit să o uitați în nici un fel și dacă simțiți că nu merită să trăiți fără ea, puteți suferi de depresie și ar trebui să căutați ajutor profesional.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă opriți de îngrijorareCum să vă opriți de îngrijorare
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zileCum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zile
  Cum să nu fii obsesivCum să nu fii obsesiv
  Cum să pretinzi că ești tristCum să pretinzi că ești trist
  Cum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti placeCum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti place
  Cum să flirtezi cu o fatăCum să flirtezi cu o fată
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să nu mai fiți timizi în fața tipului care vă placeCum să nu mai fiți timizi în fața tipului care vă place
  Cum să nu mai vezi sânii unei feteCum să nu mai vezi sânii unei fete
  » » Cum să uiți o fată care îți place

  © 2011—2020 ertare.com