Cum să uiți fata pe care o iubești

Căderea în dragoste poate fi cea mai frumoasă experiență sau poate fi o experiență groaznică, în funcție de contextul în care se întâmplă. Dacă v-ați îndrăgostit de o fată care nu se simte la fel, urmați pașii de mai jos pentru a vă continua viața.

pași

Metoda 1
Ai grijă de tine

Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 1
1
Recunoașteți sentimentele voastre. Este perfect normal să vă simțiți trist sau supărat înainte de a accepta ceea ce sa întâmplat. Nu vă fie frică să recunoașteți, mai ales pentru voi, că treceți printr-o perioadă dificilă. Înțelegeți că aveți dreptul să simțiți aceste lucruri. Totuși, trebuie să vă concentrați asupra menținerii acestor stări sub control.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 2
  2
  Pleacă de la fată. Nimic nu te va ajuta mai bine să scuti durerea de a vedea fata pe care o iubești decât să te scoli de ea. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să întrerupeți orice contact cu ea, dar trebuie să o vedeți mai puțin. Deși acest lucru poate părea oribil pentru dvs., este cel mai bun mod de a vă continua viața în liniște.
 • Dacă sunteți în continuare prieteni, nu mai faceți primul pas, contactând-o. Doar petreceți timp cu ea dacă vă sună - nu trebuie să o sunați sau să o cereți să iasă împreună cu dvs. În mod logic, ei vor mai petrece timp împreună, dar în majoritatea cazurilor veți observa că părăsesc mult mai puțin și că veți avea mai mult timp pentru voi înșivă.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 3
  3
  Nu mai face favoare pentru fata. Nimic nu spun că sunt „doar prieteni“, la fel de clar ca tine refuză să dea favoruri. Este rău face lucruri pentru cineva doar pentru că te-a atras fizic, pentru că te simți utilizate și cealaltă persoană va interpreta greșit intențiile. Fa lucruri pentru o cauză fată două lucruri: ea ajunge la concluzia că sunteți o persoană generoasă, prin natura și să presupunem că o să facă favoruri, sau doi, crezi că vrei ceva de la ea și așa inconfortabil tu.
 • Dacă cumperi lucruri fără ea vă întreb (sau pur și simplu pentru că ea a vrut ceva), să plătească factura pentru el într-o cafenea sau restaurant, luați-o peste tot sau trata-o în mod diferit la prietenii dvs., astfel încât, atunci favoruri pe care le faci și este foarte important să nu mai faci.
 • Evaluați fiecare favoare posibilă. Dacă sunteți pe punctul de a face ceva pentru fata pe care doriți să o uitați, întrebați-vă dacă ați face același lucru pentru unul dintre cei mai buni prieteni. Dacă nu, atunci îi faci o favoare în plus, în loc să fii prietenă.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 4
  4
  Spune-i nu-i când te întreabă de favoruri. Dacă doriți să uitați fata, care este obișnuit să faci favoruri și cere ceva, spune nu politicos și să ofere alternative, cum ar fi un prieten care te poate ajuta. Dacă este necesar, scuze de genul „am încercat să cheltui mai puțini bani“, „trebuie să termin temele“, „am să curețe apartamentul“ sau „Trebuie să sun rude de azi.“ Dacă ea apreciază într-adevăr prietenia ta nu va deranja.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 5
  5
  Modificați programul Puteți merge la universitate puțin mai devreme, pentru a nu intra în ea pe drum sau pe coridoare. De asemenea, puteți lua un alt traseu, astfel încât să nu îl vedeți atât de mult. Dacă lucrați cu ea, încercați să schimbați schimbarea cu alte persoane.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 6
  6
  Schimbați grupul de prieteni. De multe ori, fata pe care nu o poti face face parte din grupul tau de prieteni. Încercați să vă petreceți timpul singur cu câțiva prieteni la un moment dat, mai degrabă decât cu întregul grup, pentru a evita să fiți în jurul ei de mult timp.
 • Dacă aveți prieteni în afara cercului obișnuit pe care nu îl vedeți prea des, încercați să petreceți mai mult timp cu ei. Ei vor aprecia ceea ce faci și vei fi ocupat departe de fata pe care nu o poți obține.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 7
  7
  Nu-l mai vedeți complet. Dacă vă gândiți să o vedeți, vă face să vă simțiți rău, ar fi mai bine să nu mai petreceți timp cu ea complet. Faceți scuze educate (de exemplu "trebuie să studiez foarte mult" sau "am fost foarte obosit de la locul de muncă") pentru a respinge ofertele lor de a ieși împreună cu dvs. Pe termen lung, ea nu te mai va contacta și va vedea alte persoane care au mai mult timp să petreacă cu ea.
 • Metoda 2
  Dacă sunt împreună într-un loc public

  Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 8
  1
  Evitați să fiți singuri cu ea. Dacă nu puteți evita să petreceți timp cu fata pe care o iubiți (fie pentru că lucrează împreună, fie pentru un alt motiv), profitați de mediul dvs. De exemplu, un mediu formal, cum ar fi locul de muncă și universitatea dvs., sunt ideale pentru a limita orice relație emoțională. Ar trebui să interacționezi numai cu acea fată așa cum ai face cu orice altă persoană. Asigurați-vă clar că nu există o relație specială între voi - sunt doar colegi care lucrează împreună.
  • Dacă puteți, nu o alegeți ca partener dacă trebuie să lucrați ca o echipă. Dacă trebuie să lucrați împreună, în ciuda tuturor lucrurilor, mențineți conversația axată pe sarcina pe care o veți îndeplini.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 9
  2
  Căută securitate într-un grup mare de oameni. Este foarte sigur că întâlniți acea fată pe care o iubiți în afara unui loc structurat, cum ar fi locul de muncă sau școala. Puteți evita să vă simțiți rău sau furios dacă interacționați cu acea persoană în timp ce vă aflați într-un grup, astfel încât să nu ajungeți singuri cu ei în orice moment.
 • De exemplu, dacă sunteți singur în casa unui prieten, vă va fi foarte dificil să nu vă concentrați asupra acestuia. Pe de altă parte, dacă există patru persoane în aceeași cameră care joacă jocuri video, va fi mult mai ușor să vă împărțiți atenția între mai mulți oameni.
 • Tratați-o la fel cum ați trata pe ceilalți prieteni și veți vedea cum va dispărea presiunea de ao vedea. Cheia este că o vedeți ca orice altă fată.
 • Metoda 3
  Dacă sunteți singuri

  Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 10
  1
  Au un subiect de conversație pregătit. Se ia în considerare toate subiectele politice, culturale, religioase si stiintifice pe care le considerați interesante. Chiar dacă numai ca jocurile video și filme, cred că interesul tău. Dacă vorbim despre probleme care sunt pur informativ, mai degrabă decât emoțiile și relațiile, puteți rămâne calm și pentru a evita senzație de rău, plus o să păstreze fata ca prieten.
  • Din moment ce vă place deja aceste subiecte, va fi ușor pentru dvs. să vorbiți despre ei cu alți oameni. În plus, este posibil să nu vreți să încetați să vorbiți odată ce începeți.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 11
  2
  Întotdeauna ai ceva de făcut. În mod logic, este ușor să confundați o activitate comună între prieteni pentru o întâlnire, așa că evitați să planificați lucruri cum ar fi să mergeți la cină împreună. În loc să faci asta, planificați mai multe activități casual în cazul în care sunteți singuri cu fata la domiciliu sau în mașină și nu aveți altceva de făcut. Aduceți un pachet de cărți cu dvs. sau faceți timp pentru a studia împreună. Doar asigurați-vă că activitățile nu sunt foarte rafinate.
 • Cel mai important este să eviți situațiile în care pot exista neînțelegeri, cum ar fi îmbrățișarea pe canapea sau vizionarea împreună a stelelor. Amintiți-vă, doriți să mergeți înainte și să uitați această fată, să nu faceți lucrurile mai rău. Aveți întotdeauna un plan alternativ pentru a evita aceste momente "romantice".
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 12


  3
  Meditează. Meditația oferă multe beneficii, dar cel mai important este că veți avea o minte clară. Chiar și cei care au probleme emoționale pot rămâne liniștiți în timpul unei întâlniri dacă învață să-și controleze emoțiile în prealabil. Meditația cea mai de bază este de a respira adânc și de a rămâne într-un loc liniștit în timp ce se concentrează pe plan intern. Repetați-vă în mintea voastră că veți păstra controlul emoțiilor dvs. și că veți merge mai departe și apoi veți lua această concentrare atunci când veți merge să o vedeți.
 • Metoda 4
  Exprimați-vă în alte moduri

  Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 13
  1
  Faceți o listă. Exprima sentimentele în scris, îi va ajuta să mai suportabile și să aibă o piață de desfacere pentru sentimentele tale. Începe să scrie motivele pentru care relația nu a putut lucra și locuri „ea nu se simte la fel ca si mine“ ca primul motiv. Lista continuă cu orice motiv care vine în minte, chiar dacă pare ridicol: programele lor nu coincid, au diferite credințe religioase sau nu se inteleg cu prietenii. Scopul este de a forma un argument puternic pentru a arăta că relația nu ar lucra pentru diverse motive. O duzină de motive mici pot ameliora durerea, în același mod în care ar fi un motiv de mare.
  • Adăugați noi motive la lista dvs. dacă vi se întâmplă ceva. Dacă vă gândiți la ceva nou atunci când sunteți departe de casă, încercați să-l amintiți. Dacă este important, o veți aminti în continuare când vă întoarceți acasă. Nu scrieți-l pe o bucată separată de hârtie.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 14
  2
  Salvați lista Nu arătați-o nimănui și nu o lăsați într-un loc în care o altă persoană o poate găsi. Puneți-l într-un loc sigur. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți propria cameră, scrieți lista dvs. acolo și ascundeți-o în cel mai sigur loc posibil. Dacă nu, căutați un loc în casa dvs. unde puteți fi singur pentru o vreme și puteți scrie lista dvs. acolo. Ascunde-l într-un loc unde ești sigur că nu o vei găsi.
 • Scrieți manual, în loc de un computer. Fișierele de pe un computer sunt foarte ușor de găsit.
 • Nu luați niciodată lista la școală sau la serviciu. Dacă cineva te găsește, intimitatea ta va fi încălcată și te vei simți mai rău.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 15
  3
  Depinde de lista ta. Citiți-o ori de câte ori vă simțiți trist sau rău cu privire la fata pe care o iubiți, precum și ori de câte ori vă gândiți la ea. Vedeți toate motivele pentru care ați crezut că vă deplasați înainte vă va oferi puterea de a vă continua viața.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 16
  4
  Vorbiți cu cineva în care aveți încredere. De cele mai multe ori, această persoană va fi o rudă sau un adult cunoscut. Una dintre cele mai bune modalități de a merge mai departe atunci când simțiți durerea este să vă împărtășiți sentimentele cu o altă persoană. Dacă aveți o persoană în care aveți încredere necondiționată, cereți-i să vă sprijine. Dacă cineva te ascultă, vei lua o greutate foarte mare pe umeri.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 17
  5
  Luați în considerare să mergeți la un psiholog. Deși nu toți oamenii au timp sau bani pentru a face o terapie, dacă puteți, ar fi o idee minunată de a vorbi cu un psiholog de câteva ori. Psihologii oferă o modalitate sigură și confidențială de a împărtăși gândurile și emoțiile cu o altă ființă umană, față în față și vă oferă sugestii pentru a continua viața în afara biroului.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 18
  6
  Fii artist Arta este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care omul le-a inventat pentru a-și exprima sentimentele și emoțiile. Puteți scrie proză, poezie sau eseuri. De asemenea, poți să faci sculpturi, să vopsești, să faci un colaj, să cânți, să joci un instrument, să compun un cântec sau orice altă activitate care să-ți folosească creativitatea, chiar dacă nu ai prea mult talent. Indiferent ce faceți, ar trebui să încercați să vă exprimați sentimentele într-un mod care dă viață, în loc să o distrugeți.
 • Scrieți o poveste despre sentimentele voastre, de la prima dată când ați întâlnit-o pe acea fată care vă place cu pașii pe care i-ați făcut pentru a continua.
 • Scrieți poeme, înlocuind metaforele cu oameni reali și emoții.
 • Dezlănțuiți-vă pe o pânză picându-o cu o perie și lăsați-vă furia să vă ghideze mișcările.
 • Faceți cunoștință cu un prieten și faceți o sesiune de muzică impromptu.
 • Dacă nu sunteți o persoană foarte creativă, scrieți pur și simplu o scrisoare care spune tot ceea ce credeți, în mod clar și concis, și apoi salvați-o cu lista dvs. după ce este terminată.
 • Metoda 5
  Mergeți înainte

  Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 19
  1
  Gândește-te în mod obiectiv despre fată. Este foarte ușor să-l amărăci și chiar să-i urăști pe fata pe care ai iubit-o când o să o uiți, dar acele sentimente nu te vor face niciodată bine. Dacă sunteți plini de resentimente, amintiți-vă că merită încă o persoană și că ați plăcut-o din mai multe motive. Nu negi că are calități bune - acceptă doar că nu poți fi prietenul ei.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 20
  2
  Modificați prioritățile. Acum, că v-ați confruntat cu durerea și ați luat pașii necesari pentru a vă vindeca rănile, este foarte important să umpleți spațiul gol cu ​​alte activități și priorități. Gândește-te la momentul în care ai pierdut suferința pentru fata aia. Estimați cât timp ați pierdut în fiecare săptămână și intenționați să profitați de acele ore de a face altceva. Nu va mai fi niciodata un moment mai bun pentru a visati mari si pentru a incepe un nou proiect.
 • Citiți câteva dintre cărțile pe care ați planificat să le citiți sau chiar le puteți scrie. Deveniți membru al unui club sau faceți voluntariat în fiecare sâmbătă. Extinderea orizonturilor vă va ajuta să vă amintiți că lumea este vastă, frumoasă și misterioasă, deci nu merită să o ignorați din cauza unei singure persoane.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 21
  3
  Deschide ochii Există mii de fete frumoase, prietenoase, distractive și inteligente. Faceți un efort să observați că sunt în jurul vostru. Nu uitați niciodată că există multe fete de ales. Nu trebuie să căutați un nou partener - bucurați-vă doar de numărul de persoane atractive pe care nu le-ați observat înainte.
 • Luați ceva timp să stați pe o bancă în parc și (în tăcere!) Comparați femeile care trec. Vedeți ce haine poartă și varietatea de combinații de haine și accesorii. Doar asigurați-vă că vă păstrați gândurile în mulțime și nu doar o singură fată.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o fată pe care o iubiți Pasul 22
  4
  Lăsați trecutul în urmă. Odată cu trecerea timpului și începeți să acceptați situația, veți realiza că nu vă revizuiți lista la fel de mult ca înainte. Acesta este un semn că ați ieșit înainte și puteți continua viața voastră.
 • Salvați arta pe care ați creat-o și care este rezultatul modului în care ați procesat emoțiile. Puneți-l într-un loc unde nu îl vedeți decât dacă îl căutați. În viitor, veți fi fericiți că l-ați păstrat. Cu toate acestea, este mai bine să o scoateți din vedere în acest moment.
 • Luați în considerare lista și celelalte note pe care le-ați scris, altele decât operele de artă, și apoi le aruncați. Poți să le arzi, să tragi numele cu un stilou și apoi să le pui într-o sticlă și să-l arunci în mare. Actul de a vă trimite emoțiile și gândurile într-un alt loc fizic este o mare măsură terapeutică.
 • Găsiți alte fete. Când te duci la un eveniment social, încearcă să întâlnești alte fete. Ieșiți împreună cu prietenii și întâlniți-vă prietenii. Dacă știi o fată frumoasă, invită-o să meargă la o cafea. Chiar dacă nouă din zece fete spun că nu, o vei face, și faci asta este o modalitate foarte bună de a te arăta că ai multe de trait.
 • sfaturi

  • Încercați un pic mai mult și evitați să cădeți în depresie. Înțelegerea sentimentelor dvs. este un lucru - deprimarea situației este o altă situație.
  • Nu merge prea repede. Ia tot timpul de care ai nevoie. Unii oameni pot merge rapid, în timp ce alții au mai mult timp.
  • Fii ocupat Evitați să vă gândiți la fată pe care o iubiți. Foarte curând, veți descoperi că sunteți prea ocupați să-și amintească numele.

  avertismente

  • Evitați gândurile și acțiunile distructive cât mai mult posibil. În loc să o faceți, gândiți-vă și exprimați-vă într-un mod pozitiv.
  • Când ați uitat acea fată, veți realiza că mediul dvs. social sa schimbat. Este posibil ca prietenii tăi să fi fost mai apropiați sau mai departe de tine. Pregătește-te pentru această schimbare și nu-ți fie frică.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să facem față rușiniiCum să facem față rușinii
  Cum să uiți ceva ce nu te poți schimbaCum să uiți ceva ce nu te poți schimba
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum să-i spui iubitului tău că îl iubeștiCum să-i spui iubitului tău că îl iubești
  Cum să-i spui unui băiat că-l iubeștiCum să-i spui unui băiat că-l iubești
  Cum să-i spui unei fete că o iubeștiCum să-i spui unei fete că o iubești
  Cum să-i spui unui om că-l iubești fără să-l înspăimânțiCum să-i spui unui om că-l iubești fără să-l înspăimânți
  Cum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tineCum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tine
  » » Cum să uiți fata pe care o iubești

  © 2011—2020 ertare.com