Cum să ascundeți răni de răceală

Inflamațiile la răni care apar pe față, uneori, pot fi inestetice și te fac să te simți jenat sau jenat, mai ales dacă te pregătești pentru un interviu, o întâlnire sau un eveniment important. Deși cele mai multe răni răcite dispăreau singure în câteva săptămâni, puteți utiliza produse de machiaj și frumusețe pentru a le ascunde și a le acoperi până când s-au vindecat complet.

pași

Metoda 1
Ascunde rănile reci

Imaginea intitulată
1
Așteptați până când inflamarea rece se va vindeca parțial sau până când se va forma o cruste înainte de a pune machiajul. Dacă răsuflarea este deschisă, puroiul și lichidul vor continua să iasă ca parte a fazei de vindecare și se pot înrăutăți sau se pot vindeca mai mult dacă îl acoperiți cu machiaj înainte de a forma o crustă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Achizitionati un ingrijorator cosmetic gros, cremoasa, galbena, precum si un corector cosmetic colorat care se potriveste culorii tonului pielii. Creionii și corectorii cosmetici non-lichizi sunt de obicei vânduți în cantități mici, concentrate pe care le puteți cumpăra în secțiunea de machiaj a farmaciei locale. Concealerul cosmetic galben poate ajuta la neutralizarea roșiei, în timp ce agentul de protecție cosmetic colorat în carne poate ajuta la ascunderea aspectului rănilor reci.
 • Imaginea intitulată Acoperirea unui răcnet rece Pasul 3
  3
  Utilizați un burete cosmetic de unică folosință pentru a aplica corectorul cosmetic galben direct pe gâtul rece. Începeți prin aplicarea unui pic și apoi adăugați mai mult în măsura necesară pentru a termina acoperirea gâtului la rece.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați o pensulă de unică folosință sau o burete de bumbac pentru a vopsi ușor pudra de fixare de pe agentul de acoperire galben cosmetic. Pulberea fixativă va ajuta la fixarea agentului de acoperire galben cosmetic, precum și la neutralizarea culorii acestuia.
 • Imaginea intitulată
  5
  Utilizați un alt burete cosmetic de unică folosință curat, pentru a aplica corectorul cosmetic pentru piele direct la răsuflarea la rece. Utilizați o mișcare punctată pentru a aplica corectorul cosmetic astfel încât acesta să se integreze eficient în piele.
 • Imaginea intitulată Coperți un pas răcit la rece 6
  6
  Utilizați pensula pentru a aplica pulberi de fixare la concealer cosmetic colorat. Acest lucru vă va ajuta să fixați ultimul strat al agentului cosmetic.
 • Imaginea intitulată
  7
  Scoateți imediat bureții cosmetici și periile de pulbere. Acest lucru va ajuta la prevenirea răspândirii virusului inflamat la rece.


 • Metoda 2
  Acoperiți rănile reci

  Imaginea intitulată
  1
  Așteptați până când sângele rece a fost vindecat parțial sau până când s-a format o cruste înainte de a pune machiajul. Dacă răsuflarea este deschisă, puroiul și lichidul vor continua să iasă ca parte a fazei de vindecare și se pot înrăutăți sau se pot vindeca mai mult dacă îl acoperiți cu machiaj înainte de a forma o crustă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alegeți o culoare de ruj care se potrivește culorii naturale a buzelor. Dacă folosiți tonuri de lumină sau întunecime nenaturale, puteți accentua apariția rănilor reci.
 • În cazul în care inflamarea rece este foarte roșie sau întuneric, utilizați o nuanță de ruj care se potrivește mai bine culoarea de răceală.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ștergeți ușor rujul de pe partea din spate a mâinii. Acest lucru vă va permite să aplicați rujul cu un tampon de bumbac, care poate împiedica contaminarea întregului ruj cu virusul rău și cu bacteriile.
 • Imaginea intitulată Acoperirea unui pas răcit la rece 11
  4
  Puneți un tampon de bumbac pe ruj în mână și apoi utilizați tamponul pentru a transfera rujul pe buze, inclusiv răni de răceală.
 • Imaginea intitulată Acoperirea unui pas la rece 12
  5
  Scoateți imediat tamponul de bumbac. Acest lucru vă va împiedica să răspândiți virusul rănirii la rece.
 • sfaturi

  • Luați în considerare aplicarea ochilor, a umbrelor și a rimelului pe ochi pentru a evita atenția de la herpes, situată pe buze sau față. În cele mai multe cazuri, accentuarea ochilor cu machiaj poate reduce la minimum apariția imperfecțiunilor în alte părți ale feței.
  • Luați în considerare posibilitatea de a cumpăra plasturi de răceli la farmacia sau farmacia locală dacă aveți probleme de a aplica machiaj direct la răceala rece. Cele mai multe dintre brandurile acestor plasturi pot fi aplicate direct pe piele pentru a acoperi leziuni la rece înainte de a pune machiajul și pot conține medicamente care ajută la accelerarea vindecării rănilor reci.
  • Puteți utiliza un bandaj lichid pentru a ascunde rănile reci. Vopsiti puțin pe o suprafață neadecvată (folie de plastic, hârtie cerată sau suprafața interioară a unui Band-Aid). Apoi, scoateți bandajul, pictați un strat de bază pe răsuflarea rece (se va mânca). Aplicați bandajul lichid scos din gură și aplicați cu atenție un strat de bandaj lichid. Aceasta este o alternativă ieftină și ușoară pentru corectorul cosmetic al Abreva.

  avertismente

  • Luați în considerare posibilitatea de a merge la dermatolog sau un profesionist în domeniul sănătății înainte de acoperirea rănilor cu machiaj, produse de frumusețe și medicamente. Profesionistul în domeniul sănătății poate examina rănile reci și vă poate oferi recomandările necesare pentru a accelera procesul de vindecare a rănilor reci.
  • Doar utilizați bureți cosmetici și perii de unică folosință atunci când vă puneți machiajul pentru a acoperi rănile reci și evitați să-i reintroduceți în agentul cosmetic sau în pudră. Ochii răniți sunt contagioși și pot contamina și răspândi bacteriile în machiaj dacă nu utilizați bureți și perii de unică folosință.

  Lucruri de care ai nevoie

  • galben cosmetice concealer
  • carne de vopsea cosmetică colorată
  • bureți de unică folosință pentru produse cosmetice
  • pensula de pudră de unică folosință sau bile de bumbac
  • pulberi de fixare
  • ruj
  • tampoane de bumbac
  • plăci dureroase la rece (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum să acoperiți cicatricileCum să acoperiți cicatricile
  Cum să acoperiți imperfecțiunileCum să acoperiți imperfecțiunile
  Cum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajulCum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajul
  Cum să acoperiți un tatuaj cu machiajCum să acoperiți un tatuaj cu machiaj
  Cum să ai grijă de tine după ce ai făcut un machiaj permanentCum să ai grijă de tine după ce ai făcut un machiaj permanent
  Cum de a da stralucirea perfecta pe fata taCum de a da stralucirea perfecta pe fata ta
  Cum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajulCum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajul
  Cum să ascundeți cosurileCum să ascundeți cosurile
  » » Cum să ascundeți răni de răceală

  © 2011—2020 ertare.com