Cum să obțineți vitamina B12 dacă sunteți vegetarian

Vitamina B12 este o parte esențială a dietei umane - fără ca mintea ta să nu funcționeze așa cum ar trebui și memoria să înceapă să eșueze. Se crede chiar că nivelurile scăzute de vitamina B12 sunt responsabile pentru stările depresive și pentru scăderea funcției mentale.

pași

Image cu titlul Deal cu gripa Pasul 2
1
Du-te cu doctorul tău. Obținerea unui test de sânge este o idee bună să știți nivelul vitaminei B12 înainte de a începe să consumați suplimente alimentare. În funcție de rezultate, s-ar putea avea nevoie de injecții, tablete sau capsule sau alimente îmbogățite pentru a modifica nivelurile de vitamine sau vă puteți găsi bine și trebuie doar să aibă grijă de sănătatea dumneavoastră în viitor și nivelurile de vitamina B 12 pentru a se asigura că nu scad.
 • Discutați cu medicul despre posibilele opțiuni, dar rețineți că dacă medicul dumneavoastră nu simpatizează cu ceea ce alegeți din dietă, veți primi informații care nu se potrivesc dieta dumneavoastră sau chiar vă sugerează că nu sunteți sănătoși. În acest caz, consultați un alt medic care ia în considerare faptul că sunteți vegetarieni obiectiv și care lucrează cu dvs., nu împotriva dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Decideți cât de mult aveți nevoie în funcție de vârsta dvs. Se consideră că la persoanele în vârstă sunt necesare doze mai mari de vitamină B12 decât la tineri:
 • 2 micrograme pe zi pentru tineri
 • 25 micrograme sau mai mult pe zi pentru persoanele de peste 50 de ani.
 • Societatea vegetariană face o recomandare generală de 10 mg pe zi cu un supliment de vitamina B12 de 2000 mg o dată pe săptămână, dar nu precizează dozele în funcție de vârstă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Convingeți-vă de acest aspect al dietei dvs. în loc de îngrijorare. Veți citi multe opinii care dictează că nu este posibil să obțineți cantitatea corespunzătoare de B12 din plante și că sunteți sortit să suferiți de demență, anemie sau alte boli. Aceste concluzii dramatice vă pot schimba mintea și nu vă faceți griji dacă nu faceți absolut nimic sau vă faceți griji că dieta sănătoasă și echilibrată nu este bună pentru dumneavoastră, chiar dacă știți că este. Realitatea este că vitamina B12 este în multe alimente fortificate pe care le puteți consuma și de fapt este o deficiență rară.
 • Cantitățile de vitamină B12 care sunt considerate a fi necesare pentru o sănătate bună pot fi dificil de obținut numai din alimente și sunt încă considerate a fi mai bine absorbite din suplimente. Doar asigurați-vă că obțineți suplimente gratuite de derivate de origine animală și lapte de la un comerciant cu reputație.
 • Nu fiți mulțumiți. Asigurați-vă că știți că este mai bine să aveți grijă în mod activ de substanțele nutritive pe care le are corpul dumneavoastră decât să nu o faceți deloc. Vitamina B12 este importantă pentru creier, sistemul nervos și pentru celulele roșii din sânge. Și riscul de deficiență crește odată cu vârsta.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă de carbohidrați Pasul 2
  4


  Consumați alimentele fortificate cu vitamina B12. Există o gamă largă de alimente, deși variază în fiecare țară. Citiți întotdeauna ingredientele și, dacă nu sunteți sigur, contactați distribuitorul sau producătorul pentru informații nutriționale concise. Unele elemente care pot fi fortificate cu B12 sunt:
 • Laptele de soia și alte lapte fără animale
 • Bare de energie cum ar fi Clif și Luna
 • cereale
 • Berarii și drojdiile nutritive, dar numai dacă sunt fortificate
 • Extinderea drojdiilor, cum ar fi Marmita și Vegemite
 • Produse alimentare pentru vegetarieni din magazinul de produse alimentare de sănătate
 • Imaginea intitulată Împiedicarea tumorilor fibroide Step 1Bullet1
  5
  Rețineți că testele care au fost efectuate pentru majoritatea plantelor pentru a determina dacă conțin B12 nu sunt încă suficiente. Există liste care circulă pe web, dar când le revizuiți, veți realiza că există multe contradicții în legătură cu acestea și, prin urmare, devine foarte confuz. Dacă într-adevăr credeți că alimentele conțin B12 și că este bine pentru sănătatea dumneavoastră, continuați să o consumați așa cum ați făcut până acum, dar asigurați-vă că adăugați suplimente nutritive.
 • Imaginea intitulată Utilizați dietele anti-îmbătrânire pentru a mânca bine și vârsta Ei bine Pasul 1Bullet4
  6
  Verificați etichetele. Deși lista de mai sus conține produse care par a fi fortificate, este posibil să nu fie, așa că citiți eticheta înainte de a le asuma.
 • sfaturi

  • Magazinele suplimente de vitamina B12 protejate de lumină. Expunerea prelungită la lumină poate distruge cianocobalamina.
  • Este o idee bună să mestecați suplimentele pentru a obține cele mai bune rezultate.

  avertismente

  • Injecțiile sunt intramusculare și dureroase dacă nu vă place seringile. Încercați suplimentele mai întâi dacă aveți niveluri foarte scăzute, întotdeauna cu sfatul medicului dumneavoastră și vedeți dacă lucrurile se îmbunătățesc, dacă nu, să fie puternice.
  • Anemia, afectarea sistemului nervos, pierderea memoriei și demența sunt cauzate de nivelurile foarte scăzute de B12 din dietă. Se discută, de asemenea, condiții cum ar fi boala cardiacă și complicațiile în timpul sarcinii ca urmare a deficienței vitaminei B12.
  • Vitamina B12 din surse animale este distrusă când este gătită, prin urmare, prietenii tăi cu carnivore pot avea nevoie și de suplimente.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Suplimentarea cu vitamina B12 în capsule sau tablete
  • Sfatul medicului și monitorizarea regulată
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dați vitamina C porcului dumneavoastră de cobaiCum să dați vitamina C porcului dumneavoastră de cobai
  Cum să absorbiți mai bine suplimentele de calciuCum să absorbiți mai bine suplimentele de calciu
  Cum să absorbiți mai bine suplimentele de vitamină ACum să absorbiți mai bine suplimentele de vitamină A
  Cum sa cresteti nivelul de fier in timpul sarciniiCum sa cresteti nivelul de fier in timpul sarcinii
  Cum să crească nivelul hemoglobineiCum să crească nivelul hemoglobinei
  Cum să creșteți nivelul de hemoglobinăCum să creșteți nivelul de hemoglobină
  Cum să vă măriți nivelul de feritinăCum să vă măriți nivelul de feritină
  Cum sa-i dai copiilor suficienta vitamina BCum sa-i dai copiilor suficienta vitamina B
  Cum să diagnosticați și să tratați scorbutulCum să diagnosticați și să tratați scorbutul
  Cum sa alegi o vitamina prenatalaCum sa alegi o vitamina prenatala
  » » Cum să obțineți vitamina B12 dacă sunteți vegetarian

  © 2011—2020 ertare.com