Cum să obțineți un sunet ultra

Fetal ultrasunete sau ultrasunete a devenit un aspect de rutină de îngrijire prenatală pentru cele mai multe femei gravide. undele sonore de înaltă frecvență sunt folosite pentru a explora abdomenul mamei, cât și a cavitatea pelviană, pentru a crea o imagine a fatului si a placentei. Ultrasunetele este utilizat pentru a evalua cresterea si dezvoltarea fatului si pentru a determina modul în care progreseaza sarcina. O ecografie a primului trimestru este utilizat de către furnizorii de servicii medicale pentru a confirma sarcina si data, in timp ce un al doilea trimestru cu ultrasunete malformații fetale de căutări și, în unele cazuri, este în măsură să confirme anatomia copilului. Aceste teste de rutină sunt considerate sigure pentru mama si copil, si, de fapt, este destul de simplu pentru a obține o ultrasunete pentru sarcină.

conținut

pași

1
Programați numirea pe baza instrucțiunilor furnizorului dvs. de servicii medicale.
 • Faceți o programare pentru ultrasunete pentru a verifica dacă nu există complicații cât mai curând posibil.
 • Consultați-vă cu furnizorul de asigurări de sănătate pentru a vă asigura că procedura va fi acoperită și pentru a determina locul în care trebuie efectuată examinarea. Unii asiguratori necesită efectuarea de teste în laboratorul medical, în timp ce alții aprobă decizii în birou.
 • 2
  Bea lichide înainte de a obține ultrasunetele și păstrați vezica până la terminarea testului. O vezică plină poate schimba poziția uterului luând îndoire și împingând-o în sus făcând mai ușor scanarea. În plus, lichidul din vezică servește drept bun mijloc de conducere a sunetului. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru instrucțiuni specifice despre aportul de lichide.
 • 3
  Purtați haine libere. Nu va trebui să vă dezbrăcați pentru un ultrasunete standard, dar va trebui să vă ridicați cămașa pentru a vă expune pe deplin burta și abdomenul inferior.


 • 4
  Relaxați-vă și rămâneți nemișcați în timpul examenului. Tehnicianul va aplica un gel special în abdomen și un traductor va aluneca deasupra gelului. Undele sonore sunt reflectate în oase și alte țesuturi devin imagini și negru alb sau gri pe un monitor pentru măsurarea de către tehnician. Când este completă, tehnicianul vă va ajuta să curățați gelul conductiv.
 • 5
  Re-reglați hainele la încheierea testului. Acum veți putea să urinați și, dacă este necesar, să așteptați rezultatele ultrasunetelor. Majoritatea tehnicienilor vă vor oferi o listă cu unele dintre cele mai recunoscute imagini, care pot fi păstrate ca o amintire a sarcinii.
 • 6
  Discutați despre rezultatele ultrasunetelor cu medicul dumneavoastră. Nu încercați să descifrați imaginile cu ultrasunete, deoarece acestea sunt aproape imposibil de citit de către ochiul neinstruit.
 • sfaturi

  • Nu există un număr recomandat de ecografie care trebuie efectuată în timpul îngrijirii prenatale de rutină. Ecografiile ulterioare pot fi comandate dacă medicul dumneavoastră suspectează o complicație.
  • În timp ce anatomia poate fi determinată în jurul valorii de 20 de săptămâni de administrare, nu vă alarmați dacă un al doilea sau al treilea trimestru ecografia nu poate confirma sexul. Unii copii nu sunt bine poziționați pentru a face o determinare exactă.
  • Adresați-vă centrul de examinare despre politica vizitatorilor dvs. înainte de data numirii. Viitorii părinți, bunicii sau prietenii familiei ar putea fi intensificați în prezența ecografiei, dacă o permite.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tăuCum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tău
  Cum să interpretați imaginile unui ultrasuneteCum să interpretați imaginile unui ultrasunete
  Cum să aflați mai multe despre trimestrele de sarcinăCum să aflați mai multe despre trimestrele de sarcină
  Cum puteți calcula data livrăriiCum puteți calcula data livrării
  Cum să detectați o sarcină ectopicăCum să detectați o sarcină ectopică
  Cum să determinați câte săptămâni de sarcină avețiCum să determinați câte săptămâni de sarcină aveți
  Cum să diagnosticați sindromul TurnerCum să diagnosticați sindromul Turner
  Cum să alegi între un ginecolog obstetrician și o asistentă medicală obstetricăCum să alegi între un ginecolog obstetrician și o asistentă medicală obstetrică
  Cum să înțelegeți fazele testării prenataleCum să înțelegeți fazele testării prenatale
  Cum să înțelegeți etapele sarciniiCum să înțelegeți etapele sarcinii
  » » Cum să obțineți un sunet ultra

  © 2011—2020 ertare.com