Cum să obțineți suficient fier într-o dietă de alimente crude

Menținerea unei diete de alimente crude poate fi uneori dificilă, mai ales când vine vorba de a obține toate substanțele nutritive pe care corpul dumneavoastră trebuie să fie sănătoase. Majoritatea oamenilor aleg să continue cu dieta pentru alimente crude, deoarece, deși poate fi oarecum provocatoare uneori, beneficiile pozitive depășesc cu mult cele negative. Cu toate acestea, atunci când sunteți pe o dietă de alimente crude, este foarte important să vă asigurați că obțineți cantitatea adecvată de toate substanțele nutritive pe care corpul dumneavoastră trebuie să fie sănătoase. Fierul este unul dintre acei nutrienți importanți care este esențial pentru sănătatea dumneavoastră și performanța optimă. Mulți oameni care au o dietă de alimente crude se întreabă de unde pot obține suficient fier în produsele alimentare pe care le pot mânca pentru a-și menține nivelul de fier la o rată sănătoasă. Iată câțiva pași simpli pe care oamenii care le poartă o dietă alimentară brută pot face pentru a se asigura că primesc suficientă fier în dieta lor.

pași

Metoda 1
Trebuie să știți cantitatea de fier recomandată

Pentru a descoperi cel mai bun mod de a încorpora suficiente alimente bogate în fier în dieta ta este să determini exact cât de mult ai nevoie de fier.

Imaginea intitulată
1
Identificați cele două tipuri de fier. În primul rând, există fier de heme, care este mai ușor de absorbit și se găsește numai în carnea animalelor. Al doilea tip de fier este ceea ce se numește fier nonheminic - acest tip de fier este puțin mai greu de absorbit și se găsește în alte produse decât carnea. Acesta este motivul pentru care găsirea unui număr suficient de fier într-o dietă alimentară brută poate fi o preocupare. Este important să vă concentrați asupra cantității totale de fier în miligrame care se află în alimentele pe care le consumați. Nu vă concentrați doar pe procentajul zilnic scris pe etichetele nutriționale.
 • Imaginea intitulată
  2
  Determinați cantitatea zilnică recomandată de fier. Deoarece tipul de fier găsit în alimente care nu sunt carne este dificil de absorbit pentru organism, cantitatea de fier recomandată pentru o persoană care nu mănâncă carne este mai mare decât cea a unei persoane care mănâncă carne.
 • Se recomandă ca vegetarienii și cei care mănâncă o dietă alimentară brută să consume de 1,8 ori mai mult fier decât cei care mănâncă carne.
 • Se recomandă ca femeile care nu au început menopauza să consume 33 de miligrame de fier pe zi.
 • Se recomandă ca femeile care se află în postmenopauză și toți bărbații să consume 14 miligrame de fier pe zi.
 • Copiii au nevoie de cantități diferite de fier, în funcție de anumiți factori, cum ar fi vârsta, sexul, dieta și sănătatea generală.
 • Metoda 2
  Începeți să mâncați alimente care ajută la menținerea unui nivel sănătos de fier

  Există alimente și vitamine care pot fi consumate atunci când consumați o dietă de alimente crude și care vă ajută să mențineți un nivel sănătos de fier. Dacă nu mâncați aceste alimente, trebuie să începeți să le încorporați imediat în alimentația dvs. pentru a vă asigura că aportul de fier este sănătos.

  Imaginea intitulată
  1


  Mănâncă o mulțime de legume cu frunze verzi. Dacă vă place salatele, atunci este probabil că deja consumați mult fier prin salatele verzi. Un cap de salată de romaine este umplut cu fier și alte legume verzi, cum ar fi spanacul și patrunjelul, de asemenea, au o cantitate bună de fier. Oamenii care se află pe o dietă alimentară brută recomandă legumele verzi care lichefiază pentru a obține cel mai mult fier. Acesta este un mod ușor, rapid și delicios de a consuma fierul pe care îl are corpul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Trebuie să știți că unele legume au un conținut de fier mai mare decât altele. Există anumite legume pe care le puteți consuma, ceea ce va facilita aportul de fier.
 • Fenicul și broccoli sunt bogate în fier. Aceste două legume pot fi ușor incorporate în orice fel de mâncare. Broccoli poate fi, de asemenea, consumat ca o gustare și mâncat pe tot parcursul zilei.
 • De asemenea, dovlecelul are un conținut ridicat de fier, este o legumă versatilă care poate fi consumată într-o varietate de feluri de mâncare. O modalitate populară de a mânca dovlecelii atunci când sunteți pe o dietă de alimente crude este să o tăiați în fâșii și să o puneți în spaghete cu sos de marinara deasupra.
 • Imaginea intitulată
  3
  Mănâncă nuci pentru a ajunge la cantitatea zilnică recomandată de fier. Nucile sunt o sursa buna de multe vitamine si substante nutritive pe care corpul tau are nevoie. În plus față de a fi ridicat în fier, conține, de asemenea, o mulțime de proteine ​​și are o mulțime de calciu. Sămânza și semințele de floarea soarelui au un conținut ridicat de fier și sunt o opțiune foarte bună pentru gustări, precum și pentru a le adăuga la o salată. De asemenea, puteți să le adăugați cu ușurință la un smoothie. Incorporați aceste fructe cu coajă lemnoasă în dieta zilnică și veți putea obține cantitatea zilnică de fier recomandată într-un timp foarte scurt.
 • Imaginea intitulată
  4
  Încercați să luați un supliment de fier pentru a ajunge la cantitatea zilnică recomandată de fier. Bărbații care urmăresc să obțină cantitatea zilnică de fier prin faptul că sunt pe o dietă alimentară brută ar trebui să poată face acest lucru fără probleme. Cu toate acestea, deoarece femeile care sunt premenopauzice au nevoie de două ori mai mult de fier ca bărbații, poate fi dificil să se atingă indemnizația zilnică recomandată. Pentru aceste femei poate fi foarte util să se ia suplimente de fier de bună calitate pentru a se obține consumul zilnic recomandat.
 • sfaturi

  • Este important să vă consultați medicul dacă aveți deja probleme de anemie și sunteți pe o dietă alimentară brută. Medicul dvs. poate realiza un plan echilibrat al alimentelor care vă va ajuta să atingeți doza zilnică recomandată de fier pe care organismul dumneavoastră o are fără a vă rupe dieta de alimente crude.
  • Consultați alte persoane care se află în dieta pentru alimente crude pentru a vă oferi sfaturi despre cum să luați doza zilnică recomandată de fier. Cereți sfatul persoanelor care au deja timp în această dietă și vă pot oferi rețete și idei bune pentru a obține aportul zilnic de fier pe care corpul are nevoie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să frigem migdalele crudeCum să frigem migdalele crude
  Cum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieniCum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieni
  Cum sa faci alimente crude pentru pisiciCum sa faci alimente crude pentru pisici
  Cum să faci alimente pentru câiniCum să faci alimente pentru câini
  Cum să absorbiți mai bine suplimentele de calciuCum să absorbiți mai bine suplimentele de calciu
  Cum sa cresteti nivelul de fier in timpul sarciniiCum sa cresteti nivelul de fier in timpul sarcinii
  Cum să mâncați când aveți artrită reumatoidăCum să mâncați când aveți artrită reumatoidă
  Cum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brutăCum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brută
  Cum să corectezi un pH ridicat al acizilor cu alimente cu conținut ridicat de alcalineCum să corectezi un pH ridicat al acizilor cu alimente cu conținut ridicat de alcaline
  Cum să părăsiți produsele lactate și să rămâneți sănătoșiCum să părăsiți produsele lactate și să rămâneți sănătoși
  » » Cum să obțineți suficient fier într-o dietă de alimente crude

  © 2011—2020 ertare.com