Cum să obțineți inspirație și motivație pentru succes

Este un lucru visat de succes, dar într-adevăr lupta pentru ao realiza poate fi o sarcină dificilă. Realizând faptul că succesul este un proces care implică pași mici care pot fi urmăriți și sprijin de la ceilalți, veți fi pregătiți să atingeți orice obiectiv pe care l-ați stabilit.

pași

Metoda 1
Atingeți obiectivul

Imaginea intitulată
1
Stabiliți un obiectiv Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a rămâne motivat pentru succes este identificarea scopului. Identificați-vă scopul și luați în serios ceea ce doriți. Indiferent de scopul dvs., indiferent dacă intră într-un program de doctorat sau când devii administratorul biroului dvs., acum este momentul să decideți în loc să vă gândiți doar la acest lucru.
 • Dacă încă nu aveți în vedere un obiectiv, faceți o listă cu lucrurile pe care doriți să le atingeți în următorii 3-5 ani. După ce ați compilat această listă, încercați să o reduceți la un singur lucru. Este mult mai ușor să rămâi concentrat asupra unui singur gol în loc de trei.
 • Imaginea intitulată
  2
  Arătați-vă scopul Odată ce ați redus obiectivul, scrieți-l cu majuscule pe un computer. Apoi, imprimați-l și plasați-l pe peretele camerei dvs., oglindă în baie sau frigider. Puteți, de asemenea, pune în lucru pe desktop-ul dvs. Aceste mementouri vă vor ajuta să vă concentrați asupra obiectivului dvs.
 • Asigurați-vă că scopul dvs. constă în doar câteva cuvinte, cum ar fi o mantra. Repetați obiectivul cel puțin o dată pe zi, de preferință în fața oglinzii sau în timpul meditației.
 • De asemenea, vă va ajuta să plasați imagini ale obiectivului dvs. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este de a vă deplasa la vârful Half Dome, lipiți imagini din acel loc în jurul camerei dvs. sau în biroul dvs. pentru a vă motiva să respectați obiectivul.
 • Imaginea intitulată
  3
  Începeți încet Nu vă gândiți la obiectivul dvs. ca la ceva imens pe care doriți să îl atingeți. Încearcă să-ți reduci gândirea făcând pași mici spre obiectivul tău. De exemplu, dacă doriți să faceți exerciții, vă puteți gândi că trebuie să faceți exerciții intense de 5 zile pe săptămână. În schimb, începeți încet să faceți exerciții o dată pe săptămână timp de 20 de minute și apoi treceți de acolo.
 • Nu puteți eșua dacă începeți cu ceva foarte ușor și acest lucru se poate face.
 • Metoda 2
  Inspirați-vă

  Imaginea intitulată
  1
  Citiți un blog, o carte sau o revistă. Aflați despre obiectivul dvs., aflați despre obiectivul dvs. pe Internet. Cel mai probabil, alți oameni au avut obiective similare și au dat seama cum să le atingă. De asemenea, găsiți cărți sau articole în reviste care vorbește despre diferitele modalități prin care alte persoane au realizat obiective similare. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este să introduceți un program de absolvent, consultați cărțile intitulate "Strategii pentru a intra în școala absolventă" sau "Aplicați la o școală absolventă".
  • Accesați biblioteca preferată sau biblioteca locală și cereți-i pe cineva din secțiunea de referințe pentru a vă ajuta să găsiți cărți legate de obiectivul dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Citiți poveștile de succes. Citiți povești de succes despre persoanele care au realizat obiective similare. Aceste povestiri sunt adesea inspirate și motivative și vă vor arăta că aveți nevoie doar de concentrare și de determinare pentru a vă atinge scopul.
 • În bara de căutare pe Internet, scrieți-vă scopul și căutați anumite persoane care au atins același obiectiv sau un obiectiv similar. Știind că alte persoane au reușit să atingă un obiectiv vă va motiva să vă deplasați înainte.
 • Puteți, de asemenea, plasați citate inspirate de la persoane care au atins obiective excelente în viața lor în jurul oglinzii camerei sau a băii.
 • Imaginea intitulată
  3


  Înconjurați-vă cu oameni de succes. Înconjurați-vă cu oameni cu scopuri și planuri: oameni care merg undeva în viață și au aspirații înalte. În același timp, încercați să stați departe de oamenii toxici: oameni care se plâng și se plâng tot timpul.
 • Alăturați-vă unui grup sau unui grup de comunitate cu persoane cu intenții similare cu ale dvs., adică, încercând să atingeți obiectivele.
 • Trebuie să fiți dispuși lasă prieteni vechi. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta este cea mai grea parte. Totuși, este un pas necesar dacă prietenii tăi sunt negativi sau dacă pur și simplu nu te inspiră.
 • Metoda 3
  Rămâi motivați

  Imaginea intitulată
  1
  Creați o cronologie Stați jos și scrieți o cronologie pentru proiectul sau obiectivul dvs. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți în curs și vă puteți îndrepta când motivația dvs. scade. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este de a vă exercita, cronologia indică faptul că doriți să puteți executa 1,6 km (1 mile) într-o lună. Apoi, faceți un mic plan cu privire la modul în care puteți realiza acest obiectiv între acum și marca de o lună. Împărțirea obiectivului în mai multe secțiuni de timp vă va ajuta să vă concentrați și să vă împiedicați să deveniți copleșiți.
 • Imaginea intitulată
  2
  Practica vorbind bine. Controlează-ți dialogul intern și practica bine. Modificați comentariile negative personale, cum ar fi "Nu pot să fac asta", "Nu sunt cel mai bun", "Nu sunt suficient de inteligent" pentru comentarii personale pozitive, precum "Pot să fac", "Sunt cel mai bun" alții o pot face, și eu. "
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu renunta Țineți-vă obiectivul realizându-vă că fiecare proces are urcușuri și coborâșuri. Motivația nu este constantă. Vor fi momente când vă veți putea păstra foarte bine la cronologie și obiective. Cu toate acestea, în alte momente, motivația dvs. va scădea, dar trebuie să știți că acest sentiment nu este permanent sau durabil. Stai și așteaptă să te întorci motivația.
 • Imaginea intitulată
  4
  Citiți o carte sau un blog despre obiectivul dvs. Când motivația ta scade, citește o carte sau un blog despre obiectivul tău. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este de a publica o carte sau un articol într-un ziar, citiți o carte despre scrierea în ziare și editoriale. Aceste cărți au sfaturi excelente pentru a vă menține concentrarea.
 • Imaginea intitulată
  5
  Cereți sprijin De asemenea, puteți căuta asistență atunci când vă costă să respectați obiectivul. Alăturați-vă unui forum online, adresați-vă unui prieten, mentor sau membru al familiei pentru a vă sprijini. Amintiți-vă că vorbind despre acest lucru vă va ajuta să rezolvați problema.
 • sfaturi

  • Tratați-vă scopul în serios.
  • Urmați pași mici spre obiectivul dvs.
  • Înconjurați-vă cu oameni cu ambiții și citiți povestiri de succes.
  • Trebuie să realizați că motivația nu este constantă - în timpul liber, citiți o carte sau un blog despre obiectivul dvs.
  • Rămâi calm și relaxat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fixați obiectivul aparatului foto digitalCum să fixați obiectivul aparatului foto digital
  Cum se face un `ExpoDisc` cu un filtru de cafeaCum se face un `ExpoDisc` cu un filtru de cafea
  Cum se face un tub extins de extindere macroCum se face un tub extins de extindere macro
  Cum de a forma un obicei bunCum de a forma un obicei bun
  Cum să atingi o decolorare în golfCum să atingi o decolorare în golf
  Cum să vă îmbunătățiți scopulCum să vă îmbunătățiți scopul
  Cum de a atrage abundențaCum de a atrage abundența
  Cum să afli dacă lentilele de contact moi sunt reversibileCum să afli dacă lentilele de contact moi sunt reversibile
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum să fiți mai motivațiCum să fiți mai motivați
  » » Cum să obțineți inspirație și motivație pentru succes

  © 2011—2020 ertare.com