Cum să obțineți energie pentru a întreprinde și a îndeplini obiectivele

Te-ai intrebat, cum fac acei putini oameni pentru a-si atinge obiectivele, pentru a obtine energie si concentrare? Și de ce are cealaltă mare majoritate mai multe dificultăți de a-și atinge visele și de a se angaja?

Secretul este "putere", Noi nu vorbim despre putere, dar energia care împiedică detestă să execute sarcini importante, cum ar fi studiul sau a gestiona o afacere și că noi toți transporta în interiorul, la diferite niveluri de rezerve și, de asemenea, ne ajută la crearea schimbări majore în viața noastră.

Vă vom ajuta să vă măriți semnificativ nivelul de energie cu ajutorul acestor sfaturi simple:

pași

Metoda 1
Mănâncă corect

Mâncarea bună ne ajută să menținem un nivel ridicat de energie, dacă alegem corect mâncarea noastră, putem transforma hrana într-una din cele mai importante surse de energie. Iată câteva tehnici și sfaturi:

1
Alege veganismul. Consumul de carne și proteine ​​animale necesită o investiție mare de energie, deoarece aceste alimente sunt adaptate pentru a fi digerate de un animale strict carnivore, cum ar fi leii sau crocodili și pur și simplu cheltui mai multă energie pentru a absorbi energia carnivor alimentele pe care le-ar putea aduce . Veganismul ar fi o piață de desfacere pentru aceste cheltuieli inutile de energie, ai putea face o dieta vegetariana permanenta pentru rezultate mai bune sau de a implementa o săptămână înainte de o prezentare importantă sau un examen universitar.
 • 2
  Consumă grăsimi zilnic. Grasimile sunt cea mai importantă sursă de energie, ajutându-vă să mențină organele sănătoase și pentru a maximiza performanța corpului dumneavoastră pentru orice sarcină. Organismul nu produce aceste grăsimi esențiale, dar puteți găsi în supermarket lin și consumă zilnic: (avocado, unt de arahide, seminte de in, migdale, chia, ouă și orice sursă de Omega 3, 6 și 9). Este important să uităm de ulei de măsline, ulei de nucă de cocos și tot felul de uleiuri vegetale fabricate artificial.
 • 3
  Include fructe și legume. Puteți obține, practic, necesarul de energie din fructe și legume disponibile într-un supermarket, este important să se cunoască aportul de vitamine, proteine, fibre si zaharuri din fructe, beneficiile energetice sunt considerabil mai mari decât consumatoare de produse de origine animală sau suplimente alimentare.
 • 4
  Hidrați-vă Stai hidratat vă garantează performanța energetică a crescut, este important să nu hidratat cu suc de fructe sau cafea, ar trebui să utilizați apă pură, la temperatura camerei, timp de hidratare in timpul zilei si apa calda sau ceai fara cofeina pentru a trece mese.
 • 5
  Nu utilizați stimulente. Este important ca organismul dvs. să utilizeze mai bine resursele care îi sunt disponibile - nu utilizați cofeină, nicotină, taurină, zahăr prelucrat sau multivitamine. Îți ajută organismul să devină din ce în ce mai eficient în producerea și administrarea energiei.
 • 6


  Postul intermitent. Cheltuie 8, 12 și chiar 24 de ore, fără a mânca o zi poate fi o sursă importantă de energie, această tehnică este de a începe cu opt ore de repaus alimentar timp de o lună, astfel încât organismul devine utilizat, următorul nivel lună până la douăsprezece ore și, dacă aveți nevoie de mult mai multă energie, ajungeți în cele din urmă la postul de 24 de ore. Este important că, dacă prezenta amețeli sau lipsa de energie vin în jos de repaus alimentar imediat ore și fundamenteze dieta proteine ​​pentru a îmbunătăți performanța pancreasului și, astfel, pentru a ajunge la 24 de ore de repede. Această tehnică a arătat creșterea testosteronului, scăderea în greutate, sporirea masei musculare și clarificarea unei creșteri semnificative a energiei vitale. Este recomandabil ca postul intermitent să mănânce noaptea cu trei ore înainte de a dormi pentru o utilizare mai bună.
 • Metoda 2
  Eliminați hoții de energie

  În mediul există mulți factori pe care le putem fura energie, este extrem de important să întreprindă, să învețe, și factorii de schimbare de viata ta sumes care vă oferă energie și ștergeți toate cele furate. Iată câteva tehnici și sfaturi:

  1
  Eliminați oamenii înfricoșători de energie din viața voastră. Un prieten, cunoscut sau un membru al familiei care spune doar probleme și nu oferă o sursă de energie ar trebui să fie ajutat și să încercați să obțineți sursele sale de energie, dar dacă nu este interesat de această problemă și preferă să rămână un hoț de energie pentru viața ta trebuie să elimine imediat și fără să se gândească la rețelele sociale, la telefonul tău și la pierderea unui contact total cu acea persoană fără nici un fel de remușcare.
 • 2
  Nu critica. Critica face ca creierul să activeze aproape toate zonele, adică să critice cauza creierului tău de a consuma o mare parte din energia care este destinată schimbării tale personale pentru a fi practic irosită. Critica este pur și simplu o investiție energetică proastă.
 • 3
  Nu aveți remușcări. Având remușcări pentru un act făcut care nu are tot timpul prezent conștient cauzează o mare pierdere de energie în activitatea creierului. Această pierdere de energie este karma pentru că nu remediază faptele, scuzându-se sau evitând să rănească pe cineva. Cea mai bună investiție în energie care poate fi făcută în viață este de a evita și de a remedia orice tip de karma indiferent cât de mic.
 • 4
  Controlați sexul și masturbarea. Doar la barbati sexul si masturbarea inainte de munca zilnica inseamna o pierdere absoluta a energiei, facandu-l dimineata inseamna o deseuri completa. Se recomandă bărbaților să elimine complet masturbarea și să facă sex doar cu o femeie pe care o iubiți, deoarece conexiunea de dragoste ar însemna o bună sursă de energie. Și înainte de a dormi, deoarece ar reprezenta o odihnă mult mai eficientă și o reîncărcare mai mare a energiei.
 • 5
  Evitați gelozia Celar partenerul tău înseamnă a renunța complet la visele tale, la viața ta și la scăderea eficienței în orice sarcină, oricât de mică și ușor ar fi ea. Pur și simplu nu ar avea capacitatea asta, deoarece capul tău ar fi în altă parte, este mai bine pentru a da 100% energie partenerului (dragoste, un vot de încredere, prietenii accepta si orice act de iubire) si partenerul tau va deveni pentru tine o sursă de energie mult mai eficientă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se rulează un raport de eficiență energetică în Windows 7Cum se rulează un raport de eficiență energetică în Windows 7
  Cum puteți profita la maximum de timpul acordatCum puteți profita la maximum de timpul acordat
  Cum să ajuți un bătrân cu alimentația luiCum să ajuți un bătrân cu alimentația lui
  Cum să evitați să suferiți o recădere după ce ați băut o băutură energizantăCum să evitați să suferiți o recădere după ce ați băut o băutură energizantă
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum de a crește nivelul de energieCum de a crește nivelul de energie
  Cum sa cresteti nivelul de fier in timpul sarciniiCum sa cresteti nivelul de fier in timpul sarcinii
  Cum să evitați hipoglicemiaCum să evitați hipoglicemia
  Cum să obțineți energie dacă sunteți obositCum să obțineți energie dacă sunteți obosit
  Cum să economisiți energie electrică acasăCum să economisiți energie electrică acasă
  » » Cum să obțineți energie pentru a întreprinde și a îndeplini obiectivele

  © 2011—2020 ertare.com