Cum se obține raportul rezultatelor unei autopsii

Autopsia este o procedură medicală post mortem, efectuată de un specialist patolog. Cele mai multe autopsii durează între două și patru ore și nu vor interfera cu a avea corpul să se arate la o înmormântare. Informațiile despre autopsie pot fi importante pentru rude pentru a obține rezultate definitive, pentru a le ajuta în probleme juridice, pentru a oferi o mai bună înțelegere a condițiilor genetice care ar putea afecta ceilalți membri ai familiei sau pentru a explica o moarte neașteptată. Toate statele au legi de confidențialitate diferite care dictează cine poate accesa raportul rezultatelor autopsiei. Notă: acest lucru se aplică Statelor Unite

pași

Partea 1
Solicitați un raport de autopsie

Imaginea intitulată Obțineți rapoartele privind autopsia & amp; Rezultate Pasul 1
1
Înțelege scopul unei autopsii. O autopsie este examinarea corpului unei persoane decedate, efectuat de un specialist patolog. Patologul creează o evidență scrisă a rezultatelor obținute la autopsie, inclusiv testele microscopice și de laborator. Membrii familiei sau alte persoane autorizate pot solicita copii ale acestor rapoarte. Există două tipuri de autopsie:
 • Autopsia efectuată de spital: acest tip de autopsie este adesea denumit examen post mortem sau necropsie. În timpul autopsiilor spitalicești, patologul folosește tehnici chirurgicale pentru a efectua o examinare internă și externă a decedatului. Autopsiile spitalicesc sunt efectuate pentru a găsi răspunsuri la întrebări specifice despre cauza morții și pentru a identifica bolile sau problemele legate de moartea pacientului.
 • Autopsia efectuată de un expert criminalistic: acest tip de autopsie determină cauza morții unei persoane, precum și modul în care a murit (de exemplu, moartea naturală, accidentul, sinuciderea sau omuciderea). De asemenea, se efectuează autopsii medico-legale pentru a determina identitatea decedatului, precum și momentul morții sau prezența rănilor mortale. Dovezile colectate în timpul unei autopsii medico-legale pot fi folosite într-un caz penal pentru a dovedi vinovăția sau nevinovăția unei persoane.
 • Imaginea intitulată Obțineți rapoartele privind autopsia & amp; Rezultate Pasul 2
  2
  Verificați politica statului în ceea ce privește rezultatele unei autopsii. Politicile privind autopsiile variază de la un stat la altul, precum și de la o țară la alta. Cu toate acestea, în general, majoritatea rapoartelor de autopsie finale sunt disponibile în 30 sau 45 de zile după aceea. Cazurile complicate pot dura până la 90 de zile înainte ca rezultatele finale ale autopsiei să fie complete și disponibile.
 • Puteți găsi o imagine completă despre politicile de autopsie clasificate în funcție de stat aici. Rețineți că unele state limitează rapoartele de autopsie la rudele defunctului sau la persoanele care au un interes legitim în raport. În mai multe state, rapoartele de autopsie constituie dosare publice, deși în unele cazuri aceste înregistrări pot fi reținute.
 • Imaginea intitulată Obțineți rapoartele privind autopsia & amp; Rezultate Pasul 3
  3
  Scrieți o solicitare de a solicita o copie a raportului autopsiei. Majoritatea statelor solicită o solicitare scrisă de a emite un raport de autopsie. Puteți găsi detaliile despre aplicație, precum și adresa pe care trebuie să o trimiteți și formularul de înscriere, pe site-ul web al Oficiului medicului legist al statului dvs.
 • În cele mai multe cereri scrise, trebuie să includeți numele dvs. complet, adresa dvs., numărul dvs. de telefon, relația cu decedatul, data morții și județul în care a survenit moartea.
 • În unele state, cum ar fi Iowa și Maryland, cauza și modul în care a survenit moartea unui decedat sunt încorporate în registrele publice. Restul informațiilor conținute în raportul de autopsie rămân confidențiale și sunt considerate date medicale. Membrii familiei (precum și alți indivizi legitimi, cum ar fi medicii care tratează, ofițerii de aplicare a legii care investighează decesul și procurorii județeni) pot trimite o solicitare scrisă de a solicita un raport detaliat despre autopsie.
 • Partea 2
  Colectați un raport de autopsie  Imaginea intitulată
  1
  Verificați raportul de autopsie personal. În unele state, cum ar fi Maryland, puteți să citiți și să revizuiți personal raportul de autopsie prin separarea unei întâlniri la Biroul Medical Legist fără nici un cost. Cu toate acestea, nu puteți să copiați raportul sau să îl preluați fără să plătiți o copie.
  • Dacă doriți mai multe informații, vizitați pagina web a Biroului medicului legist din statul dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Dacă este necesar, plătiți pentru raport. Cele mai multe rapoarte de autopsie sunt livrate fără nici un cost rudelor persoanelor decedate sau ale altor persoane legitime.
 • Cu toate acestea, în unele state, cum ar fi Maryland și Texas, este necesară o taxă pentru a primi un raport complet și detaliat despre autopsie. Tarifele pot varia. De exemplu, rata pentru un raport de autopsie în Texas este de 0,10 USD pe pagină și, în Maryland, această rată este de 30 USD pentru membrii familiei decedatului.
 • Imaginea intitulată Obțineți rapoartele privind autopsia & amp; Rezultate Pasul 6
  3
  Primiți raportul prin poștă. Timpul de procesare al solicitării dvs. scrise poate varia de la o stare la alta. Cu toate acestea, veți primi raportul de autopsie prin poștă obișnuită.
 • sfaturi

  • În general, raze X și fotografii nu sunt incluse în rapoartele standard de autopsie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se trimite un raport HTML programat de la un server SQLCum se trimite un raport HTML programat de la un server SQL
  Cum să ne ocupăm de moartea unui copil care a murit în timpul travaliului și al nașteriiCum să ne ocupăm de moartea unui copil care a murit în timpul travaliului și al nașterii
  Cum să căutați semne de consum de droguri în părCum să căutați semne de consum de droguri în păr
  Cum să înțelegeți fazele testării prenataleCum să înțelegeți fazele testării prenatale
  Cum să înțelegeți rezultatele unei scanări osoaseCum să înțelegeți rezultatele unei scanări osoase
  Cum să treci un test ADNCum să treci un test ADN
  Cum să faci scârțâitul porculuiCum să faci scârțâitul porcului
  Cum se calculează scorul LODCum se calculează scorul LOD
  Cum se citează un raport anual în formatul APACum se citează un raport anual în formatul APA
  Cum se scrie un raport de realizare sau o întâlnireCum se scrie un raport de realizare sau o întâlnire
  » » Cum se obține raportul rezultatelor unei autopsii

  © 2011—2020 ertare.com