Cum să obțineți beneficii pentru sănătate cu ulei de oregano

Există cercetări științifice care sugerează proprietățile antiinflamatorii, antimicrobiene, fungicide și antiparazitare ale uleiului de oregano. Deși studii de încredere la oameni care demonstrează eficacitatea uleiului de oregano în tratamentul efectiv al condițiilor de sănătate sunt încă lipsite de ulei, oregano are un suport considerabil anecdotic pentru proprietățile sale de vindecare. Urmați pașii de mai jos pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a obține beneficii pentru sănătate cu ulei de oregano.

pași

Metoda 1
Luați uleiul de Oregano pe gură

Într-un mic studiu de cercetare privind uleiul de oregano (cunoscut și sub denumirea de ulei de oregano mediteranean sau oreganum vulgare: acest ulei nu este din planta care este folosit pentru sezonarea alimentelor, cunoscut sub numele de oregano marjoram) ulei pe cale orală pentru mai mult de 6 săptămâni a dus la reducerea sau dispariția anumitor tulpini de paraziți și simptome gastro-intestinale. Există dovezi că administrarea uleiului de oregano pe cale orală poate ajuta la reducerea inflamației intestinelor și la combaterea anumitor paraziți și bacterii care pot provoca simptome gastro-intestinale neplăcute.

Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 1
1
Consultați un medic sau un medic. Oregano suplimentele de ulei nu sunt recomandate pentru toată lumea. Înainte de a începe un regim de ulei de oregano pentru a trata intern, a se vedea simptome cu un profesionist de îngrijire a sănătății pentru a vă asigura că nu au contraindicații (cum ar fi sarcina sau anemie) pentru a utiliza uleiul.
 • Un specialist în sănătate ar trebui să poată sugera o doză recomandată pentru utilizarea uleiului de oregano ca tratament natural pentru orice condiție pe care încercați să o rezolvați.
 • Unele doze de ulei de oregano pentru a fi combinate cu tablete de fier sau alte uleiuri sau lichide pentru a dilua concentrația sau anumite efecte corecte care pot provoca utilizarea uleiului de oregano singur sau prelungit.
 • Imaginea intitulată Beneficii de sănătate de la Oregano Oil Step 2
  2
  Selectați un ulei emulsionat. Pe durata tratamentului, o capsulă de 600 mg ulei de zi cu zi emulsionat trebuie sa fie doza maximă necesară (pentru tratamentul pe termen scurt) pentru ameliorarea simptomelor și intestinale reduce inflamația.
 • Dozele mai mici de capsule de 100 până la 150 mg pe zi ar trebui să fie suficiente pentru simptome sau probleme mai grave, cum ar fi dezechilibrele de drojdie, inflamația generală, problemele sinusurilor și disconfortul la nivelul stomacului.
 • Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 3
  3
  Luați uleiul zilnic până când simptomele dispar. Uleiul de uregană trebuie luat în mod consecvent pentru a acumula efectul și a reduce simptomele. Nu depășiți dozele pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a beneficia de proprietățile de vindecare ale uleiului de oregano. Dozele pot fi împărțite pe parcursul zilei.
 • Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 4
  4
  Beți uleiul amestecat cu suc, apă sau lapte. Deoarece uleiul de oregano poate fi foarte puternic și chiar periculos în forma nediluată, luați suplimente în capsule sau amestecați picături nediluate într-un pahar mic de suc, apă sau lapte înainte de al consuma.
 • Ulei de Oregano (3 până la 6 picături) în amestec cu suc poate, se crede, de ajutor cu o durere in gat, o răceală sau o problema sinusurilor.
 • Când cumpărați un supliment, căutați o concentrație de carvacrol de 70% sau mai mare.
 • Metoda 2
  Aplicați ulei de oregano ca un unguent topic

  Aceleași fungicide si ulei de oregano antiinflamatorie, care fac util pentru probleme gastrointestinale si respiratorii proprietăți fac atractiv ca un unguent de actualitate pentru probleme similare. Uleiul diluat poate fi aplicat direct pe piele pentru a ajuta la vindecarea infecțiilor fungice, a mușcăturilor, a gingiilor inflamate și a altor iritații ale pielii.

  Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 5
  1
  Urmați instrucțiunile pentru uleiul de oregano îmbuteliat. În funcție de concentrația sticlei cu drojdie de ulei de oregano pe care ați cumpărat-o, este posibil să trebuiască să o amestecați cu cantități diferite de alte uleiuri înainte de al aplica pe piele.
 • Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 6


  2
  Se amestecă uleiul de oregano cu ulei de măsline sau de nucă de cocos. Dacă aveți ulei de oregano de maximă concentrație, amestecați 1 picătură cu o linguriță de ulei ușor, comestibil, cum ar fi ulei de măsline sau de cocos.
 • Dacă aveți nevoie de ulei suficient pentru a acoperi o suprafață mai mare a pielii, păstrați procentul de 1 linguriță de alt ulei pentru 1 picătură de ulei de oregano pentru amestecul total.
 • Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 7
  3
  Începeți cu un regim de îngrijire a pielii cu o aplicație pe zi. Dacă infecția sau problema persistă și arată doar o ușoară îmbunătățire, creșteți aplicația (de ulei de oregano diluat) la 2 sau 3 ori pe zi.
 • Dacă nu există nici o îmbunătățire după 2 săptămâni sau, dacă simptomele se înrăutățesc, opriți utilizarea uleiului și consultați un medic specialist. Natura problemei dvs. de piele poate să nu fie tratată eficient cu ulei de oregano.
 • Metoda 3
  Tratați ulei de oregano ca medicament

  Ca orice alt tratament medicamentos, uleiul de oregano poate avea efecte secundare periculoase și chiar poate provoca reacții alergice la unele persoane. Nu este destinat tratării bolilor sau simptomelor grave decât dacă este făcut sub îndrumarea unui medic sau a unui farmacist. Dacă observați o reacție negativă la suplimente sau aplicații topice, opriți utilizarea uleiului și consultați un medic.

  Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 8
  1
  Trebuie să știți despre eventualele alergii. Deoarece oregano este din aceeași familie de plante precum mentă, cimbru, busuioc și salvie, persoanele care au o alergie la oricare dintre aceste plante pot experimenta o reacție similară cu oregano.
  • Dacă aveți sensibilitate la orice membru al familiei acestor plante vine ușor cu ulei de oregano, începând cu o singură doză de concentrație foarte scăzută până când nu știți cum corpul tau va reactiona.
 • Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 9
  2
  Nu utilizați ulei de oregano pentru tratamentul prelungit. Deoarece poate interfera cu absorbția fierului și poate afecta circulația sanguină, uleiul de oregano trebuie utilizat numai pentru tratamentele scurte ale unor condiții specifice.
 • Uleiul de uregană nu este un supliment zilnic recomandat, chiar și pentru persoanele care suferă de inflamație intestinală cronică sau probleme gastro-intestinale prelungite, cu excepția cazului în care este prevăzută cu prescripție medicală.
 • Imaginea intitulată Obțineți beneficii de sănătate din ulei de Oregano Pasul 10
  3
  Opriți imediat utilizarea și solicitați ajutor medical în cazul anumitor reacții. Dacă utilizarea uleiului de oregano provoacă vărsături, erupții cutanate, inflamații, iritații sau dificultăți de respirație, consultați un specialist în domeniul sănătății. Chiar și uleiurile naturale au proprietăți medicale semnificative și pot provoca complicații grave de sănătate atunci când sunt administrate incorect sau la persoanele cu intoleranță la compușii din plante.
 • sfaturi

  • Încercați gargară cu ulei de oregano diluat pentru a scuti un iritat gât sau o infecție sinusală. Se amestecă 2 sau 3 picături de ulei în suc de portocale sau apă caldă și gargară de câteva ori, dimineața și noaptea, pentru a ameliora inflamația și a combate infecția.
  • Mai multe picături de ulei pot fi, de asemenea, plasate într-o linguriță de zahăr și luate pe cale orală de 2 sau 3 ori pe zi pentru a trata simptomele generale ale inflamației sau infecției.

  avertismente

  • Nu depășiți dozele zilnice recomandate în ambalajul cu ulei de oregano - acest lucru poate avea consecințe grave asupra sănătății dumneavoastră.
  • Suplimentele precum uleiul de oregano nu sunt reglementate de agenții de puritate alimentară și medicamente. Selectați cu atenție un supliment de la o firmă bine cunoscută și un vânzător și depozitați suplimentul în conformitate cu instrucțiunile de pe flacon.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci uleiuri aromate acasaCum sa faci uleiuri aromate acasa
  Cum să faci pansament italian cu oțet de cidru de mereCum să faci pansament italian cu oțet de cidru de mere
  Cum să faci pansament italianCum să faci pansament italian
  Cum să faci frigăcioare de pui prăjiteCum să faci frigăcioare de pui prăjite
  Cum să faci ceapa în floareCum să faci ceapa în floare
  Cum sa faci chimichurriCum sa faci chimichurri
  Cum sa faci fajitas de puiCum sa faci fajitas de pui
  Cum să faci fajitas de carne în stilul TexasCum să faci fajitas de carne în stilul Texas
  Cum se face perfuzie în ulei de măslineCum se face perfuzie în ulei de măsline
  Cum sa faci lasagna de vineteCum sa faci lasagna de vinete
  » » Cum să obțineți beneficii pentru sănătate cu ulei de oregano

  © 2011—2020 ertare.com