Cum să obțineți beneficii de la Power Yoga

Puterea yoga este o modalitate excelentă de a combina beneficiile mentale, fizice și spirituale ale yoga cu exerciții energetice. Pentru a beneficia de toate avantajele puterii de yoga, asigurați-vă că adaptați practica la obiectivele dvs. și nu sacrificați importanța principiilor de bază ale yoga pentru o pregătire intensă.

pași

Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 1
1
Alegeți ora potrivită a zilei. Veți dori să practicați puterea de yoga ca un prim lucru dimineața, ca o rutină de energie vă va pune în funcțiune pentru restul zilei. Dacă este posibil, încercați să finalizați această practică cu o rutină scurtă și relaxantă pe timp de noapte. Chiar și unele poziții vă pot ajuta să dormiți și să începeți dimineața plină de energie.
 • Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 2
  2
  Învățați să respirați. Indiferent de nivelul dvs., yoga începe întotdeauna cu respirația. Respirația corectă vă va ajuta să vă mențineți ritmul în timpul orelor de curs, să vă cunoașteți limitele și să vă mențineți obiceiurile bune. Când respirația și asanele (pozițiile) sunt în perfectă armonie, veți simți curgerea puterii de yoga.
 • Începeți fiecare practică cu respirații scurte, calme și naturale, cu corpul în continuare, apoi ujjayi pranayama începe cu inhalări și exhalări profunde prin nas. Respirația ta ar trebui să fie auzită în spatele gâtului, nu în nas. Această respirație vă menține conștient și plin de energie în timpul practicii.
 • Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 3
  3
  Începeți cu cel mai simplu și apoi creșteți dificultatea treptat. Mulți studenți care aleg să ia o clasă de yoga sau o practică la domiciliu fac acest lucru pentru a obține beneficii pentru sănătate sau pentru că doresc formare aerobă. Puterea yoga oferă ambele, dar este important să rețineți că beneficiile sale sunt realizate lent în timp. Nu fi frustrat dacă trebuie să faceți o pauză în clasă și să vă odihniți în poziția copilului, câinele cu capul în jos sau savasana. Singurul lucru care contează este respirația. Dacă respirați, practicați yoga.
 • Modificați pozițiile dificile pentru dvs. și le puteți învăța din timp. Este mai bine să finalizeze practica, făcând jumătate din poziții decât să se predea la jumătatea drumului.
 • Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 4
  4
  Identificați obiectivele dvs. și stabiliți un program realist pentru aceștia. Înainte de a alege o clasă, DVD sau audio pentru a practica la domiciliu, aflați ce doriți să obțineți cu putere yoga. Căutați un exercițiu aerobic? Forță de antrenare? Creșteți flexibilitatea? Mentalitate bună? Decideți ceea ce căutați și stabiliți obiective treptate. Va fi mai bine să începeți cu o clasă scurtă și poziții ușor, apoi creșteți treptat dificultatea de evitare a epuizării.
 • Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 5


  5
  Alege o clasă sau o practică acasă pe baza scopurilor și stilului tău de yoga. Odată ce ați identificat obiectivele, căutați o clasă care să răspundă acestor nevoi. Țineți cont de personalitatea dvs. atunci când alegeți modul în care veți practica yoga de putere. Dacă este dificil să practicați singur, un prieten care o practică cu dvs. vă va face mai constanți și nu ratați o clasă de grup. Dacă sunteți îngrijorat de rănirea dvs. sau încă nu știți alinierea corectă, ar trebui să practiciți mai bine cu un profesor. Dacă bugetul este o problemă sau dacă doriți să îl practicați acasă, există multe clase audio și DVD disponibile.
 • Clasele specializate au ca obiectiv obținerea de rezistență, flexibilitate, pierdere în greutate și alte obiective. Puteți găsi chiar și cursuri pentru gravide, obezi, alergători, cicliști și alte grupuri particulare. Nu vă fie frică să căutați opțiuni și să încercați lucruri diferite până când unii "te simti bine".
 • Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 6
  6
  Dacă alegeți puterea de yoga pentru că pierdeți răbdarea cu ușurință, poate că ar trebui să luați o clasă de nivel intermediar. Trece o practica pe cont propriu, a învăța pozițiile și alinierea corectă, apoi du-te la o clasă de începători sau intermediar concentrându-se în Vinsaya (meci de respirație și de circulație), mai degrabă decât să explice încet fiecare poziție la începutul clasa
 • Imaginea intitulată Beneficiați de Power Yoga Pasul 7
  7
  Luați întotdeauna ceva timp în savasana. Dacă sunteți o persoană energică, veți alege puterea de yoga deoarece se simte mai puțin provocatoare decât o clasă mai lentă și mai multă meditație. Cu toate acestea, după un antrenament exigent, nu uitați să petreceți cel puțin cinci minute în savasana:
 • Lie pe spate, cu picioarele ușor în afară și palmele în sus pe marginea corpului.
 • Lasati picioarele sa stea separate si ochii inchisi.
 • Respirați profund și concentrați-vă asupra respirației. Această asană este mai benefică decât celelalte combinate și este momentul potrivit pentru a absorbi beneficiile practicii dvs. exigente.
 • sfaturi

  • YogaDownload.com oferă o varietate incredibilă de audiții de clasă dacă sunteți în căutarea unei bune practici în casă. Dave Farmar este unul dintre cei mai populari profesori, cu o atitudine amuzantă care îi face pe cei mai reticenți yoghini să continue.
  • Dacă practicați o mulțime de yoga de putere, matul dvs. va fi umezit cu sudoare. În mod regulat pulverizați covorașa cu un produs de curățare sau folosiți un prosop pentru mâinile dvs., astfel încât să nu vă deranjați dacă alunecați.

  avertismente

  • Nu face mai mult decât corpul tău poate. Respirația dvs. este un instrument bun pentru a vă stabili limitele. Dacă nu respirați confortabil într-o poziție, probabil că cereți prea mult. Încearcă să te găsești, chiar dacă întinderea se simte mică sau inexistentă. Veți obține mai multă flexibilitate în timp.
  • Nu începeți cu o rutină viguroasă. Începeți întotdeauna cu cel puțin câteva felicitări la soare pentru a încălzi corpul și pentru a obține fluxul de respirație. Dacă începi cu poziții complicate foarte repede, ești mai probabil să te rănești.
  • Nu începeți niciodată să practicați yoga fără un profesor sau cel puțin fără un ghid pozițional. Cea mai ușoară cale de a vă răni este o aliniere necorespunzătoare, pe care un începător nu o va recunoaște. Dezafectarea poate provoca daune sau distensie în timp și nu numai că este dificil să se vindece, ci și să se modifice obiceiurile proaste. Chiar și câteva sesiuni cu un profesor te pot pregăti pentru o practică de succes la domiciliu.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Yoga Mat
  • Profesor, ghid de poziție, DVD sau audio de cursuri
  • Prosoape dacă aveți mâini transpirați
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi intre yoga si pilatesCum sa alegi intre yoga si pilates
  Cum de a alege bilele de yoga cu dimensiunea corectăCum de a alege bilele de yoga cu dimensiunea corectă
  Cum să începeți să practicați yoga BikramCum să începeți să practicați yoga Bikram
  Cum se construiesc muschii făcând yogaCum se construiesc muschii făcând yoga
  Cum sa faci exercitii cu yogaCum sa faci exercitii cu yoga
  Cum se face stretch de yoga pentru dureri de spateCum se face stretch de yoga pentru dureri de spate
  Cum se face o întindere intensă laterală în yogaCum se face o întindere intensă laterală în yoga
  Cum să faci poza de "barcă plină" în yogaCum să faci poza de "barcă plină" în yoga
  Cum se face poziția cămilă yogaCum se face poziția cămilă yoga
  Cum sa faci umerii poza in yogaCum sa faci umerii poza in yoga
  » » Cum să obțineți beneficii de la Power Yoga

  © 2011—2020 ertare.com