Cum să nu renunți niciodată

Dacă aveți dificultăți de a nu renunța, este probabil că ați avut multe provocări, adversități și respingeri în viața voastră. Ați putea fi hrăniți cu oamenii care vă spun că "ceea ce nu vă ucide vă face să deveniți mai puternici" și doriți să știți cum să vă mențineți pozitivismul și să continuați pe calea spre succes. Mai întâi de toate, ar trebui să fii mândru de tine pentru că continuă să încerci. După aceasta, puteți încerca să dezvoltați o mentalitate și o etică profesională care să garanteze succesul dacă continuați să vă urmați visele.

pași

Partea 1
Dezvoltați o mentalitate rezistentă

Imagine intitulată Never give up Pasul 1
1
Dezvoltați o atitudine pozitivă Deși poate părea aproape imposibil să fii pozitiv când crezi că ai încercat totul și nimic nu funcționează, este important să menții cât mai mult optimism dacă nu vrei să renunți niciodată. A fi pozitiv vă face să vedeți toate lucrurile bune din viață pe care le puteți pierde, deoarece vă concentrați asupra negativului. De asemenea, vă oferă mai multă deschidere spre un număr mai mare de oportunități și posibilități, pentru că veți vedea viața cu o atitudine că "totul este posibil".
 • Este adevărat A fi mai pozitiv nu numai că vă va permite să vă confruntați mai ușor cu provocările, dar vă va ajuta să acceptați altele noi. Dacă sunteți amară sau vă concentrați asupra tuturor eșecurilor voastre, nu veți putea merge mai departe.
 • Dacă observați că vă plângeți sau plângeți, încercați să vă contraziceți comentariul negativ cu două pozitive.
 • În timp ce este posibil să nu doriți să falsificați o atitudine pozitivă atunci când vă simțiți trist înăuntru, trebuie să știți că cu cât mai mult vă prefaceți, cu atât mai devreme veți începe să vedeți partea bună a vieții.
 • O modalitate de a fi mai optimist este să vă înconjurați cu oameni mai fericiți care vă fac să apreciați viața mai mult. Dacă toți prietenii tăi sunt negativi și descurajați, atunci da, va fi dificil să ai o mentalitate pozitivă și să simți că nu trebuie să renunți.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 2
  2
  Aflați cum să acceptați modificarea. Dacă doriți să dezvoltați mentalitatea potrivită pentru a nu renunța, atunci trebuie să fiți capabil să faceți față dificultăților și nu doar să acceptați schimbarea, ci să vă dezvoltați. Desigur, ar fi putut afecta faptul că partenerul dvs. a ajuns în orice moment cu dvs. sau că familia dvs. a anunțat că se mută într-un oraș nou, dar trebuie să învățați să vă adaptați la un nou mediu, să vă concentrați asupra aspectelor existente și Elaborați un plan de joc pentru a avansa într-o nouă situație.
 • Așa cum Sheryl Crow a spus odată într-unul din piesele ei, "O schimbare te va face bine". Chiar dacă sunteți șocați sau surprinși, spuneți-vă că acest lucru ar putea fi cel mai bine pentru dvs.
 • Observați schimbarea ca ocazie de a învăța ceva nou, de a cunoaște oameni noi și de a deveni mai compleți. În timp ce este posibil să nu vedeți aspecte negative ale situației în acest moment, ar trebui să vă simțiți mândru de faptul că ați gestionat-o grațios și că ați făcut progrese.
 • Imagine intitulată Never give up Pasul 3
  3
  Aflați de la greșelile dvs. Dacă doriți să nu puteți renunța, atunci trebuie să adoptați o mentalitate care vă permite să ajungeți la un acord cu greșelile pe care le-ați făcut și să învățați de la ei, astfel încât să nu continuați să aveți aceleași probleme din trecut. În timp ce se poate simți descurajat sau jenat atunci când face o greșeală prima dată, trebuie să luați un pas înapoi pentru a înțelege ceea ce ai făcut greșit și să facă un plan de a nu face aceeași greșeală data viitoare.
 • În timp ce nimeni nu dorește să facă o greșeală, vă ajută să învățați să evitați problemele viitoare. De exemplu, s-ar putea crede că într-adevăr a suflat atunci când părăsesc un partener posesiv sa încheiat rompiendote inima, dar această greșeală ai făcut în primele etape ale vieții tale ar putea ajuta să nu alegeți soțul greșit în viitor.
 • Nu închideți cu privire la faptul că ați fi putut acționa diferit. Dacă vă concentrați prea mult pe văzându-vă perfect tot timpul, nu veți învăța niciodată.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 4
  4
  Rețineți că vor exista întotdeauna mai multe oportunități de succes. Dacă nu vreți să renunțați niciodată, atunci trebuie să vă gândiți că vor exista întotdeauna mai multe modalități de a reuși în viitor. Deși este important să trăiți în prezent, ar trebui să încercați să vă bucurați în viitor, în loc să vă gândiți că nu aveți nimic de oferit. Dacă atitudinea ta este aceea a cuiva care a eșuat în viață, atunci nu vei avea ocazii bune pentru că nu vei putea să le vezi.
 • S-ar putea crede că pentru că nu ai primit slujba visurilor tale pentru care ați trimis trei runde de interviuri, nu vei găsi unul care este potrivit pentru tine, dar în cele din urmă, veți găsi multe locuri de muncă care se potrivesc perfect cu tine, Chiar dacă ți-ar lua ceva timp să ajungi la ele.
 • De asemenea, puteți încerca să vă extindeți definiția succesului. Sigur, ați fi crezut că adevăratul succes ar fi să-și vândă romanul când aveați 25 de ani, dar la 30 de ani, ați putea fi capabili să realizați acest succes prin predarea literaturii elevilor de liceu care doresc să învețe.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 5
  5
  Căutați cunoștințe Dacă doriți să aveți o mentalitate puternică care să vă ajute să reușiți și să nu renunțați, atunci trebuie să continuați să dobândiți cunoștințe și să învățați mai multe despre viață, precum și despre situația în care vă aflați. Dacă aveți o sete de cunoaștere și sunteți încântați de lume, atunci veți vedea că puteți învăța mereu mai mult și căutați mai multe oportunități. De asemenea, puteți obține cunoștințe despre ceea ce încercați să faceți, fie că se aplică la colegiu, căutați un nou loc de muncă, sau că vă vindeți romanul - cu cât știți mai mult, cu atât sunteți mai capabil de a face față oricăror provocări care vă apar. .
 • Desigur, sa demonstrat că citirea cât mai mult posibil este o modalitate sigură de a dobândi cunoștințe pe termen lung. Acest lucru poate însemna citirea de romane, știri sau orice altceva în legătură cu specialitatea dvs. online. Cu toate acestea, puteți obține cunoștințe și prin a discuta cu experți în domeniu, prin interacțiunea cu mai mulți oameni sau prin obținerea de sfaturi de la persoane care își cunosc bine munca.
 • Atâta timp cât știți că există mai multe lucruri pe care le puteți învăța, nu veți putea renunța.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 6
  6
  Fiți mai răbdători - lucruri bune se vor întâmpla dacă încercați în continuare. Un alt motiv pentru care ați putea să vă gândiți să renunțați este pentru că doriți să vi se întâmple lucruri grozave chiar acum. S-ar putea să vă gândiți că doar pentru că ați aplicat 10 posturi, ați trimis manuscrisul romanului dvs. la 5 agenți sau ați dat 4 persoane diferite, ceva trebuie să fi funcționat bine pentru dvs. Cu toate acestea, drumul către succes este plin de eșecuri și nu trebuie să renunțați înainte să încercați.
 • Uneori, poate fi util să vorbești cu alți oameni care trec prin același proces ca și tine. De exemplu, s-ar putea să vă simțiți deprimat pentru că ați aplicat 20 de locuri de muncă și nu ați primit niciun răspuns de la nicio companie - bine, prietenul dvs. care tocmai a primit un nou loc de muncă v-ar putea spune că a fugit în jur de 70 înainte de a obține un interviu . Obținerea vieții pe care o cauți necesită angajare și muncă.
 • Sigur, ați putea crede că sunteți inteligenți, talentați și muncitori și că orice colegiu potențial, angajator sau partener ar avea norocul să vă aibă. În timp ce acest lucru poate fi adevărat, nu vă puteți aștepta ca alții să vă aleagă pur și simplu pentru că voi și oamenii care știți că știți cât de uimitor sunteți - dovedirea valorii dumneavoastră necesită muncă și timp.
 • Partea 2
  Se confruntă cu adversitate

  Imaginea intitulată Never give up Pasul 7
  1
  Nu deveniți victima neajutorării învățate. Dacă ați devenit victimă a neajutorării învățate, atunci veți crede că nu puteți reuși deoarece lumea este împotriva voastră. Oamenii care sunt victime ale neputinței învățate cred că nu vor ajunge niciodată, pentru că nu au avut rezultate bune în trecut. Dacă doriți să faceți față adversității, trebuie să învățați să acceptați noi oportunități, în loc să vă gândiți că sunteți destinați să eșuezi.
  • O persoană care a fost victima neputinței învățate va gândi la ceva de genul acesta: "Ei bine, nu am primit ultimele cinci locuri de muncă în care am fost intervievat, așa că trebuie să însemne că nu o voi găsi niciodată. Trebuie să fie ceva în neregulă cu mine sau poate să-l găsesc trebuie să am contacte, așa că nici măcar nu trebuie să mă deranjez dacă mă duc să nu reușesc.
  • O persoană care dorește să-și asume controlul asupra destinului lor se va strădui să gândească pozitiv și să creadă că are puterea de a schimba situația. Veți gândi la așa ceva: "Chiar dacă nu am reușit în ultimele cinci interviuri, ar trebui să mă simt încurajat de faptul că companiile sunt interesate de mine. Dacă continu să-mi trimit CV-ul și să particip la interviuri, știu că pe termen lung o să găsesc o treabă minunată.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 8
  2
  Găsiți un mentor în care aveți încredere. Un alt mod de a face față adversității este acela de a găsi un mentor în care aveți încredere cine vă poate ajuta să faceți față celor mai dificile provocări din viață. Având o persoană care a trecut prin același lucru ca dvs. sau care a descoperit o modalitate de a reuși în domeniul dvs. vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători să continuați să vă atingeți obiectivul. Vorbind cu o altă persoană, puteți obține mai multe sfaturi și perspective cu privire la situația dvs. și vă puteți simți și mai animat.
 • În plus, probabil că mentorul dvs. sa confruntat cu multe provocări și obstacole în viața sa. Ascultarea a ceea ce aveți de spus vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați dorințele înainte.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 9
  3
  Menținerea unei rețele sociale solide. În plus față de a avea un mentor de încredere, având o rețea socială puternică vă poate ajuta să rămâneți puternici în timpul unei perioade de mare nevoie. Având prieteni în care poți avea încredere, membrii familiei care te iubesc și te îngrijesc de tine și fac parte dintr-o comunitate puternică de oameni care chiar îți pasă de alții te pot ajuta să te simți mai puțin singură și cu abilitatea de a face față provocărilor viitoare. Dacă credeți că trebuie să vă ocupați de această situație, atunci este mai probabil să vă simțiți inutili și doriți să renunțați.
 • Dacă ai cineva să vorbești despre eșecurile tale, chiar dacă această persoană nu-ți poate da întotdeauna cele mai bune sfaturi, te poate ajuta să te simți mai puțin singură. Simplul fapt de a avea o persoană cu care să vorbiți vă poate face să simțiți că există speranță pentru viitor.
 • Vorbind cu alte persoane care iti pasa de tine si dificultatile tale te pot ajuta sa scapi de stres. Dacă sunteți forțat să vă suprimați toate sentimentele, veți avea mai multe șanse să vă simțiți descurajați.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 10
  4
  Nu uita să ai grijă de tine. Dacă treceți printr-o perioadă de dificultăți mari, probabil că ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să mănânce trei mese pe zi, să faceți o baie regulată sau să vă odihniți suficient. Cu toate acestea, dacă doriți să continuați, acesta este exact ceea ce trebuie să faceți pentru a vă menține puterea fizică și mentală. Va fi mult mai simplu să renunți dacă te simți obosit, te hrănești prost sau dacă nu te-ai îmbăiat în zile.
 • Fa un efort de a mânca trei mese sănătoase, echilibrate care contin proteine ​​slabe, fructe sau legume, împreună cu carbohidrați, pot face sa te simti mai plini de energie și gata să facă față oricărei provocări care vine drumul tau.
 • Încercați să dormiți cel puțin 7 sau 8 ore în timpul nopții și să vă ridicați în același timp. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți capabili să vă ocupați de ceea ce vă este în cale.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 11
  5


  Fii o persoană de acțiune. Dacă vrei să nu renunți, atunci nu poți să te plângi de toate eșecurile tale, să te deprimi în pat sau să faci scuze pentru toate motivele pe care nu le-ai reușit. Trebuie să fii o persoană de acțiune și să dezvolți un plan de joc pentru a avea succes - aceasta înseamnă să nu te limitezi, să aplici pentru locuri de muncă, să stabilești rețele sociale, să ai întâlniri sau să faci tot ce-ți trebuie pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă rămâi lamentat pentru toate eșecurile pe care le-ai avut și te simți rău pentru tine, atunci lucrurile bune nu ți se vor întâmpla niciodată.
 • Desigur, din când în când, toți trebuie să ne culcăm, să ne plângem puțin și să ne simțim răi în legătură cu noi înșine. Cu toate acestea, nu puteți lăsa aceste sentimente să vă deprime până când nu doriți să încercați din nou.
 • Mai întâi, stai jos și scrie un plan de succes. Având aceste puncte enumerate vă va face să vă simțiți mult mai capabili să obțineți ceea ce doriți.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 12
  6
  Dezvoltați încrederea dvs. Este adevărat că încrederea dvs. poate fi afectată dacă ați petrecut mulți ani în același loc de muncă cu un salariu scăzut și în care nu vă simțiți valorizați, dar nu vă puteți permite să vă împiedicați să vă simțiți vrednici de ceva mai bun. Trebuie să faceți un efort pentru a accepta toate lucrurile pe care le iubești despre tine, pentru a face față defectelor pe care le poți schimba și pentru a te simți fericit că ești persoana care ești. În timp ce dezvoltați o adevărată încredere necesită timp, cu cât începi mai devreme, cu atât mai repede poți face față provocărilor.
 • Strivează-te să scapi de îndoială și să simți că poți atinge tot ce ai de gând să faci. Dacă sunteți primii care vă îndoiți de voi, atunci oricine vă întâlniți vă va urma.
 • Înconjurați-vă cu oameni care te fac să te simți bine despre tine în loc să te reduci.
 • Pretindeți limbajul corpului pozitiv până când îl simțiți cu adevărat. Ține-ți capul în sus, nu te îndoiți și nu-ți traversa brațele peste piept. Priviți fericit și deschis la ceea ce vă poate oferi lumea.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 13
  7
  Folosește eșecul de a te întări. Ați auzit expresia optimistă "Ce nu vă ucide, vă face mai puternici". Cu toate acestea, în sensul strict al cuvântului, această expresie nu este întotdeauna adevărată. De fapt, dacă întâmpinați multe eșecuri și vă lăsați copleșiți de ele, veți fi descurajați în loc să dezvoltați un caracter mai puternic. Trebuie să învățați să acceptați eșecul și să vedeți ce puteți învăța de la el, în loc să îi permiteți să vă facă să vă simțiți ca și cum nu v-ar merita succesul.
 • De fiecare dată când eșuezi, nu te lăsa să te simți mai rău, dar liniștește-te și gândește-te la ceea ce ai învățat. Gândiți-vă la ceea ce ați fi putut face în mod diferit pentru a reuși data viitoare.
 • Simțiți-vă mândru că nu reușiți. Mulți oameni nu încearcă niciodată să încerce lucruri noi. Sigur, nu este distractiv să eșuezi, dar este singura modalitate de a obține ceea ce vrei.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 14
  8
  Nu lăsați trecutul să vă determine viitorul. S-ar putea să vă gândiți că, deoarece ați eșuat de atâtea ori în trecut și nu ați avut noroc să vă vindeți primul roman, să vă întâlniți sau să pierdeți greutatea până când nu veți reuși niciodată să realizați nimic. Cu toate acestea, mulți oameni de succes provin din începuturi umile, au fost crescuți în sărăcie sau au fost respinși din nou și din nou. Să vă întărească trecutul și să vă conducă spre succes, în loc să vă facă să credeți că nu sunteți demni.
 • Sigur, poate că tu crezi că toate slujbele pe care le-ai avut până acum ți-au diminuat respectul de sine și te-ai făcut să te simți inadecvat. Totuși, aceasta nu înseamnă că viitoarele tale locuri de muncă trebuie să fie așa. De fapt, ei ar trebui să te inspire să găsești ceva mai bun pentru tine.
 • Dacă credeți că doriți să repetați trecutul, atunci vă veți sabota. De exemplu, dacă sunteți într-o relație grozavă, dar tot ceea ce vă gândiți este în relații eșuate, atunci veți ruina și acest lucru pentru că nu credeți că meritați mai bine.
 • Partea 3
  Ține-ți puterea

  Imagine intitulată Never give up Pasul 15
  1
  Stabiliți și atingeți obiective rezonabile. Un alt mod de a rămâne puternic este să vă asigurați că stabiliți obiective rezonabile pe care le puteți ajunge. Desigur, este excelent să vă îndreptați spre lună, astfel încât, dacă nu reușiți, să cădeți printre stele, însă realitatea este că trebuie să creați mici obiective care să vă ajute să obțineți cele mai mari. În acest fel, vă puteți simți mândru de ceea ce ați realizat în tot acest timp. A face viața să vă simțiți mai ușor de manevrat vă va face să nu renunțați.
  • De exemplu, dacă scopul tău este să publici un roman, atunci vei fi nevoit să te dezamăgi pentru toți anii pe care nu îi vei putea face, pentru că te vei simți ca un eșec.
  • Cu toate acestea, dacă vă setați mai mici, cum ar fi publicarea de o poveste scurtă într-un mic goluri periodice, apoi face încă un set, apoi scrie proiectul unui roman și așa mai departe, atunci sunt mult mai capabili de a atinge aceste obiective mici și tu Veți avea mai multă încredere în avans.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 16
  2
  Determinați dacă trebuie să găsiți un nou mod de a vă face visele să devină realitate. Bine, nimeni nu vrea să audă, dar, uneori, ați putea să vă așezați și să vă gândiți dacă sunteți sau nu vă torturați prin stabilirea unor obiective ridicol de dificile. Desigur, s-ar putea dori să devină un star de film în timp ce acest vis poate deveni realitate, ai putea găsi, de asemenea, o modalitate de a face ceea ce vă place și să inspire pe alții în alte moduri, cum ar fi a fi un profesor de teatru, pentru a primi locuri de muncă care acționează mai mult mici sau chiar să începi un blog despre încercările tale de a intra în lumea artei.
 • Nu trebuie să vă gândiți la acest lucru ca pe o cale de scădere a așteptărilor dvs., ci ca o modalitate de a vă facilita să vă bucurați de viață.
 • Nu vrei să-ți petreci toată viața crezând că ești un ratat pentru că nu ai reușit niciodată să faci faima, nu-i așa? Acest sentiment vă va lăsa cu un sentiment de nemulțumire față de tot ce ați obținut.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 17
  3
  Gestionați-vă stresul O altă modalitate de a rămâne puternică în fața eșecului este de a învăța să tratăți cu tot stresul pe care îl puteți simți atunci când simțiți că renunțați. Fie că pur și simplu nu se poate găsi un loc de muncă, care vă oferă beneficii de sănătate care ambele au nevoie sau nu pot face față cu responsabilitatea de a menține o familie și să încerce să scrie un scenariu, aveți nevoie pentru a găsi o modalitate de a gestiona stresul și face drum pentru succes este mai fezabil. Acestea sunt câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă gestiona stresul:
 • Petreceți timp cu oameni care vă ajută să vă simțiți calm.
 • Scapa de majoritatea factorilor de stres din viata ta.
 • Reduceți cantitatea de muncă în zonele pe care le puteți.
 • Faceți yoga sau meditați.
 • Beți mai puțin cofeină
 • Evitați alcoolul ca mecanism de coping.
 • Discutați cu un prieten, cu un iubit sau cu un terapeut despre problemele dvs.
 • Scrieți un jurnal
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 18
  4
  Nu mai faceți același lucru și așteptați rezultate diferite. Dacă vrei să rămâi puternic și să nu renunți, atunci altceva ce poți să faci este să găsești un nou mod de a-ți vedea situația. Bine, dacă ați trimis 70 de cereri de angajare și nu au primit nici un răspuns, atunci cea mai bună opțiune ar putea să nu trimite un alt 70, dar cere pe cineva să recitești scrisoarea de intentie sau de a relua pentru a vă asigura că acestea sunt la zi, uita-te pentru mai multe experimentați ca voluntar sau petreceți mai mult timp creând rețele de contacte. Dacă continuați să faceți același lucru de mai multe ori, atunci veți începe să credeți că nu mergeți nicăieri.
 • De exemplu, dacă ai avut 25 de întâlniri în primul rând și nu ai o secundă, atunci ar trebui să întrebi ce poți să faci diferit pentru a te referi la mai mulți oameni. Acest lucru nu înseamnă că există ceva în neregulă cu tine, dar că trebuie să-ți schimbi perspectiva.
 • În mod ocazional, puteți descoperi că tot ce aveți nevoie este o schimbare. De exemplu, dacă v-ați rugat pe șeful tău să-ți dea o marire de salariu sau mai multe responsabilități la locul de muncă, dar nu au primit un răspuns afirmativ, atunci s-ar putea obține ceea ce doriți, dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 19
  5
  Nu permiteți nimănui să-ți scadă stima de sine. Este ușor să simțiți că renunțați când toți oamenii din jurul vostru vă fac să vă simțiți că este cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, nu puteți permite altor persoane să vă spună cine sunteți, indiferent dacă sunt agenți literare, manageri responsabili de angajare sau parteneri sentimentali. Trebuie să vă depuneți eforturi pentru a vă face să respectați stima de sine din interior și să nu vă lăsați pe oameni să vă disprețuiască.
 • Desigur, dacă oamenii fac un comentariu constructiv, atunci ar trebui să le ascultați în loc să le insultezi. Dacă doresc cu adevărat mai bine, atunci ar trebui să le ascultați și să vedeți cum puteți să faceți mai bine data viitoare
 • Rețineți că există o lume rece acolo și că majoritatea oamenilor petrec cea mai mare parte a vieții lor care se ocupă de respingere. Nu credeți că sunteți singurul care trebuie respins de atâtea ori și că vă concentrați asupra modificării atitudinii față de acest aspect nefericit al vieții.
 • Imaginea intitulată Never give up Step 20
  6
  Țineți-vă viața în perspectivă. Dacă doriți să aveți impuls și motivație pentru a avansa, atunci trebuie să învățați să vă îndepărtați și să observați întreaga imagine. Viața ta este la fel de groaznică pe cât crezi? Sigur că este posibil să nu aveți treaba viselor tale chiar acum, dar ești norocos să găsești unul în această economie. Bine, e teribil să fii unică uneori, dar cel puțin ai sănătate și mulți prieteni care doresc tot ce e mai bun pentru tine. Amintiți-vă toate lucrurile bune din viața voastră și folosiți-le pentru a vă motiva să atingeți obiective mai mari.
 • Faceți o listă de recunostințe. Scrieți toate lucrurile care vă fac viața viabilă și citiți-o adesea. Acest lucru vă va face să vedeți că lucrurile nu sunt la fel de rele ca ele.
 • Acordați-vă timp să vă mulțumiți prietenilor și iubiților pentru tot ceea ce au făcut pentru dvs. Acest lucru vă va ajuta să vedeți că viața dvs. nu este doar pesimism.
 • Imaginea intitulată Never give up Pasul 21
  7
  Faceți parte dintr-o comunitate de persoane cu aceleași interese. Un alt mod de a nu renunța este să vă alăturați unui grup de persoane care fac o căutare similară. Dacă aveți o problemă cu alcoolismul, alăturați-vă pe alcoolici anonimi. Dacă încercați să publicați un roman, alăturați-vă unui grup de scriitori. Dacă încercați să vă întâlniți partenerul ideal, mergeți la evenimentele single. S-ar putea să vă gândiți că sunteți singura persoană din lume care are această problemă specială, dar dacă faceți un efort, veți vedea că sunteți departe de a fi singuri.
 • O comunitate de oameni cu minte asemănătoare vă poate oferi sfaturi, încurajări și un sentiment de apartenență.
 • sfaturi

  • Dacă întâmpinați momente intense de disperare în care sunteți pe punctul de a renunța, strigați dacă este necesar "Nu! Voi depasi acest lucru, nimic nu este imposibil! "
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezvolți o gândire pozitivăCum să dezvolți o gândire pozitivă
  Cum să vă dezvoltați potențialul maximCum să vă dezvoltați potențialul maxim
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivăCum să dezvolți o atitudine pozitivă
  Cum să începeți un plan de dezvoltare personalăCum să începeți un plan de dezvoltare personală
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să înflorești unde ești plantatăCum să înflorești unde ești plantată
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  Cum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivăCum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivă
  Cum să facem față provocărilor de a acorda atențieCum să facem față provocărilor de a acorda atenție
  Cum să cureți negativitatea minții și a sufletuluiCum să cureți negativitatea minții și a sufletului
  » » Cum să nu renunți niciodată

  © 2011—2020 ertare.com