Cum să nu vomiți în timp ce beți

După o noapte proastă, alcoolul pe care l-ați consumat poate vă poate lăsa greață și pe marginea vărsăturilor. Aceasta poate fi pentru că ați băut prea mult, ați fost deshidratat, sau ar putea fi un semn al corpului dvs. pentru a opri sărbătorirea. Ar trebui să luați măsuri astfel încât supărarea stomacului să nu devină o problemă externă de fiecare dată când începeți să vă simțiți amețit.

pași

Metoda 1
Stabilizați-vă stomacul consumând

Imagine intitulată Nu se aruncă când bea pasul 1
1
Beți apă în timp ce beți alcool. Puteți suplimenta băuturile alcoolice cu un pahar de apă noaptea dacă sunteți predispus la vărsături. Începeți să beți numai apă dacă vă îmbătați și vă simțiți greață. Beți apă în mod constant, dar niciodată nu înghițiți sau beți prea multă apă, deoarece acest lucru poate provoca tulburarea stomacului.
 • Făcătorii de alcool neexperimentați consumă uneori prea multă apă din teama de a deveni deshidratat. Bea apă în timpul nopții, dar nu prea mult.
 • Imaginea intitulată
  2
  Mănâncă ceva înainte de a bea. Alcoolul se scurge rapid din stomac în sânge și mai repede de la intestinul subțire în stomac. Alcoolul se va scufunda în sângele tău, făcându-te să bei repede dacă nu ai mâncare în stomac, ceea ce ar putea să te lase amețit și greu pe stomac. Un pic de mâncare în stomac vă poate face diferența între petrecerea unei nopți de distracție în oraș și petrecerea noaptea aruncând în sus.
 • Alimentele bogate în grăsimi, ca majoritatea alimentelor din bara de hrană, necesită un timp considerabil pentru a digera în stomac, ceea ce îl face să fie alegerea perfectă pentru a începe ziua de noapte.
 • Alimentele sănătoase pe care le puteți mânca înainte de a bea sunt nuci, avocado și semințe.
 • Imaginea intitulată Nu se aruncă când berea bea 3
  3
  Utilizați medicamente fără prescripție medicală Este important să utilizați un remediu care să funcționeze în sistemul dvs., astfel încât dacă antiacidul albicioasă nu este de obicei bun pentru a liniști un stomac deranjat, luarea unei persoane poate să nu fie cea mai bună soluție. Luați un medicament fără prescripție medicală pentru tulburări de stomac sau greață atunci când începeți să vă simțiți amețit dacă este cel pe care îl folosiți întotdeauna pentru a-i calma.
 • Imagine intitulată Nu aruncați când bea pasul 4
  4
  Restaurați-vă potasiul Una dintre cauzele majore ale mahmurelii și a greaței este deshidratarea. Deshidratarea apare atunci când corpul dumneavoastră nu are suficientă apă în sistemul său sau nu poate menține apă deoarece nu are echilibrul corect al electroliților. Deoarece apa este un electrolit important, vă puteți ajuta corpul să-l rețină consumând alimente bogate în potasiu. De exemplu, o banană.
 • Imagine intitulată Nu aruncați când beți Pasul 5
  5
  Luați băuturi regenerabile electrolitice. Cu toate acestea, aveți grijă când doriți să beți o băutură sportivă, majoritatea băuturilor sport au modificat formulele încărcate cu zahăr, care sunt mai acceptate de publicul larg, dar ar putea cauza o deshidratare mai mare.
 • Imaginea intitulată Nu se aruncă când bea pasul 6
  6
  Consumați ghimbir. Multe studii sunt de acord că ghimbir are proprietăți mari pentru a preveni greața. Puteți beneficia de ele atunci când beți ceai de ghimbir sau ghimbir. Puteți adăuga ghimbir la mâncare sau băutură, de mestecat o bucata de ghimbir crud sau ghimbir bomboane mănâncă să se bucure de influența calmant de ghimbir pe stomac.
 • Imaginea intitulată Nu se aruncă când bea pasul 7
  7
  Încercați semințele de fenicul. Se dovedește că ele ajută la digestie și reduc efectele greaței. O lingură de semințe de fenicul zdrobit, înmuiată într-un pahar de apă timp de zece minute, va crea o perfuzie cu acid pentru ameliorarea stomacului.
 • Mâncarea unei linguri de semințe de fenicul poate să nu fie cea mai atrăgătoare opțiune, dar ar putea să vă scape de vărsături.


 • Metoda 2
  Preveniți voma cu proactivitate

  Imagine intitulată Nu aruncă când bea bețivă 8
  1
  Cunoașteți limita. Este adesea o chestiune de încercare și de eroare. Cu toate acestea, asigurați-vă că învățați din greșelile dvs. În general, limita dvs. ar trebui să fie corelată cu greutatea și sexul dumneavoastră. În general, femeile sunt mai mici, cântăresc mai puțin și au un conținut de grăsime în mod natural mai mare. Din acest motiv, au un dezavantaj natural când beau. În general, băutul moderat (și probabil fără greață) implică:
  • bărbați
  • 45 kg - 67 kg (100 - 149 lb): 1 - 2 băuturi pe oră
  • 68 kg - 90 kg (150 - 200 lb): 2 - 3 băuturi pe oră
 • femei
 • 40 kg - 45 kg (90 - 100 lb): 1 băutură pe oră
 • 46 kg - 81 kg (101 - 180 lb): 1 - 2 băuturi pe oră
 • 82 kg - 90 kg (181 - 200 lb): 2 - 3 băuturi pe oră
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu mai beți când ați ajuns la limită. Acest lucru este mai greu decât suna, mai ales când prietenii tăi te încurajează să bei mai mult și inhibițiile tale sunt diminuate de alcoolul pe care l-ai băut deja.
 • O bună apărare este de a spune: "Dacă mai beau un pic, o să-i dau." Acest lucru este util în special dacă discutați cu persoana care locuiește în care beți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați aer curat. Reîmprospătarea este o mare parte a simțirii mai bune. Părțile tind să se încălzească și să lase pentru un moment să vă scutească de acea atmosferă opresivă și care probabil vă va induce să vomitați. Ca beneficii suplimentare, nu veți fi înconjurați de oameni dacă vomitați. De asemenea, aruncarea în exterior necesită mai puțin curățenie.
 • Imaginea intitulată Nu se aruncă când berea bea 11
  4
  Ascultați-vă corpul. Dacă simțiți că sunteți pe cale să vomitați, dacă aveți vărsături sau vă simțiți greață, cea mai bună metodă de a vă asigura că nu aruncați este să nu beți mai mult în timpul nopții. Mai ales după ce vărsați, chiar dacă vă simțiți mult mai bine, mai multă băutură vă poate provoca vărsături și, eventual, ceva mai grav ca otrăvirea cu alcool.
 • Imaginea intitulată Nu se aruncă atunci când bea pasul 12
  5
  Aplicați acupresura la încheietura mâinii. Cu toate acestea, cu siguranta nu este dovedit pentru a ajuta împotriva greață, majoritatea medicilor nu văd nici un rău în utilizarea acupressure pentru a primi ajutor. Găsiți punctul de presiune Neiguan (P-6) în zona interioară a brațelor. Poziționați mâna astfel încât palma să fie orientată în sus. Așezați cele trei degete mijlocii pe încheietura mâinii, începând de unde încheia încheietura mâinii. Partea exterioară a celui mai apropiat deget de la corp ar trebui să marcheze acest punct de presiune P-6. Acum puteți folosi degetul mare pentru a apăsa acest punct, mutați-l într-un mod circular pentru o perioadă scurtă de timp.
 • Puteți obține o ușurare suplimentară prin repetarea acestui proces pe cealaltă încheietură.
 • Imaginea intitulată Nu se aruncă când berea bea 13
  6
  Evitați să vă mișcați prea mult. S-ar putea să vă simțiți ușurat dacă vă odihniți într-un singur loc sau vă aflați pe partea stângă într-o poziție verticală. Activitatea poate provoca greața și poate cauza chiar vărsături.
 • sfaturi

  • Dacă vomitați, beți multă apă. Dacă vă sfătuim să aruncați din nou, este mult mai bine să vomitați apa decât să aveți gură și să nu vomitați.
  • Evitați băuturile care provoacă un stomac deranjat, fie că este vorba de o lovitură de tequila, fie de ceva mai rău, ca un mixer de ciment sau un foc de Prairie. Beți câteva dintre acestea și puteți ajunge aproape treaz și chiar arunci chiar așa.
  • Soiul poate fi periculos când bei. Este ușor să pierdeți evidența rezistenței la alcool atunci când vă schimbați băutura de fiecare dată. Lipirea unui singur tip de alcool îi ajută pe mulți să nu bea prea mult.
  • Fiți un oaspete bun și mergeți undeva unde nu provocați un dezastru dacă aveți prea multă grețuri. Băile sunt un loc bun, dar la petreceri mari sunt frecvent ocupați. O chiuvetă cu un gunoi sau un loc în exterior sunt copii de siguranță bune.
  • Dacă vă aflați la o petrecere unde oamenii au concursuri cu băuturi alcoolice, jucați înainte de a vă beți foarte beți. Concursurile cu băuturi alcoolice încurajează consumul rapid de alcool, lucru ușor de manevrat atunci când sunteți treaz. Dacă vă alăturați unei competiții atunci când sunteți deja beți, este foarte probabil că veți ajunge la vărsături.
  • Când atingeți un nivel ridicat de beție, camera poate începe să se rotească în jurul vostru. Oamenii diferiți au soluții diferite pentru a face față acestei neplăceri. Unii oameni spun că își păstrează ochii deschiși sau se ridică și fac ceva, dar punându-ți capul astfel încât să se blocheze, poate înclinându-se pe colțul unei bucăți de mobilier, te ajută să eviți să simți că camera se rotește. O altă opțiune care vă poate ajuta este să acoperiți un ochi și să respirați profund.

  avertismente

  • Vărsătura este mecanismul de apărare a organismului pentru a vă împiedica să consumați multă alcool. Ascultați-vă corpul.
  • Fiți întotdeauna precauți atunci când beți și niciodată Beți și conduceți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a reduce efectele alcooluluiCum de a reduce efectele alcoolului
  Cum să te îmbeți repedeCum să te îmbeți repede
  Cum să eviți să te îmbețiCum să eviți să te îmbeți
  Cum să te prefac că bei alcoolCum să te prefac că bei alcool
  Cum se face o sodă portocalieCum se face o sodă portocalie
  Cum să rămâi lucid în timp ce iei JaegermeisterCum să rămâi lucid în timp ce iei Jaegermeister
  Cum să bei mai puține băuturi alcooliceCum să bei mai puține băuturi alcoolice
  Cum să lupți împotriva grețurilorCum să lupți împotriva grețurilor
  Cum de a vindeca gastrităCum de a vindeca gastrită
  Cum să vindeci o mahmurealăCum să vindeci o mahmureală
  » » Cum să nu vomiți în timp ce beți

  © 2011—2020 ertare.com