Cum să nu luați lucrurile atât de serios

Luați viața prea în serios tot timpul și vă este greu să vă relaxați și să vă dați drumul? Poate că instinctul natural este de a răspunde la toate critic, de la corectarea alții în mod constant indică întotdeauna partea negativă a situațiilor. Dacă da, ați putea deranja starea de spirit a oamenilor din jurul vostru și chiar ați risipit o mare parte din energia voastră. După ce te conștient de faptul că luați viața prea în serios, veți vedea că există mai multe moduri diferite de a învăța să se relaxeze te-ar putea ajuta la îmbunătățirea calității vieții.

pași

Partea 1
Lasati-va de asteptari si negativitate

Calmeaza-Up Etapa-1-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Lighten Up Step 1
1
Eliberați-vă de așteptările dvs. și de ceilalți. Incapacitatea de relaxare poate provoca uneori ceea ce vă așteptați de la voi sau de la alții. Dă-i drumul "dori". "nevoi". "teme pentru acasă" și "pasive", nu numai că ar fi util să începi să te relaxezi, dar și să limitezi negativitatea care te înconjoară și te face să fii serios.
 • Învață să renunți la conceptul de perfecțiune. Nimic nu este perfect, imperfecțiunea adaugă caracterul și renunțarea la orice așteptare a perfecțiunii vă va ajuta să vă relaxați și să vă concentrați asupra pozitivului pe care îl au toți oamenii și situațiile.
 • Calmeaza-Up Etapa-2-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 2
  2
  Evitați situațiile stresante. Stresul poate fi unul dintre cei mai importanți factori în incapacitatea ta de a te relaxa. Evitarea situațiilor stresante ar putea minimiza stresul și vă va ajuta să cultivați pozitivismul și să vă relaxați la un nivel mai general.
 • Pleacă de la situații stresante dacă poți. Dacă nu, încercați să respirați adânc și să nu reacționați imediat, pentru a vă împiedica să vă ridicați inutil sentimentele și tensiunea.
 • Ia ceva timp în timpul zilei pentru a vă relaxa și a elimina tensiunile, o plimbare de zece minute poate ajuta la ameliorarea și evitarea stresului inutil.
 • Calmeaza-Up Etapa-3-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 3
  3
  Eliberează-ți tensiunea. Tensiunea poate contribui la sentimente de seriozitate și rigiditate. Eliberarea tensiunii prin activități cum ar fi exercițiile fizice sau masajul vă poate ajuta să vă relaxați și să luați lucrurile mai calm.
 • Exercitiile regulate sunt o parte importanta a sanatatii si, de asemenea, va ajuta sa scapati de stresul care va provoaca tensiune.
 • Exercitarea produce endorfine care vă vor îmbunătăți starea de spirit și vă vor ajuta să dormiți, lucruri care pot contribui la sentimentele dvs. de tensiune dacă nu se îmbunătățesc.
 • Un masaj vă va ajuta să vă relaxați și să eliminați simptomele fizice ale tensiunii care ar putea provoca gravitatea dumneavoastră.
 • Chiar și ceva la fel de simplu ca luarea unei băi fierbinți vă va ajuta să eliberați tensiunea, mai ales după o zi stresantă sau când vă simțiți negativ.
 • Calmeaza-Up Etapa-4-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 4
  4
  Limitați negativitatea. Gândurile negative devin acțiuni și atitudini negative. Limitarea negativității în viața voastră va ajuta să vă liniștiți și să creați mai mult pozitivism în mediul dvs.
 • Când se întâmplă ceva rău, faceți tot posibilul să o uitați și apoi să vă imaginați activ lucrurile pe care doriți să le întâmpinați.
 • Dacă o persoană face un comentariu negativ, ia în considerare scurt și apoi lăsați-l să plece. Gândirea prea mult la negativitate va întări doar tensiunea și seriozitatea voastră.
 • Calmeaza-Up Etapa-5-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 5
  5
  Iartă-te și ierți pe alții. Păstrarea resentimentelor și gândirea prea mult despre imperfecțiunile dvs. va sublinia doar atitudinea dvs. negativă și gravitatea dumneavoastră. Iertați-vă și iertați pe alții, puteți să vă minimalizați tensiunea, să vă ușurați să vă concentrați asupra pozitivității despre voi înșivă și pe ceilalți și să vă învăț să luați lucrurile mai calm.
 • Actul de iertare poate elimina negativitatea și poate crea atitudini pozitive. Dar va reduce și stresul și va spori pacea și calmul în viața ta.
 • Calmeaza-Up Etapa-6-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 6
  6
  Limitați sau eliminați persoanele negative din viața dvs. Persoanele cu care te înconjoară au un impact semnificativ asupra vieții tale. Limitarea sau eliminarea persoanelor negative și grave din mediul dvs. și înlocuirea acestora cu persoane pozitive și distractive vă vor ajuta să luați lucrurile mai calm.
 • Dacă nu puteți elimina complet o persoană din viața dvs. sau nu doriți să le răniți, puteți să limitați timpul petrecut cu ei. De asemenea, ați putea contracara atitudinile și punctele lor de vedere negative, arătând pozitiv în ceea ce spun sau fac. În acest fel, nu veți fi atras de energia dvs. negativă.
 • Calmeaza-Up Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 7
  7
  Fii pregătit să faci excepții. Există reguli care să ne ghideze și să ne ofere parametri sensibili. Dar când ele devin mijloacele prin care te referi la tine și la ceilalți, te fac rigizi și încăpățânați. Învățarea atunci când puteți face excepții de la reguli vă va ajuta să luați lucrurile mai calm și să vă îmbunătățiți relația cu ceilalți.
 • Vreți să vă asigurați că faceți o excepție și că nu încălcați regulile. De exemplu, s-ar putea lua în considerare de conducere mod greșit pe un loc de parcare, mai degrabă decât loc de parcare rezervate pentru persoanele cu handicap pe un site atunci când nu aveți nici un handicap.
 • La lucru, într-o zi ai putea lua o oră de mâncare puțin mai lungă sau ai nevoie de mai puțin de o oră la un moment dat.
 • Calmeaza-Up Step-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 8
  8


  Continuă să lucrezi la tine. Ocazional, veți avea un regres și puteți reveni la modele vechi de comportament rigid, care este normal și acceptabil. Învățați să nu mergeți prea mult în jurul problemei și continuați să continuați. Când vă întoarceți să vă concentrați asupra pozitivului, veți reveni la atitudinea de a lua lucrurile mai calm.
 • Partea 2
  Găsiți umor și pozitivism bun

  Calmeaza-Up Step-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Pasul 9
  1
  Vedeți partea plină de umor și pozitiv în toate situațiile. Probabil, chiar și cele mai dificile situații au câteva momente pozitive și distractive. Poate că acestea nu sunt imediat clare, dar dacă le puteți recunoaște și râde, pe termen lung puteți să luați lucrurile mai calm.
  • Gândurile și atitudinile negative sunt epuizante și pot întări seriozitatea. Găsirea pozitiv în orice persoană sau situație vă va ajuta să luați lucrurile mai calm.
  • Unele studii au constatat că o atitudine pozitivă poate contribui semnificativ la succes și fericire.
  • De exemplu, dacă vă cădeți și vă zgâriați genunchiul, nu vă concentrați asupra rănirii sau descompunerii hainelor, în schimb învățați să râdeți de stomacitatea voastră sau altceva care sa întâmplat în acel moment.
 • Calmeaza-Up Step-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 10
  2
  Râde la tine O parte din găsirea părții comice a oricărei situații are capacitatea de a râde de tine. Nu numai că acest lucru vă poate ajuta să vă relaxați și să luați lucrurile ușor, dar va face și pe cei din jur să se simtă mai confortabil și mai calm.
 • Dacă puteți vedea partea comică a imperfecțiunilor dvs., puteți să vă acceptați și să arătați altora că nu vă luați prea în serios.
 • Calmeaza-Up Step-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 11
  3
  Înconjurați-vă cu oameni pozitivi, înțelegători și distractivi. Având oameni pozitivi, înțelegători și amuzanți în jurul vostru, vă veți ajuta să cultivați o atitudine pozitivă și distractivă și vă puteți învăța să luați lucrurile mai puțin în serios. Pe de altă parte, înconjurarea cu oameni pozitivi vă va ajuta, de asemenea, să contracarați negativitatea.
 • Acești oameni nu trebuie neapărat să fie de acord cu tot ceea ce faci, dar ei ar trebui să-ți spună adevărul fără a te judeca în vreun fel.
 • Prietenii și colegii pozitivi nu numai că au întotdeauna ceea ce este mai bine pentru tine, dar te pot ajuta să înveți să ai încredere în tine și, la rândul tău, nu te lua în serios.
 • Calmeaza-Up Step-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 12
  4
  Expuneți-vă în situații amuzante. Cercetările medicale susțin vechea zicală că râsul este cel mai bun medicament. Expunându-vă la situații amuzante prin glume sau medii, cum ar fi filmele, vă pot ajuta să vă eliberați de stres și să nu fiți atât de rigizi și grave.
 • Orice fel de râs este bun, atâta timp cât nu este în detrimentul altei persoane. Luați în considerare vizionarea de filme amuzante sau emisiuni TV, citirea cărților amuzante sau vizionarea unui comedian care vă face să râdeți. Toate acestea vă vor oferi posibilitatea de a vă relaxa și de a vă liniști.
 • Calmeaza-Up Step-13.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 13
  5
  Stabiliți o practică zilnică de meditație. Meditația este o metodă puternică de îmbunătățire a concentrației și de relaxare. Lăsați-vă deoparte câteva minute pe zi pentru a medita și pentru a beneficia de o mai bună concentrare și relaxare pe care o aduce și, în același timp, să vă gândiți cum vă poate ajuta să nu luați lucrurile atât de serios.
 • Oamenii au practicat diferite forme de meditație de mii de ani. Acest lucru are scopuri diferite, de la găsirea iluminării interne la relaxare și învățare să se concentreze.
 • Meditația te forțează să te deconectezi de lume și să te concentrezi în tine. Bucurați-vă de acest moment de deconectare vă poate învăța să vă concentrați și să vă relaxați.
 • Începeți între 5 și 10 minute de meditație pe zi și creșteți treptat timpul, deoarece câștigați mai multă experiență în această practică.
 • Calmeaza-Up Step-14.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 14
  6
  Stați liniștită și calmă și închideți-vă ochii. Rețineți că poziția corectă este o parte vitală a meditației. O poziție bună vă permite să curgă respirația și sângele, iar acest lucru vă ajută creierul să învețe să se concentreze asupra unui punct. Închiderea ochilor va împiedica distragerile.
 • Găsiți un loc liniștit și confortabil, unde nu veți fi întrerupți. Prin eliminarea tuturor distragerilor, vă va fi mai ușor să vă concentrați asupra respirației și să eliberați toate gândurile sau sentimentele care apar.
 • Respirați calm și în mod egal. Nu controlați respirația, ci lăsați aerul să intre și să iasă. Concentrați-vă numai pe cuvântul dvs. de respirație "părăsi" la inhalare "merge" Când expirarea este o tehnică excelentă de concentrare.
 • Dacă vă pierdeți concentrarea interioară în timpul sesiunii de meditație, respirați adânc și redirecționați energia spre interior. Este absolut normal ca acest lucru să se întâmple, mai ales când începeți să vă dezvoltați practica de meditație.
 • Calmeaza-Up Step-15.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Lighten Up Step 15
  7
  Faceți yoga blândă. Yoga blândă vă va ajuta să vă întindeți toți mușchii încordați și, în general, să vă relaxați. Chiar dacă ai timp să faci câinele cu fața în jos pentru zece respirații te poate ajuta să te relaxezi și să te concentrezi și, la rândul tău, să nu te ia așa de serios.
 • Încercați formele moi de yoga, care vă vor întinde mușchii și vă vor relaxa. Yoga restrânsă și yin sunt cele care sunt practicate în mod specific pentru a întinde, repara mușchii și relaxează corpul.
 • Dacă nu aveți timp să faceți o sesiune completă de yoga, faceți poziția câinelui cu fața în jos pentru zece bufe și exhalări profunde. adho mukha svasana, care este numele sanscrit al poziției inversă a câinelui, este o importantă poziție de bază de yoga care nu numai că vă va liniști și vă va relaxa, dar vă va întinde și vă va întări. Practicandu-l frecvent, ar putea ajuta sa te calmezi.
 • Consultați-vă cu medicul înainte de a începe orice practică de yoga, pentru a vă asigura că sunteți suficient de sănătos pentru a face acest lucru.
 • sfaturi

  • S-ar putea să fiți de folos să nu reacționați cu indignarea la situații sau la oameni. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți o atitudine mai relaxată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se fac chestionareleCum se fac chestionarele
  Cum să inventezi un pseudonim (porecla)Cum să inventezi un pseudonim (porecla)
  Cum să răspândi râsulCum să răspândi râsul
  Cum să vă îmbunătățiți calitatea viețiiCum să vă îmbunătățiți calitatea vieții
  Cum să schimbi gândirea negativăCum să schimbi gândirea negativă
  Cum să controlați gândurile negativeCum să controlați gândurile negative
  Cum să încetați să vă luați viața foarte în seriosCum să încetați să vă luați viața foarte în serios
  Cum să rezolvați diferite probleme în viațăCum să rezolvați diferite probleme în viață
  Cum să conduci un stil de viață fără stresCum să conduci un stil de viață fără stres
  Cum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zileCum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zile
  » » Cum să nu luați lucrurile atât de serios

  © 2011—2020 ertare.com