Cum să nu fiți prost

Sunteți o persoană plictisitoare? Ești o persoană care se uită la pământ? Ești o persoană reticentă? Cu toții facem lucruri plictisitoare de câteva ori, însă învățarea pentru a identifica acele ticuri plictisitoare și pentru a le evita vă va ajuta să vă opriți să vă dezorientați complet pe prietenii și familia voastră. Puteți învăța să vă prefaceți că aveți mai multă încredere în interacțiunile sociale și vă prefaceți că aveți până când veți obține.

pași

Partea 1
Evitați plictisirea

Imaginea intitulată
1
Nu te mai plânge. Nimănui nu-i place să fie în jurul unei persoane care se plânge de tot. Este rău și egoist să preiați un grup de oameni care au cină plângându-ți cu voce tare despre alimentele tale. Dacă trebuie să vă plângeți de ceva, faceți-o mai târziu și privat. În general, încercați din greu să vă uitați la aspectele pozitive ale fiecărei situații și să vă concentrați asupra distracției, în loc să vă împiedicați să vă distrați.
 • Dacă nu vă distrați, faceți o pauză înainte să simțiți că trebuie să vă plângeți. De ce nu te distrezi? Se va plânge să schimbe situația fără a răni sentimentele cuiva sau a întrista toți oamenii? Cu excepția cazului în care răspunsul este da, țineți gura închisă.
 • Evitați să vă lăudați cu umilință. Nu utilizați plângerile ca o modalitate de a furniza în secret detalii care vă fac să sunați bine. În loc de a spune "Sunt foarte stresat că au făcut o greșeală și că nu am intrat în Harvard", spune "Chiar simt ca o persoana norocoasa. Este aproape incredibil să intri într-o universitate ca Harvard".
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu mai face un scandal pentru micile lucruri. Îți amintești cât de entuziasmat ai fost pentru jucăria pe care ai primit-o când aveai cinci ani? Cât de emoționată simți acum? Oamenii stupizi tratează totul ca și cum ar fi acea jucărie. Încercați să vă întoarceți și să priviți imaginea, astfel încât să nu credeți că nu aveți tact cu oamenii.
 • Nu există nici o problemă în ceea ce privește entuziasmul cu lucrurile, mult mai puțin întristat de ceilalți. Diferența dintre cei care spun comentariile stupide este că se concentrează prea mult pe emoție sau negativitate. Încercați să nu pierdeți perspectiva.
 • O manifestare prostie: "Am de gând să mor, dacă nu pot merge la bal cu cineva în acest an. Simt ca viata mea se va termina in noaptea balului daca nu plec". O manifestare normală: "Sper să merg la bal. Ar fi distractiv să mergem".
 • Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 3
  3
  Fă ceea ce spui că vei face. Nu este nimic mai nebun decât un comportament ciudat. Dacă îi spui prietenului tău că te duci la masa de prânz și apoi anulezi în ultimul moment, este un comportament stupid. Dacă îți promiți fratelui tău că vei petrece timp cu el vineri seara și apoi vei ignora mesajele sale text și apoi vei merge la o întâlnire, este un comportament prost. Asigurați-vă cuvintele dvs. semnificative făcând ceea ce spuneți că veți face dacă doriți să evitați să fiți o persoană prostă.
 • Unii oameni au greu să spună că nu și să se implice prea mult cu oamenii. Nu va fi sfârșitul lumii să găsească un alt moment pentru a avea o întâlnire dacă aveți deja planuri cu un prieten și apoi veți primi o întâlnire. Fii sincer și ai curajul de a spune adevărul.
 • Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 4
  4
  Nu mai cereți validarea. Ce considerăm ca fiind "prost" Este, de obicei, rezultatul stimei de sine scazute. Oamenii pot părea a fi un pic prostesc pentru persoanele cu mai multă încredere în cazul în care acestea au nevoie în primul rând de validare constantă a oamenilor sau dacă au nevoie să fie flata în mod regulat pentru a menține stima de sine. Chiar dacă nu aveți încredere, nu mai căutați pe oameni să vă valideze și să vă priviți.
 • Nu trebuie să fii cea mai de încredere persoană într-un loc pentru a evita să fii prieten dependent. Nimeni nu se simte întotdeauna cu încredere și siguranță, dar este o nebunie să cerem oamenilor să confirme în mod constant că nu aveți nici o problemă.
 • Citiți următoarea secțiune a acestui articol pentru a afla mai multe despre construirea încrederii.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fii sincer cu oamenii. Este ușor să spui adevărul când se întâmplă bine pentru tine, dar când nu merge bine? Ce se întâmplă când faci o greșeală la locul de muncă și șeful tău caută pe cineva care să vină? Ce se întâmplă atunci când părinții dvs. caută un răspuns despre cum a fost zgâriat mașina? Este prost să mințiți pentru a scăpa de o problemă.
 • Uneori adolescenții dezvoltă o tendință de a schimba adevărul sau de a înfrumuseța poveștile ca o modalitate de a le face să sune mai bine. Decideți să faceți incitant următorul weekend, în loc să inventați ceea ce ați făcut săptămâna trecută, pentru a avea un comentariu mai bun pentru a da data viitoare.
 • Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 6
  6
  di "da" mai multe lucruri, dar nu vă fie frică să spuneți "nu". Dacă sunteți o persoană plictisitoare, va fi dificil pentru oameni să creadă că sunteți mai mult decât o persoană prostă. Oamenii plictisitori fac mereu scuze pentru a evita să facă lucruri, în loc să-și imagineze motivele de a acționa, să se distreze și să-și asume riscuri. Ingenie motive pentru a face ceva, în loc să nu o faci.
 • Fiind o persoană mai frumoasă nu înseamnă să fii nesăbuit. Este o nebunie să vă compromiți valorile de bază și să deveniți o persoană pe care nu trebuie să o impresionați pe oameni. Nu încercați alcool sau droguri doar pentru că alți oameni din școala dumneavoastră o fac, sau lăsați-vă să vă forțați să faceți ceva ce nu doriți să faceți. Asta e prostie.
 • Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 7
  7
  Simțiți-vă empatie. Învățați să ascultați oamenii și să le respectați pentru ceea ce sunt. Încearcă să fii cu adevărat interesat de ceea ce se întâmplă cu oamenii din viața lor. Adresați-le întrebări și acordați atenție răspunsurilor lor. Nu așteptați doar rândul dvs. să vorbiți când le ascultați. Ascultă cu adevărat oamenii și învață tot ce poți.
 • Oamenii stupizi sunt deseori obsedați de ei înșiși și sunt deseori egoiști. Aflați să vă manifestați empatie dacă doriți să evitați un astfel de comportament.
 • Partea 2
  Fiți o persoană cu mai multă încredere

  Imaginea intitulată
  1
  Nu mai creați scuze. Când faci o greșeală, poți să inventezi un milion de scuze pentru a explica de ce ai greșit, de ce ai eșuat sau ce nu ai avut și care ar fi putut ajuta să reușești. Cu toate acestea, asta e prostie. Chiar dacă lumea este împotriva voastră, chiar dacă cărțile favorizează alte persoane, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru dvs., să vă recunoașteți acțiunile și să depuneți toate eforturile.
  • Nu faceți scuze după ce ați făcut lucrurile și cu siguranță nu faceți scuze în avans. Este posibil să nu reușiți înainte de a începe, dacă credeți că veți eșua un test deoarece nu sunteți buni la matematică. Este prost să nu încercați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Vorbiți clar și puternic Îți poți arăta încrederea în modul în care vorbești, chiar dacă te simți prost și fără prea multă încredere. Utilizați un volum potrivit pentru loc și vorbiți tare, astfel încât toți oamenii să audă ceea ce spuneți. Vorbiți cât mai clar și cât de scurt posibil.
 • Nu confunda ceea ce trebuie să spui cu limbajul atenuant. Nu începe niciodată o propoziție spunând "Vedeți, chiar nu știu ce spun, dar ..." sau "E groaznic, dar ..." sau "Ne pare rău, dar ...".
 • Vorbind cu încredere are două efecte. Vă face să vă simțiți bine, chiar dacă vă prefaceți că aveți încredere, sprijinind-vă și făcându-vă auzită. Alți oameni vor respecta pe cineva care se exprimă, ceea ce înseamnă că vă vor respecta mai mult în viitor, ceea ce vă va face să vă simțiți mai încrezători. Aceasta este o situație favorabilă.
 • Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 10
  3


  Vorbiți numai dacă aveți ceva de spus. Toți oamenii s-au aflat într-o întâlnire, într-o sală de clasă sau într-o conversație de grup în care cineva nu știe când să tacă și simte nevoia de a contribui în mod constant ori de câte ori există o oportunitate. Este greu să vorbești dacă nu ai nimic de spus. Învață să taci dacă nu ai nimic de a contribui la o conversație și de a decide să asculți.
 • De asemenea, este important să recunoașteți când este timpul să contribuiți. Conversația trebuie să fie reciprocă - cineva care nu recunoaște nevoia de a vorbi și de a asculta se comportă ca o persoană nebună.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu te mai compara cu alte persoane. În afară de a fi o metodă nesănătoasă de a vă petrece timpul, în mod constant compararea cu alte persoane va face doar o persoană proastă. Veți acționa din motive greșite dacă nu aveți un sentiment al propriei identități sau al unei mentalități sigure, dar vă decideți să comparați realizările și abilitățile cu cele ale altor persoane. Asta e prostie.
 • "Acești oameni au mai multe avantaje decât mine" Este mantra oamenilor proști. Concentrați-vă pe depășirea obstacolelor, în loc să vă concentrați asupra a ceea ce nu aveți și a altor persoane. Considerați-vă ca o poveste de succes și nu un eșec. Se presupune măreție.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fii cât mai capabil posibil. Toată lumea are nevoie uneori de ajutor, dar vă puteți simți neajutorată și proastă dacă trebuie să întrebați în mod constant oamenii pentru ajutor. Obiectivul de a învăța cât de mult trebuie să știți pentru a-ți negocia confortabil lumea pe cont propriu. Învață să faci ceva dacă vrei să înveți să o faci ca să poți să o faci singur.
 • Acest lucru este valabil în special pentru părinții dvs. Aveți nevoie de ele să plătească factura de telefon mobil sau puteți să vă ocupați de un loc de muncă cu timp parțial și să vă asumați responsabilitatea pentru contul dvs.? Faceți ceea ce sunteți capabil să faceți dacă este așa.
 • În același mod, este o nebunie să încerci să faci lucruri despre care știi că nu știi cum să le faci, pentru că ești prea mândru să întrebi ajutorul. Fiți atât de curajoși pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie, în loc să vă reparați mașina, pe care știți că nu o înțelegeți doar pentru că sunteți prea mândru să recunoașteți că nu știți cum să faceți acest lucru. În acest fel, veți ști cum să o faceți data viitoare.
 • Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 13
  6
  Utilizați-vă corpul în moduri care te fac să te simți mândru. Începeți să utilizați corpul în moduri care vă favorizează și vă face să vă simțiți mândri dacă doriți să simțiți acest lucru. Ar trebui să tratezi corpul ca un obiect pe care aveți de control, nu ca să te descurajeze sau dezamăgesc, fie din modul în care te îmbraci la deciziile pe care le fac.
 • Fii atât de curajos să faci o schimbare dacă îți folosești corpul în moduri care nu te fac fericit și care nu te face să te simți mândru. Găsiți o activitate fizică pe care vă place să o faceți, sărată și începe să transpire dacă vrei să fii o persoană activă. Faceți un pas important să depășească o dependență Dacă beți prea mult sau dacă consumați alte substanțe. Ești mai mare decât viciile tale.
 • Partea 3
  Au un aspect mai sigur

  Imagine cu denumirea Not Be Lame Pasul 14
  1
  Îmbrăcați-vă într-un mod care vă face să vă simțiți bine. Tendințele și stilurile se schimbă foarte frecvent. Prin urmare, nu există o singură cale prin care să vă puteți îmbrăca, pentru a evita întotdeauna un nebun. Este posibil ca unele stiluri să fie grozave într-un singur sezon și sunt prostești în următorul. Cu toate acestea, nu este un pic prost să fiți în spatele mândrurilor? Nu este un pic prosti sa mergi la mall petrecand cateva saptamani pentru a te asigura ca esti la fel de la moda cu putinta? Este mai bine să vă poziționați deasupra acestor preocupări și să folosiți îmbrăcămintea care vă face să vă simțiți bine.
  • Alegeți să vă îmbraciți ceea ce este la modă, dacă vă face să vă simțiți bine. Nu purtați pantaloni cu talie înaltă sau pălării cu bordură plată dacă nu înțelegeți cum pot fi minunați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Stați drept. Oamenii sigure trec prin coridoare ca și când se simt confortabil cu ceea ce sunt și ca și cum ar fi aparțin acelui loc. Pe de altă parte, oamenii proști umblă ca și cum ar prefera să fie în altă parte. Antrenați-vă să mergeți în poziție verticală, pe măsură ce oamenii ar trebui să meargă, chiar dacă nu vă simțiți foarte încrezători. Ține-ți umerii înapoi și bărbia în sus. Mersul ca și cum situația ar fi îmbunătățit va face mai bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fiți fizic capabil să faceți lucrurile pe care doriți să le faceți. Toți oamenii sunt diferiți și sunt capabili să facă diferite lucruri, dar este bine să cunoașteți limitele și să le adaptați la modul în care doriți să fie. Va trebui sa ma uit la dieta si exercitarea sigur de a trăi suficient de mult pentru a vedea cincizeci de ani de la Sony Playstation, dacă doriți să aveți o viață lungă a juca jocuri video și de lucru pe computer, cu toate că este posibil să nu trebuie să fie capabil de a efectua exerciții solicitante.
 • Veți fi foarte nebun (literal) atunci când vine sezonul sportiv dacă doriți să-i practicați, dar dacă nu doriți să alergați. Intrați în formă astfel încât să puteți face ceea ce doriți să faceți.
 • Nu este o rușine să vrei să eviți piscina dacă nu te simți confortabil într-un costum de baie. Cu toate acestea, aveți curajul de a merge și a fi confortabil dacă doriți cu adevărat să mergeți la piscină sau să faceți schimbările pe care doriți să le vedeți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Calmează-te De fiecare dată când te simți nervos, te grăbești de obicei. Persoanele care nu se simt în siguranță dorește adesea să pună capăt unei anumite experiențe cât mai repede posibil, fie că vorbesc în public, fie că au interacțiuni interpersonale. Prin urmare, pretindeți că aveți încredere până când o veți obține dacă doriți să vă construiți încrederea în voi înșivă și veți face pe oameni să vă vadă ca o persoană sigură și minunată.
 • Vorbiți încet și clar, luând timpul pentru a vă enunța toate cuvintele și pentru a le structura cât mai precis posibil.
 • Respira. Ia un minut să respiri când vorbești, ca să poți procesa ceea ce ți se spune și poți să te gândești.
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți un contact vizual. Când a fost ultima dată când ați făcut contact vizual cu cineva și această persoană a terminat-o? Deși poate părea într-adevăr posibil, antreneaza-te pentru a face contact vizual poate modifica percepția oamenilor despre tine și te fac să arăți mai încrezător în interacțiunile personale. Nu fi o persoană care se uită la pantof. Uită-te la oameni în ochi și au încrederea să-și păstreze privirea. Acest lucru vă ajută să vă faceți o persoană mai sigură și să dați oamenilor impresia că sunteți.
 • Desigur, acest lucru poate fi luat într-un mod teribil, care poate fi prostie. Prin urmare, nu te uita la oameni.
 • Imaginea intitulată
  6
  Fii mândru de aspectul tău. Nu există o modalitate de a arăta grozav sau de a arăta prost. În mod normal, este o nebunie să-și petreacă mult timp sau cât de puțin timp aratul aspectul dvs., dar este important să fie mândru de modul în care te vezi și de a folosi aspectul ca un instrument pentru a construi încrederea dumneavoastră, mai degrabă decât o greutate cu care se confruntă în mod constant.
 • S-ar putea să trebuiască să vă întoarceți și să vă întăriți încrederea în alte părți ale vieții dvs. dacă obsedați dulapul, corpul și rutina dvs. de frumusețe. Aspectul nu este totul.
 • Nu există nici o problemă cu faptul că nu îți plac articolele de îmbrăcăminte și nu îți mai amintești ultima dată când îți taie părul, dar este important să ai o îngrijire personală și o îngrijire de bază. Trebuie să vă asigurați că vă fixați într-un mod de bază, să aveți grijă de corpul dvs. și să îl păstrați curat și în siguranță. Periați-vă dinții de două ori pe zi și spălați-vă hainele, du-te de câteva ori pe săptămână și veți fi bine.
 • sfaturi

  • Fii atent cu secretele.
  • Nu te supăra cu machiajul sau îmbrăcămintea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pretind că ești un criminalCum să pretind că ești un criminal
  Cum să vă ocupați de sentimentele voastreCum să vă ocupați de sentimentele voastre
  Cum să evitați plânsulCum să evitați plânsul
  Cum să eviți o viață plictisitoareCum să eviți o viață plictisitoare
  Cum să păstrați tăcereaCum să păstrați tăcerea
  Cum să ne ocupăm de vesti proasteCum să ne ocupăm de vesti proaste
  Cum să nu fii obsesivCum să nu fii obsesiv
  Cum să te prefac că ești fericitCum să te prefac că ești fericit
  Cum să încetați să plângeți pentru ex dumneavoastră în fiecare ziCum să încetați să plângeți pentru ex dumneavoastră în fiecare zi
  Cum să nu mai gândiți la elCum să nu mai gândiți la el
  » » Cum să nu fiți prost

  © 2011—2020 ertare.com