Cum să înotați când aveți perioada

În timp ce unele fete sunt nervoase în legătură cu înotul când au o perioadă, nu trebuie să vă permiteți ciclului menstrual să vă împiedica să vă bucurați de o zi la plajă sau la piscină cu prietenii. De fapt, a face un exercițiu mic în timp ce înot cu perioada dvs. va ajuta la reducerea colici și de a îmbunătăți starea ta de spirit. Dacă doriți să înveți să înoțiți în aceste zile, mergeți la pasul 1 pentru a începe.

pași

Imagine intitulată Înotați când sunteți în perioada dvs. Pasul 1
1
Introduceți o tampon sau o ceașcă menstruală înainte de a înota. În timp ce vă aflați sub apă, puteți reduce temporar fluxul menstrual, nu este igienic să intri în apă împreună cu prietenii, fără a pune mai întâi un tampon sau o pahare menstruală. Dacă încă nu vă simțiți confortabil cu aceste articole, ar trebui să încercați să le purtați acasă înainte de a merge înotați.
 • tampoane interne: dacă sunteți deja obișnuiți să utilizați tampoane, acestea sunt perfecte pentru înot. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la orice pată, deoarece acestea extinde ceea ce este necesar în interiorul corpului. Ascundeți cablul introducând-l în bikini și puteți înota în apă curată cu oricine fără probleme. Nu uitați să schimbați tamponul după opt ore și să nu depășiți niciodată acest timp.
 • Copas: deși acestea nu sunt la fel de comune ca tampoanele (încă), acestea sunt introduse în vagin și rămân la baza lor pentru a colecta fluxul menstrual. Acestea durează până la zece ore, mai mult decât limita a opt ore de tampoane. Ca și tampoanele, cupele menstruale sunt practice și invizibile. Ei aderă la trup, astfel încât să nu scape nici un sânge și când îl puneți pe el, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ascunderea cablului de tampon.
 • Rețineți că nu puteți înota nici cu șervețele sanitare, nici cu șervețele zilnice. Dacă intrați în apă, ele vor fi doar înmuiate și dacă le folosiți doar cu bikini, alții le vor observa puțin, este interzisă și intrarea în apă cu acest tip de protecție.
 • Imaginea intitulată Învârtiți când sunteți în perioada dvs. Pasul 2
  2
  Aveți provizii. Dacă intenționați să utilizați un tampon, poate fi necesar să îl schimbați pe parcursul zilei. Luați niște consumabile de care veți avea nevoie în cazul în care grupul dvs. de prieteni decide să se bucure de o zi și să rămână mai mult. Dacă doriți să schimbați tamponul pentru a pune un prosop sanitar când terminați înotul și doriți să puneți pe lenjeria normală, puteți, de asemenea, să le luați cu dvs.
 • Dacă intenționați să utilizați un tampon într-o zi de flux intens, schimbați-l la fiecare trei până la patru ore.
 • Dacă intenționați să utilizați o ceașcă menstruală, probabil că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea acesteia în timp ce sunteți acolo, deoarece puteți să o utilizați timp de până la 12 ore. Chiar și așa, aduceți un altul doar în caz.
 • Imagine intitulată Înotați când sunteți în perioada dvs. Pasul 3
  3
  Nu acordați atenție miturilor care descurajează înotul cu perioada. Multe minciuni sunt întotdeauna spuse despre această perioadă. Nu acordați atenție celor care spun că fluxul menstrual atrage rechini dacă înoțiți în mare, dacă tamponul dvs. va absorbi prea multă apă dacă înoțiți cu unul. Aceste afirmații sunt absolut false și sunteți liberi să înotați ziua pe care o doriți, indiferent dacă aveți sau nu perioada.
 • Imagine intitulată Înotați când sunteți în perioada dvs. Pasul 3
  4
  Dacă vă este rușine să folosiți un tampon, puneți-l pe pantaloni scurți. În timp ce nu va fi necesar, dacă sunteți nervos cu privire la posibilitatea ca cordonul să iasă din tampon sau să vă facă să vă simțiți un pic incomod, puteți pune pantaloni scurți pentru a avea un strat suplimentar de protecție și pentru a fi mai liniștiți. Cumpărați un stil drăguț care nu este foarte larg și puneți-le pe bikini. Pentru a vă face mai relaxați, cumpărați pantaloni scurți de culoare închisă.
 • Imaginea intitulată Învârtiți când sunteți în perioada dvs. Pasul 5


  5
  Dacă un posibil punct de curgere vă face nervos, puneți-vă un costum de baie mai întunecat. Deși fluxul menstrual nu vă va pata bikini dacă utilizați corect tamponul sau paharul menstrual, puteți fi și mai calm dacă purtați un costum de baie întunecat. Alegeți una dintre o culoare destul de albastră sau purpuriu închis și pregătiți-vă pentru o zi de distracție în apă.
 • Puteți, de asemenea, alege un costum de baie care are zona de bikini mai gros, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la cablul care părăsește tamponul.
 • Imagine intitulată Înotați când sunteți în perioada dvs. Pasul 6
  6
  Nimic fără să vă faceți griji despre perioada dvs. Nimic sigur! Nu vă deranjați constant de costumele de baie sau vă întoarceți la fiecare 5 minute pentru a vă verifica fundul, acest lucru vă va oferi imediat. Dacă vă faceți griji că ceva nu a mers bine, ieșiți din apă și alergați la baie pentru a vă verifica. Încercați să o ignorați și să vă distrați.
 • Organizați un sistem de sprijin pentru prieteni. Cereți unui prieten apropiat să vă informeze dacă observați probleme.
 • Imaginea intitulată Învârtiți când sunteți în perioada dvs. Pasul 7
  7
  Protejați-vă de balonare și de colici. În timp ce nu există nici o modalitate de a vă face să vă simțiți perfect normali în timpul perioadei, puteți face unele lucruri pentru a reduce la minimum crampele și umflăturile pe care le puteți avea în acele zile. Evitați consumul de alimente prăjite, sărate sau nesănătoase sau consumați cofeină. Dacă doare mult, luați Motrin sau alt analgezic pentru a vă liniști. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să intri în apă și să uiți durerea.
 • Imaginea intitulată Învârtiți când sunteți în perioada dvs. Pasul 5
  8
  Dacă nu vă simțiți confortabil în înot atunci când aveți perioada, alegeți să bronzați. În cazul în care înotul este prea incomod, dacă nu vă simțiți bine sau dacă nu vă simțiți în siguranță în apă, în acele zile, vă retrageți cu grație. Spune: "Nu mă simt acum" și se află mai degrabă pe razele soarelui. Dacă întregul grup este de fete, cu siguranță vă vor înțelege imediat. Dacă sunt băieți și fete, băieții nu vă vor deranja.
 • Căutați modalități de a interacționa cu grupul, chiar dacă acesta se află în apă. Puteți sta pe marginea piscinei și puneți picioarele, faceți trasee de pe țărm sau animați unele concursuri de pe margini.
 • Amintiți-vă că aceasta va fi ultima soluție dacă nu vă simțiți complet confortabil. Ar trebui să te simți în siguranță să înoți oriunde vrei, să ai o perioadă sau nu. Menstruația este un proces natural care te face să te simți mândru și să nu-ți fie rușine de a fi femeie.
 • sfaturi

  • Înainte de a intra în piscină, du-te la baie. Acesta vă va ajuta să reduceți șansele fluxului dvs. care apare în piscină.
  • Va fi întotdeauna util să purtați un bikini întunecat. Pe lângă faptul că arătați bine, puteți ascunde și locurile enervante.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil (dacă vă temeți că ați putea fi colorați), aveți încredere în instinct și ieșiți din apă.
  • Acționați în mod firesc, nimic nu va fi mai rău decât încercarea de a distrage alții, dacă ajungeți la pată, doar vă retrageți și schimbați.
  • Puneți un costum de baie închis la culoare pentru a vă asigura că ceilalți nu văd dacă patați.
  • În cazul în care vă pătrundeți în costum de baie, nu uitați să aduceți un alt rezervă (de preferință unul care are fundul lung).
  • Dacă vă simțiți pete și un prieten apropiat realizează, asigurați-vă că nu faceți nici un fel de agitație, dar alții văd. Pregătiți un semnal sau un cod de genul "Sunt foarte însetat, puteți vedea dacă am apă în geantă?"
  • Nu vă lăsați să vă împiedicați să înotați. Uneori exercițiile vă vor ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Puteți aranja împreună cu un prieten apropiat să aveți provizii de urgență, astfel încât ambele să fie pregătite.
  • Asigurați-vă că purtați pantaloni scurți regulat sau înotați pentru a ascunde prosopul, puneți pe tampoane dacă sunteți gata sau vă bateți cu mijloace și scufundați!

  avertismente

  • Deși debitul încetinește în apă, nu-l oprește. După un timp, s-ar putea să coboare, dar nu va fi prea evident.
  • Pentru unii, prosoapele sanitare pentru înot nu absorb fluxul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă bucurați de perioadeleCum să vă bucurați de perioadele
  Cum de a alege dimensiunea unui tamponCum de a alege dimensiunea unui tampon
  Cum să ascundeți o compresă sau un tampon în clasăCum să ascundeți o compresă sau un tampon în clasă
  Cum să fii calm în timpul menstruației taleCum să fii calm în timpul menstruației tale
  Cum să fii pregătit pentru perioada menstrualăCum să fii pregătit pentru perioada menstruală
  Cum să evitați petele cu tampoane feminine în timpul perioadeiCum să evitați petele cu tampoane feminine în timpul perioadei
  Cum sa te duci la plaja cand esti cu perioada taCum sa te duci la plaja cand esti cu perioada ta
  Cum să luați controlul ciclului menstrualCum să luați controlul ciclului menstrual
  Cum să înotați în timpul perioadei fără a utiliza un tamponCum să înotați în timpul perioadei fără a utiliza un tampon
  Cum se execută trei lovituri diferite de înotCum se execută trei lovituri diferite de înot
  » » Cum să înotați când aveți perioada

  © 2011—2020 ertare.com