Cum să vă motivați

Din punct de vedere tehnic, motivația nu există. Este o combinație a multor lucruri care de obicei includ un fel de teamă sau dorință intensă. La urma urmei, bătălia de motivație nu este altceva decât "Cred că pot". "Cred că încă mai pot" și "O voi face". Din acest motiv, în acest articol ne vom concentra pe trei aspecte: dezvoltarea încrederii în sine, rămânerea concentrată și menținerea direcției. Să începem!

pași

Partea 1
concentra

Imaginea intitulată Motivați-vă singur Pasul 1
1
Încetați să vă gândiți cu frică. Suntem cu toții vinovați de gândirea negativă, nu pozitivă. Suntem ocupati nu doresc lucruri. Este bine și este normal, dar nu există nicio acțiune legată de ea nu vreau ceva Nu poți decide să faci ceva pentru că nu vreți să faceți altceva Nu funcționează lucrurile. Acest lucru vă va ține doar prin încrucișări fără a face nimic.
 • Teama este dăunătoare din două motive: A) te păstrează demotivată. Un scop negativ nu este ceva ce poți pune în acțiune. Dar, în plus, B) este consumator și obositor. A trăi cu teamă nu este deloc bună. Te păstrează într-o stare de îngrijorare veșnică, în loc să te pun în acțiune. Când sunteți consumați, epuizați și îngrijorați, nu veți fi motivați. Nu există nicio îndoială în privința asta.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe sine Pasul 2
  2
  Definiți-vă scopul și planul dvs. de a realiza acest lucru. Acum că v-am făcut să vă gândiți la pozitiv, ar trebui să știți despre ce deveniți pozitivi. În loc să gândești "Nu vreau să stau acasă, să fiu sărac și să-mi trăiesc viața într-o stare de sărăcie extremă", te gândești "Vreau să am securitate financiară". Excelent. Acum, care este planul dvs. de a realiza acest lucru?
 • Pentru acest exemplu specific, trebuie să creați un tip de plan de venit. Aceasta implică realizarea unui buget, eventual revenirea la studierea sau extinderea afacerii dvs. Ai pași concreți în direcția scopului tău. Dar pentru tot ce vă confruntați (pierderea în greutate, performanța bună la școală sau continuarea visului), trebuie să aflați ce doriți și cum intenționați să faceți acest lucru. Dacă vrei cu adevărat, nu va fi foarte greu să afli.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe dvs. Pasul 3
  3
  Țineți un singur obiectiv. Dacă aveți multe lucruri pe lista dvs. de sarcini, uneori acest lucru devine copleșitor și, în final, salvați lista și "abordând-o mai târziu". Dar dacă aveți doar un singur lucru pe lista respectivă, este mai bine așa. Acest lucru este realizabil și vă puteți concentra asupra acestuia. Acoperirea multor lucruri simultan nu vă va face nici un bine, nici dvs., nici scopurile voastre.
 • Nu vă puteți concentra dacă nu vă concentrați asupra unui anumit scop. Împărțiți-o în părți mici cât puteți. Dacă scopul tău este să scapi de 5 ani de la apariția ta, du-te cu it puțin câte puțin. Începeți cu o nouă rutină de exerciții și depuneți mult efort. Apoi, treceți la un nou regim de machiaj. Apoi, reînnoiește-ți dulapul. Dacă nu vă apropiați de ea puțin câte puțin, creierul dvs. va sfârși prin a se preda și nu veți ști unde să mergeți sau ce să faceți.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe sine Pasul 4
  4
  Distrează-te. Adevărul este că a face ceva care te abate complet nu este ceva ce vei face bine. În momentul în care o respingeți ca pe un obicei prost, va fi atunci când o veți obține. De aceea, indiferent de ce faci (fie că economisiți bani pentru o mașină nouă, fie că pierdeți 7 kilograme sau 15 de lire), ar trebui să faceți distracție. Cu cât este mai distractiv, cu atât o vei face mai mult. Cu cât o faceți mai mult, cu atât mai mult doriți să o îmbunătățiți. Cu cât câștigați mai mult, cu atât mai bine vă veți îmbunătăți, cu atât mai repede va rezulta rezultatul final.
 • Vreau să fiu putere. Urăsc să fugi? Nu există nici o problemă Luați clase de box kick, astfel veți pierde în greutate. Ești o mizerie care scrii la școală? Schimbați-vă la un subiect care vă interesează. Nu puteți economisi bani pentru a vă salva viața? Schimbarea mediilor Lumea ta este maleabilă. Ce faceți cu el vă poate schimba complet motivația.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe dvs. Pasul 5
  5
  Citiți despre asta. Din exterior, acest lucru poate părea absurd. Cum aș putea să te motivez să citești ceva despre ce gândești tot timpul? dar este adevărat Audind poveștile de succes ale altor persoane (mai ales când le fac să pară foarte simple), vă lasă să vă gândiți, "Hei! Nu văd de ce nu pot să o fac!" Deodată tu devii rezonabile. Nu te mai hărțui pe colegii tăi pe Facebook și începe să faci ceva util.
 • Poate credeți că citirea poveștilor despre persoanele care au reușit să-și piardă 45 kg ar putea să te facă să te simți obosit și să termini (de exemplu). Dar dimpotrivă, trebuie să vă simțiți motivați, întăriți și înarmați cu resurse. Poți învăța de la acești oameni! Și dacă succesul tău nu rezonează cu tine, măcar îți poți scoate partea competitivă.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe dvs. Pasul 6
  6
  Stabiliți recompense Să fim cinstiți: rezultatele nu apar atât de repede. Este nevoie de ani pentru a face bani cu o afacere nouă, este nevoie de luni pentru a atinge obiectivele de scădere în greutate și necesită o viață virtuală pentru a fi fericit cu tine. Este opusul satisfacerii instantanee. Pentru a învinge această realitate nefericită, dă-ți recompense. Cu siguranta viata nu o va face pentru voi, asa ca ar trebui sa le cautati.
 • Nu folosiți recompensele doar pentru scopul final (deși trebuie să o faceți!). Configurați punctele de control pentru dvs. și recompensați-vă pentru acele mici succese. Ai pierdut 2 kilograme? Excelent! Acest lucru merită un masaj. Ți-ai trecut ultimele trei examene? Excelent! Meriți o noapte! Ați terminat prima jumătate a cărții dvs.? Minunat, acum este momentul să mergeți la cumpărături.
 • Partea 2
  Obțineți încredere în sine

  Imaginea intitulată Motivați-vă pe sine Pasul 7
  1
  Gândește-te la ceea ce ai și nu la ceea ce nu ai. Când ne gândim la ceva ce ne dorim, o parte necesară din aceasta este să ne dăm seama că nu avem. Aceasta poate deveni un vârtej de negativitate, ceea ce ne face să mergem pe calea păcii, a letargiei și să ne plângem. Nu cădeți pentru asta! Gândește-te la ce Da, ai lucrurile pentru care esti recunoscator. Numai atunci puteți să vă oferiți cele mai bune din voi.
  • Faceți o listă cu 10 lucruri pe care le aveți și pentru care sunteți recunoscători. Examinați-l în fiecare zi (și apoi scrieți altul când vă gândiți la mai multe). Concentrează-te asupra a ceea ce ai făcut și a insufla în tine un sentiment de încredere. Când este atitudinea ta "Pot să o fac!" (Privind realizările trecutului dvs. vă veți dovedi că puteți) Scopul este mult mai ușor de realizat.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe Picior 8
  2
  Aflați ce trebuie să faceți. De exemplu, să presupunem că doriți să deveniți actor. Asta e minunat! Dar de unde să începem? Nu știți că primul lucru despre cum să faceți ceva poate fi foarte intimidat și vă lasă paralizat de frică. Este un vis distrus automat. Dar când cunoașteți calea pe care trebuie să o luați, este mult mai ușor să o urmați.
 • Accesați-vă resursele. Cu tehnologia, aveți lumea reală în mâinile voastre. Este o modalitate de a spune asta "nu aveți scuze". Adresați-vă prietenilor, cunoștințelor, persoanelor care par să fi făcut-o pe stradă, indiferent cine. Cercetați Internetul și aflați cel mai bun și eficient mod de a face ceea ce trebuie să faceți. Veți ajunge să vă simțiți ca un expert și cunoașterea vă va liniști mintea. Acest lucru va face griji și gânduri negative pentru a da drumul încrederii și atitudinii antreprenoriale.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe dvs. Pasul 9
  3
  Surprinde-te cu optimism. Lumea este plină de pesimiști. Ai putea spune "Mâine am să mă odihnesc toată ziua!" și ați putea găsi pe cineva care să vă parieze 10 $ pe care nu îl veți putea. Cel mai bine este să eviți acești oameni. Sunt oameni mizerabili care nu merită atenția ta.
 • Acești oameni ar putea fi folositori în proporții foarte mici. Dacă sunteți lângă acea persoană negativă și nu puteți scăpa de ea, permiteți-vă să revigorați focul. Lasă-mă să te ard înăuntru până nu ai altă opțiune de făcut exact ceea ce crede că nu poți face. Provocarea dvs. de capacitatea dvs. poate duce la o cantitate adecvată de adrenalină și determinare de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivul. Poate într-o zi îi poți mulțumi! Ambii ar fi fericiți.


 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe sine Pasul 10
  4
  Începeți cu obiective mici. Nu există nici o modalitate prin care să puteți obține "deveniți renumiți pe plan mondial" sau "pierde 34 de kilograme pentru iarnă" sau chiar "stăpânește clarinetul" se întâmplă ușor. Poate că acestea sunt extrem de extreme, dar cu siguranță aveți mesajul. Având un obiectiv care nu se va întâmpla, vă va face să pierdeți interesul și să vă împiedicați să reușiți.
 • În loc să devii renumit la nivel mondial, aruncă o mulțime de kilograme sau stăpânește clarinetul, alege să aibă un canal YouTube de succes, să piardă 4 kilograme în această lună sau să cânte o piesă clasică cu clarinetul. Toate aceste lucruri lucrează pentru a atinge aceste obiective uriașe și sunt realizabile. Și ceea ce este posibil este ceva ce poți urma.
 • Începeți cu lucruri mici dimineața. Dacă aveți o listă de sarcini, puteți considera că este benefic să începeți cu cel mai mic. Aceasta începe procesul și vă va oferi cele mai dificile părți ale zilei. A începe într-adevăr este jumătate din bătălie.
 • Imagine intitulată Motivați-vă pe Pământ 11
  5
  Utilizați vizualizarea Pentru câteva minute pe zi, stai jos și imaginați-vă că obțineți obiectivul. Vizualizați-vă că aveți, sunteți, faceți, ajungeți etc. Cum te simți? După ce au trecut aceste minute, cum te simți?
 • Asigurați-vă că folosiți toate simțurile. Ce gust, miros, văd, simțiți și auziți? Cum este viața într-adevăr? Ce adjective puteți folosi pentru a descrie această nouă viață? Lucrați pe detalii pentru a face cât mai clară posibil. Unde ești? Ce faci? Ce purtați? Cum arăți? Cine este cu tine?
 • Partea 3
  Păstrați adresa

  Imagine intitulată Motivate Yourself Pasul 12
  1
  Rămâneți entuziasmat. Lucrurile își pierd mereu noutatea de îndată ce ne obișnuim cu ei. Mergeți prin Capela Sixtină de mai multe ori și veți înceta să observați că este acolo. Dacă ați lucrat pentru acest scop pentru o vreme, aveți riscul de a vă plictisi. NU! Nu trebuie să-l permiteți. Trebuie să vă schimbați și să continuați să vă stimulați simțurile.
  • Experimentați cu noi mijloace pentru a vă atinge obiectivele. Dacă este vorba despre pierderea în greutate, alegeți un nou obicei sănătos. Dacă este vorba despre a face bani, încercați o nouă strategie de afaceri sau un sistem de buget. Asigurați-vă că vă concentrați asupra a ceea ce ar trebui să faceți.
  • Înconjurați-vă cu imaginile. Amintiți-vă mereu în permanență de ceea ce este acolo, poate fi o modalitate bună de a rămâne în joc. Modificați fundalul desktopului pentru o serie de imagini motivaționale. Scrieți niște note mici în locuri neașteptate. amintiți-vă "Fac asta și ating obiectivul!" Acest lucru este cu siguranță ceva ce ar trebui să fiți încântați.
 • Imagine intitulată Motivați-vă pe Pământ 13
  2
  Îmbunătățiți planul V-ați stabilit deja obiectivul și știți deja cum îl veți realiza, dar pe măsură ce progresați pe această cale spre excelență, veți descoperi probabil că unele dintre lucrurile pe care le credeți inițial v-ar ajuta să vă atingeți obiectivul nu funcționează (sau mai puțin, acestea consumă o mulțime de timp pentru a justifica merită). Este timpul să analizați rezultatele și să faceți unele modificări minore.
 • Faceți o listă de activități pe care ați făcut-o pentru a vă atinge obiectivul. Acum, care dintre ele produc cele mai bune rezultate? Care dintre ele au intenții bune, dar într-adevăr nu sunt utile? Odată ce ați stabilit ce este și nu este mai bine, concentrați-vă cea mai mare atenție asupra acelor activități de mari beneficii și modificați-le pentru a le îmbunătăți. În loc de o sarcină copleșitoare, acum aveți mai multe persoane controlabile.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe sine Pasul 14
  3
  Puneți-vă sub ochii publicului. Este luni dimineața și v-ați decis să vă lăsați cafeaua (alegere bună!). Ați decis la ora 7:30 și la ora 9:00 să vă aflați în birou, băut-o în băuturi ca și cum ar fi fost parte din munca dvs. Numai tu stii esecurile tale si o vei uita cu o mare cofeina. Ce ar fi trebuit să faci? Spune-le tuturor colegilor.
 • Faceți publicitate în lume "Hei! Fac asta!" vă va impinge automat să o îndepliniți. Cu noroc, nu vei fi înconjurat de un grup de instigatori care vor face tot posibilul să te facă să nu reușești. Dacă colegii tăi știau că vei pleca de la cafea, ți-ar fi ascuns paharul în baia șefului.
 • De asemenea, aveți acces la internet. Probabil interacționați cu mai mulți oameni mai des pe Internet decât în ​​viața reală. Este trist, dar majoritatea dintre noi o fac astăzi. Deci, postați-l pe Facebook, scrieți-l pe blogul dvs. și postați tweet-uri despre ce vreți să faceți. Poate vei inspira pe altcineva în timp ce o faci.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe dvs. Pasul 15
  4
  Nu exagerați importanța lucrurilor. Veți găsi acest pas exact în multe articole wikiHow (și prietenii și familia dvs. vă vor spune de asemenea): nu lăsați adversitățile să vă împiedice să progresați. Ele sunt inevitabile și se vor întâmpla. Chiar și cei mai de succes oameni le au. De fapt, este posibil să aibă mai mult. Edison nu a eșuat, tocmai a găsit 10 000 de metode care nu au funcționat. Nu uita
 • Este ușor să aveți o adversitate și să cădeți în auto-mila care vă împiedică să vă deplasați înainte. Nu poți să faci asta Când aveți o adversitate, recunoașteți că este vorba doar despre asta. Permite-te să fii supărat timp de 15 minute și apoi oprește-te. Mâine este o zi nouă. Adversitatea de azi nu are nimic de-a face cu viitorul de mâine.
 • Imagine intitulată Motivați-vă pe Pământ 16
  5
  Găsiți prieteni cu idei asemănătoare care să vă ajute. Există foarte puține lucruri în această lume pe care le faceți singur. Și, cu siguranță, știți câteva persoane care ar putea să vă ajungă în călătoria voastră sau cel puțin să vă încurajeze. Dacă aveți oameni care vă cunosc situația, veți avea o greutate mai mică pe umeri.
 • Este important să cereți ajutor atunci când aveți nevoie de el. Nu este un semn de slăbiciune sau naivitate, este un semn de a fi uman. Având un grup solid de sprijin, în care puteți avea încredere, nu este doar o idee inteligentă, ci și o chestiune de bun simț. Ele vă vor încuraja atunci când simțiți că renunțați și vă va oferi resurse, idei și motivații pe care nu le-ați fi avut altfel. Deci, căutați prieteni, o comunitate online, un club sau o organizație locală și formați o rețea motivațională.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă pe Pasul 17
  6
  Înregistrați-vă progresul Ființele omului, prin natura lor, au nevoie de lucruri în termeni concreți. Știți câți oameni urăsc arta abstractă? Este pur și simplu greu de înțeles. Prin urmare, atunci când vă aflați pe această cale spre excelență, faceți lucrurile cât mai tangibile posibil. Păstrați o înregistrare a progresului dvs., astfel încât să puteți să vă așezați și să vedeți cât de bine faceți. acum, care este motivantă.
 • Păstrați un jurnal dedicat acestei sarcini. Înregistrează-ți temele în fiecare zi (dacă o completezi sau nu) și progresul tău pentru a vedea dacă ți-ai atins obiectivele mici. Ia-l cu tine oriunde te duci!
 • video

  sfaturi

  • Scapă de distragerile care te-ar putea împiedica să te motivezi.
  • Nu folosiți Internetul dimineața. Acest lucru vă poate face să cădeți o spirală de navigare pe una după alta pagină web. Acest lucru vă poate reduce motivația. Prin urmare, faceți primul lucru mai important pentru acea zi imediat după ridicare. Dacă lucrați online, este important să începeți imediat sarcina dvs. cea mai importantă, în loc să răsfoiți o pagină web, să citiți știrile etc. Nu o faceți, începeți să lucrați imediat.
  • Dezvoltați o rutină Fă-o "lista zilnică" din toate lucrurile pe care ar trebui să le faceți atunci când te ridici (cu programele). Urmați acest plan pentru cel puțin câteva săptămâni pentru a obține un impuls activ și pentru a crea un impuls și o motivație.
  • Cunoașteți motivele Scrieți de ce doriți să atingeți un obiectiv. Acest lucru vă va menține energizat.
  • Gândiți-vă la un moment în care ați fost motivați și ați văzut beneficiile.
  • Concentrați-vă pe dvs. și disponibilitatea dvs.: controlați-vă timpul și spațiul. Dacă vă puteți organiza timpul și puteți elabora ceva care vă permite să vă dezvoltați motivația și să faceți ceva care vă permite să vă atingeți obiectivele, veți ajunge cu siguranță undeva.
  • Utilizați Internetul pentru a găsi răspunsuri la problemele dvs. Scrieți un cuvânt principal în motorul de căutare Google și citiți cât de mult puteți. Citirea articolelor vă va oferi idei și energie pentru a rezolva problema.

  avertismente

  • Consultați un medic specialist dacă lipsa dvs. de motivare este legată de sentimente de depresie, singurătate, episoade de plâns, dorințe de a vă răni pe voi sau pe alții etc. Depresia clinică este o boală gravă care apare din cauza dezechilibrului substanțelor chimice din creier. Acest tip de depresie este tratabil. De multe ori nu este ceva care vă va urma toată viața. Viața ta este să ai grijă de asta. Consultarea unui medic dacă nu vă faceți griji în cel mai mic mod ar putea fi oarecum costisitoare, dar vorbind cu un profesionist și văzând cum acest lucru poate ajuta este de neprețuit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă sprijin și să vă motivezeCum să vă sprijin și să vă motiveze
  Cum să schimbi gândirea negativăCum să schimbi gândirea negativă
  Cum să dezvolți o gândire pozitivăCum să dezvolți o gândire pozitivă
  Cum să dezvolți curajCum să dezvolți curaj
  Cum să scapi de coșmaruriCum să scapi de coșmaruri
  Cum să găsiți motivația de a meditaCum să găsiți motivația de a medita
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să evitați să vă simțiți fricăCum să evitați să vă simțiți frică
  Cum sa te placi ca tine acumCum sa te placi ca tine acum
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  » » Cum să vă motivați

  © 2011—2020 ertare.com