Cum să vă motiveze să vă exercitați

Poate fi dificil să te disciplinezi să-ți exersezi, mai ales atunci când aproape singurul interes este să dorești să fii mai activ, pentru că unul ar trebui. Exercitarea trebuie să fie o parte integrantă a vieții. Nu trebuie să faceți acest lucru tot timpul sau să o faceți foarte energic - cu toate acestea, beneficiile pentru sănătate ale mersului pe jos doar 30 de minute pe zi sunt bine meritate. Vă poate ajuta să preveniți cancerul, bolile de inimă, diabetul, accidentele cardiovasculare și, de asemenea, vă ajută să mențineți o greutate sănătoasă.

pași

Metoda 1
Începe să faci exerciții

Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 1
1
Faceți pasul Trucul real pentru a te motiva să faci exerciții este să nu te gândești la asta și să începi să le faci. Acționarea și începerea mișcării pot stimula un răspuns emoțional în tine și te pot încuraja să o faci. S-ar putea să vă fie frică să mergeți pentru o alergare sau să ridicați unele greutăți - totuși, sentimentele dvs. se vor schimba odată ce veți începe.
 • Exercitarea vă permite să aveți mai mult oxigen în creier, care, la rândul său, eliberează mai multe substanțe chimice care vă vor face să vă simțiți bine.
 • După ce faceți exerciții, veți avea mai multe sentimente pozitive, iar starea dvs. de spirit se va îmbunătăți.
 • Acesta este motivul pentru care exercițiul este un excelent antidepresiv natural și este adesea recomandat persoanelor care suferă de depresie ușoară.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 2
  2
  Distrează-te Unul dintre cei mai importanți factori în menținerea motivației este găsirea unui lucru care vă place să faceți cu adevărat. Exercitarea nu ar trebui să fie o sarcină pe care trebuie să o obligați să o facă. Puteți începe astfel - însă, găsirea unor modalități de a vă exercita ceea ce vă place va face o mare diferență în motivația dvs. Păstrați o minte deschisă și încercați lucruri noi.
 • Nu vă descurajați de amintirea curselor pe care le-ați făcut când ați fost la școală în timpul frigului. Există mai multe exerciții decât asta.
 • Puteți face orice altceva, de la cursuri de dans în sala de bal până la badminton, călărie sau arte marțiale.
 • Când găsiți ceva distractiv, păstrați-l în rutină. Cu toate acestea, încă mai caută o varietate.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 3
  3
  Faceți excursia dvs. să lucreze un exercițiu. Acest lucru nu va fi posibil pentru toată lumea - cu toate acestea, dacă locuiți la o distanță în care puteți să alergați sau să mergeți la o bicicletă la locul de muncă, faceți călătoria dvs. de lucru să facă parte din rutina exercițiilor dumneavoastră. Adesea, oamenii au probleme în a separa timpul pentru exerciții fizice - totuși, atunci când faci exerciții la și de la locul de muncă, vei fi activ fără să trebuiască să separi ceva timp suplimentar.
 • Rularea sau călărirea unei biciclete la și de la locul de muncă vă vor ajuta să vă clarificați mintea atunci când vă pregătiți sau vă recuperați dintr-o zi stresantă la birou.
 • Conducerea unei biciclete este un exercițiu excelent și vă va ajuta să obțineți obiceiul de ciclism și exerciții în general.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exersezi Pasul 4
  4
  Încercați să faceți exerciții în același timp în fiecare zi. Dacă sunteți ocupat, poate fi dificil să găsiți un timp pentru a vă exercita - cu toate acestea, este mult mai probabil să vă ajustați să le faceți dacă rezervați timpul în siguranță în programul dvs. Revizuiți cu atenție jurnalele dvs. și încercați să determinați un timp regulat care este disponibil aproape în fiecare săptămână. Dacă vă exercitați în același timp și în aceleași zile în fiecare săptămână, veți avea șanse mai mari să le păstrați.
 • Mai devreme sau mai târziu, exercițiul va deveni foarte profund înrădăcinat în programul dvs. ca și orice altceva.
 • Veți realiza chiar că veți aștepta pentru ei ca și cum ar fi o pauză de la rutina zilnică.
 • Obiceiurile și rutina necesită o perioadă de formare - totuși, ele pot fi foarte influente odată ce acestea există.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 5
  5
  Subliniați-vă ziua cu activitatea fizică. O modalitate buna de a face mai mult exercitii fizice in timpul zilei este pur si simplu de a adauga o anumita activitate fizica oricand poti. Efectuarea de mici modificări se poate adăuga pentru a face o mare schimbare pe termen lung și vă poate ajuta să vă schimbați punctul de vedere și astfel să vă obișnuiți cu a fi activi fizic. Câteva exemple de mici modificări pe care le puteți face sunt:
 • du-te pe scări în loc de a folosi lift-
 • mersul pe jos sau călărirea unei biciclete atunci când mergi la magazine în loc de a conduce
 • Luați o plimbare plină de viață atunci când vă odihniți la lucru.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 6
  6
  Utilizați mersul pe jos ca o formă de exercițiu deghizat. Pune-te în cazul în care trebuie să te plimbi și să nu te gândești la asta ca și cum ar fi o formă de exercițiu. Aceasta este ceea ce ai putea face pentru a obține de pe autobuz câteva stații înainte de acasă sau de la serviciu sau de mers pe jos oriunde se poate într-o distanță rezonabilă, de exemplu, produse lactate, magazin alimentar, scoala, oficiu postal, sat sau casa unui prieten.
 • De exemplu, puteți să vă parcați mașina departe de magazine, astfel încât trebuie să mergeți mai mult pentru a merge la cumpărături.
 • Cu cât faceți mai des acest lucru, cu atât mai ușor va deveni așa cum vă obișnuiți.
 • Metoda 2
  Exercițiu cu alți oameni

  Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 7
  1
  Ia-ți un partener de exerciții fizice. O modalitate excelentă de a obține motivație și de a vă adapta la o rutină de exerciții este de a implica și alți oameni. Dacă un prieten și doriți să vă formați, pot face exerciții împreună și se pot motiva unul pe altul pentru a se adapta la rutină. În unele zile nu veți simți că faceți exerciții și alte zile partenerul dvs. va simți la fel. Având acest sprijin suplimentar și motivație pot face într-adevăr o diferență.
  • A face exerciții cu alți oameni poate face, de asemenea, mai distractiv.
  • Încearcă să găsești un program la care se pot ajusta ambele.
  • A face exerciții cu un partener vă oferă mai mult sprijin și un sentiment de camaraderie.
  • Nu doriți să dezamăgiți prietenul dvs. poate fi, de asemenea, o sursă suplimentară de motivație.
  • De asemenea, puteți beneficia de o mică rivalitate și de concurență prietenoasă.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 8
  2
  Faceți sporturi de echipă. Dacă crezi că faci exerciții individuale (cum ar fi alergarea sau înot) este un pic monoton sau plictisitor, ia în considerare a face un sport de echipă. În acest fel veți obține beneficiile de motivație adăugată și de distracție exercitarea cu alții, în timp ce practică, de asemenea, un sport care are o variație mai mare, mai degrabă decât doar de funcționare sau de înot dintr-o parte în alta.
 • Să joci sporturile de echipă este, de asemenea, o activitate socială. Astfel, asocierea faptului de a face exerciții de a vedea prieteni și de a te distra face mai ușor să te motivezi pentru a te adapta la o rutină.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 9
  3
  Fă-ți prieteni în sală. Un alt mod de a face exercițiile o activitate mai puțin socială și mai puțin descurajantă este de a face efortul de a vă face prieteni cu clienții obișnuiți pe care îi vedeți în sala de sport sau în clasa sportivă. Dacă participați la o clasă de biciclete fixă ​​sau o cursă de yoga, veți realiza că va fi mai ușor să vă motivați să vă deplasați înainte dacă există o atmosferă bună în grup.
 • Dacă vă aflați într-un grup în care nimeni nu vorbește cu dvs., gândiți-vă la încercarea unei clase diferite.
 • Încercați unele clase și vedeți dacă există unul în care oamenii vorbesc la început și instructorul cunoaște numele tuturor.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 10
  4
  Alăturați-vă unui club Dacă sporturile de echipă nu vă stau la dispoziție, puteți continua să desfășurați activități individuale (cum ar fi alergarea sau ciclismul) în cadrul unei activități de grup. Găsiți un club local de înot, ciclism sau de curse care este aproape de dvs. Este posibil să vă alăturați unui club de curse care rulează foarte ocazional o dată pe săptămână. Astfel, puteți evita competițiile deschise de sporturi de echipă, dar veți face totuși ceva exerciții și veți întâlni niște prieteni noi.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 11


  5
  Participați la o comunitate online. Puteți obține unele beneficii prin împărtășirea experiențelor dvs. cu alte persoane dacă vă înscrieți într-o comunitate sportivă online care este legată de circumstanțele dvs. Dacă încercați să faceți exerciții pentru a pierde în greutate, veți găsi multe forumuri și pagini web în care oamenii își împărtășesc poveștile și progresele. De asemenea, dacă vă antrenați pentru un anumit eveniment (cum ar fi un triatlon sau maraton), veți găsi rețele de sprijin online ale persoanelor care fac același lucru.
 • Participarea la o comunitate online este o modalitate bună de a vă conecta cu alte persoane și de a primi sprijin dacă nu cunoașteți pe cineva care se află în aceeași situație ca dumneavoastră.
 • Puteți găsi o mare varietate de grupuri online, prin urmare, căutați și găsiți un forum prietenos și primitoare.
 • Grupurile online pot stabili obiective reciproce și pot raporta progresele și dificultățile ca un grup care se întâlnește personal.
 • Metoda 3
  Înregistrați progresul

  Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 12
  1
  Stabiliți obiectivele. Având obiective clar definite vă va ajuta să urmăriți progresul și să vă răsplătim atunci când le atingeți. Este mai bine să începeți cu obiective care sunt relativ simple pe termen scurt și apoi să continuați cu cele mai ambițioase. Începeți cu ceva ce puteți obține pentru a vă da un impuls de încredere bine primit de la început - cu toate acestea, nu vă mulțumiți pentru asta și păstrați-vă ochii pe întreaga imagine.
  • Un obiectiv pe termen scurt pentru cineva care nu a exercitat o lungă perioadă de timp ar putea fi mersul pe jos timp de 10 minute pe zi, cinci zile pe săptămână.
  • Următorul obiectiv ar putea fi să mergi 30 de minute pe zi, cinci zile pe săptămână.
  • Un obiectiv pe termen lung ar putea fi finalizarea unei plimbări de 5 km.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 13
  2
  Faceți o promisiune. Cercetările sugerează că suntem mai multe șanse să rămânem la planuri sau programe dacă mergem cu un pas mai departe decât să spunem "Bine, o voi face săptămâna aceasta". Luați în considerare o promisiune mai formală și chiar o semnalizați. Puteți face acest lucru cu prietenii și faceți o promisiune de a face exerciții timp de 30 de minute, cinci zile pe săptămână timp de o lună. Scrierea obiectelor dvs. vă poate ajuta să rămâneți motivați.
 • Puteți chiar să adăugați o pedeapsă sau un stimulent în bani.
 • De exemplu, ați putea semna un acord cu un prieten care spune că veți plăti 50 USD dacă nu mai faceți exerciții.
 • Există chiar și site-uri web care se specializează în a vă permite să faceți contracte on-line, ceea ce vă poate îmbunătăți șansele de a vă lipi de ele.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 14
  3
  Înregistrați-vă punctul de plecare. Dacă doriți în mod specific să faceți mai multe exerciții pentru a vă ajuta să scăpați în greutate, asigurați-vă că vă înregistrați punctul de plecare pentru a vă putea verifica progresul în timp ce mergeți. Este posibil ca pur și simplu să vă cântăriți sau să faceți o fotografie. De asemenea, puteți face un test sportiv, de exemplu, puteți vedea cât de multe abdomene sau squaturi puteți face consecutiv.
 • Rețineți că, dacă căutați să pierdeți în greutate, dieta dvs. va fi foarte importantă, deoarece cantitatea de exerciții pe care o faceți.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 15
  4
  Urmăriți-vă progresul Mențineți o evidență și luați notă de noile ori, distanțele sau greutățile pe care le ridicați. Văzând o diagramă de îmbunătățire, sperăm că vă va ajuta să continuați să lucrați în direcția obiectivelor. Marcați zilele și exercițiile cu entuziasm și vedeți cât de departe ați venit și cât de puternici sunteți. Dacă observați că ați exercitat în mod regulat timp de 2 luni, acest lucru vă poate ajuta să vă motiveze să vă deplasați înainte. Ai venit atât de departe, de ce să te oprești acum?
 • Puteți utiliza tot felul de aplicații și pagini web pentru a înregistra progresul rapid și ușor.
 • Aceste instrumente digitale includ adesea vizualizări frumoase, astfel încât să puteți vedea progresul dvs. mai clar.
 • De asemenea, poți să faci fotografii regulate sau să cântărești pentru a verifica rezultatele muncii tale grele.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 16
  5
  Răsplătește-te Este important să vă răsplătiți și să vă felicitați pentru a vă adapta la rutina exercițiilor fizice. După fiecare exercițiu vă veți simți obosit, dar bine, deci faceți câteva minute pentru a vă bucura de sentimentul și a vă mândri de voi. Luați în considerare endorfinele pe care le-ați lansat în timpul antrenamentului și amintiți-vă că sentimentul excelent va fi în acel moment.
 • Oferindu-vă astfel de recompense interioare, veți întări conexiunea dvs. pozitivă cu exercițiile.
 • Recompensele externe sunt, de asemenea, bune, deci asigurați-vă că faceți un cadou când atingeți un obiectiv important.
 • V-ați putea răsplăti cumpărați niște pantofi noi după ce ați terminat primele 10 km.
 • Metoda 4
  Echipați-vă

  Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 17
  1
  Investește în niște haine de antrenament. Având unele haine frumoase de formare poate fi un factor în motivația dvs. de a face exerciții. Fiind confortabil și simțindu-vă fericit cu aspectul dvs. atunci când antrenați este o barieră care poate fi depășită. A avea haine bune de antrenament vă va ajuta să vă identificați ca pe cineva care face exerciții.
  • Aveți suficiente haine cu care puteți face exerciții zilnice și astfel nu va trebui să le spălați cu mâna rapid în rufe.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 18
  2
  Scoate-ți hainele de antrenament. Odată ce ați pregătit hainele și încălțămintea, asigurați-vă că nu le ascundeți într-un dulap unde nu le puteți vedea și le puteți uita. Lăsați-le într-un loc vizibil, astfel încât să aveți memento-uri frecvente și semnale vizuale să-și exercite.
 • De asemenea, puteți lăsa echipamentul de antrenament (cum ar fi ganterele sau balansul) într-un loc pe care îl puteți vedea.
 • De exemplu, ați putea pune o pereche de gantere lângă canapea și atunci când vă așezați să vă uitați la televizor, puteți fi motivați să vă ridicați și să faceți un mic exercițiu.
 • Ținerea aproape de haine și echipament vă va ajuta să păstrați exercițiile în minte și să vă identificați ca persoană activă.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 19
  3
  Luați în considerare obținerea unui player de muzică. Muzica poate fi un bun instrument de motivare pentru a începe să vă mișcați și să continuați să o faceți. Tipul de muzică poate fi ceva care vă inspiră sau vă oferă o hulabală și o energie. Ascultarea muzicii de inspirație înainte și în timpul exercițiului vă poate ajuta cu adevărat. Obținerea unui player muzical portabil poate fi o modalitate bună de a rămâne motivat dacă mergi pentru o alergare sau un exercițiu în sala de gimnastică.
 • Muzica vă poate ajuta să rămâneți concentrată și în loc prin blocarea distragerii.
 • Alegerea cântecelor optimiste vă poate oferi un stimul subconștient pentru a ține pasul cu muzica.
 • Imaginea intitulată Fii motivat să exerciți pasul 20
  4
  Încercați un dispozitiv pentru exerciții. Dispozitivele care urmăresc obiceiurile de exerciții fizice și activitatea fizică sunt din ce în ce mai populare. Dacă sunteți tipul de persoană care îi place să controleze progresul și să poată cuantifica ceea ce faci, un dispozitiv de control sportiv ar putea fi perfect pentru tine. Ceva la fel de simplu ca un pedometru vă poate ajuta să vedeți cât de mult sau puțin vă plimbați într-o zi.
 • Cercetările sugerează că persoanele care purtau pedometre foloseau mai mult de o mie de pași pe zi decât atunci când nu le purtau.
 • De asemenea, puteți descărca aplicații simple pe telefonul smartphone care vă vor ajuta să monitorizați și să urmăriți cantitatea de exerciții pe care le faceți.
 • avertismente

  • Discutați cu medicul înainte de a începe orice nouă rutină de exerciții.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați exerciții cardiovasculare la rutina dumneavoastrăCum să adăugați exerciții cardiovasculare la rutina dumneavoastră
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să vă diversificați rutinele de antrenamentCum să vă diversificați rutinele de antrenament
  Cum să-ți exersezi corpulCum să-ți exersezi corpul
  Cum să câștigi musculare (femei)Cum să câștigi musculare (femei)
  Cum să faci exerciții la televizorCum să faci exerciții la televizor
  Cum să exerciți fără greutățiCum să exerciți fără greutăți
  Cum să faci exerciții cardiovasculare acasăCum să faci exerciții cardiovasculare acasă
  Cum să includeți activitatea fizică în timpul liberCum să includeți activitatea fizică în timpul liber
  Cum de a îmbunătăți sistemul imunitar cu exercițiiCum de a îmbunătăți sistemul imunitar cu exerciții
  » » Cum să vă motiveze să vă exercitați

  © 2011—2020 ertare.com