Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime

Pentru unii oameni, nu este posibilă urmărirea strictă a ciclului în 4 faze al dietei Atkins. Dacă doriți să modificați planul de dietă, va trebui să efectuați modificări specifice, în funcție de dorința de a pierde doar o cantitate mică sau o cantitate excesivă.

pași

Metoda 1
Modificați dieta Atkins pentru o scădere mai scăzută în greutate

Dacă începeți dieta Atkins care vrea să-și piardă 6 kg sau mai puțin, trebuie să începeți cu faza pierderii continue de greutate (PPC) și să evitați faza de inducție.

Imaginea intitulată Modificați dieta Atkins și încă pierdeți greutatea și centimetrul Pasul 1
1
Începeți prin a consuma 25 de grame de carbohidrați pe zi timp de o săptămână. Asigurați-vă că mâncați 12-15 grame de carbohidrați din unele legume, cum ar fi verde cu frunze, sparanghel sau broccoli.
 • Imaginea intitulată Modificați dieta Atkins și încă pierdeți greutatea și grosimea Pasul 2
  2
  Reintroduceți carbohidrații în dieta dvs. în trepte de 5 grame pe zi. Monitorizați pierderea în greutate făcând acest lucru și stabiliți un nivel de aport de carbohidrați care vă permite să pierdeți 1/2 la 1 kilogram pe săptămână.
 • Imaginea intitulată Modificați dieta Atkins și încă pierdeți greutatea și centimetrul Pasul 3
  3
  Continuați cu faza Pre-întreținere atunci când vă apropiați de atingerea scopului. În mod ideal, faza de Pre-întreținere ar trebui să înceapă când vă aflați în limitele a 3 sau 5 kilograme pentru a vă atinge obiectivul.
 • Metoda 2
  Modificați dieta dietei Atkins pentru o pierdere în greutate mai mare

  Dacă aveți obezitate severă, puteți începe în faza de inducție mai mult timp decât persoanele care se află aproape de greutatea ideală. De exemplu, dacă aveți mai mult de 15 kg de pierdut sau dacă nivelul de glucoză este ridicat, poate doriți să rămâneți în faza de inducție.

  Imaginea intitulată Modificați dieta Atkins și încă pierdeți greutatea și centimetrul Pasul 4


  1
  Asigurați-vă că puteți gestiona opțiunile de hrană limitate pentru o perioadă îndelungată a fazei de inducție. Acest lucru va necesita un angajament conștient înainte de a începe, astfel încât să puteți avea puterea și voința de care veți avea nevoie pentru această provocare. Dacă simțiți că vă luptați cu ispita, continuarea cu faza PPC este o opțiune mai realistă.
  • Dacă înțelegeți că este dificil să rămâneți în faza de inducție, adăugați niște nuci și semințe pe lista de alimente. Acestea conțin atât proteine, cât și grăsimi care vă dau satisfacție.
 • Imaginea intitulată Modificați dieta Atkins și încă pierdeți greutatea și centimetrul Pasul 5
  2
  Continuați cu faza PPC atunci când sunteți la jumătatea drumului prin atingerea scopului.
 • Veți avea nevoie să treceți prin toate aceste faze pentru a vă asigura că găsiți consumul optim de carbohidrați. Chiar dacă sunteți tentați să rămâneți într-o fază care promite pierderea rapidă în greutate, fiecare fază este menită să dureze doar o anumită perioadă de timp. Din moment ce timpul este determinat în mod inevitabil de modul în care corpul tău răspunde la dietă, cel mai important lucru pe care îl poți face în timpul acestui proces este să-ți asculți corpul.
 • Deplasarea prin aceste niveluri vă va ajuta să alegeți un model de hrănire cu care să puteți rămâne pe tot parcursul vieții.
 • Imaginea intitulată Modificați dieta Atkins și încă pierdeți greutatea și centimetrul Pasul 6
  3
  Continuați cu faza Pre-întreținere atunci când vă aflați în limitele a 5 sau 6 kilograme pentru a vă atinge obiectivul. Acest lucru vă va permite să descoperiți câte grame de carbohidrați puteți mânca zilnic și să vă mențineți în continuare greutatea.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că înregistrați aportul de carbohidrați în scris într-un jurnal de produse alimentare. Asigurați-vă că vă monitorizați aportul, astfel încât să știți care este aportul ideal de carbohidrați pentru a pierde în greutate sau pentru a vă menține greutatea ideală.

  avertismente

  • Discutați despre riscurile pentru sănătate, rămânând în faza de inducție pentru o perioadă lungă de timp - întrebați-vă medicul sau nutriționistul.
  • Evitați să începeți în faza de inducție dacă doriți doar să pierdeți câteva kilograme. Cu toate ca pierderea in greutate se intampla mai repede, puteți scădea sub sănătos atunci când reintroducă cantitatea corectă de carbohidrati la dieta lor in fazele PPC pre-întreținere și greutate. De asemenea, puteți dori să reintroduceți prea mulți carbohidrați în dieta dvs. deoarece nu aveți energie în corpul dumneavoastră - aceasta vă va face să câștigați din nou greutate. Cheia este să treci treptat fiecare proces.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Dieta alimentară
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să numărăți carbohidrații în dieta AtkinsCum să numărăți carbohidrații în dieta Atkins
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  Cum să oprești dieta AtkinsCum să oprești dieta Atkins
  Cum sa alegi produsele pentru dieta AtkinsCum sa alegi produsele pentru dieta Atkins
  Cum să începeți noul program Atkins Advantage de 12 săptămâniCum să începeți noul program Atkins Advantage de 12 săptămâni
  Cum să începeți o dietă cu conținut scăzut de carburiCum să începeți o dietă cu conținut scăzut de carburi
  Cum să vă micsorezi stomaculCum să vă micsorezi stomacul
  Cum sa alegi o dieta care iti merge bineCum sa alegi o dieta care iti merge bine
  Cum să evitați recidivele din dieta AtkinsCum să evitați recidivele din dieta Atkins
  Cum să câștigi greutate dacă ai diabetCum să câștigi greutate dacă ai diabet
  » » Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime

  © 2011—2020 ertare.com