Cum să minimalizați expunerea la acetaldehidă carcinogenă din băuturile alcoolice

Acetaldehida este un compus carcinogen care se găsește în mod natural în băuturile alcoolice și în multe alimente, cum ar fi bananele și iaurtul. Se adaugă, de asemenea, la unele alimente cu aromă de fructe.

În timp ce Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor) au stabilit că acetaldehidă este cancerigen, este recomandabil să se limiteze expunerea la această substanță chimică produsă în mod natural, care este adesea găsit în băuturile alcoolice. În cazul alcoolului, acest lucru este chiar mai important, deoarece acetaldehida este prezent aceste băuturi își are originea etanol, care a fost clasificat ca fiind cancerigenă din grupul 1 de IARC.

Este posibil ca băuturile alcoolice să provoace cancer în cavitatea bucală, esofag, stomac și alte elemente ale tractului gastro-intestinal. Din fericire, persoanele care se bucură de băuturi alcoolice pot limita expunerea la acetaldehidă.

În ceea ce privește referințele: toate informațiile au fost obținute din jurnale științifice. Utilizați PubMed pentru a găsi articolele științifice corespunzătoare. Căutați termeni relevanți, cum ar fi acetaldehida, alcoolul, cancerul, băuturile și cisteina. Raportul privind acetaldehida din IARC poate fi găsit la următorul link: https://monographs.iarc.fr/ENG/Monographs/vol71/mono71-11.pdf

pași

Imaginea intitulată
1
Evitați băuturile alcoolice care concentrează niveluri ridicate de acetaldehidă în gură. Când luați o gură de alcool, microbii care vă locuiesc în gură transformă-l în acetaldehidă imediat. Microbii care locuiesc în tractul gastrointestinal transformă de asemenea alcoolul în acetaldehidă. În plus, ficatul produce această substanță atunci când metabolizeaza alcoolul, astfel încât organismul dumneavoastră descompune acetaldehida, chiar și în această perioadă de bacterii care trăiesc în time.The corpul tau nu se poate rupe în jos mai mult. Acetaldehida produsă de microbi în gură poate provoca cancer oral, cancer la gât și altele asemenea. concentrația de acetaldehidă egală sau mai mare de 100 micromolar poate provoca notă cáncer.Ten că cantitatea de acetaldehidă de alcool in gura nu este neapărat legată de cantitatea de acetaldehidă existente în băutură înainte de a mânca. Cu toate acestea, cantitatea (concentrația) de alcool în băuturi și în organism este un factor determinant care determină niveluri mai ridicate de acetaldehidă în gură și în restul corpului.
 • S-a arătat că Calvados, mere coniac franțuzesc cu alcool 40%, produce cea mai mare cantitate de acetaldehidă din gura dupa ce a luat o înghițitură (echivalent cu 5 ml sau linguriță). Nivele ridicate de acetaldehidă sunt produse de la înghițire și cel puțin în următoarele cinci minute. Aceste niveluri pot provoca cancer.

  O soluție 40% de alcool pur, similar cu vodca regulate și alte lichior puternic, de asemenea, produce un nivel de acetaldehidă capabile de a provoca cancer, atunci când se administrează o băutură, dar mai puțin decât Calvados. Vinul cu alcool de 12,5% este, de asemenea, capabil să producă niveluri carcinogene de acetaldehidă cu fiecare suc de 5 ml, dar nivelurile sunt semnificativ mai mici. Acestea variază în funcție de momentul exact după sosire, dar ele reprezintă aproximativ jumătate din nivelurile dintr-o soluție la 40% alcool).

  Nivelul de acetaldehidă produs de bere cu alcool 5% este de aproximativ jumătate din cel produs de vin și rămâne sub pragul cancerigen (dar acest lucru poate varia între branduri / tipuri de bere). Berea ușoară produce și mai puțin acetaldehidă. Rețineți că mărimea gurii poate modifica rezultatul, astfel încât gâturile mari pot duce la niveluri carcinogene de acetaldehidă. O gustare de 5 ml de bere nu este foarte mare. Modul în care este luată gustul poate, de asemenea, să afecteze nivelele de acetaldehidă, iar diferite studii științifice arată niște nivele diferite de acetaldehidă în condiții similare.
 • Imaginea cu titlul Minimizarea cancerului cauzând expunerea acetaldehidei la băuturile alcoolice Pasul 2
  2
  Evitați băuturile alcoolice cu niveluri ridicate de niveluri de acetaldehidă preexistente. Nivelul de alcool al unei băuturi nu are o relație consecventă cu conținutul de acetaldehidă al băuturii.
 • Vodka și gin au, în general, cea mai mică concentrație de acetaldehidă (0 până la 300 micromolari). Principalul motiv este că acestea sunt distilate de mai multe ori pentru a obține un produs foarte pur. De obicei, vodca și gin sunt produse în coloane de reflux, ducând la un alcool aproape pur. Dacă se utilizează fotografii, se face de obicei în combinație cu coloanele de reflux. În cazul ginei, numai distilarea finală se face în fotografii.

  Un alt motiv pentru care vodca și ginul sunt relativ fără acetaldehidă este faptul că sunt produse din boabe (și uneori cartofi). Fructele, și nu boabele, sunt o sursă majoră de acetaldehidă, deși drojdia folosită pentru fabricarea băuturilor alcoolice produce de asemenea acetaldehidă. Prin urmare, lichidele distilate (puternice) obținute din fructe pot avea până la aproximativ 26.000 acetaldehidă micromolară.

  Lichiorurile de fructe distilate pot lipsi de acetaldehidă, dar este important să rețineți că media acestui tip de băutură are aproximativ 20.000 de acetaldehidă micromolară. Oporo vin, sherry și alte tipuri de vinuri alcoolizate ar trebui evitate deoarece conțin în mod constant niveluri ridicate de acetaldehidă, în parte din cauza modului în care acestea sunt în vârstă.

  Gama de acetaldehidă în Sherry este de aproximativ 1000 la 12000 micromolar, în timp ce în cazul vinurilor portuare este de 500 până la 18000. Vinurile nefortificate și coniac poate fi între 0 și aproximativ 5000 acetaldehida micromolare . Este posibil ca vinurile albe să aibă un nivel relativ scăzut. Whisky și bourbon pot avea niveluri relativ ridicate de acetaldehidă, așa cum se fac de obicei în fotografii.

  Berea poate fi de până la 1500 micromolar, dar media este de aproximativ 200. lagherele și bere ușoară au mirosul de fructe câteva beri au cea mai mică concentrație de acetaldehidă. În plus, berea produsă în masă, care este îmbuteliată cu cele mai sofisticate echipamente pentru prevenirea oxidării băuturii, poate avea cea mai mică concentrație.
  Calvados are în jur de 500 și 1500 de acetaldehidă micromolară.
 • Rețineți că nu există nicio modalitate de a cunoaște nivelul de acetaldehidă al brandurilor specifice de alcool, deci este recomandabil să evitați tipurile de niveluri ridicate de alcool. În plus, el consideră că berea și vinul cu conținut ridicat de acetaldehidă nu pot crește nivelele de acetaldehidă decât datorită conținutului lor (nu există o relație directă).
 • Imaginea intitulată
  3
  Băuturi alcoolice diluate. Utilizați băuturi nealcoolice care nu conțin acetaldehidă, cum ar fi sodă, apă polimerică sau apă tonică pentru a dilua alcoolul și conținutul său de acetaldehidă. Acest lucru va ajuta la scăderea nivelurilor de acetaldehidă în gură și gât. Suc de fructe poate conține acetaldehidă.
 • De exemplu, să spunem că o sticlă de bere de 12oz și o șorț de vodcă de 1,5oz au aceeași concentrație de acetaldehidă (micromolară). În timp ce împușcat de vodcă și bere conține aproximativ aceeași cantitate de alcool, împușcat de vodcă va conține o cantitate mult mai mică de acetaldehidă.
  Prin urmare, dacă se diluează vodca cu sifon pentru un total de 12 uncii, bea vodca va avea o acetaldehidă totală mult mai mică decât berea și se lasă în jurul valorii de aceeași cantitate de acetaldehidă în gură atunci când bea bere.
 • Imaginea intitulată
  4
  Mențineți o igienă orală excelentă. Este recomandabil să aveți cât mai puțini germeni în gură. Periați, atacați și utilizați o clătire fără alcool. Cu toate acestea, nu le veți putea elimina complet din gură.
 • Rețineți că clătirile de gură care conțin alcool pot crește incidența cancerului oral de până la cinci ori (deși unele studii nu arată acest lucru).
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați aminoacidul L-cisteină înainte de a bea alcoolul. L-cisteină (NAC sau nu acetilcisteină) neutralizate imediat acetaldehidă și a fost folosit cu succes pentru a reduce nivelele de NO în organism, în special în stomac, când se consumă alcool.
 • Imaginea intitulată


  6
  Bea apă imediat după ce beți sau beți băuturi alcoolice. Dacă eliminați alcool din gură și gât imediat după sorbind sau să bea alcool, acetaldehidă și alcool rezidual, care ar putea fi transformat în acetaldehidă vor fi eliminate din contul dvs. medida.Mientras gura largă mai puțin de contact au acetaldehidă cu gura și gâtul tău, contactul mai mic va avea niveluri carcinogene cu celulele tale. Este clar că unele acetaldehida ajunge la stomac și tractul gastro-intestinal inferior, dar nici un fel ai consuma alcool ajunge la aceste zone și se formează acetaldehidă suplimentare. Luarea L-cisteinei va ajuta la prevenirea deteriorării tractului inferior și a stomacului.
 • Imaginea intitulată
  7
  Beți alcoolul cât de repede poți. Amintiți-vă că de fiecare dată când luați o gustare de o băutură alcoolică, nivelurile de acetaldehidă se ridică în gură. Faceți o șansă sau în înghițire mare, astfel încât alcoolul să rămână în contact cu gura și gâtul pentru cel mai scurt timp posibil. Faceți acest lucru cu grijă și responsabilitate.
 • Imaginea intitulată
  8
  Limitați consumul de băuturi alcoolice. Riscul de cancer cauzat de acetaldehidă în băuturile alcoolice are o relație directă, ceea ce înseamnă că fiecare băutură crește riscul de chiar si cancerul de un pahar pe zi va. Trei băuturi vor tripla riscul. În plus, dacă beți până la intoxicare, nivelurile ridicate de alcool și acetaldehidă vor rămâne în organism chiar și după ce ați băut.
 • O băutură este de 12oz (5% alcool) de bere obișnuită, 4 sau 5oz de vin, 3oz de vin îmbogățit sau desert sau aproximativ 1,5oz de alcool dur. Rețineți că aceste rații se bazează pe standardele de sănătate ale Statelor Unite, iar rațiile stabilite de guvern pe baza standardelor de sănătate diferă de la o țară la alta.
 • Imaginea intitulată
  9
  Nu beți deloc dacă nu aveți o pereche eficientă de gena ALDH2. Persoanele care nu dispun de un cuplu eficient al acestei gene sunt în imposibilitatea de a descompune acetaldehida în corpul în acid acetic (otet, practic, cancerigen), precum și altele, astfel încât acestea sunt la risc mult mai mare de cancer cauzate de acetaldehida. O pereche eficientă a genei ALDH2 este mai puțin frecventă în populațiile asiatice, de multe ori una sau ambele sunt defecte.
 • Imaginea intitulată
  10
  Evitați băuturile alcoolice de casă. Deși berea de casă și vinul conțin, probabil, aceeași cantitate de acetaldehidă ca și mulți dintre omologii lor comerciali, s-au găsit niveluri foarte ridicate de acetaldehidă în acestea. Același lucru este valabil și pentru lichidele distilate (cum ar fi lunca!). Imbutelierea și procesele de producție inadecvate (fermentarea etc.) pot determina un nivel ridicat de acetaldehidă.
 • sfaturi

  • În acest articol se consideră că o înghițitură este de 5 ml (o linguriță). Înălțimile mai mari sau mai mici pot determina o concentrație diferită de acetaldehidă. Totuși, rețineți că concentrația de alcool a băuturii este un factor determinant.

  avertismente

  • Întotdeauna bea în mod responsabil.
  • Este posibil ca toate aceste precauții sunt în zadar, pentru Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor nu a recunoscut acetaldehida ca substanță cancerigenă și lucrări publicate de American Medical Association au stabilit doar o listă de gradul III intre alcoolism si cancer.
  • Investigați mai multe despre subiect. S-a arătat că aportul de alcool scade riscul de cancer al ovarelor (Queensland Institutul de Cercetari Medicale din Australia, 2004), promovează oase mai puternice (Research Twin si Unitatea de epidemiologie genetica, Spitalul St Thomas din Londra, 2004) și scade riscul de accident vascular cerebral (Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, 2001). Oamenii de stiinta italieni spun ca consumul de alcool in cantitati moderate ar putea prelungi viata, in timp ce ingestia in cantitati mari ar putea diminua aceasta. Ei ajung la această concluzie din datele colectate din 34 de studii de amploare care implică mai mult de un milion de indivizi și 94.000 de decese.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi un bar în casa taCum de a construi un bar în casa ta
  Cum de a reduce efectele alcooluluiCum de a reduce efectele alcoolului
  Cum să te îmbeți repedeCum să te îmbeți repede
  Cum să eviți să te îmbețiCum să eviți să te îmbeți
  Cum să te prefac că bei alcoolCum să te prefac că bei alcool
  Cum sa faci rapid bauturile alcooliceCum sa faci rapid bauturile alcoolice
  Cum sa faci pumn cu alcoolCum sa faci pumn cu alcool
  Cum se fac băuturi în straturiCum se fac băuturi în straturi
  Cum sa faci un cocktailCum sa faci un cocktail
  Cum să faci un cocktail de șampanieCum să faci un cocktail de șampanie
  » » Cum să minimalizați expunerea la acetaldehidă carcinogenă din băuturile alcoolice

  © 2011—2020 ertare.com