Cum să minimalizați riscul de a suferi de cancer pulmonar fără medicamente

Dacă ați renunțat la fumat sau intenționați să renunțați la fumat și sunteți îngrijorați de starea de sănătate a plămânilor, există modalități naturale de reducere a riscului de apariție a cancerului pulmonar. În plus, există metode dovedite pe care știința le susține și altele care, deși nu au fost dovedite științific, vă pot ajuta.

pași

Metoda 1
Utilizați metode dovedite științific

Image Image Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 1
1
Nu mai fuma Dacă sunteți un fumător obișnuit, trebuie să renunțați la fumat. Deși acest lucru nu este ușor, există multe tehnici și medicamente care vă pot ajuta să vă opriți de fumat.
 • Pentru mai multe sfaturi despre cum să întrerupeți fumatul, faceți clic pe aici.
 • Image Image Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 2
  2
  Mănâncă mai multe legume crucifere. Aceste legume ajuta la descompunerea toxinelor dăunătoare prezente în tutun. Legumele crucifere sunt bogate în izotiocianați, care inhibă efectele diferitelor substanțe cancerigene găsite în gudron. Printre legumele crucifere sunt:
 • Varza, broccoli, conopida, varza si varza.
 • Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 3
  3
  Creșteți aportul de alimente bogate în vitamina C. Această vitamină previne sau contracarează efectele carcinogenilor de tutun. Unele alimente care conțin vitamina C includ:
 • Citrice, papaya, guava, kiwi, pepene verde, suc de lamaie, morcovi, spanac, broccoli si telina.
 • Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 4
  4
  Consumati mai multa vitamina D. Fumatul poate face ca nivelul vitaminei D să scadă, deci este important să creșteți nivelul vitaminei D consumând alimente bogate în acest antioxidant. Cercetările arată că vitamina D poate ajuta la protejarea plămânilor.
 • Puteți găsi vitamina D în somon, ciupercile expuse la soare, ton, ulei de ficat de cod și gălbenuș de ou. De asemenea, puteți obține vitamina D expunându-vă la lumina soarelui.
 • Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 5
  5
  Luați iodură de potasiu dacă aveți nevoie de suplimente. Iodura de potasiu ajută la dizolvarea mucusului în căile respiratorii. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă iodura de potasiu ar fi un supliment bun pentru dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 6


  6
  Adăugați mai mult usturoi și ghimbir în dieta dvs. Aceste două alimente pot ajuta la eliminarea mucusului din plămâni și sunt eficiente în reducerea riscului de cancer pulmonar. Usturoiul conține alicină, o substanță chimică care stimulează sistemul imunitar și vă curăță plămânii. Ghimbirul conține gingil, care vă ajută și să vă curățiți plămânii.
 • Puteți lua suplimente de ghimbir și usturoi, sau puteți adăuga aceste două alimente la mesele pe care le pregătiți în fiecare zi.
 • Puteți lua în considerare, de asemenea, luați ceai de ghimbir.
 • Metoda 2
  Folosiți metode care nu sunt dovedite științific

  Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 7
  1
  Luați dușuri fierbinți pentru a vă șterge plămânii. Luarea unui duș fierbinte vă poate șterge plămânii și cavitățile sinusale, mai ales atunci când aveți simptome reci.
  • De asemenea, puteți obține aceleași rezultate dacă luați o baie fierbinte în cadă sau mergeți la o saună.
 • Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 8
  2
  Exercițiu în fiecare zi Exercitarea vă poate ajuta să vă îmbunătățiți puterea plămânilor și, ca o consecință, să reduceți riscul de cancer pulmonar. Deși știința nu a dovedit-o, este o practică bună să vă păstrați sistemul vascular sănătoși din mai multe motive. Dacă nu ați exercitat recent, începeți cu exerciții ușoare cum ar fi mersul pe jos sau jogging și progresați treptat la sesiuni de exerciții mai intense.
 • Exercitiile cardiovasculare ajuta la functionarea plamanilor. Exercițiile cardiovasculare includ cursuri de alergare, înot, ciclism și aerobic, cum ar fi zumba sau kick boxing
 • Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicină Pasul 9
  3
  Exersați exerciții de respirație profundă. Exercitiile de respiratie pot ajuta la cresterea fluxului de sange catre plamani, ceea ce poate creste cantitatea de oxigen pe care o primesc plamanii si ajuta plamanii sa ramana sanatosi. Respirația profundă crește, de asemenea, cantitatea de oxigen din sânge, ceea ce vă face să vă simțiți mai energic. Pentru a practica respirația profundă, procedați în felul următor:
 • Stați într-un loc unde puteți respira aer curat. Ține-ți spatele drept și închide ochii. Inspirați încet și extindeți abdomenul. Inhalați în timp ce numărați până la șase.
 • Țineți-vă respirația în timp ce numărați la șase. Apoi, expirați încet și aplatizați abdomenul în timp ce faceți acest lucru. Expirați în timp ce numărați până la doisprezece. Apoi, țineți respirația. Repetați acest proces.
 • Image Title Minimizați riscul de cancer pulmonar fără medicamente Pasul 10
  4
  Bea suficienta apa. Fiind hidratat este cheia pentru a rămâne sănătos. Cantitatea de apă pe care o bei în fiecare zi depinde de cât de activă stați în timpul zilei.
 • Dacă sunteți un om relativ activ, ar trebui să beți 3 litri (13 pahare) de apă pe zi.
 • Dacă sunteți o femeie relativ activă, trebuie să beți 2,2 litri (9 pahare) de apă pe zi.
 • avertismente

  • Întotdeauna discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza noi remedii pe bază de plante sau de a face schimbări semnificative în dieta și stilul de viață.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai fumezi narghileaCum să nu mai fumezi narghilea
  Cum să-ți faci prietenul să renunțe la fumatCum să-ți faci prietenul să renunțe la fumat
  Cum se face un castron pentru fumatCum se face un castron pentru fumat
  Cum să oprești formarea biletelor în părCum să oprești formarea biletelor în păr
  Cum să vă abțineți de la fumatCum să vă abțineți de la fumat
  Cum să te aperi împotriva cancerului de sânCum să te aperi împotriva cancerului de sân
  Cum să renunți la fumat dintr-o datăCum să renunți la fumat dintr-o dată
  Cum să renunți la fumat cu cremă de tartruCum să renunți la fumat cu cremă de tartru
  Cum să renunți la fumat când nu vrei cu adevăratCum să renunți la fumat când nu vrei cu adevărat
  Cum să renunțați la fumat și să bețiCum să renunțați la fumat și să beți
  » » Cum să minimalizați riscul de a suferi de cancer pulmonar fără medicamente

  © 2011—2020 ertare.com