Cum să vă îmbunătățiți nivelul de zahăr din sânge

Dacă aveți diabet sau probleme similare care duc la niveluri nesănătoase ale zahărului din sânge, atunci este imperativ să găsiți modalități de îmbunătățire a glicemiei. Acest lucru ar putea însemna schimbarea obiceiurilor alimentare, a regimului de exerciții fizice și, în unele cazuri, a întregului dvs. mod de viață. Fără aceste modificări, vă puteți risca sănătatea. Din acest motiv, învățarea anumitor pași pentru îmbunătățirea nivelului zahărului din sânge este un efort necesar.

conținut

pași

Îmbunătățirea-zahăr Nivelurile sanguine-Step - 1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Îmbunătățirea nivelurilor de zahăr din sânge Pasul 1
1
Nu deveniți o persoană supraponderală. Luați legătura cu medicul dumneavoastră pentru a afla care ar trebui să fie greutatea corporală și căutați să atingeți acest obiectiv. O dietă sănătoasă și exerciții vă pot ajuta să vă atingeți greutatea ideală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge Pasul 2
  2
  Reduceți aportul de alimente bogate în zahăr și îmbunătățiți nivelul de zahăr din sânge. Dacă aveți voință, îndepărtați-le complet din dietă. Orice reducere a consumului de zahăr va crește dramatic nivelul de zahăr din sânge. Zaharurile sunt absorbite mai repede decât carbohidrații complexi, cum ar fi pâinea, care produce o cantitate mare de zahăr în sânge la niveluri ridicate și scăzute.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea nivelurilor de zahăr din sânge Pasul 3


  3
  Consumați alimente care îmbunătățesc nivelul zahărului din sânge în loc să le agraveze.
 • Nu uitați de carbohidrații complexi. Cand mananci aceeasi cantitate de carbohidrati complecsi în toate gustări și mesele, nivelurile de zahăr din sânge în sânge se va îmbunătăți și în cele din urmă va deveni constantă, atunci când atinge obiectivele de greutate. Deoarece digerate mai lent, glucide complexe, cum ar fi cerealele integrale, orezul brun, ovăz și cereale, nu numai să mențină nivelul de zahăr mai stabil, dar, de asemenea, ajuta sa te simti satula mai mult timp, ceea ce ajută să piardă greutate. Amarunele nu trebuie mestecate excesiv. Preparatul afectează, de asemenea, cât de repede acestea sunt digerate și absorbite amidon.
 • Alegeți alimente bogate în fibre, cum ar fi fasole, linte, năut, broccoli, mazare, migdale, mere și pere. Fibrele încetinesc absorbția carbohidraților și, de asemenea, contribuie la un sentiment de plenitudine.
 • Mancati proteine ​​slabe cum ar fi carnea de pui, curcanul, pestele, carnea slaba si ouale. Proteinele cu conținut scăzut de grăsimi încetinesc ritmul de absorbție a carbohidraților, ceea ce duce la creșterea nivelului de zahăr.
 • Include grăsimi nesaturate găsite în nuci, avocado și măsline, ulei de canola, floarea-soarelui și porumb. Grasimile saturate măresc rezistența la insulină, mărind astfel zahărul din sânge, deci optează pentru grăsimile nesaturate care fac mai puține leziuni.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea nivelurilor de zahăr din sânge Pasul 4
  4
  Aflați cât de mult puteți mânca în timpul orelor de gustare și de masă și a spațiului dintre mese, pentru a vă putea controla mai bine nivelul de zahăr din sânge.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea nivelurilor de zahăr din sânge Pasul 5
  5
  Obțineți mai mult exerciții fizice, frec Modificați-vă zilnic obiceiurile fizice obișnuite. De exemplu, alegeți să mergeți în loc să conduceți, dacă este posibil, sau să alegeți scările în locul ascensorului. Exercitarea nu numai ca ajuta la pierderea in greutate, dar imbunatateste si sensibilitatea la insulina.
 • sfaturi

  • Consultați un nutriționist dacă aveți întrebări legate de controlul nivelurilor de zahăr din sânge. Un profesionist vă va ajuta să creați o dietă personalizată care să se potrivească scopurilor dvs. personale. Această persoană vă poate educa cum să citiți o etichetă de produse alimentare și să oferiți un plan de masă care vă va ghida în a face alegeri mai bune pentru alimente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scăpați rapid triglicerideleCum să scăpați rapid trigliceridele
  Cum să vă schimbați dieta pentru a inversa diabetul zaharatCum să vă schimbați dieta pentru a inversa diabetul zaharat
  Cum să vă schimbați dieta dacă aveți hipoglicemieCum să vă schimbați dieta dacă aveți hipoglicemie
  Cum să aveți grijă de un pacient diabeticCum să aveți grijă de un pacient diabetic
  Cum să vă opriți să vă simțiți obosiți după ce ați consumat zahărCum să vă opriți să vă simțiți obosiți după ce ați consumat zahăr
  Cum să detectați simptomele diabetului zaharatCum să detectați simptomele diabetului zaharat
  Cum se reduce microalbuminaCum se reduce microalbumina
  Cum sa alegi gustari care ajuta la controlul zaharului din sangeCum sa alegi gustari care ajuta la controlul zaharului din sange
  Cum sa faci fata diabetului zaharat gestationalCum sa faci fata diabetului zaharat gestational
  Cum să stabilizați zahărul din sângeCum să stabilizați zahărul din sânge
  » » Cum să vă îmbunătățiți nivelul de zahăr din sânge

  © 2011—2020 ertare.com