Cum să vă îmbunătățiți viața în calitate de adolescent

Vrei să faci altceva cu viața ta? Mulți adolescenți nu știu ce vor în viață și, din păcate, mulți nu-i pasă. Faptul de a vă îmbunătăți viața în calitate de adolescent se va îmbunătăți toată viața ta

pași

Imagine cu titlul Deal cu o viață grea Pasul 2
1
Începeți să vă motivați. Dacă nu vrei o viață mai bună, nu o vei primi. În funcție de situația dvs., poate fi destul de dificilă. Dar orice este posibil dacă îți rezolvi mintea.
 • 2
  Introduceți lucruri pozitive.
 • Îmbunătățiți notele. Studiile bune te ajută să reușești în viață. Chiar dacă aveți doar A și B, obiectivul dvs. ar trebui să aibă doar A. clasele bune pot ajuta să fi acceptat la colegiu, dar există, de asemenea, o mulțime de colegii bune care acceptă elevii cu B și C. clasele bune ajuta la creșterea numărului stima de sine Dar, cel mai important, căutarea unor calificări mai bune va îmbunătăți etica muncii dvs., care poate face minuni pentru viața ta.
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă viața ca adolescent Pasul 2Bullet1
 • Alăturați-vă unui club sau practicați un sport. Dacă nu ați făcut acest lucru, luați parte la o echipă sportivă sau la un club. Faceți acest lucru pe baza intereselor și abilităților dvs. De exemplu, dacă vă place Star Wars, aderați la clubul science fiction. Dacă vă place să înotați, să vă alăturați echipei de înot. Școala dvs. trebuie să ofere un număr mare de cluburi și sport, mai ales dacă sunteți în liceu. Ei sunt acolo, doar să se implice.
  Imaginea intitulată Zâmbește ca și cum ai face asta Pasul 2
 • Faceți noi prieteni Dacă vă alăturați unui club sau unui sport, acest lucru se va întâmpla în mod natural. Veți fi surprins de câte lucruri puteți avea în comun cu unii copii.
  Imaginea intitulată Pierdeți greutatea de pe obraji Pasul 13
 • Intrați în formă Dacă nu sunteți exact în formă, exercițiu. Mergeți, alergați, ridicați greutăți sau faceți orice altceva care vă face să vă încingeți și să snortați și să provocați dureri musculare în dimineața următoare. Știi ce indică mușchii răniți? Muschii tai devin mai puternici. Un organism în stare bună va ajuta, de asemenea, să atragă sexul opus.
  Imaginea intitulată Reglează ciclul menstrual Pasul 4
 • Fii tu insuti De cele mai multe ori, adolescenții se pot implica în modă și popularitate. dar fi doar tu, Purtați hainele pe care doriți să le purtați, nu doar hainele pe care prietenii dvs. le poartă. Dacă prietenii tăi fac ceva ce nu vrei să faci, nu fă asta. Fii tu insuti Dar, dacă este ceva care te va face o persoană mai bună, fă-o. Nu fiți leneși și luați calea ușoară.
  Imaginea intitulată


 • 3
  Eliminați lucrurile negative
 • Eliminați toate obiceiurile proaste. De unde știi dacă e un obicei prost? Dacă este oarecum mai greu de realizat "lucruri pozitive".
  Imagine cu denumirea Be Bright and Sunny Pasul 6
 • Lăsați prieteni dăunători. Dacă prietenii tăi își continuă stilul de viață auto-distructiv, ar trebui să stai departe de ei. Acest lucru va fi foarte greu, dar este ceva ce trebuie să faceți și acest lucru poate fi ceva care vă schimbă viața. Ele sunt o influență proastă pentru dvs. și ca a "obicei prost" evită realizarea "lucruri pozitive".
  Image cu titlul Deal cu migrene Pasul 1Bullet7
 • Imaginea intitulată
  4
  Amintiți-vă să vă distrați din când în când. Adolescența ar trebui să fie distractivă. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți lucrurile potrivite pentru a te distra. Dacă aveți un sentiment rău despre ceva, nu o faceți. Nu există scuze - pentru a vă îmbunătăți viața, trebuie să aveți o voință puternică de a face ceea ce este mai bine. Nu uitați să nu vă distrați prea mult și să vă puneți în pericol viitorul.
 • sfaturi

  • Ține minte viitorul, dar nu-ți face griji. Nici o problema daca nu stii ce vrei sa fii atunci cand cresti. Mulți adolescenți au aceeași dilemă. Păstrați o minte deschisă și explorați opțiunile. Trăiți prezentul și bucurați-vă de viața voastră.
  • Ai o dragoste sau iubire este mare, dar amintiți-vă că nu este necesar să fie de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, împreună și este important să fie confortabil cu tine înainte de a vă angaja la altcineva.
  • Nu există o întrebare prostească. Adresați-vă profesorului pentru ajutor dacă aveți îndoieli în legătură cu ceva. A pune întrebări este una dintre cele mai bune modalități de a învăța lucruri. Nu vă fie frică să cercetați pe cont propriu. Internetul are răspunsuri pentru aproape orice.
  • Nu cheat Acest lucru este, în general, încruntat și, dacă este prins, vă va provoca mult mai multe probleme decât merită.
  • Dacă simțiți că aveți probleme să vă eliminați obiceiurile proaste, faceți-o puțin câte puțin până când îi părăsiți, în loc să le eliminați imediat.
  • Discutați cu un părinte, profesor, antrenor, consilier sau alt adult care vă poate ajuta să vă schimbați viața.

  avertismente

  • Ați putea sau nu să fiți foarte bun la activitatea sportivă sau la club la început. Cu toate acestea, nu renunța, deoarece practica te face mai bine. Și rețineți că puteți încerca întotdeauna ceva diferit, aflați ce vă place.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te țin fericitCum să te țin fericit
  Cum să îmbunătățiți auto-îngrijireaCum să îmbunătățiți auto-îngrijirea
  Cum vă puteți îmbunătăți timpul trăind 2 mileCum vă puteți îmbunătăți timpul trăind 2 mile
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să te bucuri de viață ca adolescentCum să te bucuri de viață ca adolescent
  Cum să începeți propria viață (pentru adolescenți tulburi)Cum să începeți propria viață (pentru adolescenți tulburi)
  Cum să eviți o viață plictisitoareCum să eviți o viață plictisitoare
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  Cum să vă îmbunătățiți atitudineaCum să vă îmbunătățiți atitudinea
  Cum sa-mi imbunatatesc atitudinea fata de mine si de viataCum sa-mi imbunatatesc atitudinea fata de mine si de viata
  » » Cum să vă îmbunătățiți viața în calitate de adolescent

  © 2011—2020 ertare.com