Cum să vă îmbunătățiți viața

Asta este. Este un an nou, un zor, o nouă zi și e timpul să faceți niște îmbunătățiri! Din fericire, este aproape la fel de simplu de spus ca și dvs. - chiar și cele mai mici lucruri se pot simți ca niște pași imense pe calea de a deveni o versiune mai bună a dvs. înșivă. Dacă vă gândiți la obținerea unei versiuni noi și perfecționate a dvs., o puteți realiza într-un timp foarte scurt.

pași

Partea 1
Faceți îmbunătățiri simple

47557-1.jpeg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată 47557 1.jpeg
1
Stabiliți obiective. E simplu Cel mai bun mod de a face lucrurile este să decideți ce veți face (apoi scrieți-le și spuneți-le oamenilor). Cum rămâne cu aceste îmbunătățiri ale vieții pe care urmează să le faceți? Gândiți-vă la ele ca scopuri, la fel ca în rezoluțiile de Anul Nou, care nu se desfășoară numai la acea dată, ci stau cu dumneavoastră permanent și vă fac să vă simțiți bine.
 • Cu toate acestea, căutați obiective mici. Acest mod de a-ți îmbunătăți viața nu constă în pregătirea de a eșua, făcându-vă să vă mizeriați și să vă asupriți. Stabiliți obiective, dar păstrați-le mici. Rețineți obiectivul de a vă exercita de 4 ori în această săptămână, în loc să încercați să pierdeți 11 kg (25 lbs). Alegeți să spălați vasele înainte de a se acumula. Ridică-te acum și atați. Sarcina nu va fi finalizată decât atunci când vă gândiți să o faceți!
 • 47557-2.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 2.jpeg
  2
  Identificați lucrurile pe care le-ați tolerat. Serios, gândește-te. Care sunt lucrurile pe care a trebuit să le suporți acasă, la lucru, cu prietenii tăi, cu tine însuți? Dacă vă ajută, faceți o listă. Este un robinet neetanșat ?, un prieten care trebuie să cedeze abur ?, cum a fost decorat de camera de zi? Odată ce ați început, este posibil să nu vă puteți opri!
 • Acum că ați identificat unele lucruri, începeți să scăpați de ele. De fapt, acesta ar putea fi scopul tău. Reparați că atingeți (sau apelați un instalator). Spune-i prietenului tău că fraza "Nu vreau să mă laud, dar ..." nu-l favorizează deloc. Luați o pictură acasă și agățați-o în sufragerie. Imaginați-vă cât de bun va fi să reduceți lista respectivă!
 • 47557-3.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 3.jpeg
  3
  Curățați-vă casa Cunoașteți feng shui-ul celebru și lucruri precum chi? Pe măsură ce unii oameni scapă de sub control, principiile de bază par a fi adevărate: un mediu plăcut ne face să ne simțim mai bine. Dacă vă simțiți un interior puțin haotic, un mod simplu de a face spațiu și de a face rost de lucruri este să vă ordonați în mod obișnuit împrejurimile.
 • Dacă ți-a luat 20 de minute pentru a colecta totul, probabil că vei simți un oftat evident de ușurare. Este unul dintre cele mai simple lucruri de făcut și totuși noi, oamenii, suntem foarte predispuși nu face asta Sunt 20 de minute! Asta este. Este posibil să nu terminați, dar văzând că viața ta începe să se organizeze este o motivație excelentă de a continua.
 • 47557-4.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 4.jpeg
  4
  Creați un buget Un alt lucru simplu pe care îl puteți face pentru a vă îmbunătăți viața este să creați un buget. Chiar dacă aveți doar suficient pentru a vă acoperi cheltuielile, beneficiul unui buget este că vă permite să vedeți ce puteți salva și, astfel, să începeți să vă gândiți la ceva care să răsplătească. Deci, în loc să trăiți o viață într-un mod frugal, faceți o oră pentru a afla obiceiurile de consum și lucrurile pe care trebuie să le lucrați. Poate că ai încă 100 de dolari cu care poți începe bugetul pentru a călători în Hawaii!
 • Nu stiu cum sa fac un buget? Nu credeți că wikiHow vă va lăsa cu îndoială. Articolul Cum se face un buget Practic acoperă toate bazele de care aveți nevoie pentru a începe să o faceți. Începeți acum să preparați loțiune de bronzare!
 • 47557-5.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 5.jpeg
  5
  Gestionați-vă timpul O simplă greșeală pe care mulți dintre noi o fac este că nu facem totul în mod corect ... pur și simplu nu o facem în ordinea corectă sau petrecem mult timp făcând ceea ce este nesemnificativ sau, în timpul orelor noastre de producție mentală superioară, ajungem să ne întoarcem. Din nefericire, timpul este esențial și trecător, de aceea rezolvarea problemelor mici ne salvează acum o problemă mai mare. Dacă devii bun în gestionarea timpului, este posibil să aveți mai multă disponibilitate pentru lucruri distractive.
 • O modalitate simplă de a începe este să identificați modul în care o pierdeți. În loc să încercați să vă restructurați întreaga rutină zilnică, trebuie doar să vă concentrați asupra părților în care nu faceți tot ce ați putea face în timp. Ce zici de ora pe care o cheltuiești zilnic pe Facebook? Acesta este un loc bun pentru a începe.
 • 47557-6.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 6.jpeg
  6
  Lasă munca la muncă. Odată ce părăsiți locul de muncă, nu petreceți noaptea gândindu-vă la acel e-mail pe care șeful dvs. v-a trimis-o. Nu întrerupeți cina pentru a efectua un ultim apel telefonic. Dacă aveți de gând să lucrați ore suplimentare, atunci faceți-o. Nu vă petreceți timpul liber odihnit fizic, dar total îngrijorat în mintea voastră. Asta ar fi o pierdere.
 • De fapt, lasă totul de unde îi aparține. Ai avut o altercație cu un prieten? Lasă-l Veți avea de-a face cu asta când este necesar. Sănătatea tatălui tău se deteriorează? Aveți grijă de el cât de mult puteți, dar apoi mergeți acasă și fiți persoana plină de viață. Totul are locul ei. Dacă luați preocupările fiecărei părți din viața voastră și le combinați, haosul va fi intolerabil.
 • 47557-7.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 7.jpeg
  7
  Scrieți o listă cu lucrurile pentru care vă simțiți recunoscători. Suna puțin cam brânză, dar are o valoare. Este atât de ușor să vezi gazonul verde al vecinului tău și să nu-ți dai seama că e și al tău. Deci, scoateți un notebook sau note lipicioase când ați terminat de citit acest paragraf și scrieți câteva lucruri. În mod literal, vei vedea ce ai în favoarea ta și te vei simți bine.
 • Dacă credeți că nu aveți de ce să vă simțiți recunoscători, înseamnă că nu vă faceți bine. Dacă tocmai începeți, dați seama că dacă citiți acest articol se datorează faptului că aveți un computer, acesta este un punct plus. Există probabil un acoperis peste voi, oameni din viața voastră care au grijă de tine și puteți respira mereu. Toate acestea sunt lucruri uimitoare. Fără ei nu ar mai rămâne nimic.
 • 47557-8.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 8.jpeg
  8
  Concentrează-te pe un hobby. Să fii rău în șase limbi nu te va face prea bine. Fiind capabil să cânte la pian cu bețișoare, din păcate, nu te face muzician. Dacă e ceva ce te interesează, du-te! Când stăpânești ceva, ai motive să fii mândru. Aveți ceva de vorbit, ceva ce înțelegeți și iubiți. Deci, în loc să faceți multe lucruri simultan, concentrați-vă pe una singură. În acest fel puteți profita de avantaje!
 • Dacă intenționați să faceți ceva, ar trebui să încercați să o faceți bine. A deveni foarte bun la ceva se simte foarte bine. Celelalte lucruri pe care vrei să le faci se vor întâmpla în timp. În acest moment, alegeți ce este în primul punct al listei dvs. Ai vrut mereu să înveți o artă marțială? Să cânți la pian? Să pictezi? Singura dată pentru a începe este acum!
 • Partea 2
  Faceți mari schimbări

  47557-9.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 9.jpeg
  1
  Gândește-te la nemulțumirea ta. Când vine vorba de viața de zi cu zi, este prea ușor să continuăm să ne mișcăm, ținându-ne atât de ocupați încât nu trebuie să vă confruntați cu cine sunteți cu adevărat și cum vă simțiți. într-adevăr. Găsirea față în față a realității este o posibilitate teribilă, dar pentru a găsi ceea ce te face fericit, este necesar să faci acest lucru. Deci, faceți un pas înapoi și priviți-vă. Care este motivul real pentru care doriți să faceți modificări?
  • Nici o problemă dacă nu știți chiar acum. Este bine dacă răspunsul dvs. este ceva complet intangibil și abstract cum ar fi "teamă de a nu fi singurul" sau chiar a fi frică de cine sunteți. În curând veți ajunge la un punct mai concret - trebuie doar să îl păstrați în minte. O nefericire generală este un semnal de avertizare care indică faptul că se întâmplă ceva. Și știi motivul. Se ascunde de tine acum.
 • 47557-10.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 10.jpeg
  2
  Promovați o regândire a imaginii de sine. Dacă cineva îți spune că nu îți poți schimba personalitatea, greșești. Puteți trece de la a fi introvertit la un extrovert, de a fi stângaci la capacitatea socială și de la a te urâ pe tine însuți să te iubești (doar numește trei lucruri). Deci, dacă modul în care te uiți la tine te împiedică să fii fericit, începe să faci ceva în legătură cu asta. Ar putea dura ceva timp, dar binele este așteptat.
 • Încă o dată, principalul obstacol în această parte este evidențierea a ceea ce doriți să vă schimbați. Este ceva în exterior, ca și greutatea ta? sau este ceva intern? Ambele sunt fezabile! Totuși, rețineți că uneori ceva pare a fi răspunsul atunci când în realitate nu este. Dacă credeți că sunteți urât, pierderea în greutate singur vă poate face să credeți că sunteți mai subțire și că sunteți încă urât. Înainte de a îndeplini această sarcină, asigurați-vă că sunteți suficient conștient pentru a putea face bine.
 • 47557-11.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 11.jpeg
  3
  Uitați-vă la relațiile voastre. Atât de greu este să recunoaștem, mulți dintre noi ar prefera să fie cu cineva care ne face să ne simțim mizerabili în loc să fim singuri. Care este motivul? Ce este atât de groaznic este să fii singur? Și acest lucru nu se aplică numai relațiilor romantice - ne înconjoară, de asemenea, cu prietenii care ne-au rănit. Uită-te la tine. Există cineva din viața ta care nu ar trebui să fie prezent? De ce-l păstrați aproape de tine?
 • Dacă răspunsul la prima întrebare este "da", atunci nu există un răspuns corect la al doilea. Este rușine, desigur. Nu există două alternative pentru asta. Dar după aceea, greutatea redusă a umerilor dvs. vă va face să vă simțiți ca și cum ați avea aripi (dacă ați băut Red Bull). Și astfel puteți începe să petreceți timp cu oameni care vă fac să vă simțiți ca și cum viața dvs. este exact acolo unde trebuie să fie. Sau, pe de altă parte, ați putea începe să petreceți timp cu tine
 • 47557-12.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 12.jpeg
  4
  Începeți să căutați un nou loc de muncă. "Sectorul economic nu este exact unde vreau să lucrez" Asta crezi tu, nu-i așa? Și este bine Noi nu vă spunem să vă abandonați slujba, să vă falimentați și că abia veți supraviețui până veți găsi unul nou. Vrem doar să spunem asta începeți să căutați alta. Puteți găsi o oportunitate pe care nu ați fi văzut-o niciodată dacă nu ați căutat-o. În general, locurile de muncă nu mai bat pe ușă! Deci, în loc de a renunța la a ta în secret în speranța că fantoma lui Steve Jobs apare în fața dumneavoastră cu o ofertă pe care nu se poate refuza, începe cu căutarea. Nu este nimic în neregulă cu asta.
 • Este posibil ca munca să genereze un sentiment de nemulțumire. Și pentru înregistrare, este normal să nu te bucuri de munca ta. Este un loc de muncă și de aceea se numește asta. Dar dacă cravata sefului tău este arma aleasă când îți închipui moartea iminentă, atunci poate că nu e așa de rău. Țineți minte ce parte din spectrul dvs. vă aflați înainte de a ajunge la concluzii.
 • 47557-13.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 13.jpeg
  5
  Intră. Aceasta este cea mai importantă dintre alegerile din viața ta. Dacă nu vă simțiți mulțumit de situația actuală, există întotdeauna posibilitatea de a vă deplasa. A face acest lucru va necesita o mulțime de muncă (fizică, mentală și administrativă), dar ar putea fi total meritat. Puteți găsi locuri de muncă la alegere în altă parte, stilul de viață pe care îl doriți și chiar și persoanele cu care vă simțiți confortabil. Ar putea fi această metodă potrivită pentru dvs.?
 • Este mult mai ușor decât credeți. Oamenii o fac tot timpul și se maturizează pentru asta. Motivul pentru care mulți oameni se tem să o facă este pentru că nu au făcut-o înainte. Abandonând singurul lucru pe care îl știi este, fără îndoială, ceva teribil. Dar odată ce o vei face, odată ce vei vedea că o poți face, devine interesantă. O viata noua te asteapta! Acum, unde vei merge?
 • Partea 3
  Îmbunătățiți atât mental cât și fizic

  47557-14.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 14.jpeg
  1


  meditează. Știți că tot haosul e în capul tău? Chiar gânduri, îngrijorări, ramblări fără minte? Meditația, chiar dacă este de numai 10-15 minute pe zi, vă poate ajuta să vă goliți mintea și să vă concentrați energia. Și durează doar 15 minute pentru a vă relaxa! De ce nu încercați?
  • Va fi mult mai ușor să vă gestionați timpul când capul este clar și sunteți liber de stres. O mică meditație poate scăpa de tot zgomotul și presiunea pe care o avem zilnic. Nu critica această metodă până când nu ați încercat - ați putea fi surprins cât de eficient este pentru tine!
  • Bine, nu ești un fan al meditației? Atunci încercați yoga. Nu numai că veți arde 5 calorii pe minut, dar veți obține același sentiment zen pe care îl veți realiza cu meditația. Acest suspin mental de ușurare sau suflare de aer proaspăt este ceea ce vă va îmbunătăți viața!
 • 47557-15.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 15.jpeg
  2
  Mănâncă încet. Mâncarea este făcută pentru a vă bucura, nu pentru voi să o mistuiți cu o singură mușcătură pentru a face altceva. Savurați-l și bucurați-vă. Când mâncați mai încet, veți obține mai multe beneficii de la mâncare și veți mânca mai puțin. Corpul tău are timpul necesar să înregistreze ceea ce faci în interiorul lui și să-l prețuiești. Când vă mușcați, practic, mâncarea într-o singură mușcătură, se va termina înainte de ao cunoaște și veți ajunge mai mult.
 • Există o mantră care este bună pentru aproape totul. Mantra "Nu mai mirosi trandafirii" Este mai reală în aceste zile și în acest timp decât înainte. Atunci când vă așezați împreună cu cel mai bun prieten pentru cafea, gândiți-vă cât de bine este. Când vedeți apusul soarelui, gândiți-vă la frumusețea pe care o aveți în fața voastră. Mulți oameni nici nu-și dau seama ce au în fața lor!
 • 47557-16.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 16.jpeg
  3
  Bea apă. Da, apa potabilă vă va face viața mai bună. Vă poate ajuta să pierdeți greutatea, să vă curățați pielea, să vă curățați corpul, să vă ajutați să vă dezavantajezi și, în general, să vă simțiți mai energic. Este lichidul vieții. Toate acele calorii goale furnizate de băuturi răcoritoare și alcool nu vă ajută să rămâneți sănătoși!
 • Sănătatea joacă un rol important în viața ta, dar nu-ți dai seama niciodată când o ai. Totuși, în momentul în care o pierzi, nimic altceva nu contează. Deci, fă-ți tu și corpul tău o favoare și bei un pahar de apă suplimentar cu fiecare masă. Corpul tau va face restul pentru tine!
 • 47557-17.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 17.jpeg
  4
  Păstrați o dietă simplă. Dacă eliminați 175 de calorii pe zi, veți pierde aproximativ 2 kg (5 lire) în mai puțin de 10 zile. Cu doar 175 de calorii! Nu trebuie să vă înfometați pentru a face schimbări treptate și de durată.
 • Dacă mâncați mai lent, calorii se pot elimina! Unele studii arată că cei care mănâncă mai încet consumă automat mai puțin, fără să se gândească la asta.
 • Faceți o listă a unor sandwich-uri ușor de făcut. Când aveți o gustare sănătoasă mai accesibilă decât un hamburger, ce veți alege? A face lucruri sănătoase disponibile este singura modalitate de a continua să le consumați. Deci, salvați o jumătate de duzină de alternative sănătoase în cămară (în special fructe și nuci) și consumul de snacks-uri nu va mai fi o problemă!
 • 47557-18.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 18.jpeg
  5
  Furați-vă mintea cu gânduri despre persoana pe care doriți să o deveniți. Cu alte cuvinte, începe să gândiți pozitiv. Când vă puteți imagina cine vreți să fiți și vă comportați ca acea persoană, devineți-vă devine de 10 ori mai ușor. Data viitoare când aveți o problemă (fie cu un prieten, fie cu un frigider), gândiți-vă la ce va face această persoană ideală. Și apoi fă-o!
 • Știți această persoană? Gândiți-vă la calitățile lor, la tendințele lor, la obiceiurile lor. Creați acest personaj în mintea voastră. Ar putea fi 99% din tine sau poate doar 1%, atâta timp cât știi care este motivul pentru efortul tău. În caz contrar, vei ajunge să fii cineva pe care nu ți-ai planificat!
 • 47557-19.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 19.jpeg
  6
  Fii încrezător. Când ne lăsăm îndurați de nesiguranță și de neajunsuri, este dificil pentru viață să fie bun. Este dificil să vă bucurați pe deplin de ea. Când ne simțim încrezători în noi, chiar dacă este doar pentru un minut, nimic nu ne poate descuraja. E greu de realizat, dar o dată ce o vei face, nu vei putea să te întorci.
 • Ai nevoie de ceva mai concret? Încercați să spuneți "nu" o dată pe zi. Poate continuă să faci lucruri pentru alți oameni, lucruri așa într-adevăr nu vrei să faci lucruri pentru ai liniști pe alții - așa că doar o dată spuneți nu. Taci acel interior slab pe care îl ai și îți petreci timpul așa cum ți-ai dori. Desigur, uneori trebuie să acordați prioritate altora, dar trebuie să vă acordați și ceva timp!
 • 47557-20.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 20.jpeg
  7
  Controlați tulburările psihice Cu toții avem vocea aceea care ne spune că trebuie sau nu să faceți ceva. Cel care vă spune că trebuie să vă simțiți rușinați, vinovați sau intimidați. Cât de bună este acea voce? Ți-a făcut vreodată o favoare? Când începeți să ascultați, opriți-vă. Începeți să reflectați asupra beneficiului pe care îl obțineți din aceste gânduri. Nimeni nu are timp pentru asta.
 • În cele din urmă, tot ce contează este în capul tău. Este vorba despre cum te simți în legătură cu asta. Te poți trezi mâine și viața ta s-ar îmbunătăți pur și simplu pentru că "simți" că a făcut-o. Deci, confruntarea directă cu vocea în cap și cu controlul este într-adevăr singura modalitate de îmbunătățire. Vestea proastă? Este o provocare. Și cei buni? Ați făcut-o toată puterea!
 • Partea 4
  Îmbunătățiți prin alte persoane

  47557-21.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 21.jpeg
  1
  Puneți capăt prieteniilor toxice. Uneori, este dificil să realizăm că oamenii din jurul nostru, cei care contează pentru noi, nu ne fac deloc bine. Există cineva în viața ta care te face să te simți mai obosit decât cu energie? Probabil un prieten toxic. Atât de greu și de inconfortabil cum ar fi, este necesar să puneți capăt acestei prietenii. Nu vă face nimic bun și vă subminează doar.
  • Ce se întâmplă cu prietenii toxici este că sunteți conștienți atunci când aveți unul. Când ești la partea ta, nu primi nici un beneficiu, te simti rau despre tine intr-un mod ciudat si viata devine un pic mai inchisa, chiar dacă acea persoană este plecat. Cu alte cuvinte ... De ce petreceți timp cu persoana respectivă?
 • 47557-22.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 22.jpeg
  2
  Identificați lucrurile bune pe care oamenii din jurul dvs. le au. Este prea ușor pentru a merge cu modul în care partenerul tau, familia, prietenii sau colega de camera te calce pe nervi. Sfârșești bârfele le deranjează când a pus hârtie igienică în direcția greșită, urand fața care a pus tot timpul ... când de fapt ei sunt oameni minunați. Doar ne uităm toate aceste calități uimitoare, deoarece negative sunt mult mai ușor de văzut. Focus pe pozitivă va face viața mult mai completă, chiar dacă punct de vedere tehnic nu sa schimbat nimic.
 • Luați un minut să vă amintiți ce a atras persoana respectivă în primul rând. Este distractiv, bun, inteligent, inteligent, cinstit? Pregătiți un tort incredibil de ciocolată? Întotdeauna îți amintești să înregistrezi show-ul tău preferat de televiziune? Nu te distra de tine când ai urme de alimente lipite în dinți? Exact. Nu toata lumea face asta!
 • 47557-23.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 23.jpeg
  3
  Fii mai afectuos. Știți cât de mult îți pasă de cei dragi, dar ar putea începe să uite de asta. Dacă sunteți mai afectuos, veți primi mai multă dragoste în schimb, ceea ce face ca viața voastră să pară mai plină de iubire și de toate aceste lucruri. Primirea mai multă îmbrățișare este cu siguranță o îmbunătățire! Știi, e pentru binele tuturor.
 • 47557-24.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 24.jpeg
  4
  Scrieți o scrisoare unui prieten îndepărtat. Odată cu trecerea anilor, se pare că norma este să meargă mai repede și mai repede. Ca rezultat, permitem prietenia noastră să se estompeze și ne oprim să ne concentrăm asupra lucrurilor pentru care nu pare să existe timp. Luați o pauză și contactați prietenul care sa mutat (sau de la cine ați plecat). Poșta poștală devine din ce în ce mai puțin obișnuită, astfel încât scrisoarea pe care o scrieți va atrage un zâmbet uriaș pe fața dumneavoastră și vă veți simți foarte bine să păstrați legătura cu acea persoană!
 • Mințile noastre ne răsplătesc că suntem sociali. Cum altfel am supraviețuit dacă creierul nostru nu ar fi fost pregătit pentru asta? Deci, cu cât depuneți mai mult efort, cu cât vă va simți cercul social mai larg, puteți depinde de mai mulți oameni și viața dvs. va fi mai bună. Sunt lucrurile mici care vor face asta să se întâmple!
 • 47557-25.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 25.jpeg
  5
  Conectează-te cu cineva nou. Bine, deci ai fost doar legat de aceiași vechi prieteni, acum este momentul să vă reînviorați rețeaua socială prin relaționarea cu cineva nou! Puteți face acest lucru zilnic și fără prea mult efort. Și apoi vă veți simți complet împlinită (să nu mai vorbim că probabil învățați ceva sau râdeți). Deci, discutați cu casierul, mergeți la noul vecin, faceți un efort pentru a începe o conversație cu un partener de muncă rezervat. Oportunitățile sunt peste tot!
 • Dacă nu știți de unde să începeți, încercați să deconectați mai întâi. Deconectați-vă pentru a vă conecta, doar asta. Salvați telefonul, scoateți aparatele auditive, opriți verificarea e-mailului la fiecare 5 minute și începeți să vă uitați la capul vieții. Este singurul mod în care puteți recunoaște și profita de oamenii și lucrurile care se află în fața dvs. Este singura modalitate de a profita la maxim de tot. Ceea ce aveți pe telefonul dvs. (un joc, este serios?) Este mult mai interesant decât oamenii din fața dvs.?
 • 47557-26.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 26.jpeg
  6
  Faceți fapte bune Știți fraza "este mai bine să dai decât să primești"? E adevărat, foarte adevărat. Faceți lucruri bune celorlalți și viața voastră se va simți mult mai bine pentru ea. Veți simți că faceți ceva important. Veți obține ceva. Vei face viata altora mai bine. Nu-i așa de uimitor?
 • Îmbunătățirea vieții altcuiva este o modalitate de îmbunătățire a dvs. Logica nu pare absolut directă, dar este foarte simplă și foarte eficientă. În plus, este mult mai îmbogățit să știți că lumea este mai bună datorită dvs.!
 • Ai nevoie de câteva exemple? Ajutați-l pe vecinul vostru să se miște. Aveți un prieten care are trei copii, toți cu activități extrașcolare? Oferiți-le să le luați la școală. Dă chelnerița care este în școala de absolvire un sfat excelent. Și dacă cineva face ceva pentru tine, asigurați-vă că le dați înapoi!
 • 47557-27.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 47557 27.jpeg
  7
  Voluntari. Aceasta este, în principiu, luarea "faptelor bune" cu un pas mai departe. În locul acestor acțiuni bune, produsul unui impuls, programați un program în cadrul săptămânii pentru a vă oferi voluntari (deși trebuie să continuați să faceți acele fapte bune!). Du-te la adăpostul pentru animale din localitatea dvs., la adăpostul fără adăpost, la spital, la școală sau la azil și întrebați cum vă puteți ajuta. Ei ar trebui să fie nebuni să nu te accepte! Ce modalitate mai bună de a trece timpul?
 • O oră pe săptămână face diferența. Și dacă credeți "Ce este pentru mine?"În afară de faptul că te simți bine, arată excelent în CV și în orice conversație. Mulți oameni au locuri de muncă, o familie, călătoresc, citesc și își rezervă un timp pentru a merge la sala de sport - doar câțiva sunt dedicați voluntariatului în plus față de toate acestea.
 • sfaturi

  • Nu urmați sfatul doar pentru că cineva vă oferă acest lucru, în loc să îl vedeți în contextul propriei situații și să examinați cât mai multe soluții alternative posibil.
  • Zona dvs. de confort începe din inimă, să fie exactă. Pentru a te simți în siguranță față de ceilalți, trebuie să ai încredere în tine. Încercați să vă vedeți în oglindă și să vă plăcească ceea ce vă place despre dvs. Însă, dacă nu credeți în voi, nimeni altcineva nu o va face. Nu căutați lingușire și arătați aroganță. Adevărata încredere este o putere tăcută pe care ceilalți o admiră, deci nu trebuie să o faci.
  • Oamenii sunt creaturi sociale. Nu trebuie să fii extrovertit și să socializați cu toată lumea atunci când, în realitate, sunteți puțin introverși de natură. Cu toate acestea, dacă vă simțiți izolat, poate fi necesar să utilizați acea parte a dvs. care se extinde și ajunge la alte persoane în modul cel mai iubitor și mai benefic.
  • Nu uitați că nimeni nu este perfect. Este o chestiune de a te simți confortabil cu tine însuți.

  avertismente

  • Nu spune nimănui că ești perfect ... sau că încerci să ajungi la perfecțiune. Dar puteți spune că încercați să faceți schimbări în viața voastră. Cu toate acestea, nu depinde prea mult sau credeți că oamenii vă vor sprijini deciziile, chiar dacă acestea vă vor fi benefice.
  • Dacă există o problemă, corectați-o cât mai curând posibil. Cu toate acestea, dacă nu ați putut sau nu ați făcut acest lucru, vă oferiți puțin timp să vă adaptați și să luați decizii mai bune atât în ​​prezent, cât și în viitor.
  • Nu ai încredere în ceilalți pentru a rezolva orice problemă din viața ta. Există câteva domenii ale vieții pe care trebuie să le corectați utilizând propriul intelect și / sau intuiție.
  • Uneori, răsfățarea nu este o idee proastă, dar dacă o faci, neglijându-i pe alții, vei da impresia că ești arogant și egoist.
  • Nu trăiți niciodată în trecut, deoarece vă va împiedica să fii tu însuți și să fii prieten.
  • Nu exagereaza Modificările personale necesită timp. Forțându-vă să vă schimbați înainte de a fi gata va fi, în esență, ineficientă
  • Nu vă așteptați să obțineți tot ceea ce doriți de la viață, făcând-o nu este doar nerealistă, ci și ilogică. Dar vă puteți aștepta să creați o viață mai bună pentru dumneavoastră și pentru ceilalți, dacă vă decideți să faceți suficient efort în ea.
  • Fii frugal în zonele din viața ta care o cer. Cel mai frecvent exemplu din acest domeniu este finanțarea - totuși, frugalitatea poate fi necesară în alte domenii, cum ar fi cantitatea de lucruri pe care o oferiți și ceea ce primiți de la ceilalți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te țin fericitCum să te țin fericit
  Cum să-ți luminezi viațaCum să-ți luminezi viața
  Cum să vă schimbațiCum să vă schimbați
  Cum să găsești fericirea în tineCum să găsești fericirea în tine
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum să fii bun prin faptul că ești singurCum să fii bun prin faptul că ești singur
  Cum să fiți mai motivațiCum să fiți mai motivați
  Cum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătateCum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătate
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  » » Cum să vă îmbunătățiți viața

  © 2011—2020 ertare.com