Cum să vă îmbunătățiți sănătatea

Unii oameni doresc cu adevărat să îmbunătățească și să mențină un stil de viață sănătos, folosind remedii pe bază de plante, nutritive și medicamente naturopatice. Din păcate, selecția largă de produse oferite de majoritatea magazinelor de vitamine și farmacie poate fi destul de copleșitoare pentru a speria acești oameni. De unde să încep? Din fericire, fitoterapeut și fondator al „Plantation Natural“ Elsie Belcheff, a dezvoltat o simplă soluție în trei etape pentru a primi interesat de lumea de remedii naturale și să le lanseze în călătoria lor pe termen lung a unui stil de viață sănătos.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea sănătății dvs. Pasul 1
1
Protejați-vă corpul: Primul pas important pe această cale este ca oamenii să își mărească sistemul imunitar. Sistemul imunitar este un mecanism de protecție puternic conceput pentru a combate toate tipurile de viruși, toxine, paraziți și bacterii care doresc să invadeze organele oamenilor în fiecare zi. Sistemul imunitar necesită o doză zilnică de vitamine, minerale, antioxidanți și grade de acid pentru a rămâne puternică și sănătoasă. Este o idee bună pentru începători să ia un supliment, cum ar fi pulberea pură pură 100% pură, care combină beneficiile tuturor acestor elemente în loc să ruleze în jurul produselor în mod individual. Cheia este să păstrați-o simplă la început, astfel încât va fi mai ușor să rămâneți constantă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea sănătății dvs. Pasul 2
  2
  Protejați-vă alimentele: În plus față de creșterea sistemului imunitar din interior, oamenii trebuie, de asemenea, să se protejeze de lumea exterioară, controlând mai bine mâncarea pe care o consumă. Din păcate, alimentele de astăzi sunt, de obicei, contaminate cu murdărie, deșeuri animale, poluanți atmosferici, pesticide chimice și bacterii, toate acestea putând fi negative pentru sănătatea ta în timp. Cea mai bună metodă de a combate acest lucru este spălarea tuturor produselor naturale (inclusiv fructe, legume și carne brută) cu un produs dezinfectant alimentar înainte de a le folosi în produsele alimentare. Mai puțini aditivi pe care îi introducem în sistemul nostru, cu atât mai ușor va fi sistemul nostru imunitar să rămână puternic și sănătos în viitor.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea sănătății dvs. Pasul 3
  3
  Protejați-vă mâinile: Trăim în momente în care suntem cu toții conștienți de cât de ușor este să prindem o răceală sau o gripă doar prin atingerea unei mâini. Acest lucru face totul mai important faptul că oamenii trebuie să-și păstreze mâinile curate. Din nefericire, spălarea cu săpun și apă nu este întotdeauna suficientă, deci autoritățile de reglementare în domeniul sănătății din guvernul canadian recomandă utilizarea de dezinfectanți de mână pe bază de alcool, în special atunci când oamenii sunt în contact cu publicul. Deoarece dezinfectantele pe bază de alcool pot cauza pielea uscată, este o idee bună să utilizați produse care conțin produse de hidratare în ele. Acestea acționează în același timp ca un dezinfectant și hidratant, lăsând mâinile moi și mai fine decât alte dezinfectante.
 • sfaturi

  • Acești simpli trei pași sunt tot ceea ce trebuie să adoptați un stil de viață natural și sănătos. De ce să nu începeți azi?

  Lucruri de care ai nevoie

  • Capsule cu pulbere pură de 100% pură
  • Produs de spalat fructe si legume
  • Dezinfectant de mâini
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a îmbunătăți sistemul imunitar cu exercițiiCum de a îmbunătăți sistemul imunitar cu exerciții
  Cum să aveți grijă de o pisică infectată cu FIVCum să aveți grijă de o pisică infectată cu FIV
  Cum să vindeci pești tropicali cu boală petelor albe (ICH)Cum să vindeci pești tropicali cu boală petelor albe (ICH)
  Cum sa faci cainele tau sa nu aiba puriciCum sa faci cainele tau sa nu aiba purici
  Cum de a crește mobilitatea spermeiCum de a crește mobilitatea spermei
  Cum să lupți împotriva unei friguri într-un mod naturalCum să lupți împotriva unei friguri într-un mod natural
  Cum să vindeci frigul obișnuitCum să vindeci frigul obișnuit
  Cum să-ți spun rămas bun de la alergiiCum să-ți spun rămas bun de la alergii
  Cum să dezvolți imunitateaCum să dezvolți imunitatea
  Cum să dezvolte un sistem imunitar puternicCum să dezvolte un sistem imunitar puternic
  » » Cum să vă îmbunătățiți sănătatea

  © 2011—2020 ertare.com