Cum să vă îmbunătățiți respirația

Există multe moduri în care o persoană poate îmbunătăți respirația - acest articol vă va spune câteva dintre ele.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 1
1
Instalați un detector de monoxid de carbon în casa dvs., dacă aveți orice tip de gaz natural sau aparate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 2
  2
  Utilizați un umidificator în camera dvs. sau plasați o tavă de apă aproape de pat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 3
  3
  Achiziționați o pernă care este proiectată pentru a preveni probleme de praf și pat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 4
  4
  Păstrați mai multe plante în casa dvs., cum ar fi filodendronul recomandat de NASA
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 5
  5
  Respirați prin nas, deoarece părul nasului acționează ca filtre de aer înainte de a intra în organism. Respiratia prin gura inseamna ca aceasta filtrare are loc in plamani.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 6
  6
  Aspira zilnic. Folosirea zilnică a aspiratorului va ajuta la îndepărtarea prafului din casă - și curățați mătreața și blănurile animalelor dvs. de companie. Încercați să purtați o mască pentru a evita alergiile care provoacă dificultăți de respirație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 7
  7
  Utilizați o mască de față în timp ce utilizați produse de curățare puternice. Acestea pot cauza probleme cu respirația.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 8
  8
  Utilizați șervețele antibacteriene pe tastatură, butoane, etc. Mai ales dacă există un pacient bolnav în familie - răceala poate provoca probleme grave.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea respirației Pasul 9
  9
  Spray parfum sub fata si in zona gatului, cat mai departe de fata.
 • sfaturi

  • Cu privire la pasul # 6: nu trebuie să cumpărați un vid scump pentru a vă îmbunătăți respirația și a vă menține casa curată. Cu toate acestea, este foarte recomandat să cumpărați un pachet de filtre HEPA pentru aspiratorul dvs. Le puteți găsi în departamentul Sears sau în alte departamente. Puteți să le căutați și pe internet.
  • Referință la pasul 1: Dacă căutați informații despre detectorul de monoxid de carbon, uitați-vă sub denumirea de dioxid de carbon, folosind cuvântul cenzor sau alarma.
  • În loc să utilizați produse chimice abrazive pentru curățare, încercați să folosiți oțet și apă. Oțetul și apa funcționează foarte bine pe sticlă. De asemenea, elimină mucegaiul, dar poate dura ceva timp să îl scoateți - adăugați oțet și apă într-o sticlă de pulverizare și împrăștiați zona.
  • Soda de copt este un produs bun de curățare - funcționează foarte bine pentru cutiile de gunoi pentru pisici și cutii de gunoi. Ei caută magazine care vând produse naturale care nu sunt abrazive
  • Referință la pasul # 7: Cumpărați un pachet de măști cu un filtru de carbon și folosiți-le în timp ce faceți anumite sarcini. Le puteți găsi în farmacii. Ele provin de obicei în ambalaje de 5. Ele sunt testate în laboratoare și sunt eficiente la 98,6% atunci când filtrează particule mici.
  • Referitor la pasul # 9: mulți oameni sunt alergici la parfum, probabil datorită alcoolului. Cu toate acestea, sprayurile franceze de vanilie și lavandă sunt foarte bune și vin fără alcool în ele ... ele sunt esențe foarte subtile. În plus, este cunoscut faptul că lavanda are efecte tranchilizante.
  • Mulți folosesc un spray pentru păr, adăugând o cantitate mică de apă de primăvară care vă poate ajuta. Orice vă îmbunătățește respirația, trebuie să o faceți.
  • Referitor la pasul # 3: Articolele de pernă menționate sunt vândute în farmacii / magazine și costă în jur de 11 USD plus taxe. Dacă nu aveți un magazin la îndemână, căutați capace în farmacii.
  • La pasul # 5: Dacă este dificil să respirați prin nas, deoarece nasul este acoperit, înghițiți să folosiți o cârpă caldă în zona sinusurilor. De asemenea, vă puteți păstra fața pe un recipient cu abur, cu un prosop pe cap. De asemenea, puteți folosi dușul, porniți dușul cu apă fierbinte și aveți suficient abur, închideți ușa și rămâneți în baie timp de câteva minute.

  avertismente

  • Dacă sugeți prea mult, aceasta poate fi în cele din urmă dăunătoare. Toată praful care stă pe podea este în aer în timp ce respirați.
  • Ar trebui să aveți mereu detectoare de fum acasă - nu numai din cauza incendiilor, ci și datorită faptului că fumul poate provoca probleme în respirație. Păstrați bateriile alarmei în stare bună, asigurați-vă că funcționează, vă pot salva viața. Încercați să le verificați frecvent și schimbați-le când este necesar
  • Păstrați-vă grădina bine tăiat și departe de casa ta, pentru a preveni creșterea mucegaiului în casa ta, mucegai cauzează probleme grave.
  • Nu utilizați echipament de grădinărit defect, fumul poate fi mortal ... poate provoca probleme serioase cu respirația.
  • Feriți-vă de oamenii care ard lucruri în vecinătate, pot conține un fel de substanță chimică periculoasă ... numai fumul vă poate fi dăunător.
  • Nu porni motoarele cu barca în cartierul tău sau nu te apropia de cineva atunci când o faci.
  • Păstrați mașina în stare bună, va îmbunătăți respirația, mai ales dacă țineți sistemul de evacuare în stare bună.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casăCum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casă
  Cum sa faci o masca de mereCum sa faci o masca de mere
  Cum sa faci o masca de proteine ​​(naturale) de proteineCum sa faci o masca de proteine ​​(naturale) de proteine
  Cum sa faci o masca faciala zilnica folosind materiale de bucatarieCum sa faci o masca faciala zilnica folosind materiale de bucatarie
  Cum sa faci o mascara pentru parul de seminte de schinsCum sa faci o mascara pentru parul de seminte de schins
  Cum să vă spălați părul cu un balsam de casăCum să vă spălați părul cu un balsam de casă
  Cum se curata scalpulCum se curata scalpul
  Cum să realizați o piele frumoasă folosind tratamente la domiciliuCum să realizați o piele frumoasă folosind tratamente la domiciliu
  Cum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzicăCum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzică
  Cum să aveți grijă de sistemul respiratorCum să aveți grijă de sistemul respirator
  » » Cum să vă îmbunătățiți respirația

  © 2011—2020 ertare.com