Cum să vă îmbunătățiți echilibrul prin exerciții

Având un echilibru mic afectează persoanele de toate vârstele și poate provoca căderi care duc la răniri. Persoanele în vârstă sunt în mod special susceptibile la leziuni cum ar fi dislocări și fracturi de șold care sunt legate de un echilibru slab și o coordonare slabă. Exercițiile de îmbunătățire a echilibrului vă ajută să reduceți riscul de vătămare corporală și să vă îmbunătățiți stima de sine, fiind, de asemenea, primul pas al unui regim de exerciții care include întinderea și tonifierea.

pași

Metoda 1
Exerciții simple pentru echilibru

Începeți cu exerciții de echilibrare simple care nu necesită multă rezistență sau rezistență. Aproape orice tip de activitate poate fi folosit ca un exercițiu de echilibru, chiar și de mers pe jos. Includeți un simplu exercițiu de echilibru în viața de zi cu zi. Faceți mișcări de echilibru în casa dvs. și, de asemenea, când umblați de la un loc la altul.

Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exerciții Pasul 1
1
Ridicați-vă când stați fără să vă folosiți mâinile pentru a practica echilibrul. Țineți mâinile în poziție orizontală spre partea dvs. și împingeți-vă cu pelvisul. Combinați greutatea dintre cele două picioare când ajungeți să vă echilibrați. Stați în același fel.
 • Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 2
  2
  Stați pe un picior pentru a vă echilibra corpul când așteptați în coada de supermarketuri. Puneți brațele puțin extinse la început, iar atunci când echilibrul se îmbunătățește, mențineți-vă mâinile în părțile laterale.
 • Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 3
  3
  Mergeți prin așezați călcâiul și apoi vârful piciorului. Prin călcâiul piciorului drept în fața degetelor de la piciorul stâng, astfel încât călcâiul și degetele aproape ating. Alternați cu ambele picioare și repetați.
 • Metoda 2
  Exerciții intermediare pentru echilibru

  Începeți o rutină mai concentrată asupra echilibrului când ați îmbunătățit cu tehnicile de mai sus. Faceți aceste exerciții de 3 ori cu fiecare picior pentru a începe, apoi creșteți atunci când echilibrul se îmbunătățește.

  Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 4
  1
  Începeți cu o schimbare în greutate. Puneți-vă picioarele în afară și împărțiți-vă greutatea în mod egal între ambele picioare. Deplasați toată greutatea pe piciorul stâng și ridicați încet piciorul drept de pe podea. Rămâi în această poziție cât poți, încercând cel puțin 30 de secunde. Puneți piciorul pe podea și faceți exercițiul cu celălalt picior.
 • Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 5


  2
  Continuați să faceți exerciții în picioare. Puneți picioarele în afară și mențineți greutatea distribuită uniform pe ambele picioare. Cu mâinile pe șolduri ridicați piciorul drept și îndoiți genunchiul înapoi. Stați în această poziție cât poți. Încercarea de cel puțin 30 de secunde. Puneți piciorul pe podea și faceți exercițiul cu celălalt picior.
 • Metoda 3
  Exercițiu avansat pentru echilibru

  Pentru a avea un echilibru optim, adăugați exercițiile pentru a avea echilibru avansat. Acestea combină echilibrul și forța pentru a obține un echilibru mai bun. Aceste exerciții încep atunci când țineți un obiect pentru a avea sprijin și echilibru. Atunci când soldul dvs. se îmbunătățește, modifică exercițiile și țineți pe masă cu o singură mână, apoi numai cu vârful degetelor până când maestru exercitarea fără a folosi mâinile și ochii închiși.

  1
  Stați în fața unei mese sau scaun, cu picioarele ușor în afară. Țineți-vă pe masă cu ambele mâini și apăsați până la degetele voastre. Rămâi în această poziție timp de 2 minute și apoi încet coborâți călcâiele pe podea. Repetați acest exercițiu de 10 ori.
 • Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 6
  2
  Stați în fața unei mese sau scaun, cu picioarele ușor în afară. Țineți-vă pe masă cu ambele mâini și ridicați cu grijă genunchiul drept la piept, asigurați-vă că vă țineți șoldurile și talia drepte. Țineți această poziție timp de 2 secunde și apoi reveniți în poziția în picioare. Repetați-l cu piciorul stâng. Alternând cele două picioare, efectuați 10 repetări pe picior.
 • Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 7
  3
  Stați în fața unei mese sau a unui scaun, lăsând o distanță de 12-18 cm, cu picioarele ușor în afară. Țineți-vă pe o masă, aplecați înainte și îndoiți-vă la înălțimea șoldului. Păstrați șoldul la un unghi de 45 de grade, ridicați cu atenție piciorul drept și extindeți-l înapoi, păstrând genunchiul drept. Nu îndreptați degetele sau nu îndoiți partea de sus. Rămâneți în această poziție timp de 2 secunde, apoi reveniți în poziția în picioare. Repetați acest lucru cu piciorul drept. Alternați cele două picioare și efectuați 10 repetări pe picior.
 • Îmbunătățirea-Balance-prin-Exercițiu-Pas-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea echilibrului prin exercițiu Pasul 8
  4
  Stați în fața unei mese sau scaun, cu picioarele ușor în afară. Țineți-vă la masă cu ambele mâini, mișcați ușor piciorul drept într-o parte, fără a vă îndoiți genunchiul. Țineți degetele drepte, Țineți această poziție timp de 2 secunde și apoi reveniți în poziția în picioare. Repetați acest lucru cu piciorul stâng. Alternați între ambele picioare și efectuați 10 repetări pe picior.
 • sfaturi

  • Când începeți cu aceste exerciții de echilibrare, cereți-i pe cineva din apropiere să vă ajute și să vă împiedice să cădeți dacă vă simțiți amețit.

  avertismente

  • Persoanele care suferă de probleme grave de echilibru, vertij sau orice altă problemă ortopedică ar trebui să solicite sfatul unui medic înainte de a începe orice tip de program de exerciții fizice.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să evitați exercițiile care vă fac să îmbătrâniți mai repedeCum să evitați exercițiile care vă fac să îmbătrâniți mai repede
  Cum sa faci abdomene cu o minge de a-si exercitaCum sa faci abdomene cu o minge de a-si exercita
  Cum se fac gesturile de mers pe josCum se fac gesturile de mers pe jos
  Cum sa faci exercitii cu benzi de rezistenta pentru a lucra absCum sa faci exercitii cu benzi de rezistenta pentru a lucra abs
  Cum sa faci exercitii pentru abdomenCum sa faci exercitii pentru abdomen
  Cum sa faci exercitii cu yogaCum sa faci exercitii cu yoga
  Cum sa faci exercitiul curbat lateral in pilates la nivel avansatCum sa faci exercitiul curbat lateral in pilates la nivel avansat
  Cum să faci întinderea cu un picior în pilatesCum să faci întinderea cu un picior în pilates
  Cum se face exercițiul în întreaga lume cu o minge de exerciții fiziceCum se face exercițiul în întreaga lume cu o minge de exerciții fizice
  » » Cum să vă îmbunătățiți echilibrul prin exerciții

  © 2011—2020 ertare.com