Cum să vă îmbunătățiți memoria cu hipnoza

Hipnoza este o stare mentală (teorie a statului) sau un set de atitudini care este, de obicei, indus de o procedură cunoscută sub numele de inducție hipnotică, care este în general compusă dintr-o serie de instrucțiuni preliminare și sugestii. Sugestiile hipnotice pot fi oferite de un hipnotizator în prezența subiectului ("hetero-sugestie") sau pot fi autoadministrate ("auto-sugestie" sau "autosugestie").

conținut

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei cu hipnoza Pasul 1
1
Relaxați-vă. Când ești gata, închide ochii. Respirați profund de 3 ori și spuneți-vă să vă "relaxați" în fiecare inhalare. Acum, veți observa cum veți începe să vă relaxați. Continuă să faci asta pentru o vreme. Observați cum vă relaxați în funcție de fiecare respirație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei cu hipnoza Pasul 2
  2
  Eliminați tensiunea Lăsați tensiunea din maxilar să dispară. Lăsați orice tensiune în gât și în bărbați să dispară pur și simplu, lăsându-vă complet relaxați.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei cu hipnoza Pasul 3
  3
  Imaginați-vă că sunteți într-o bibliotecă mare Vă puteți imagina că vă aflați dintr-o bibliotecă magnifică. Observați cum arată clădirea. Vizualizați uorile uriașe din lemn care vă invită să intrați. Această bibliotecă este biblioteca minții tale. Tot ceea ce știi sau ai experimentat este în această bibliotecă, la fel ca tot ce e în mintea ta. Când nu vă puteți aminti ceva, amintiți-vă că memoria este încă acolo, vă străduiți să o găsiți printre atâtea informații.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei cu hipnoza Pasul 4
  4
  Începe să studiezi cărți în bibliotecă. Dacă studiați sau aveți un anumit subiect de interes sau doriți să localizați rapid o carte care conține toate cunoștințele despre subiect, puteți să o căutați. Simțiți-vă sigur că, atunci când absorbiți orice informație despre acest subiect, va apărea în acea carte. Puteți găsi cu ușurință informațiile în mintea ta. Și vă puteți aminti cu ușurință acele informații. Acum, plasați cartea exact acolo unde ați găsit-o. Dacă nu sunteți sigur, un bibliotecar vă va ajuta. Uitați-vă la alte cărți. Din nou, orice informație legată de aceste cărți va apărea acolo atunci când veți învăța ceva nou sau veți experimenta ceva.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei cu hipnoza Pasul 5
  5
  Amintiți-vă amintirile vechi. Ca urmare a faptului că mintea ta este mai organizată, nu numai că îți poți aminti mai ușor amintirile, dar mintea ta se va simți mai calmă și relaxată. Veți găsi că tot ceea ce faceți va fi mai simplu și mai ușor. Te vei simți mai fericit Mințile voastre vor fi mai organizate și mai relaxate și veți avea mai mult succes cu o minte organizată și relaxată.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei cu hipnoza Pasul 6
  6
  Dacă simțiți că acest lucru a fost util, și vă puteți aminti mai multe lucruri, minunat! În funcție de cât de ușor puteți fi hipnotizat, citirea acestui text poate fi utilă pentru amintirea amintirilor vechi.
 • sfaturi

  • Hipnoza este ceva ce trebuie să aveți încredere pentru a face să funcționeze. Dacă începeți acest exercițiu care vă spune că hipnoza nu funcționează, nu vă veți îmbunătăți memoria. Trebuie să credeți și să aveți încredere că după acești pași veți putea să vă amintiți lucrurile vechi și să vă îmbunătățiți memoria.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica lui Dave ElmanCum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica lui Dave Elman
  Cum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica mâinilor magneticeCum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica mâinilor magnetice
  Cum să hipnotizezi pe cineva să-i facă să facă lucruri amuzanteCum să hipnotizezi pe cineva să-i facă să facă lucruri amuzante
  Cum să te hipnotizeziCum să te hipnotizezi
  Cum sa faci yoga pentru incepatoriCum sa faci yoga pentru incepatori
  Cum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzicăCum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzică
  Cum să dormi folosind hipnozaCum să dormi folosind hipnoza
  Cum să scapi de mintea taCum să scapi de mintea ta
  Cum să hipnotizeze pe cinevaCum să hipnotizeze pe cineva
  Cum să hipnotizezi pe cineva cu ochiiCum să hipnotizezi pe cineva cu ochii
  » » Cum să vă îmbunătățiți memoria cu hipnoza

  © 2011—2020 ertare.com