Cum sa-mi imbunatatesc atitudinea fata de mine si de viata

Cum să vă reamintim că gândurile joacă un rol important în determinarea calității vieții noastre?

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 1
1
Nu petreceți prea mult timp reflectând problemele vieții. Când te gândești prea mult în chestiuni care nu le place (lipsa de bani, te simți că ești prea gras, ești prea slab sau nu apreciaza) aduce doar mai nenorociri și nefericire în viața ta. Este ca și cum toate aspectele care nu vă plac sunt semințele care produc mai multe idei similare în mintea voastră, în conștiința voastră. Dacă vedeți probleme în jurul dvs. și credeți în ideea că "colegii sunt atrase", atunci trebuie să schimbați gândurile a ceea ce nu doriți și nu vă place datorită gândurilor de ceea ce doriți și dacă vă place.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 2
  2
  Amintiți-vă mesajul naturii, conținut în fiecare sămânță. Amintiți-vă că, dacă sunteți îngrijorat de porumb și care nu au suficient, începe să păstreze tot ceea ce aveți și, în consecință, este inevitabil ca ai terminat tot porumbul pe care le aveți pentru că la un moment dat îl va folosi. Dar dacă luați niște porumb și plante, semințele vor germina și se vor transforma într-o plantă de porumb care va produce una până la patru urechi de porumb. Fiecare ureche poate avea 200 până la 1200 de boabe de porumb. Imaginați-vă cum porumbul se multiplică și aduce tot mai mult.
 • Amintiți-vă că nu veți obține niciodată cartofi dulci sau orice alt produs atunci când plantați porumb - veți culege mereu ceea ce semănați.
 • Amintiți-vă că gândurile voastre sunt semințele pe care le semănați pe terenul fertil pe care mintea voastră devine. Orice gând pe care îl semănați, va produce mai multe.
 • Amintiți-vă că semințele ar trebui să fie hrănite și că va dura ceva timp pentru a da roade.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 3
  3
  Amintiți-vă că v-ați născut cu talente înnăscute și că aveți puterea de a alege modul în care le exprimați. Întregul univers dorește să fie exprimat prin toate formele de viață care există. Puterea cea mai mare este cea care îți dă puterea de a alege cum să te exprimi. Uneori vă veți uita înapoi și veți spune că sunteți conștienți de faptul că uneori ați ratat oportunități sau ați spus "dacă aș fi făcut asta sau asta". Altfel vei spune că ești bucuros că ai lăsat slujba asta pentru că mulțumesc că ai reușit să câștigi unul mai bun și mai bun, care era mult mai plăcut sau mult mai interesant sau care îți dădea un salariu mai bun. Realitatea este că trecutul tău te-a adus în momentul actual, până acum. Oportunitățile pe care le-ați pierdut în trecut sau cele pe care le-ați profitat nu sunt la fel de importante ca cele care vor veni. În acest vast univers al cărui parte sunteți parte, sunt prezentate posibilități infinite, pe măsură ce faceți un pas înainte din momentul prezent.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 4


  4
  Din când în când, oferiți-vă ceva timp să vă liniștiți și să spuneți: "Iată unde sunt" sau "Iată ce fac eu". Opriți-vă, opriți-vă și calmați-vă pentru o clipă, apoi gândiți-vă sau spuneți-vă sinele interior ceea ce doriți să se întâmple: dețineți un obiect material, aveți sănătate, muncă, o relație sau ceva ce vreți să faceți în timp ce călătoriți sau scrieți.
 • Concentrați-vă asupra a ceea ce doriți, fără a dedica orice gând la ceea ce nu doriți și să vă liniștiți, închideți ochii și concentrați-vă asupra respirației profunde.
 • Rămâi calm și ascultați vocea care vă călăuzește. Uneori răspunsul vine la un moment dat, uneori vine dacă stați timp de zece minute, o oră sau a doua zi sau chiar când dormiți, verificați cu perna și așteptați ca răspunsul să vină la dvs. dimineața. Da, va fi. Fiți atenți la ideile care vin în mintea voastră, la inspirația pe care o simțiți, la intuițiile sau la pericolele destinului care apar în viața voastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 5
  5
  Fiți conștienți de oportunitățile pe care universul vi le prezintă și acționați în consecință și pas cu pas pentru a obține ceea ce doriți. Dacă o faceți, veți realiza că viața este interesantă și că se întâmplă întotdeauna ceva nou.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 6
  6
  Fiți inspirați de acțiunile oamenilor din jurul vostru, de ceea ce au făcut, de biografiile lor sau de poveștile oamenilor pe care îi cunoașteți. Găsiți o calitate unică de inspirație pe care o credeți că există în fiecare persoană pe care o cunoașteți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă atitudinea față de viață și pasul de sine 7
  7
  Gândește-te la tine ca la o persoană foarte pozitivă, dar fii conștient că mai ai multe gânduri negative. Practicați cu atitudinea de aur (Atitudinea de Aur), care vă forțează să căutați partea bună a tot ceea ce se întâmplă. Continuați să căutați aspectul pozitiv, deoarece numai atunci când semănați sămânța bunului, ceva bun poate ieși din adversitate. Când vă concentrați asupra bunului, îl hrăniți și îl înmulțiți, la fel ca porumbul.
 • Amintiți-vă că atunci când plantați porumbul, nu veți primi o singură dată 1200 de urechi, întotdeauna durează timp.
 • Amintiți-vă că natura întotdeauna ghidează tot ceea ce face parte din creație. Acest ghid este de asemenea disponibil pentru dvs. Singura diferență este că aveți libertatea de a alege ceea ce doriți. Gândiți-vă la ceea ce doriți sau vă faceți griji cu privire la ceea ce nu doriți, în orice caz, veți obține mai mult din asta.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crește vibrațiile corpuluiCum de a crește vibrațiile corpului
  Cum să vă controlați gândurileCum să vă controlați gândurile
  Cum să nu mai gândiți prea multCum să nu mai gândiți prea mult
  Cum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericitCum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericit
  Cum să eradicați și să opriți gândurile negativeCum să eradicați și să opriți gândurile negative
  Cum să facem față anxietății în fața morțiiCum să facem față anxietății în fața morții
  Cum să ne ocupăm de gândurile negativeCum să ne ocupăm de gândurile negative
  Cum să obțineți acceptarea de sineCum să obțineți acceptarea de sine
  Cum se obține ușurințaCum se obține ușurința
  Cum să mențină o atitudine pozitivă în viațăCum să mențină o atitudine pozitivă în viață
  » » Cum sa-mi imbunatatesc atitudinea fata de mine si de viata

  © 2011—2020 ertare.com