Cum de a îmbunătăți viziunea

Ochii noștri sunt două dintre posesiunile noastre cele mai prețioase, cu toate acestea, prea ușor, putem uita să aibă grijă de ei. Protejați ferestrele sufletului cu aceste acțiuni simple:

pași

Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 1
1
Mâncați pește de două ori pe săptămână. Peștele este o sursă bogată de acizi grași omega-3. Acești acizi grași s-au dovedit a reduce riscul de a suferi de sindromul de ochi uscat. Dacă nu vă place peștele, puteți lua suplimente pe bază de ulei de pește.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 2
  2
  Utilizați întotdeauna ochelari pentru a înota sau pentru a face o muncă în care ochii sunt expuși la particule. Ochelari de protecție bine închiși vă ajută să vă protejați ochii de clor, în timp ce ochelarii de protecție vor împiedica căderea picăturilor pe ochi și cauzând abraziune pe cornee.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 3
  3
  În mașina dvs., îndreptați dispozitivele de aer condiționat spre picioare, nu spre ochi. Aerul condiționat este foarte uscat și va absorbi umezeala din ochi, deci este mai bine ca aparatul de aer condiționat să nu curgă direct pe fața dumneavoastră. Uscarea ochilor poate cauza abraziuni în ochi și chiar orbire.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 4
  4
  Bucătărie cu ceapă roșie, nu galbenă. Ceapa rosie contine mai mult quercetin, un antioxidant considerat a proteja impotriva cataractei.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 5
  5
  Purtați ochelari de soare ori de câte ori vă părăsiți casa. Nu numai că vor bloca lumina dăunătoare a soarelui, ci vă vor proteja de efectele vântului, care tind să vă usuce ochii.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 6


  6
  Utilizați culoarea potrivită pentru ochelari de soare. Puteți utiliza gri sau chihlimbar. Griul oferă o distorsiune mai mică a luminii atunci când conduceți.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 7
  7
  Mancati cartofi. Cartofii au un conținut ridicat de vitamina A, care vă ajută să vă îmbunătățiți vizibilitatea pe timp de noapte.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 8
  8
  Scoateți machiajul în fiecare seară. Acest lucru împiedică piese mici de machiaj să cadă în ochi, ceea ce ar putea zgâria corneea.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 9
  9
  Utilizați un prosop proaspăt de fiecare dată când vă curățați fața. Împărtășirea prosoapelor sau șervețelelor cu alte persoane este o modalitate garantată de a obține o infecție oculară extrem de contagioasă numită conjunctivită.
 • Imagine intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 10
  10
  Poți purta o pălărie sau o pălărie cu lamă largă, în plus față de ochelari de soare. O pălărie cu fund larg împiedică aproximativ 50% din radiațiile UV și reduce radiațiile ultraviolete care pot pătrunde în ochi din părțile laterale ale ochelarilor.
 • Imaginea intitulată Obțineți o viziune mai bună Pasul 11
  11
  Mănâncă spanac de două ori pe săptămână. Puteți să le pregătiți aburit sau sărată în ulei de măsline cu usturoi. Nu contează cum le mâncați, dar asigurați-vă că le mâncați în mod regulat. Studiile au arătat că luteina, un nutrient bogat în spanac, poate preveni degenerarea maculară asociată vârstei și cataractei.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa aplici machiaj pentru ochii scufundatiCum sa aplici machiaj pentru ochii scufundati
  Cum să delimitați ochii miciCum să delimitați ochii mici
  Cum să vă deschideți ochii sub apă fără ochelari și fără durereCum să vă deschideți ochii sub apă fără ochelari și fără durere
  Cum să vă păstrați ochii deschiși sub apăCum să vă păstrați ochii deschiși sub apă
  Cum să înotați sub apă fără ochelariCum să înotați sub apă fără ochelari
  Cum sa scapi durerea de la ochi dupa inotCum sa scapi durerea de la ochi dupa inot
  Cum să ușurați mâncărimea și iritarea ochilorCum să ușurați mâncărimea și iritarea ochilor
  Cum să ușurați ochii obosițiCum să ușurați ochii obosiți
  Cum să aveți grijă de ochiCum să aveți grijă de ochi
  Cum se vindecă zgârieturile pe corneeCum se vindecă zgârieturile pe cornee
  » » Cum de a îmbunătăți viziunea

  © 2011—2020 ertare.com