Cum să îmbunătățiți incontinența

În 1992, agenția pentru politica de îngrijire și cercetare medicală a stabilit că nu numai că este posibilă ameliorarea problemelor incontinenței urinare, dar și în unele cazuri este posibil să se recupereze. Incontinența urinară este imposibilitatea opririi în mod voluntar a fluxului de urină. Persoanele în vârstă sunt cele care suferă cel mai mult și mai multe femei decât bărbații, cu 11 milioane de femei afectate. Eforturile de îmbunătățire a incontinenței devin adesea necesare după nașterea copilului sau din cauza problemelor de stres, a intervențiilor chirurgicale de prostată și a modificărilor hormonale. Există niște pași foarte simpli pentru a îmbunătăți problemele de incontinență.

pași

 # Tratați incontinența urinară cu medicamente. Un medicament, Duloxetin, este aprobat în Europa. Există îngrijorări cu privire la efectul acestui medicament asupra unor persoane, deci este important să discutați despre utilizarea acestuia cu un medic. Alte medicamente pentru această afecțiune sunt Ditropan și Estrogen # Încercați să tratați incontinența fizică folosind greutăți vaginale. Plasați-le în interiorul vaginului și contractați și eliberați mușchii vaginali pentru a le întări. Acest lucru vă permite să vă controlați fluxul de urină. Durata recomandată pentru această terapie fizică este de 15 minute, de 2 ori pe zi.

1
Efectuați exerciții Kegel. Aceste exerciții întăresc mușchii pelvieni, făcând incontinența urinară mai puțin gravă și, în unele cazuri, inversând-o.

# * Contractați mușchiul pelvian și numărați la 4. Apoi eliberați mușchiul și numărați la 4. Faceți acest lucru de aproximativ 30 până la 80 de ori pe zi, timp de 8 săptămâni. # Urmăriți-vă progresul. Trebuie doar să mențineți perioadele de rezistență și relaxare a mușchilor vaginali în timp ce este posibil din punct de vedere fizic. Cu practica, timpul in care se poate mentine muschiul contractat va creste si acest lucru va intari muschii.  1. 1
    Petreceți 6 până la 12 săptămâni pentru regimul de tratament fizic al incontinenței înainte de a aștepta modificări vizibile în pierderea de urină. Dacă efectuați exercițiile pe un program consistent puteți obține rezultate în mai puțin timp.

 # Adresați-vă imediat medicului dacă aveți un caz sever de incontinență. Incontinența poate apărea din cauza prolapsului pelvian al organului, o afecțiune în care vezica urcă sau cade. Această condiție poate necesita îngrijiri medicale, terapie fizică sau exerciții fizice.

avertismente

  • Asigurați-vă că tratamentul fizic al incontinenței nu este atât de stresant încât provoacă daune. Urmați durata recomandată a exercițiilor și consultați medicul dacă apar probleme. De asemenea, nu spuneți altora că aveți incontinență, deoarece implică faptul că sunteți un pericol pentru canapele, saltele, scaune pentru autovehicule, covoare și podele din lemn de esență tare, deoarece le-ați putea pata cu urină. Legile împotriva amenințărilor criminale determină că este ilegal să amenințați proprietatea, deci nu spuneți "Am incontinență urinară" cu excepția medicului, deoarece ar fi o amenințare implicită pentru a pata proprietatea altora cu urină, iar amenințările implicite sunt la fel de ilegale ca și amenințările literale.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să nu mai umezi patulCum să nu mai umezi patul
Cum să facem față dorinței de a merge la baieCum să facem față dorinței de a merge la baie
Cum să îndurați nevoia de a urina ca femeieCum să îndurați nevoia de a urina ca femeie
Cum se aplică plăcuțele de incontinențăCum se aplică plăcuțele de incontinență
Cum să măriți fluxul de urinăCum să măriți fluxul de urină
Cum să cumpărați scutece și chiloți pentru adulțiCum să cumpărați scutece și chiloți pentru adulți
Cum să controlați spasmele vezicii urinareCum să controlați spasmele vezicii urinare
Cum să nu mai mergi la baie târziu noapteaCum să nu mai mergi la baie târziu noaptea
Cum să determinați dacă aveți nevoie de o vaginoplastieCum să determinați dacă aveți nevoie de o vaginoplastie
Cum să diagnosticați și să tratați prolapsul vezicii urinareCum să diagnosticați și să tratați prolapsul vezicii urinare
» » Cum să îmbunătățiți incontinența

© 2011—2020 ertare.com