Cum să îmbunătățiți dieta

Acestea sunt doar câteva sugestii care pot fi implementate rapid și ușor în viața de zi cu zi, și că este ceva bun- deoarece metodele moderne de dieta și exercițiile fizice sunt sugerate pentru a schimba stilul de viață, nu sunt pe termen scurt „moft diete“ pentru a inversa un comportament proasta alimentatie

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 1
1
Controlează-ți mediul Îngrijorările datorate greutății, mai mult decât orice, se datorează unui ritm natural care a fost întrerupt în viața dvs. (recent sau pentru o lungă perioadă de timp în viața dvs.), ceea ce vă poate duce la lipsa de exerciții. Nu există substitut pentru activitatea fizică. Încercați să faceți cel puțin o oră în fiecare săptămână.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 2
  2
  Uită-te la dieta ta aditiv. Aceasta este, de unde începeți cu cele mai importante și adăugați lucrurile pe care le doriți. Cei mai mulți oameni fac acest lucru intuitiv, asigurându-vă că mănâncă cel puțin un produs alimentar cu "proteine" în fiecare zi. Elementele esențiale în care credeți că se numesc proteine, fie că este vorba despre o proteină completă de carne / pește, lapte sau ouă, sau o "proteină aproape completă" de soia, quinoa, amarant etc. Cel mai probabil, ai nevoie doar de una din acestea în fiecare zi. Restul, boabele și leguminoasele, legumele, fructele, calciul, legumele, omega 3 completează cu ușurință imaginea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 3
  3
  Mănâncă puțin. Bucurați-vă mai des de cantități mai mici, nu există reguli privind numărul de mese pe care le aveți într-o zi. Multe culturi o fac (de exemplu, în Spania, au ceea ce ei numesc "tapas" și este foarte comun să aibă mai mult de șase mese). Încercați să mâncați cel puțin o salată pe zi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 4
  4
  Beți băuturi carbogazoase cu 0 calorii. Salvați băuturi răcoritoare pentru ocazii extraordinare sau când aveți nevoie de energie în mod special (nu doar "ceva dulce").
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 5
  5


  Luați suc de fructe în loc de băuturi zaharoase. Limitați cantitatea de băuturi răcoritoare zaharoase din dieta dvs. consumând suc de fructe.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 6
  6
  Bucătărie. Gătitul la domiciliu vă oferă intimitate cu mesele pe care le consumați, împreună cu înțelegerea a ceea ce adăugați la corpul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 7
  7
  Suplimentează-ți dieta cu semințe de in. Insectele din seminte de in mai sunt mai bune decat uleiul de seminte de in (in plus fata de faptul ca sunt mai ieftine), care este foarte bun pentru salate, dar are o aroma ciudata atunci cand se gateste cu el. Unii oameni sugerează ruperea semințelor de in. Sunt bune cu salate, cereale și câteva sosuri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 8
  8
  Utilizați uleiuri sănătoase Dacă înlocuiți câteva dintre uleiurile care au un gust bun pentru cei sănătoși și nu alegeți în mod special pe cei care au gust, cel mai rău lucru care se va întâmpla este că veți gusta celelalte ingrediente din alimentele dumneavoastră. Majoritatea oamenilor din lumea occidentală au probleme în încercarea de a obține o cantitate suficientă de omega 3 (conform cercetărilor extinse, chiar și guvernul canadian publică recent oficial aceste datorii ca vitale pentru o nutriție adecvată). Deși omega 6 este, de asemenea, sănătos, omega 3 este, probabil, cel care trebuie suplimentat în dieta ta. cânepă unt (ulei de cânepă) are nu numai o cantitate sanatoasa de omega 3 si omega 6, în proporții adecvate, dar spre deosebire de ulei de in, dă gust puțin atunci când sunt utilizate pentru gătit, singurul său dezavantaj (în afară de cost / disponibilitate) atunci când este utilizat pentru gătit este că nu poate fi încălzit la temperaturi ridicate și practic trebuie să-l utilizați ca unt este utilizat. Uleiul de avocado este probabil cel mai sanatos ulei de temperaturi ridicate. Uleiul de rapita (ulei de rapiță) și uleiul de măsline sunt uleiuri mai sănătoase decât altele (de exemplu, unt, ulei de arahide, ulei de palmier etc.). temperaturi scăzute / medii cu aromă ușoară, uleiul de măsline are o aromă ușor mai puternică, dar poate fi încălzit la temperaturi foarte ridicate (soiuri comune și rafinate)
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 9
  9
  Mănâncă pește. Dacă nu sunteți vegetarieni. Multe culturi (Spania, Grecia, Japonia) care au acces la animale terestre și marine, în principal crustacee, și sănătatea dietei au atras atenția multor oameni de știință. Acesta este motivul pentru care oamenii vă spun să luați ulei de pește, dar personal prefer să mănânc pește.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea dietei dvs. Pasul 10
  10
  Mănâncă boabe Mai ales dacă sunteți vegetarieni ("aproape complet") mai mult decât brânza. Dacă sunteți vegetarieni și vă îngrijorați de greutatea dvs., este posibil să vă îmbunătățiți. Folosiți iaurtul grecesc în locul iaurtului regulat. Folosiți lapte cu conținut scăzut de grăsimi și lapte degresat în loc de lapte integral. Mananca mai putin lapte in general. Doar în cazul în care, puteți obține o bună parte din proteine ​​din boabe / pseudo-boabe în fiecare zi. Amaranth, quinoa, chia, sunt proteine ​​"aproape complet", în sensul că dacă le combinați cu alte alimente întregi (de exemplu, grâul de pâine), veți obține cel mai probabil o varietate completă de proteine ​​pentru zi. Acestea sunt, de asemenea, bogate în fibre, inclusiv fibre solubile care se extinde atunci când sunt digerate și vă pot ajuta să vă simțiți mult mai ușor satisfăcuți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă mențineți greutatea actualăCum să vă mențineți greutatea actuală
  Cum să rămâi subțireCum să rămâi subțire
  Cum să ascundeți că sunteți pe o dietăCum să ascundeți că sunteți pe o dietă
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum de a accelera pierderea în greutate în mod naturalCum de a accelera pierderea în greutate în mod natural
  Cum să pierzi 5 kg pe săptămânăCum să pierzi 5 kg pe săptămână
  Cum sa slabesti fara dietaCum sa slabesti fara dieta
  Cum să adoptați o dietă intermitentă pe bază de postCum să adoptați o dietă intermitentă pe bază de post
  Cum să pierzi 10 kg în două luniCum să pierzi 10 kg în două luni
  Cum sa pierzi 23 kg de greutateCum sa pierzi 23 kg de greutate
  » » Cum să îmbunătățiți dieta

  © 2011—2020 ertare.com