Cum de a îmbunătăți eficiența visului dvs. de frumusețe

Somnul este esențial pentru a vă menține sănătatea fizică și psihică. Aici veți găsi câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să aveți restul de care aveți nevoie.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de veghe în timpul somnului
1
Ascultați zgomotele albe sau CD-urile de relaxare. Unii oameni găsesc sunetul de zgomot alb sau sunetele naturii, cum ar fi oceanul sau pădurea, foarte relaxant să doarmă. Sunetele te vor relaxa.
 • Evitați asculta muzica tare sau moale, care conține versuri sau pe cineva să cânte, deoarece acest lucru va menține creierul activ și vă va împiedica să adormi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru bebeluși
  2
  Evitați să mâncați chiar înainte de somn, în special boabe și zaharuri. Aceasta va crește nivelul de zahăr din sânge și va inhiba somnul. Atunci când zahărul din sânge ajunge prea scăzut (hipoglicemie), vă puteți trezi și nu veți putea să adormiți din nou.
 • Gustările nu numai că măresc glicemia și inhibă somnul, dar și mențineți sistemul digestiv activ. Având un stomac plin înainte de somn face ca sistemul digestiv să lucreze mai mult, ceea ce vă va împiedica să adormiți cu ușurință.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru bebeluși
  3
  Așteptați într-un întuneric complet sau cât de întunecați puteți. Cea mai mică cantitate de lumină din cameră poate întrerupe ritmul tău circadian și producția de glande pineale de melatonină și serotonină. Ar trebui să existe cât mai puțină lumină pe drumul spre baie dacă te ridici noaptea. Indiferent ce faceți, opriți lumina atunci când ajungeți la baie noaptea. De îndată ce vă aprindeți, veți întrerupe, pentru restul nopții, producerea de melatonină, care este o substanță importantă pentru menținerea somnului profund.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru bebeluși
  4
  Nu vă relaxați în fața televizorului înainte de a merge la culcare. Mai bine încă, să ia camera de televiziune sau casa completo- este foarte stimulator pentru creier și să luați mai mult pentru a adormi. În plus, funcția glandei pineale este, de asemenea, întreruptă din același motiv ca în etapa anterioară.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus a bebelușului
  5
  Utilizați șosete pentru a dormi. Pentru că au cea mai slabă circulație, picioarele tind să se simtă rece înainte de restul corpului. Un studiu a arătat că acest lucru reduce trezirea nocturnă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru frumusețe
  6
  Citiți o carte plăcută și liniștită, pe care ați citit-o mai devreme. Citirea cărții vă va ajuta să lăsați-o la o parte, știind ce se va întâmpla în continuare. Acest lucru va da mai mult timp la culcare. Nu citiți nimic stimulativ, ca un roman mister sau suspans, deoarece acest lucru va avea efectul opus. De asemenea, dacă vă bucurați cu adevărat de o carte interesantă, ați putea sfârși citirea orelor, în loc să dormiți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă somnul de frumusețe Pasul 7
  7
  Evitați utilizarea alarmei foarte zgomotoase. Este foarte stresant ca organismul să se trezească brusc. Dacă vă odihniți destul de regulat, alarmele nu ar trebui să fie necesare. Dacă este foarte necesar să utilizați unul, folosiți unul din lumină, în loc de unul zgomotos.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus a bebelușului
  8
  Utilizați un jurnal Dacă ai tendința de a dormi cu o minte foarte rapidă, te-ar putea ajuta să ții un jurnal, unde îți poți scrie gândurile înainte de a dormi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus a bebelușului
  9
  Du-te la culcare cât mai curând posibil. Sistemele noastre, în special adrenale, fac cele mai multe dintre munca lor de recuperare sau de reîncărcare în timpul orelor de 23 și 1 a.m. In plus, vezicii biliare arunca toxinele in aceasta perioada. Dacă stai treaz, toxinele inapoi in ficat, în cazul în care acestea sunt trimise pe tot corpul și pot provoca modificări după sănătatea dumneavoastră. Înainte de utilizarea energiei electrice, oamenii mergeau la culcare la culcare un pic după apusul soarelui, ca majoritatea animalelor fac, și modul în care natura intenționat oamenii fac bine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de somn de frumusețe Pasul 10
  10
  Verificați camera pentru câmpuri electromagnetice (EMF). Acest lucru poate întrerupe glanda pineală și producția de melatonină și serotonină, pot exista chiar și alte efecte negative. Un medic recomandă întreruperea electricității în casă, înainte de a merge la culcare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru frumusețe
  11
  Păstrați temperatura camerei mai mică de 21 grade C Mulți oameni își păstrează casele, în special camerele de la etajul doi, foarte calde.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru frumusețe Pasul 12
  12
  Mananca un aliment bogat in proteine, cu cateva ore inainte de somn, acest lucru poate furniza L-triptofanul necesar pentru a produce melatonina si serotonina. De asemenea, mâncați o bucată mică de fructe, acest lucru va ajuta triptofanul să traverseze bariera de sânge în creier.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus a bebelușului
  13
  Reduceți sau evitați toate medicamentele cât mai mult posibil. Multe medicamente, atât pe bază de prescripție medicală, cât și pe tejghea, pot avea efecte asupra somnului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă somnul de frumusețe Pasul 14
  14
  Evitați cofeina Un studiu recent a arătat că, în anumite persoane, cofeina nu este metabolizată în mod eficient și, prin urmare, își poate simți efectele după consumarea acesteia. Apoi, o ceașcă de cafea la prânz (inclusiv ceaiul) poate împiedica anumite persoane să adoarmă noaptea. De asemenea, trebuie să se considere că anumite medicamente, în special pilulele de dietă, conțin cafeină.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru frumusețe Pasul 15


  15
  Evitați alcoolul. Chiar și atunci când alcoolul face ca unii oameni să se simtă somnoleni, efectul durează puțin și se vor trezi câteva ore mai târziu în imposibilitatea de a se întoarce la culcare. Alcoolul vă va împiedica să atingeți niveluri mai profunde de somn, în cazul în care organismul face cea mai mare parte a recuperării sale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru bebeluși
  16
  Rămâneți sănătos Supraponderiul (sau subponderiul) poate crește riscul de apnee, ceea ce vă va împiedica să vă odihniți bine noaptea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de somn în frumusețe Pasul 17
  17
  Evitați alimentele pe care le puteți fi sensibile. Acest lucru poate fi valabil pentru produsele fabricate din lapte și grâu, deoarece acestea pot avea un efect asupra somnului, cum ar fi apneea, congestia excesivă, problemele gastro-intestinale, gazele și altele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de somn în frumusețe Pasul 18
  18
  Nu beți lichide cu 2 ore înainte de culcare. Acest lucru va reduce șansele de a se ridica noaptea la baie.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă somnul de frumusețe Pasul 19
  19
  Luați o baie fierbinte, duș sau o baie de saună înainte de a merge la culcare. Atunci când temperatura corpului crește în după-amiaza, va scădea la culcare, facilitând somnul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru frumusețe Pas 20
  20
  Evitați să vedeți un ceas. Vizionarea constantă a unui ceas va crește numai griji.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă ritmul de somn Pas 21
  21
  Ține-ți patul doar să doarmă. Dacă sunteți obișnuiți să vă uitați la televizor sau să faceți o muncă în pat, va fi mai greu să vă relaxați și să credeți că patul este un loc de dormit.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus pentru frumusețe Pasul 22
  22
  Luați o revizuire a glandelor suprarenale de un bun medic naturopathic. Mai multi oameni de stiinta au descoperit ca suferinta de insomnie poate fi cauzata de stresul glandelor suprarenale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă somnul de frumusețe Pasul 23
  23
  Dacă treceți prin menopauză sau premenopauză, vă recomand să obțineți o recenzie de către un bun medic naturopathic. Modificările hormonale în acest stadiu pot cauza probleme dacă nu sunt asistate corespunzător.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus a bebelușului
  24
  Nu schimbați programul de dormit. Ar trebui să dormi și să te trezești întotdeauna în același timp în fiecare zi, chiar și în weekend. Acest lucru vă va ajuta corpul să se obișnuiască cu un anumit timp și ritm și va fi mai ușor să adormiți și să vă treziți dimineața.
 • Somnul târziu, chiar și în weekend, nu este sănătos pentru organism, deoarece veți avea mai multe dificultăți de a adormi în acea noapte. Corpul tău va fi deja restul de care ai nevoie și vei refuza să te întorci la culcare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă ritmul de somn Pas 25
  25
  Exercițiu în mod regulat. Exercitarea 30 de minute în fiecare zi vă va ajuta să adormiți. Cu toate acestea, nu este recomandabil să vă exercitați cu puțin timp înainte de a merge la culcare, deoarece acest lucru vă poate face să vă treziti. Studiile arată că se recomandă exercitarea dimineața.
 • Dacă nu puteți exercita treizeci de minute la un moment dat, împărțiți exercițiul în trei secțiuni. Exercițiu timp de zece minute dimineața, zece minute după-amiaza și zece minute în seara.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă starea de repaus a bebelușului
  26
  Stabiliți o rutină înainte de a merge la culcare. Aceasta poate include meditație, respirație profundă, folosind aromoterapie sau uleiuri de relaxare, sau convinge partenerul dvs. pentru a vă oferi un masaj. Cheia este să găsești ceva care te face să te simți relaxat și să o repet în fiecare noapte pentru a te ajuta să de-stress evenimentele zilei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă somnul de frumusețe Pasul 27
  27
  Du-te la baie chiar înainte de a merge la culcare. Acest lucru va reduce șansele de a se ridica noaptea la baie.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă ritmul de somn Pas 28
  28
  Utilizați o mască de dormit pentru a bloca luminile din exterior. După cum am menționat mai devreme, este foarte important să dormim într-un întuneric complet sau aproape complet. Nu este întotdeauna posibil să se blocheze fiecare rază de lumină care intră în dormitor, dacă aveți perdele sau jaluzele, în special în cazul în care locuiți într-o zonă urbană (sau în cazul în care partenerul tau are diferite de ale dvs. ore), în aceste cazuri, o masca va ajuta la blocarea luminii rămase .
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă ritmul de somn Pasul 29
  29
  Lăsați munca deoparte cu cel puțin o oră înainte de a merge la culcare (preferabil dacă este de două ore sau mai mult). Acest lucru vă va oferi minții timp pentru de-stres și puteți merge la culcare senzație de calm și nu anxietate cu privire la lucrul în curs de mâine.
 • Încercați să vă finalizați lucrul înainte de culcare, folosiți timpul cu înțelepciune. Evitați să stați târziu pentru a termina orice lucrare și dacă nu studiați niciodată nu încercați să o faceți în ultimul moment. Având un program fiabil și folosindu-vă cu înțelepciune timpul vă va ajuta să vă îmbunătățiți somnul și să vă asigurați că vă terminați munca.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa obosesti sa dormiCum sa obosesti sa dormi
  Cum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somnCum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somn
  Cum să dormi bine în timpul sarciniiCum să dormi bine în timpul sarcinii
  Cum să dormi bine noapteaCum să dormi bine noaptea
  Cum să dorm cu cineva care știeCum să dorm cu cineva care știe
  Cum să dormi cu mult zgomotCum să dormi cu mult zgomot
  Cum să dormi când ești îngrijoratCum să dormi când ești îngrijorat
  Cum să dormi în timpul zileiCum să dormi în timpul zilei
  Cum să dormi în timpul sarciniiCum să dormi în timpul sarcinii
  Cum să dormi într-un avion sau trenCum să dormi într-un avion sau tren
  » » Cum de a îmbunătăți eficiența visului dvs. de frumusețe

  © 2011—2020 ertare.com