Cum să îmbunătățiți coordonarea dintre ochi și mâini

Dacă doriți să învățați să vă îmbunătățiți coordonarea între ochi și mâini, veți aprinde o abilitate precisă care se dezvoltă la scurt timp după naștere. Este o sarcină importantă indiferent de vârstă. Copiii sunt învățați cum să îmbunătățească coordonarea ochilor mâini la 4 luni explorând jucăriile și jocurile. Practica aceasta abilitate nu numai că ne ajută cu sarcinile zilnice sau un sport atletic mai specific în care încercați să îmbunătățiri, dar poate încetini, de asemenea, procesul de îmbătrânire.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor oculare Pasul 1
1
Culori. Luați niște cărți și culori de colorat și colorați-o. Este o modalitate creativă de a vă controla mâinile și degetele, astfel încât să facă ceea ce vă coordonează mâinile astfel încât să picteze în limitele desenului.
 • Utilizați marcatori sau creioane colorate. În locul colorării unei cărți, obțineți o carte de schiță și colorați propriile desene.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor de ochi Pasul 2
  2
  Redați jocuri video sau jocuri online. Jocurile video necesită abilități pentru a îndeplini sarcinile dorite de a juca, folosind abilitățile motorii cu percepția vizuală. Joacă un joc care necesită precizie în timp, o atingere sensibilă și detalii și veți vedea cum se îmbunătățește coordonarea mâinii-ochi. Redarea jocurilor video poate chiar ajuta chirurgii să își perfecționeze abilitățile în sala de operații.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor oculare Pasul 3
  3
  Alăturați-vă pieselor unui puzzle. Acest lucru necesită colectarea de piese specifice pentru a analiza care dintre ele sunt legate, utilizate și îmbunătățind atât coordonatele mâinii de ochi, cât și abilitățile de raționament. Un puzzle care reprezintă o provocare mai mare este puzzle-ul 3D.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor oculare Pasul 4
  4
  Practicați-vă cu o bâtă de baseball. A fi capabil să lovească mingea necesită o îndemânare pentru ochi. Aruncând și prinde mingea are același efect. Dacă știți cum să îmbunătățiți coordonarea ochiului manual, puteți fi mai bine în sportul pe care l-ați ales.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor oculare Pasul 5


  5
  Practicați un sport care implică o rachetă, fie că este vorba de ping pong, tenis sau badminton. Conceptul de lovire a unei mingi cu racheta este același ca și cu o lilieci, cu excepția faptului că trebuie să țineți cont și de mișcarea adversarului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor oculare Pasul 6
  6
  Box. Dacă vă este frică că adversarul dvs. vă va lovi, deși aceasta este o motivație bună pentru a obține coordonarea mâinii-ochi, utilizați saci de box care se mișcă în schimb. Încercarea de a lovi o pungă în mișcare vă va îmbunătăți coordonarea între mâini și ochi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea coordonării mâinilor oculare Pasul 7
  7
  Construiți ceva sau faceți meșteșuguri. Utilizați bastoane, blocuri sau scobitori pentru a construi un model. Încercați obiecte de artizanat, cum ar fi croșetat, dantelă, sau orice set de ambarcațiuni puteți găsi în magazin. Model lut sau încercați să faceți ceramică.
 • sfaturi

  • Colorarea nu numai că vă învață cum să îmbunătățiți coordonarea ochilor-mâini, dar, de asemenea, vă ajută să eliberați stresul.
  • Participarea la orice tip de sport va contribui la imbunatatirea abilitatilor tale.

  avertismente

  • Consultați medicul dumneavoastră dacă aveți probleme de vedere sau de mișcare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Cărți de colorat sau cărți de desen
  • Instrumente de colorat sau de scris
  • Echipament pentru jocuri sau sport
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să tăiați un pachet de cărți cu o singură mânăCum să tăiați un pachet de cărți cu o singură mână
  Cum să elaboreze Hello KittyCum să elaboreze Hello Kitty
  Cum să atragă Sonic ariciulCum să atragă Sonic ariciul
  Cum să atragă cu creioaneCum să atragă cu creioane
  Cum de a desena numere într-un balonCum de a desena numere într-un balon
  Cum să atragă oameni realiCum să atragă oameni reali
  Cum de a desena un LamborghiniCum de a desena un Lamborghini
  Cum de a desena un cal simpluCum de a desena un cal simplu
  Cum de a desena un iepureCum de a desena un iepure
  Cum să atragă o inimăCum să atragă o inimă
  » » Cum să îmbunătățiți coordonarea dintre ochi și mâini

  © 2011—2020 ertare.com