Cum să îmbunătățiți circulația sângelui

Sunteți frecvent victimă a durerii toracice, a scurgerii respirației sau a durerilor de cap? Ați considerat că aveți riscul de a suferi un atac de cord? Urmați aceste sfaturi pentru a îmbunătăți circulația sângelui în întregul corp și pentru a reduce riscul unui atac de cord.

pași

Metoda 1
Creșteți activitatea fizică

Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 1
1
Mergeți în mod regulat. A lua plimbări după o masă ajută la îmbunătățirea circulației și ajută sistemul dvs. digestiv să-și îndeplinească activitatea. Este recomandabil să mergeți cel puțin 30 de minute pe zi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 2
  2
  Exercițiu ori de câte ori puteți. Orice vă ajută starea fizică ar trebui să vă stimuleze circulația. Când vă exerciți, încercați să faceți ambele:
 • Antrenament cardio Înot, ciclism, alergare, sport, etc. Activitatea aerobă îmbunătățește vasele de sânge și inima.
 • Forță de antrenament Antrenamentul exterior (greutăți de ridicare) ajută la construirea musculaturii, ceea ce sporește eficacitatea cardiovasculară și circulația limfatică
 • În fiecare oră, întindeți și încercați să faceți exerciții mici de 3-5 minute. Acest lucru este deosebit de util pentru persoanele care petrec toată ziua la birou și rareori au șansa de a merge. Încercați să faceți cercuri cu brațele, să atingeți vârfurile picioarelor, să faceți lovituri sau să faceți salturi mici (suficient pentru a vă accelera inima).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 3
  3
  Luați un masaj Masaje precum exercițiul fizic sporesc circulația sângelui prin stimularea fluxului sanguin în țesutul moale. Multe studii menționează eficiența masajului în stimularea vindecării.
 • Citiți articolul despre cum să vă exercitați în timp ce stați la un birou. Acest lucru ar trebui să vă îmbunătățească circulația, dacă nu aveți timp să vă exercitați în mod corespunzător.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 4
  4
  Ridicați picioarele. Ridicarea picioarelor este o modalitate bună de a crește circulația și relaxați-vă în același timp. De asemenea, reduce șansele de a avea vene varicoase. Care sunt cauzate de hipertensiune arterială sau de perioade lungi de timp.
 • Metoda 2
  Schimbări în stilul tău de viață

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 5
  1
  Consumați alimente sănătoase și evitați alimentele nesănătoase. Consumați fructe, legume, cereale integrale, proteine ​​slabe și grăsimi sănătoase (puteți găsi în pește, ulei de măsline, nuci și semințe). Stai departe de alimentele procesate, alimentele cu multă sare sau zahăr și alimentele cu grăsime nesănătoasă (saturate în grăsimi trans).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 6
  2


  Luați în mod corespunzător. Beți suficientă apă în timpul zilei, astfel încât organele dvs. să nu trebuiască să lupte pentru a produce suficientă energie pentru a-și îndeplini funcțiile zilnice. Nu ar trebui să beți litri după litri de apă pe zi, dar ar trebui să beți apă când vă simțiți însetat. Încercați să beți apă caldă, deoarece apa rece tinde să vă închideți venele.
 • Reduceți aportul de cafeină Dacă nu puteți trăi fără ea, cel puțin reduceți suma pe care o luați. De exemplu, dacă consumați două cești de cafea dimineața, luați doar una. Sau, dacă ați cumpărat cafeaua într-o cafenea, încercați să cumpere decafeinizata sau adăugați mai puțin de cafea pentru ceasca ta.
 • Eliminați băuturile alcoolice, precum și alte băuturi zaharoase din dieta dumneavoastră. Sodele și băuturile cu mult zahăr nu îmbunătățesc circulația și vă pot deteriora sănătatea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 7
  3
  Încercați să luați dușuri fierbinți sau faceți un tratament termic. Luați dușuri fierbinți (cu sau fără săruri Epsom, care sunt săruri minerale) și încercați să vă relaxați timp de 20 până la 30 de minute. Sticle umplute cu apă fierbinte, să le acopere cu ceva pentru a preveni arsurile, dacă este necesar, și apoi puneți-le pe sfaturi pentru a crește fluxul de sânge.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 8
  4
  Opriți fumatul, dacă o puteți face. Nu numai că vă dăunează sănătății, ci afectează și circulația. Utilizarea nicotinei este una din principalele cauze ale problemelor de circulație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 9
  5
  Căutați modalități sănătoase de eliberare a stresului. În timp, stresul are un efect negativ asupra circulației. Găsiți modalități sănătoase de a elibera stresul, cum ar fi exercițiile fizice, tehnicile de meditație, psihoterapia, printre altele.
 • Metoda 3
  Când trebuie să vizitați medicul

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 10
  1
  Recunoașteți când vă aflați în condiții proaste. Trebuie să puteți detecta când corpul dumneavoastră are dificultăți de pompare a sângelui. Unele semne de circulație proastă sunt:
  • furnicături în picioare și mâini
  • la extremitățile reci (degetele și degetele de la picioare)
  • piele albastră
  • rănile se vindecă încet
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea circulației sanguine Pasul 11
  2
  Discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilitatea creșterii circulației prin supliment. Medicul dvs. vă poate prescrie sau vă poate spune câteva suplimente care, în doze sănătoase, vă pot îmbunătăți circulația.
 • Unele studii sugereaza ca o combinatie de suplimente, cum ar fi ceaiul verde, extracte de goji, Lactobacillus fermentum, acid elagic și alte vitamine disponibile peste tejghea, ajuta la creșterea nivelurilor globale de celule stem hematopoietice.
 • avertismente

  • Nu exagerați atunci când efectuați salturi, dacă faceți prea multe, vă puteți lăsa respirația să nu mai fie controlată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă diversificați rutinele de antrenamentCum să vă diversificați rutinele de antrenament
  Cum să exerciți întregul corp cu un scaunCum să exerciți întregul corp cu un scaun
  Cum să-ți exersezi corpulCum să-ți exersezi corpul
  Cum să te antrenezi la intervaleCum să te antrenezi la intervale
  Cum sa te incalzi pentru a face exercitii cu greutatiCum sa te incalzi pentru a face exercitii cu greutati
  Cum să vă îmbunătățiți starea fizicăCum să vă îmbunătățiți starea fizică
  Cum de a scuti un picior amortitCum de a scuti un picior amortit
  Cum să crească fluxul sanguin către creierCum să crească fluxul sanguin către creier
  Cum sa slabiti rapid prin exercitii fiziceCum sa slabiti rapid prin exercitii fizice
  Cum să eliminați crampeleCum să eliminați crampele
  » » Cum să îmbunătățiți circulația sângelui

  © 2011—2020 ertare.com