Cum puteți îmbunătăți performanța utilizând NLP

Toată lumea dorește să-și îmbunătățească performanța, fie la locul de muncă, fie pe terenul de fotbal, fie chiar acasă. Cu ajutorul lui Andy Austin, expert în NLP (programare neurolingvistică), acest articol vă va sfătui cum să utilizați NLP pentru a schimba modul în care vă gândiți la voi înșivă și cum să efectuați în anumite situații. Puteți citi, de asemenea, câțiva pași care vă vor ajuta să fiți cei mai buni.

conținut

pași

Imagine intitulată Întrebări privind întrebările la întrebări Pasul 5
1
Utilizați cercul de excelență. Imaginați-vă un cerc invizibil pe teren. Imaginați-vă că este de un metru în diametru și că este la jumătate de metru în fața ta, suficient de mare pentru a intra în el.
 • Puteți desena cercul cu cretă pe podea sau trageți cercul pe o bucată de hârtie. Aceasta este o idee bună dacă sunteți începător al acestei tehnici mentale.
 • Imaginea intitulată Întrebări privind întrebările la întrebări Pasul 6
  2
  Afișare. Introduceți cercul și imaginați-vă că sunteți minunați în ceea ce doriți să faceți. De exemplu, dacă sunteți jucător de golf și doriți să aveți o împușcătură perfectă, imaginați-vă că sunteți deja persoana respectivă. Vizualizați-vă că faceți asta. Cum ai opri? Cum te vezi? Ce ai purtat? Umpleți corpul cu sentimentele pozitive ale încrederii dvs. în îndeplinirea sarcinii. Imaginați-vă că reușiți să executați această sarcină și să vă vizualizați în timp ce faceți acest lucru, ca și cum v-ați vedea într-un film.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți performanța prin NLP Pasul 3
  3
  Imaginați-vă pentru moment în pantofii altcuiva. În imaginația ta te poți vizualiza în pantofii unei persoane pe care o admiri, pentru a atinge starea în care vrei să fii. De exemplu, imaginați-vă că sunteți Tiger Woods și creați o reprezentare a acelei persoane în mintea voastră. Această persoană poate face foarte bine ceea ce doriți să obțineți.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți performanța prin NLP Pasul 4
  4
  Trebuie să știți că creierul nu poate face diferența între o poveste reală și o poveste imaginară sau povestea altora. Tot ce trebuie să faceți este să surprindeți emoția sentimentului de excelență, folosind un model de persoană sau scenă care funcționează pentru dvs. Duceți-vă că nimeni nu va ști!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți performanța prin NLP Pasul 5
  5
  Capturați momentul. Să presupunem statul puternic pe care l-ați creat în cerc. Introduceți cercul de excelență. Acum gândiți-vă la voi, imaginați-vă că intri în acea persoană, în acea stare, în acea experiență completă.
 • Image cu titlul Analiza literaturii într-un eseu Pas 11
  6
  Corectați această experiență ca pe un instrument pe care îl puteți utiliza atunci când aveți nevoie de ea. Cu alte cuvinte, descoperiți cum să obțineți această stare după voință, practicând de multe ori. Apoi, asociați-o cu o conexiune fizică sau mentală sau pur și simplu amintiți-vă să o utilizați atunci când aveți nevoie de ea. Puteți face acest lucru lovind degetele, ținându-vă brațele într-un anumit fel sau orice conexiune fizică pe care o puteți repeta cu ușurință și cu precizie. Repetați această tehnică cu mai multe experiențe pentru a crește puterea cercului de excelență. Utilizați această metodă când trebuie să vă măriți performanța.
 • sfaturi

  • NLP înseamnă programare neurolingvistică. Puteți găsi mai multe informații în link-ul Wikipedia: Programarea neurologică.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o sferă în SketchUpCum se face o sferă în SketchUp
  Cum se introduce un număr într-un cerc în Microsoft WordCum se introduce un număr într-un cerc în Microsoft Word
  Cum de a desena SharinganCum de a desena Sharingan
  Cum să atragă labirinturiCum să atragă labirinturi
  Cum să atragă clovniCum să atragă clovni
  Cum de a desena o ancoraCum de a desena o ancora
  Cum de a desena un om de zăpadăCum de a desena un om de zăpadă
  Cum să atragă o pui de desene animateCum să atragă o pui de desene animate
  Cum de a desena un cap de dragonCum de a desena un cap de dragon
  Cum de a desena un craniuCum de a desena un craniu
  » » Cum puteți îmbunătăți performanța utilizând NLP

  © 2011—2020 ertare.com