Cum să meditezi mai bine

Meditează să fie "aici" sau în "momentul prezent ". Este foarte util în viața de zi cu zi. Meditația este o practică de a dobândi un nivel ridicat de conștiință, de eliberare sau de iluminare. În prezent, oamenii practică meditația pentru a se relaxa, a reduce stresul și tensiunea și pentru a crește concentrația.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea meditației dvs. Pasul 1
1
Stați confortabil. Dacă stați pe un scaun, apăsați-vă spatele pe spatele scaunului, sprijiniți picioarele pe podea (nu vă sprijiniți pe picioare direct pe podea, folosiți un tip de covor sau o cârpă sub picioare) este foarte important. contactul direct al picioarelor cu podeaua cauzează pierderea de energie).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea meditației dvs. Pasul 2
  2
  Dacă stați cu picioarele încrucișate, asigurați-vă că vă aflați într-o poziție confortabilă. Umerii trebuie să se întoarcă, spatele să se îndrepte, iar capul și gâtul să rămână drepți. Mâinile trebuie să fie de preferință undeva în poală, palmele în sus sau într-o altă poziție confortabilă. Încercați să nu stresați sau să stoarceți nici o parte a corpului - relaxați-vă complet.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea meditației dvs. Pasul 3
  3
  Respira. Luați o respirație profundă, inspirându-vă prin nas și gură. Simțiți aerul care intră în corpul vostru. Concentrați-vă astfel încât respirația dvs. să ajungă adânc în corpul vostru, de la gură și nas, unde ați inhalat până la partea inferioară a stomacului și apoi prin gât atunci când împingeți aerul. Asigurați-vă că vă simțiți calm și confortabil în timp ce o faceți. Concepeți-vă încet respirația, faceți-vă timpul și creați-vă propriul ritm, numărând de la unu la zece, apoi începeți din nou. Încă concentrarea și să păstreze postura dumneavoastră. (Tehnica de respiratie ar trebui să se facă strict sub supravegherea unui profesor. Anumite modele de respirație pot fi periculoase. Conform Pranayama (un exercițiu de control al respirației) o persoană trebuie să practice de zi cu zi În caz contrar, veți avea probleme, aceasta este o notă foarte serioasă) ca referință avem vorbirea despre Swami Vivekananda despre Pranayama.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea meditației dvs. Pasul 4


  4
  Încercați o tehnică de meditație - imaginați-vă o lumină relaxantă a iubirii și a protecției care vă înconjoară, încercând să vă conectați cu interiorul, căutând ceea ce vă place cel mai mult, sau doar șederea și relaxarea. Găsiți tehnica cea mai potrivită pentru dvs. și continuați să o utilizați. Încercați să vă concentrați astfel timp de 20 de minute și continuați să practici zilnic.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea meditației dvs. Pasul 5
  5
  Respectați-vă gândurile, multe gânduri vor apărea în mintea voastră, nu încercați să le plăceți, "vizionați-le doar".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea meditației dvs. Pasul 6
  6
  Mantra pentru meditație Mantra se repetă mereu în minte în mod conștient, iar acest proces diminuează gândurile și vă ajută să ajungeți la o minte neutră. Există multe mantre (este, de asemenea, recomandat să o faceți sub supravegherea unui profesor sau a unui guru de meditație).
 • sfaturi

  • Muzică: căutați o muzică relaxantă sau dacă nu preferați nici una. Experimentați cu diferite tipuri pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Dacă ați încercat totul și se pare că încă mai reușesc să ajungă la starea de meditatie, pot exista două motive pentru acest lucru să se întâmple:
  • În primul rând, așteptările dvs. pot fi interferente. S-ar putea să așteptați să vedeți ceva când veți avea mai mult succes dacă ați folosit alte simțuri: ascultare, simțire, degustare sau miros.
  • În al doilea rând, a fi de răbdare și de a practica sunt importante. Revedeți că meditația este o disciplină pe termen lung care vă va aduce beneficii neprețuite pentru cei care perseverează.
 • Încercați aromaterapia. Deschideți fereastra în timp ce ardeți tămâie sau lumânări în interior pentru a evacua orice fum toxic.
 • Experimentați-o după ce ați practicat yoga.
 • Încearcă să freci niște ulei parfumat pe mâini sau pe gât. Mirosul te va relaxa și te va ajuta să rămâi concentrat.
 • Căutați meditație cu cineva care vă place sau cu un grup de prieteni. Energia combinată vă va ajuta să ajungeți la o stare de meditație mai profundă.
 • Încearcă să meditezi după o baie fierbinte.
 • Cereți ajutor Dacă întrebi pe Dumnezeu sau pe ghizii tăi spirituali sau pe îngerii Luminii care te ajută să-ți îmbunătățești meditația, vei vedea că în timp vei găsi modalități eficiente de a te concentra și medita mai adânc. Veți fi expert foarte repede.
 • Cu pleoapele închise, întoarceți-vă ochii spre zona în care este situat cel de-al treilea ochi, chiar în mijloc și puțin peste ochii tăi. Păstrați-le astfel într-o poziție confortabilă fără a încerca prea tare: aceasta înseamnă că trebuie să o faceți intermitent și că nu durează mai mult de 12 secunde la un moment dat. Simțiți vibrațiile pleoapelor. Această vibrație vă poate duce automat la o stare diferită.
 • Încearcă să meditezi când vrei să faci sex. (Va fi foarte bun dacă puteți transfera energia sexuală pentru a ajunge la o stare de fericire absolută)
 • Dacă totuși aveți probleme de concentrare, accelerați procesul folosind imaginația. Convingeți-vă că veți vizualiza o imagine, veți avea un gând sau un sentiment ca răspuns la oricare dintre întrebările sau instrucțiunile prezente în scriptul dvs., în contul a trei. Apoi, conta de la unu la trei și vizualiza o figură sau un gând din memoria sau imaginația ta. Continuați acest proces până când alte imagini legate de subiect apar în mod spontan în mintea ta.
 • Nu încercați să meditați cu un stomac gol sau după o masă mare. Puteți fi foarte sensibil la ceva ce ați mâncat sau ați băut.
 • Opt pentru mâncare ușoară, poate jumătate din ceea ce mâncați de obicei. Mananca alimente pe care le stii sunt digerate usor, cum ar fi legumele aburite.
 • Va fi mai ușor să vă concentrați dacă există mai puțină lumină și sunteți mai alert.
 • Evitați să consumați zahăr, inclusiv fructe, dacă sunteți foarte sensibil la zahăr.
 • Feriți-vă de cafeină. Nu lăsa consumatoare dacă știți că suferiți orice simptome de retragere, dar nu exagera consumul lor.
 • Anumite suplimente, ierburi și medicamente, în special cele care afectează starea de spirit, pot cauza dispersie. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vedea dacă există alte alternative similare pe care le recomandați sau dacă puteți să le întrerupeți pentru o perioadă.
 • Evitați consumul de droguri. Chiar dacă este "doar" marijuana "nu foarte des", acest lucru vă împiedică intuiția și vă smulge mintea până la săptămâni după ce ați consumat-o.
 • avertismente

  • Pentru mulți oameni, procesul de meditație nu este ușor și nu se întâmplă în mod natural - va dura ceva timp. Cel mai important lucru este să fii răbdător, să rămâi calm și să fii relaxat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să executați postura pe cap (Yoga)Cum să executați postura pe cap (Yoga)
  Cum se face arcul înapoiCum se face arcul înapoi
  Cum să faci poziția față-la-genunchi în yogaCum să faci poziția față-la-genunchi în yoga
  Cum se face postura scaunului în yogaCum se face postura scaunului în yoga
  Cum sa faci poza leului in yogaCum sa faci poza leului in yoga
  Cum să faci un exercițiu de ședereCum să faci un exercițiu de ședere
  Cum sa faci un flacara inapoiCum sa faci un flacara inapoi
  Cum sa faci un valdezCum sa faci un valdez
  Cum să faci un cadran să cadă în arcCum să faci un cadran să cadă în arc
  Cum se face un cartușCum se face un cartuș
  » » Cum să meditezi mai bine

  © 2011—2020 ertare.com