Cum să îmbunătățiți echilibrul

Pentru a vă îmbunătăți echilibrul, aveți nevoie de timp și de practică. Un control bun al echilibrului vă ajută să preveniți căderile, accidentele și vă va ușura să rămâneți în formă pe tot parcursul vieții. Anumite exerciții și un stil de viață sănătos vă vor ajuta să vă îmbunătățiți echilibrul în timp.

pași

Metoda 1
exercitarea

Imaginea intitulată Îmbunătățirea unui Squat Pasul 3
1
Faceți squaturi. Primul pas pentru îmbunătățirea echilibrului în general este consolidarea mușchilor picioarelor, vițeilor și coapsei. Fă-o prin a face squat săptămânal.
 • Începeți să stați cu șoldurile și genunchii deschisi. Țineți-vă brațele întinse, strângând abdomenul și spatele drept.
 • Flexi-vă genunchii puțin câte puțin până când coapsele sunt paralele cu podeaua. Dacă nu sunteți obișnuiți să faceți squaturi, este posibil să nu le puteți păstra la fel de paralele ca și cum ar trebui să fie. Doar faceți-o cât mai mare posibil.
 • Ridicați lent în timp ce vă contractați fese. Încercați să faceți 3 seturi de 10 repetări, cu un minut de odihnă între fiecare serie.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea balanței Pasul 2
  2
  Încercați un exercițiu de schimbare în greutate. Acesta este un alt exercițiu care se concentrează pe îmbunătățirea echilibrului. Este un exercițiu bun pentru începători dacă tocmai ați început să vă îmbunătățiți echilibrul.
 • Stați cu picioarele separate la nivelul șoldurilor și distribuiți greutatea în mod egal între ambele picioare. Schimbați greutatea dvs. spre dreapta și ridicați piciorul stâng de pe sol. Țineți această poziție cât mai mult posibil, încercând să dureze aproximativ 30 de secunde.
 • Reveniți la poziția inițială și repetați exercițiul cu celălalt picior. Realizați cât mai multe repetări, fără să vă simțiți rău. Odată cu trecerea timpului, puteți crește treptat numărul de repetări.
 • Imaginea intitulată Balanța Pasul 2
  3
  Încercați un exercițiu de echilibru cu un picior. Odată ce vă obișnuiți cu squats și schimbări în greutate, treceți la exerciții mai complexe. Un exercițiu de echilibru cu un picior vă va ajuta să lucrați pentru întărirea corpului inferior și îmbunătățirea echilibrului în general.
 • Se pornește de la aceeași poziție în care face schimburi de greutate, cu picioarele departate la nivelul șoldului, iar greutatea distribuite uniform.
 • Puneți mâinile pe șolduri, ridicați piciorul stâng la o parte și îndoiți-l în genunchi. Țineți această poziție timp de 30 de secunde și apoi reveniți la poziția de pornire.
 • Repetați cu celălalt picior. Faceți cât mai multe repetări, fără să vă simțiți rău și, în timp, creșteți-le.
 • Imaginea intitulată Balanța Pasul 3
  4


  Includeți o gantere în exercițiile dumneavoastră. Adăugați unele aspecte ale antrenamentului de forță la exercițiile dvs., ceea ce va îmbunătăți în continuare echilibrul și cifra. Cu o gantere, aveți opțiunea de a face bucle de bicep.
 • Greutatea dumbellului depinde de starea fizică. Dacă nu sunteți obișnuiți să ridicați greutăți, alegeți una dintre cele între 2,2 și 4,5 kg (5 și 10 lire) la început. Puteți adăuga întotdeauna mai multă greutate cu trecerea timpului dacă simțiți că este foarte simplu.
 • Țineți dumbala cu mâna stângă și țineți palma în sus. Ridică-te cu picioarele separate la nivelul șoldurilor și cu greutatea distribuită. Ridicați piciorul drept și îndoiți-l din genunchi. Țineți această poziție timp de 30 de secunde.
 • Reveniți la poziția de pornire și apoi repetați-o cu cealaltă parte. Măriți numărul de repetări și cantitatea de greutate pe măsură ce vă ajustați.
 • Metoda 2
  Modificați-vă stilul de viață

  Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru prima dvs. clasă de yoga la un studio de yoga Pasul 10
  1
  Înscrieți-vă pentru o clasă Există multe activități care promovează un echilibru bun. Înscrieți-vă într-o clasă de yoga, Pilates sau tai chi pentru a vă îmbunătăți echilibrul.
  • Tai Chi este o formă de formare a mișcărilor care promovează coordonarea, forța și echilibrul. Multe centre de fitness oferă aceste cursuri. Găsiți ceea ce este disponibil în apropierea locației dvs. în paginile galbene, online sau prin afișarea anunțurilor în ziar. Dacă nu oferă aceste clase în apropierea orașul tău, ai putea cumpăra sau închiria un DVD sau găsi videoclipuri YouTube care predau poziții de bază Tai Chi.
  • Yoga și Pilates sunt forme de exerciții care promovează întărirea mușchilor abdomenului prin mișcarea unor poziții diferite. Yoga are un plus de meditație și control asupra minții. În plus față de îmbunătățirea echilibrului, yoga vă ajută să reduceți stresul. Ca și în cazul tai chi, pot exista centre de condiționare care oferă cursuri de yoga și Pilates. Aveți, de asemenea, opțiunea de a cumpăra sau de a închiria un DVD sau de a găsi videoclipuri on-line.
 • Imagine cu denumirea Ridicați piciorul până la capul dvs. Pasul 11
  2
  Formați-vă echilibrul în timpul liber. Formați echilibrul în timp ce efectuați activitățile de rutină. Încercați să stați pe un picior în timp ce vă periați dinții, așteptați autobuzul sau trenul, când vă puneți machiajul sau vă periați părul și în timpul oricărei alte activități.
 • Imaginea intitulată Construiți mușchii umărului Pasul 6
  3
  Fiți mai puternici Soldul dvs. se va îmbunătăți semnificativ dacă vă consolidați glutele, hamstrings și cvadriceps mușchi. Activitățile anaerobe, cum ar fi alergarea și jogging-ul, vă vor ajuta. Ai putea face, de asemenea, un impact de formare greutate scurt, cum ar fi ridicarea de greutati la domiciliu sau de a face push-up-uri, genoflexiuni, abdomene și alte exerciții ușor, care nu are nevoie de echipamente grele.
 • sfaturi

  • Meditează într-un sport care necesită având în echilibru, cum ar fi artele marțiale, călărie, patinaj, yoga, balet, jazz, hip-hop sau fără a fi majoretă.
  • Învață să jonglezi. Acest lucru va îmbunătăți coordonarea între mâini și ochi și vă va îmbunătăți echilibrul în general.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă exercitați partea inferioară a spateluiCum să vă exercitați partea inferioară a spatelui
  Cum să vă exercitați spatele fără greutățiCum să vă exercitați spatele fără greutăți
  Cum să vă exercitați quadriceps fără greutățiCum să vă exercitați quadriceps fără greutăți
  Cum să vă exercitați fesele în timp ce stațiCum să vă exercitați fesele în timp ce stați
  Cum de a consolida trunchiul corpuluiCum de a consolida trunchiul corpului
  Cum să vă întăriți cvadricepsul folosind o minge elvețianăCum să vă întăriți cvadricepsul folosind o minge elvețiană
  Cum se face abdomenul inversCum se face abdomenul invers
  Cum sa faci exercitii abdominale in timp ce stai in picioareCum sa faci exercitii abdominale in timp ce stai in picioare
  Cum să faci exerciții abdominale pe un scaunCum să faci exerciții abdominale pe un scaun
  Cum de a face pinul înapoiCum de a face pinul înapoi
  » » Cum să îmbunătățiți echilibrul

  © 2011—2020 ertare.com