Cum să meditezi profund

Meditația poate fi ciudat frustrantă. De ce este o practică care ar trebui să vă calmeze și să vă stabilizeze nervii și să vă ușureze stresul, care vă umple de confuzie? Ce ar trebui să mediteze? Practicandu-te cu tehnici bune pentru a sta jos si pentru a avea mentalitatea corecta, te poti opri sa te ingrijorezi "face bine" și începeți să meditați adânc.

pași

Partea 1
Găsiți un spațiu liniștit

Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 1
1
Alegeți un spațiu liniștit acasă. Alegerea unei camere cu o ușă, departe de zonele cu copii sau de trafic este cea mai bună.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 2
  2
  Găsiți un scaun în spate drept sau o pernă de pardoseală. Scaunul ideal nu este destul de confortabil pentru a vă face să dormiți, dar suficient pentru a sta 20-30 de minute.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 3
  3
  Iluminați spațiul cu lumină naturală moale. Iluminarea diminuată vă poate ajuta să vă relaxați mintea, deci luați în considerare lumânările sau lămpile în locul luminii fluorescente.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 4
  4
  Setați un timp pentru a medita care vă permite să vă deconectați de la alte activități. Luați în considerare acest lucru dimineața sau noaptea, când copiii dorm și telefonul nu va suna.
 • Partea 2
  Meditația practică

  Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 5
  1
  Stați pe pernă sau pe scaun. Găsiți o poziție confortabilă în care puteți sta fără a vă deplasa timp de 20 de minute sau mai mult.
  • Întindeți-vă spatele înainte de a începe dacă ați stat toată ziua. Întoarcerea în șezut de la talie la dreapta și la stânga sau făcând posesiunile de yoga ale pisicii sau copilului poate elibera tensiune pentru a vă facilita concentrarea în timp ce meditați.
  • Relaxați-vă umerii. Ridicați-le spre urechi când le inhalați și apoi le relaxați. Ține-ți spatele foarte drept. Puneți mâinile în poală. Zazen meditația sugerează că puneți mâna stângă pe mâna dreaptă, palmele în sus, și puneți degetul mare stânga pe degetul mare drept, ca și cum ar fi ținând un ou. Acest lucru creează un cerc, care se referă la infinit și inconștient, permițând părții dvs. non-dominante să preia controlul.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 6
  2
  Închideți ochii sau concentrați-i pe un zid gol. Unii oameni care practică meditația găsesc dificil să mediteze cu ochii deschiși, în timp ce alții suferă de a face cu ochii închiși, deoarece somnolența le dă multe probleme.
 • Luați în considerare să vă concentrați în mod activ "nimic". Uită-te nu pe peretele gol, ci pe perete. Blind doar atunci când este necesar.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 7
  3
  Concentrează-te pe respirație. Majoritatea meditației nu este mai complicată decât șederea liniștită și respirația, când luați trucul. Cu toate acestea, în această simplitate există o complexitate fără limite. Începeți să numărați de la 10. Vă puteți concentra pe numărare pentru a vă face să vă liniștiți mintea. Dacă aveți mai mult timp și această practică pare utilă, vă recomandăm să numărați de la 50 la 100.
 • Inhalați profund timp de 8 secunde, țineți respirația timp de 2 până la 4 secunde și expirați timp de 8 secunde. Repetați acest model de respirație timp de 2 minute.
 • Simțiți cum suflul intră în corpul vostru și îl lasă. Imaginați-vă că oxigenul îți umple corpul și călătorește prin sângele tău. Simțiți cum oxigenul invadează fiecare parte a corpului și continuă să se concentreze asupra respirației.
 • Partea 3
  Țineți-vă concentrarea  Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 8
  1
  Urmăriți-vă gândurile. Unul dintre cele mai dificile lucruri din meditație este să știi ce să faci. Stai acolo, respirând ... acum ce? La un moment dat, pe măsură ce practicați, veți observa că gândurile vin și se duc. Poate că te concentrezi pe ridicarea copiilor, ce vei face pentru cină sau stresul de lucru al zilei. În loc să vă identificați cu aceste gânduri și să le permiteți să locuiască în voi, imaginați-vă că sunt pești înotați într-un iaz. Urmăriți-i să vă mișcă prin minte și să ieșiți din ea.
  • Practicandu-te astfel, distantele pe care le ai de la ego-ul tau, adica te distanteaza de tine "eu" ce crezi? Lăsați-vă gândurile să curgă prin minte, menținându-vă concentrarea asupra respirației, urmărindu-le și lăsându-le să plece.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 9
  2
  Nu lupta Conștiința se poate simți mai mult ca o energie decât un gând și este foarte dificil de descris sau de experimentat. Acesta este motivul pentru care meditația este descrisă ca o practică și, prin urmare, zazen se traduce în esență ca fiind "doar stai". Ce fac maeștrii de meditație și călugării Zen? Stai jos.
 • Recunoaste cand te scufunzi in gandurile tale despre imprejurimi sau despre viata ta, dar nu incerca sa te duci inapoi la o versiune preconceputa a "conștiință" poate că ai Când începeți să meditați, se va întâmpla în mod constant și poate fi destul de frustrant.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 10
  3
  Aveți grijă să nu răsturnați camera. Într-o scenă de umor clasic, doi oameni se pierd în deșert. Ei încep să se târască pe măsură ce vulturii încep să-i înconjoare. Disperat de apă, unul dintre ei se uită direct la cameră și spune: "Stai un minut!". În acest moment, camera este rotită pentru a dezvălui un echipaj complet de film cu un prânz servit pentru toți. Bărbații mănâncă și, după o scurtă perioadă de timp, întreaga echipă se sfârșește prin agățat în deșert, disperată de apă, până când unul dintre ei spune "Stai!" iar întregul proces este repetat.
 • Mințile noastre pot funcționa așa. Pe măsură ce vă urmăriți gândurile, poate vă gândiți "Dar așteptați! Cine observă gândurile?". Aceasta poate fi o luptă frustrantă cu mintea, obișnuită atunci când nu faceți altceva decât "stai jos". De asemenea, trebuie să urmăriți acest lucru și să lăsați-l să plece.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 11
  4
  Acceptă-te. Prin deconectarea de la gândurile voastre, pe măsură ce le respectați, permițându-vă să curgă mintea, permițându-vă respirația să se întâmple pur și simplu, permiteți-vă adevărata voastră natură să existe fără a o controla. Vă deconectați de ego-ul vostru și învățați să acceptați adevărata voastră natură și să vă iubiți pe voi înșivă.
 • Partea 4
  Meditația se termină

  Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 12
  1
  Du-te înapoi la corpul tău fizic. Reluați conștientizarea părților corpului care ating pardoseala sau scaunul.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 13
  2
  Încercați să petreceți două minute apreciind timpul, tăcerea și pacea. Un proces de gândire pozitivă vă poate îmbunătăți starea de spirit pentru restul zilei.
 • Imagine cu titlul Meditează profund Pasul 14
  3
  Stabiliți un timp de meditație zilnic. Stai la el. Procesul va fi mai ușor ca tu.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Spațiu liniștit
  • Scaun sau pernă pentru podea
  • tărgi
  • lumină
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să creați un spațiu confortabil pentru a medita în camera dvs.Cum să creați un spațiu confortabil pentru a medita în camera dvs.
  Cum să dormi cu ochii deschișiCum să dormi cu ochii deschiși
  Cum să găsiți motivația de a meditaCum să găsiți motivația de a medita
  Cum se face meditația de concentrareCum se face meditația de concentrare
  Cum se face meditația wiccaCum se face meditația wicca
  Cum să faci o meditație conștientăCum să faci o meditație conștientă
  Cum să începeți meditația Zen (zazen)Cum să începeți meditația Zen (zazen)
  Cum să mediteziCum să meditezi
  Cum să meditați mersul pe josCum să meditați mersul pe jos
  Cum să meditezi în adolescențăCum să meditezi în adolescență
  » » Cum să meditezi profund

  © 2011—2020 ertare.com