Cum să meditezi ca un maestru Zen cu tonuri binaurale

Pentru a medita ca un adevărat maestru Zen și a fi mai aproape de iluminare, tonurile binaurale vă pot ajuta. Tonurile binaurale sunt acele sunete care modifică undele creierului și te fac să te simți diferit. În sensul acestui articol, vă recomandăm să utilizați tonuri speciale de relaxare pentru meditație.

pași

Imagine cu titlul Meditează ca un master Zen cu bataural bate Pasul 1
1
Căutați o sursă sigură de tonuri binaurale. Ai putea afla pe WikiAnswers, Yahoo! Răspundeți sau căutați doar dacă site-ul sau magazinul are recenzii, mărturii sau recomandări pozitive.
 • Imagine intitulată Meditează ca un master Zen cu bataural bate Pasul 2
  2
  Ascultă înainte de a cumpăra. Unele tonuri binaurale pot să nu funcționeze la fel. Nu doriți să vă cheltuiți banii și memoria calculatorului sau iPhone-ului pentru ceva ce nu aveți nevoie.
 • Imagine cu titlul Meditează ca un master Zen cu bataural bate Pasul 3
  3
  Cumpărați tonurile binaurale la alegere. Când ați găsit tonurile corecte, cumpărați-le sau descărcați-le. Nu le descărcați ilegal, deoarece este ilegal și dacă veți fi arestați, vă va afecta negativ karma. Trebuia să te apropii de iluminare, să nu te duci mai departe.
 • Imagine cu titlul Meditează ca un master Zen cu bataural bate Pasul 4


  4
  Ascultați tonurile voastre Veți avea nevoie de aparate auditive, deoarece tonurile binaurale nu funcționează fără ele. Motivul este că ele emit diferite sunete la urechile din stânga și din dreapta.
 • Imaginea intitulată Meditează ca un maestru zen cu bătăi binaurale Pasul 5
  5
  Meditează în timp ce le ascultă.
 • sfaturi

  • Nu uitați să folosiți aparatele auditive. Tonurile binaurale sunt un tip special de sunet care emite tonuri diferite la urechile din stânga și din dreapta.
  • Asigurați-vă că sursa dvs. este fiabilă. Este foarte probabil că, cu o căutare rapidă pe Google, veți găsi recenzii și mărturii despre un anumit site web.

  avertismente

  • Nu descărcați ilegal tonurile, în caz contrar vă va afecta karma și vă veți reîncarna ca o persoană de nivel mai mic.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Ajutoare auditive
  • Sunete care modifică undele creierului (tonuri binaurale)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă sunete de apel (tonuri de apel) la un telefon AndroidCum se adaugă sunete de apel (tonuri de apel) la un telefon Android
  Modificarea tonului de apel pe un telefon WindowsModificarea tonului de apel pe un telefon Windows
  Modificarea ecranului iPhone-ului dvs. în alb-negru (în tonuri de gri)Modificarea ecranului iPhone-ului dvs. în alb-negru (în tonuri de gri)
  Cum se schimbă un ton de apel în AndroidCum se schimbă un ton de apel în Android
  Cum să creați propriile tonuri de apel pentru un telefon MotorolaCum să creați propriile tonuri de apel pentru un telefon Motorola
  Cum de a crea o alarmă iPhone care vibrează fără sonerieCum de a crea o alarmă iPhone care vibrează fără sonerie
  Cum să creați propriul ton de apel pentru un telefon VerizonCum să creați propriul ton de apel pentru un telefon Verizon
  Cum se obține tonuri de apel gratuite pentru telefoanele mobile LGCum se obține tonuri de apel gratuite pentru telefoanele mobile LG
  Cum să obțineți tonuri de apel pentru iPhoneCum să obțineți tonuri de apel pentru iPhone
  Cum să creați tonuri reale ale pieliiCum să creați tonuri reale ale pielii
  » » Cum să meditezi ca un maestru Zen cu tonuri binaurale

  © 2011—2020 ertare.com