Cum să meditați pentru a trezi conștiința

Tăcerea este vindecare, creativă și necesară. Meditația frecventă este o modalitate de a elibera mintea de gânduri confuze, de a vă antrena concentrarea și de a vă concentra pe subiecte specifice. Aceasta este o modalitate de a calma mintea.

pași

Imagine intitulată Meditează asupra conștiinței Pasul 1
1
Stați confortabil și cu spatele drept. Puteți sta într-o poziție de lotus sau semi-lotus (sau un scaun) cu spatele drept - nu atingeți peretele și nu puneți palmele mâinilor în poală. Închideți ochii, atingeți cerul gurii cu vârful limbii și lăsați-vă buzele puțin deschise.
 • Imaginea intitulată Meditează asupra conștienței Pasul 2
  2
  Relaxați-vă. Mintea este întotdeauna activă. Va fi imposibil să vă mențineți calmul în minte dacă nu vă urmați propria voastră mișcare. Meditația constă în arta calmului rămas. Pregătiți spațiul, lumânările și tămâia luminoasă, stați fără să faceți mișcare și relaxați-vă pentru a intra în lumea vizualizării și concentrării.
 • Imagine intitulată Meditează asupra conștiinței Pasul 3
  3
  Se concentrează. Păstrați-vă ochii închiși, stați confortabil și urmați-vă respirația pentru o clipă. Ar trebui să vă concentrați asupra respirației dumneavoastră, doar în modul în care inhalați și expirați. Va trebui să respirați adânc și încet și să lăsați respirația să vă relaxeze corpul și să vă adâncească liniștea.
 • Imaginea intitulată Meditează asupra conștiinței Pasul 4
  4
  Afișare. Alege un obiect frumos care reprezintă conștiința. Concentrați-vă mintea asupra luminii (cum ar fi flacăra unei lumânări sau a unei lumini imaginare), un sentiment de iubire sau pace, sau pe o conștiință pură. Acest lucru vă va permite mintea să rămână "ocupată" în timp ce vă conectați la sursa energiei, iubirii, păcii și cunoașterii, folosind o vizualizare puternică a luminii, a iubirii și a păcii.


 • Imaginea intitulată Meditează asupra conștienței Pasul 5
  5
  Extindeți-vă. Lăsați corpul să dispară și să vă lăsați să se dizolve, să se deschidă, să se extindă și să devină unul cu conștiința divină. Toate lucrurile vor fi una și vei fi una cu universul - totul va fi dragoste, inclusiv pe tine. Conștiința sufletului este starea pe care o trăim atunci când medităm, când conștiința noastră iese din corpul nostru și devine observator. Acesta este statutul unui martor tăcut. La intrarea în conștiința cosmică, vom realiza că nu vom mai avea minte sau trup și că putem depăși timpul și spațiul. La intrarea în conștiința divină vom experimenta senzațiile de unificare și expansiune și prezența divinului în inimile noastre. Persoana noastră va deveni o conștiință pură, o entitate unificată, o unitate. Lăsați-o pe persoana voastră să dispară și să se combine cu divinul, la fel ca o picătură de apă care în cele din urmă se alătură oceanului.
 • Imagine cu titlul Meditează asupra conștiinței Pasul 6
  6
  Taci mintea și meditează. Introduceți o stare de liniște și meditație după ce ați dedus aproximativ 30 de minute relaxării, concentrării, vizualizării și expansiunii. Meditația nu include gânduri, sentimente sau imagini. Când meditați, veți intra într-o stare de conștiință pură și de extaz.
 • Imaginea intitulată Meditează asupra conștiinței Pasul 7
  7
  Experimentează satchitananda (existența, conștiința și extazul). Mediatorul sau yoghiul va deveni unul cu o conștiință pură. Persoana va deveni Purusha (divinitatea) și sufletul își va adopta adevărata sa natură - atunci yoghinul va intra în statul samadhi.
 • sfaturi

  • Dacă repetați mantrele, ar putea fi util să vă liniștiți mintea.
  • Meditează frecvent. Meditația este un antrenament și va trebui să-i dedați o parte din timpul acordat.
  • Dacă aveți dificultăți de ședere în poziție verticală, puteți sta pe marginea unei perne.
  • Dacă urmați o dietă Sattvic (adică o dietă vegetariană care evită și ceapa, usturoiul și ciupercile), puteți medita mult mai ușor.

  avertismente

  • Nu medita pe stomacul plin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci yoga fizicaCum sa faci yoga fizica
  Cum să meditați pentru a face YogaCum să meditați pentru a face Yoga
  Cum să vă odihniți cu ochii deschișiCum să vă odihniți cu ochii deschiși
  Cum să dormi cu ochii deschișiCum să dormi cu ochii deschiși
  Cum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericitCum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericit
  Cum să faci meditație deplină a conștiințeiCum să faci meditație deplină a conștiinței
  Cum se face meditația de concentrareCum se face meditația de concentrare
  Cum se face meditația sexualăCum se face meditația sexuală
  Cum se face meditația wiccaCum se face meditația wicca
  Cum se face o meditație rapidă și ușoarăCum se face o meditație rapidă și ușoară
  » » Cum să meditați pentru a trezi conștiința

  © 2011—2020 ertare.com