Cum să meditezi într-un labirint

De mii de ani, oamenii au creat căi spiralizate care se îndoiesc înapoi în labirint, din diferite motive, de la decorare la artă și mit. De asemenea, labirintul a fost folosit mult timp ca un instrument creativ sau spiritual. Dacă aveți o problemă, puteți folosi labirintul pentru a vă ajuta să o rezolvați. Dacă aveți nevoie să descoperiți semnificația spirituală sau să găsiți inspirație, puteți folosi un labirint în favoarea voastră. Un labirint ca instrument de meditație constând dintr-o linie dreaptă pasibilă poate fi o sursă de consolare și poate calma o minte distrasă sau exagerată. Când sunteți tulburați de emoții tulburătoare sau de evenimente nefericite în viața voastră, plimbarea printr-un labirint vă poate ajuta să vă rezolvați disconfortul interior și să vă liniștiți mintea suficient pentru a obține claritate despre ceea ce se întâmplă. Ca o unealtă spirituală, efectul calmez și relaxant și simbolismul metaforic al labirintului ca pe o călătorie și pe o cale spirituală vă pot ajuta să meditați asupra celor mai mari mistere ale vieții.

pași

Metoda 1
Găsiți sau creați-vă labirintul

Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 1
1
Găsiți un labirint. Dacă locuiți în apropiere sau puteți vizita un labirint potrivit, acesta este un loc ideal pentru a medita sau pentru a vă purta plimbarea voastră spirituală. Labirintele se găsesc de obicei în locuri cum ar fi grădini de biserică, parcuri, centre spa, instituții de învățământ și chiar spații medicale (cum ar fi grădinile). Căutați întotdeauna unul într-un loc liniștit și calm, unde puteți merge la labirint fără a fi deranjat și puteți fi în pace. Societatea Labirinților și Veriditas au colaborat pentru a crea un site web numit Localizatorul labirurilor mondiale (localizatorul labirintului mondial) la următoarea adresă: https://labyrinthlocator.com/. Introduceți site-ul și introduceți numele orașului, al statului sau al țării în care căutați. De asemenea, puteți alege un radio, cum ar fi "într-un interval de 25 mile". O listă de adrese ale labirintului public va apărea în biserici, spitale, parcuri etc. Labirintele private pot apărea în listă, unde proprietarii permit oamenilor să meargă cu un apel anterior.
 • Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 2
  2
  Faceți un labirint. Dacă nu puteți găsi un labirint, este posibil să vă creați singur. Bineînțeles, dacă o faci singur, poate servi ca parte a procesului creativ și te va ajuta să te relaxezi cu adevărat, pe măsură ce labirintul apare în fața ta. Pentru a face una, căutați o zonă adecvată cu nisip, murdărie sau alt material în care puteți trasa linii. Ca alternativă, puteți atașa suficientă hârtie albă cu bandă de conducte pentru a picta un labirint pe podea. Dacă intenționați să faceți labirintul pe uscat sau pe nisip, iată câteva sugestii pentru ao crea:
 • Desenați o cruce de aproximativ 1,8 metri sau 6 picioare. Plasați un punct în fiecare cvadrant.
 • Desenați patru linii curbe care merg în sensul acelor de ceasornic:
 • Alăturați-vă în partea superioară a crucii cu punctul din dreapta sus.
 • Alăturați-vă la punctul din stânga sus cu brațul drept al crucii.
 • Alăturați-vă brațul stâng al crucii cu punctul din dreapta jos.
 • Faceți un cerc de la punctul inferior stâng (în jurul) până la brațul inferior al crucii.
 • Pentru mai multe detalii, căutați un articol despre cum să desenați un labirint.
 • Imagine cu titlul Meditați într-un labirint Pasul 3
  3
  Începeți cu sentimentele de pace și de reflecție în timp ce creați labirintul. Luați notă de tot ceea ce vă confruntați, inclusiv briza sau soarele de pe piele, textura nisipului sau a pământului sub picioarele voastre și bagheta pe care o folosiți pentru a desena și acordați atenție sunetelor pe care le aveți în apropiere, cum ar fi cântând păsările, sunetul de apă sau valuri, murmurul îndepărtat al oamenilor care trăiesc în viață și scârțâind copacii. Crearea labirintului trebuie să formeze un act de meditație sentimentală sau de reflecție spirituală.
 • Metoda 2
  Meditația în interiorul unui labirint

  Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 4
  1
  Stați în fața intrării în labirint. Declarați-vă intențiile cât mai clar posibil. De exemplu: Vreau soluția la problema mea cu / de ... Poate fi orice te-ai neliniștit.
 • Imagine cu titlul Meditați într-un labirint Pasul 5
  2
  Concentrați-vă de respirație profundă de câteva ori. Acest lucru este important deoarece acest lucru vă învață subconștientul și alte părți să acorde atenție dorinței voastre sinceră de a rezolva problema.


 • Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 6
  3
  Recunoașteți călătoria dvs. meditativă sau spirituală pentru a intra în labirint. Puteți să recitați o propoziție scurtă sau să vă murdăriți cu murdărie sau nisip, în funcție de credințele pe care le lipiți. Alte modalități bune de a începe este să vă închideți ochii și să reflectați sau să faceți un mic arc.
 • Decideți dacă veți merge pe desculți sau cu încălțămintea dvs. Barefoot puteți simți textura pământului sub picioarele voastre și puteți intra în legătură cu forțele voastre.
 • Începeți-vă plimbarea. Primul pas marchează ritmul plimbării tale. Poate fi rapid sau lent. Alegeți intenția: sunteți spiritual, meditativ, contemplativ, creativ sau altceva? Dacă rezolvați o problemă, plimbarea voastră va fi transformată în meditație atunci când eliberați problemele și pur și simplu umblați. Celelalte părți vor avea acum posibilitatea de a procesa cererea dvs. de soluție.
  Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 7
 • Dacă sunteți foarte supărat, mersul repede permite emotiilor să disipeze mai repede. Majoritatea oamenilor încearcă să-și liniștească mintea trecând încet, încrezând în reflexia minții și a corpului.
 • Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 8
  4
  Continuați să mergeți. Păstrați mintea tăcută și calmă de la hărțuirea gândurilor când apar. Concentrați-vă pe plasarea unui picior în fața celuilalt și într-o respirație ritmică, blândă și regulată.
 • Dacă rezolvați o problemă, mergeți ca și când nu aveți probleme, lăsați-o să meargă. Predarea la activitatea de plimbare atentă. Lasă-ți problema să cadă din umeri. Multe părți ale ființei îți procesează acum dorința de soluționare. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați-o să se hrănească și să nu intervină, să fie și să scape de orice așteptări. Continuați să mergeți ca și când nu aveați probleme, lăsați-o să meargă totul.
 • Dacă te duci într-o călătorie spirituală sau dacă cauți inspirație creatoare, renunțați din nou la toate și dăruiți-vă experienței de a merge prin labirint.
 • Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 9
  5
  Întrerupeți când ajungeți în centru. Puteți să vă opriți pentru o clipă, să vă așezați sau să vă așezați dacă vă place să faceți acest lucru și să meditați sau să reflectați. Principalul lucru este să te lași să te dedici complet procesului tău interior. Se simte bine să ai tot timpul de care ai nevoie.
 • Dacă nu aveți probleme, întrebări sau căutați inspirație, stați liniștit și lăsați lucrurile să se întâmple.
 • Imagine cu titlul Meditează într-un labirint Pasul 10
  6
  Ieșiți din labirint. Când ești gata, ieși din labirint. Acceptați aprecierea și darurile pe care le-ați primit. Adoptarea unui sentiment de recunoștință facilitează întotdeauna deciziile. Oferiți-vă mulțumirile pentru ceea ce ați învățat.
 • sfaturi

  • Poate doriți să utilizați exercițiul de meditație a labirintului în mod regulat pentru a vă ajuta să vă concentrați și să vă liniștiți. Poate fi o experiență foarte spirituală și inspirată, care se întoarce de mai multe secole cu multe mii de oameni în timp, care au descoperit că labirintul este o sursă de putere și vindecare.
  • Alegerea când să folosești un labirint este ceva de-al tău, dar câteva ore bune de făcut sunt dimineața devreme, noaptea sau după-amiaza nu prea caldă. Nu este foarte distractiv să încerci să meditezi într-un labirint cu soarele arzător pe capul tău, deci trebuie să alegi cu înțelepciune pentru a-ți satisface confortul și starea de spirit.
  • Labirintele nu sunt enigme (dédalos). Aceasta este o greșeală frecventă, dar un labirint este un drum cu mai multe intrări, termine moarte și nu are neapărat un centru. Un labirint, pe de altă parte, are doar o intrare și o ieșire, iar scopul este acela de a ajunge în centru și de a cunoaște calea în orice moment. Cel care merge într-un labirint nu trebuie niciodată să fie pierdut, deoarece este o distragere inutilă - în unele ocazii ar putea fi un labirint foarte mare, dar trebuie să aibă și o cale clară.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un labirint sau o zonă cu nisip sau sol adecvate.
  • Un baston sau un vas pentru a desena labirintul (dacă este necesar).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți safir în Pokemon de foc roșuCum să obțineți safir în Pokemon de foc roșu
  Cum să câștigi Pac-ManCum să câștigi Pac-Man
  Cum să faci lucruri interesante în MinecraftCum să faci lucruri interesante în Minecraft
  Cum să ajungi la elita patru în foc roșu Pokemon și frunze verziCum să ajungi la elita patru în foc roșu Pokemon și frunze verzi
  Cum să atragă labirinturiCum să atragă labirinturi
  Cum de a desena un labirint de bazăCum de a desena un labirint de bază
  Cum sa te distrezi cand esti singur acasa cu nimic de facutCum sa te distrezi cand esti singur acasa cu nimic de facut
  Cum să găsiți calea într-un labirintCum să găsiți calea într-un labirint
  Cum să evitați videoclipuri cu sperietoriCum să evitați videoclipuri cu sperietori
  Cum să faci cărțile lui ValentineCum să faci cărțile lui Valentine
  » » Cum să meditezi într-un labirint

  © 2011—2020 ertare.com