Cum să meditați cu vocea voastră interioară

Meditația este un proces despre eliberarea lucrurilor. Foarte des, oamenii încearcă să controleze toate evenimentele din viața lor. Ei cred că planifică și apoi repetă chiar și cele mai nesemnificative sarcini zilnice. Chiar și atunci când oamenii cred că vorbind cu ei înșiși este ciudat, au conversații verbale și imaginare în capul lor pe tot parcursul zilei. În meditație, încercăm să tăcem vocea internă care nu oprește niciodată planificarea, gândirea, amintirea și critica. Când înveți să meditezi cu vocea voastră interioară, vei renunța la nevoia de a controla și de a găsi pacea în relaxare.

pași

Partea 1
Găsiți vocea voastră interioară

Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 1
1
Separați-vă de așteptările lumii. Aceasta poate fi o sarcină dificilă. Persoana pe care o cauți este în mare măsură o reflectare a modului în care alții vă văd. În consecință, există o parte dintre voi care este o colecție de lucruri pe care ați făcut-o și alte amintiri despre diferite situații în care ați fost. Celălalt este modul în care vă amintiți sau credeți că alți oameni se simt despre tine acum sau în trecut.
 • Încercați să scrieți o listă despre cine sunteți. Pe o bucată de hârtie, scrieți numerele de la 1 la 20. Pentru fiecare număr scrieți un răspuns diferit la întrebarea "Cine sunt eu?". Apoi, uitați-vă la fiecare răspuns și decideți dacă se bazează în primul rând pe ceea ce credeți despre dvs. sau despre ce gândesc ceilalți despre dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 2
  2
  Concentrați-vă pe impresiile dvs. inițiale. În orice situație, răspunsul dvs. inițial tinde să fie subcognitiv. Adică este aproape un "sentiment" la care trebuie să dai sens. Aceasta este intuitia ta. Intuiția voastră vă vorbește cu vocea voastră interioară pentru a vă spune să avansați sau să fiți atenți.
 • Uneori avem atât o senzație imediată, cât și un sentiment impotriva. Sentimentul imediat este impresia dvs. inițială. Sentimentul împotriva unui răspuns cognitiv (de exemplu, un gând) bazat pe idei, cum ar fi „ceea ce ar trebui să gândească sau să vă simțiți“ sau „Ce alții?“. Această impresie inițială este vocea voastră interioară.
 • Imagine cu titlul Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 3
  3
  Ascultați conversațiile din mintea voastră. O mare parte din timp, vocea voastră interioară este în conflict cu motivele externe. Vă imaginați ce gândește societatea sau ce ar putea gândi părinții, prietenii sau partenerii dvs. Vocea voastră interioară are discuții cu acești oameni ca și când s-ar întâmpla o adevărată discuție.
 • Acest lucru nu înseamnă că impresiile dvs. inițiale sunt mai exacte sau mai exacte decât opiniile altora. Obiectivul nu este de a evalua informațiile prezentate, ci pur și simplu să vă concentrați asupra contribuției dvs. unice la o situație.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 4
  4
  Identificați originea fiecărei voci în conversație. Dacă știți vocea voastră interioară, atunci puteți identifica propria dvs. intuiție și convingeri. Celelalte opinii care se află în conflict sau sunt de acord, în mod implicit, sunt alte persoane sau grupuri. Chiar dacă nu puteți pune un nume sau o față la un punct de vedere, știind că opinia nu este cea a vocii voastre interioare, este suficientă.
 • Dacă sunteți o persoană deosebit de subiectivă, vă poate fi dificil să vă diferențiați vocea interioară de vocea persoanei opresive. Puteți identifica această persoană opresivă ca persoana care vine înainte de intuiția dumneavoastră. Adesea vă puteți imagina expresia lor ușor atunci când auzi vocea lor imaginat.
 • Încercați să vă înregistrați gândurile. Înregistrați argumentele și instrucțiunile. Apoi, revedeți-le din nou și încercați să atribuiți o față argumentelor individuale. De exemplu, "oh, asta ar spune tatăl meu".
 • Imagine cu titlul Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 5
  5
  Tăiați vocile care nu sunt ale voastre. Când știi cum se aude vocea voastră interioară în mulțime, ar trebui să te concentrezi pe vocea ta. Ignorați toate celelalte voci. Aceasta înseamnă că trebuie să părăsiți conversația. Pe măsură ce vă liniștiți celelalte voci, vă veți da seama că vocea voastră interioară este singura care a plecat. Acum, când ascultați, puteți auzi vocea interioară într-un mod foarte clar și clar.
 • Nu pierdeți timpul într-o discuție cu opinii contradictorii. Ca și în viața reală, cu cât mai rămâi acolo și susții, cu atât vei fi mai ocupat. Pur și simplu, lăsați conversația pentru a calma zgomotul.
 • Dacă aveți probleme de a vă diferenția vocea interioară de celelalte, atunci siléncialas toate. Încercați să tăceți tot mintea. Apoi, concentrați-vă numai pe impresiile sau pretextele voastre. Ascultați vocile și identificați comentariile în concordanță cu impresiile și pretextele dvs. Aceasta este vocea voastră interioară.
 • Partea 2
  Vorbește cu vocea voastră interioară

  Imagine cu titlul Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 6
  1
  Simte-ti vocea interioara. Vocea voastră interioară vă vorbește prin senzații subtile. S-ar putea să simțiți un conflict în mintea și corpul vostru. Vocea voastră interioară încearcă să vă vorbească, dar se sfârșește prin eclipsare de alte voci. Când simțiți că vocea voastră interioară încearcă să vă vorbească, acesta este un moment bun pentru a vorbi.
  • Uneori, puteți înțelege doar că vocea voastră interioară încearcă să vă vorbească atunci când simțiți un conflict nerezolvat în mintea voastră. O altă metodă este atunci când aveți un răspuns la o întrebare sau decizie, dar simțiți că nu este corect. Acea parte a ta care spune "așteptați un moment" este vocea voastră interioară.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 7
  2
  Închideți ochii pentru a vă concentra și asculta mai clar. Cel mai bun lucru este să limitați numărul de distragere a atenției pe care ar trebui să o ignorați. Ascultarea vocii voastre interioare este destul de dificilă, cu gânduri și opinii imaginate. Trebuie să găsiți un loc liniștit în care să nu vă întrerupă. Chiar și cu ochii închiși, oamenii pot intra și vă pot cere atenția.
 • Dacă închiderea ochilor nu funcționează, încercați să vă ridicați și să mergeți. Puteți alege să mergeți acasă pentru a purta conversații serioase numai cu vocea voastră interioară sau pentru o plimbare dacă aveți nevoie să vă distrageți atenția de la mediul actual.
 • Imaginea intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 8
  3
  Concentrați-vă pe ascultarea vocii voastre interioare. Dacă ați practicat diferențierea vocii interioare de vocile imaginilor ale altora, atunci va fi mai ușor. Pe măsură ce ascultați vocea voastră interioară, concentrați-vă asupra ei și ce spune ea. Când auzi că punctele de vedere alternative sunt introduse în mintea ta, ignora-le ca ai un trecator vorbind cu altcineva în timp ce mersul pe jos pe trotuar. Nu sunteți invitat la această discuție.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 9
  4
  Răspundeți vocii interioare atunci când vă vorbesc. Când vocea voastră interioară vă vorbește, răspundeți-i. Cel mai bine este să o faceți cu voce tare. Acest lucru vă concentrează atenția mai mult asupra vorbirii decât asupra ascultării opiniilor imaginare potențiale care vă pot întrerupe. Fii total direct. Vocea voastră interioară cunoaște nu numai gândurile voastre cele mai adânci, ci este formată de aceleași gânduri.
 • Răspunzând cu voce tare la vocea interioară face conversația mai realistă și mai naturală. De asemenea, vă ajută să vă diferențiați vocea interioară de vocea voastră.
 • Când vă simțiți apare un conflict intern, puteți lua în considerare re-înregistrați-le să se concentreze pe contribuțiile vocii interioare în contrast cu zgomotul opiniilor nebanuite.
 • Imagine cu titlul Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 10
  5


  Ascultați vocea interioară pentru a găsi pace. În general, vocea voastră interioară vă cunoaște mai bine inima decât pe voi. Ignorarea vocii voastre interioare vă poate face să vă regretați când lucrurile nu se dovedesc așa cum vă așteptați. Este posibil ca vocea voastră interioară să vă recomande să fiți atenți atunci când doriți să vă așteptați la cele mai bune. De asemenea, puteți vedea că vocea voastră interioară vă oferă sfaturi înțelepte atunci când vă grăbiți cu ceva.
 • Nu este întotdeauna cea mai bună decizie de a acorda atenție vocii voastre interne, în ciuda normelor și convențiilor sociale. Va trebui să amâne a face ceea ce spune vocea interioară dacă vă sugerează acțiuni care pot obține ai concediat de la locul de muncă (de exemplu, tipa la seful tau).
 • Partea 3
  Puneți o întrebare

  Imagine cu titlul Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 11
  1
  Trimite lumina lumii. Vizualizați pământul, mutați o mână și gândiți-vă "trimit lumină la ... Îmi doresc ca toți oamenii să fie fericiți și că toată lumea este fericită".
 • Imagine cu titlul Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 12
  2
  display-uri cosmosul din jurul vostru, un univers plin de stele. Faceți cercuri mari cu brațele și gândiți-vă "accept lucrurile așa cum sunt. Am renunțat la dorințele mele false. Eu locuiesc în unitatea cosmosului. Fluxul pozitiv cu viața mea. " Ce doriți să acceptați sau să vă lansați astăzi? Spuneți ceva de genul "accept" ... sau "l-am lăsat ...".
 • Imaginea intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 13
  3
  Conectează-te cu lumina. Tăiați palmele în fața chakra a inimii și a gândi "Omul tuturor învățătorilor luminători (Dumnezeu). Înțelepciunea omului om. Te rog să mă conduci și să mă ajuți pe drum".
 • Imaginea intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 14
  4
  Puneți o întrebare Gândește-te la viața ta. Care sunt obiectivele tale? Care este ideea ta despre o viață înțeleaptă? Meditează-ți întrebarea. ascultare răspunsul dvs. intern Ce vă spune înțelepciunea voastră interioară? Ce răspuns vă dă înțelepciunea voastră interioară? Trebuie să simțiți răspunsul. Lasă răspunsul să apară în fața ta. Gândiți-vă la răspunsul de mai multe ori ca și cum ar fi o mantra.
 • Partea 4
  Calmează-ți vocea interioară

  Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 15
  1
  Găsiți un loc liniștit pentru a medita. Calmația minții va fi imposibilă pentru un începător dacă nu găsește un loc liniștit. Până când te antrenezi mai bine, mintea ta va fi atrasă de ceea ce te înconjoară. Chiar și muzica liniștitoare vă poate face să vă imaginați oameni cu instrumentele.
  • Mirosurile pot fi, de asemenea, foarte distrag atenția. Practicarea meditației în baia de lucru poate fi o idee proastă. Cu toate acestea, este posibil ca aromele subtile ale lumanarilor aprinse sa produca un efect calmant. Ele pot atenua în mod eficient mirosul unei încăperi și pot produce senzații plăcute.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 16
  2
  Închideți ochii să vă concentrați. Puteți găsi distragere într-un loc liniștit. Dacă vă aflați acasă sau în birou, puteți descoperi că este ceva de făcut oriunde ați fi văzut ochii. Inchide ochii te va tine concentrat. Concentrați-vă pe curățarea minții dvs. de orice vă puteți imagina când închideți ochii. Trebuie să fii singur în întuneric.
 • Ca o alternativă, vă puteți ține ochii deschiși. Dacă vă deschideți ochii, mintea voastră imaginează scenarii vii, atunci este posibil să nu puteți fi singuri cu vocea voastră interioară în acest fel. În schimb, stați într-o cameră cu o singură lumânare aprinsă în fața dvs. Concentrați-vă pe flacăra lumanii în locul spatelui pleoapelor. O flacără în șemineu sau în sobă de lemn va funcționa, de asemenea.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 17
  3
  Respirați încet și deliberat. Concentrați-vă pe respirație profundă și apoi expulzând aerul. Dacă camera este destul de liniștită, urechile dvs. pot auzi doar respirația corpului. Rămâi liniștit și evitați să vă mirați sau să fiți neliniștiți. Păstrați un ritm constant și durabil.
 • Dacă aveți probleme cu auzul respirației, încercați să respirați mai repede prin nas și expirați mai încet prin gură. Gura voastră ar trebui aproape să fluiere, astfel încât să puteți auzi sunetul fluxului constant de aer prin deschiderea mică a buzelor.
 • Imagine intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 18
  4
  Concentrați-vă pe ascultarea respirației. Acesta este un sunet constant la care vă puteți concentra. Obiectivul este de a controla toate simțurile dvs. relevante din punct de vedere social. Ar trebui să vezi doar o flacără. Nu trebuie să miroși nimic, cu excepția unei lumanari sau a unei camere fără aromă. Nu trebuie să simți altceva decât un scaun. Și nu ar trebui să auzi altceva decât aerul care intră și iese din corpul tău.
 • Imaginea intitulată Meditează cu vocea voastră interioară Pasul 19
  5
  Practicați-vă liniștirea minții în mod regulat până când este natural. Când vă puteți concentra mintea asupra stimulilor externi, veți afla că mintea dvs. nu trebuie întotdeauna să funcționeze. Vocea voastră interioară nu trebuie să vorbească în mod constant. Te poți relaxa În timp, vă puteți controla vocea interioară și o puteți tăcea instantaneu.
 • avertismente

  • Dacă vocea voastră interioară vă spune să faceți lucruri care, în mod evident, vă vor provoca vătămări sau vătămări, căutați imediat sfatul. Uneori vocea voastră interioară trebuie să fie observată.
  • Meditația trebuie făcută într-o locație sigură și departe de persoanele care ar putea să vă rănească. Când încerci să blochezi orice zgomot extern, vei ajunge într-o poziție vulnerabilă. Asigurați-vă că vă păstrați toate valorile bine dacă alegeți să meditați în locuri publice.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se înregistrează vocea pe AndroidCum se înregistrează vocea pe Android
  Cum să nu mai fii victimaCum să nu mai fii victima
  Cum să vă ascultați și să vă schimbați gândulCum să vă ascultați și să vă schimbați gândul
  Cum de a ajuta pe cineva cu stima de sine scazutaCum de a ajuta pe cineva cu stima de sine scazuta
  Cum să găsiți motivația de a meditaCum să găsiți motivația de a medita
  Cum să găsești pacea interioară prin meditațieCum să găsești pacea interioară prin meditație
  Cum să meditezi pe computerCum să meditezi pe computer
  Cum să vă pierdeți voceaCum să vă pierdeți vocea
  Cum să scrieți propriile versuri de cânteceCum să scrieți propriile versuri de cântece
  Cum să vă înregistrați vocea într-un Lumia 720Cum să vă înregistrați vocea într-un Lumia 720
  » » Cum să meditați cu vocea voastră interioară

  © 2011—2020 ertare.com